tomtom44 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 τι? πως? link? ειναι hacked τουτη? Αν πατήσεις στο google "ΑΝΝΑ by sklchan" το πρώτο λινκ έχει στοιχεία για την έκδοση που λέμε! Μην κάνουμε και διαφήμιση! Ωστόσο έχει υπόψη σου ότι είναι μόνο για hacked συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Καλημερα.Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε την γραμματοσειρα στην belle v3.2; Καπου το διαβασα στου nicesoni. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Καλημερα.Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε την γραμματοσειρα στην belle v3.2; Καπου το διαβασα στου nicesoni. καλημερα. κανω paste απο το daily mobile :) As you all know we can't use any font other then default ones in Belle until and unless we put them in rofs and flash with it.. However today I got a way to use fonts from C drive without putting them in rofs.. Here is what you need to do.. Copy the set of your fonts to C:\resource\fonts\ Now delete с:/private/10003a16/lfonts and restart your phone.. *Do note that this trick will work only from C drive, it's not working from Mass Memory or MMC.. ** Credit to Wyatkin1979@ALLNOKIA Thanks. ____________________________________________________________ How to remove the new fonts and get the old fonts back As I see many requests that users aren't able to get back to their old fonts and not able to remove the new fonts so here is the method to do so. 1. Make sure that no app is running in background using these new fonts. 2. Go to resource/fonts and try to rename folder fonts to fontsOLD (or anything). 3. Now try to delete it. If it won't, delete every single file inside the folder and only one file will not delete. 4. Restart your phone and remove the last file also... Your default font will be back.. ΔΕΝ το δοκιμασα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καλημερα. κανω paste απο το daily mobile :) As you all know we can't use any font other then default ones in Belle until and unless we put them in rofs and flash with it.. However today I got a way to use fonts from C drive without putting them in rofs.. Here is what you need to do.. Copy the set of your fonts to C:\resource\fonts\ Now delete с:/private/10003a16/lfonts and restart your phone.. *Do note that this trick will work only from C drive, it's not working from Mass Memory or MMC.. ** Credit to Wyatkin1979@ALLNOKIA Thanks. ____________________________________________________________ How to remove the new fonts and get the old fonts back As I see many requests that users aren't able to get back to their old fonts and not able to remove the new fonts so here is the method to do so. 1. Make sure that no app is running in background using these new fonts. 2. Go to resource/fonts and try to rename folder fonts to fontsOLD (or anything). 3. Now try to delete it. If it won't, delete every single file inside the folder and only one file will not delete. 4. Restart your phone and remove the last file also... Your default font will be back.. ΔΕΝ το δοκιμασα :) Tο εκανα αυτα που λεει,αλλα δεν μου δουλεψε!Δεν ξερω μηπως κανω κατι λαθος.:wacko: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) παιδες ο coderus (που εκανε τη μαλ...ια και παει στο τελειωμενο meego) στην σελιδα του εχει 4! hacks για symbian , κανουν και για Ν8? δηλαδη μπορουμε να το σπασουμε οπως ειναι με το επισημο firmware χωρις να βαζουμε custom κλπ? Edited October 23, 2011 by impreza_sti Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Αν εννοείς να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλους τους φακέλους και να εγκαθιστούμε ανυπόγραφες εφαρμογές,δεν έχω ασχοληθεί,αλλά λογικά κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει.Κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποια από τις μεθόδους αν μπορεί ας επιβεβαιώσει. Υ.Γ.Επειδή τον τελευταίο καιρό έχει <<ανεβασμένα>> τροποποιημένα firmware,παρακαλώ να μην γίνεται παράθεση συνδέσμου προς την ιστοσελίδα του. Edit Έγινε τροποποίηση σε όσα ποστ του παρόντος θέματος δίνονταν σύνδεσμοι προς το συγκεκριμένο blog. Edited October 23, 2011 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδια το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση...Τα mods που τα εγκαθιστουμε κ πως τα ενεργοποιουμε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 για οποιον ενδιαφέρεται .... CODeRUS: Easiest Way to Hack all Symbian phones – S60v3, S60v5, S^3, Anna, Belle (Norton Security) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 για οποιον ενδιαφέρεται .... CODeRUS: Easiest Way to Hack all Symbian phones – S60v3, S60v5, S^3, Anna, Belle (Norton Security) εγω το δοκιμασα στο C6-01 και το κινητο καθε φορα που το κλειδωνα εκανε restart. Μολις το διεγραψα επανηλθε. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 παιδες ο coderus (που εκανε τη μαλ...ια και παει στο τελειωμενο meego) στην σελιδα του εχει 4! hacks για symbian , κανουν και για Ν8? δηλαδη μπορουμε να το σπασουμε οπως ειναι με το επισημο firmware χωρις να βαζουμε custom κλπ? Το hack είναι στην 1η σελίδα (25/9). Αυτά που λες είναι mods, τα οποία μπορείς να βάλεις αφού το χακάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 παιδια εχει εγκαταστησει καποιος mod για το ενοχλητικο ''Σημείωση:ενεργές προωθήσεις'' στην anna και αν ναι ποιο ειναι; Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 γραψε στο google coderus και μπος στο πρωτο λινκ που θα σου βγαλει, ενα blogspot... ειναι το πρωτο θεμα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Μου λεει οτι δεν εχω χωρο για να κανω την αντιγραφη!Για τον C μιλαω edit: Το μετεφερα τελικα αλλα δεν λειτουργησε. Edited January 3, 2012 by Michaelis Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 το χεις χακαρισμενο? αν οχι, δε γινεται... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) καλησπέρα moders! Έχω προσπαθήσει να βάλω αυτό το mod tactile feedback in calls (v2), το οποίο από όσο κατάλαβα είναι αυτό που δονάει το κινητό όταν απαντήσουν στην εξερχόμενη κλήση μας. Έκανα την εγκατάστασή του (αντικατάσταση κατάλληλου αρχείου στη c) αλλά ΔΕΝ... Έχω την belle 607, δουλέυει σε κάποιον αυτό? Αν όχι υπάρχει άλλο τέτοιο mod που να παίζει δόνηση όταν απαντάει η κλήση μου (στην belle)? Επίσης άλλη μια ερώτηση: υπάρχει mod που μηδενίζει την καθυστέρηση μεταξύ την επιλογή γραμμάτων όταν χρησιμοποιώ το αλφαριθμικό πληκτρολόγιο? Edited January 11, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 καλησπέρα moders! Έχω προσπαθήσει να βάλω αυτό το mod tactile feedback in calls (v2), το οποίο από όσο κατάλαβα είναι αυτό που δονάει το κινητό όταν απαντήσουν στην εξερχόμενη κλήση μας. Έκανα την εγκατάστασή του (αντικατάσταση κατάλληλου αρχείου στη c) αλλά ΔΕΝ... Έχω την belle 607, δουλέυει σε κάποιον αυτό? Αν όχι υπάρχει άλλο τέτοιο mod που να παίζει δόνηση όταν απαντάει η κλήση μου (στην belle)? Επίσης άλλη μια ερώτηση: υπάρχει mod που μηδενίζει την καθυστέρηση μεταξύ την επιλογή γραμμάτων όταν χρησιμοποιώ το αλφαριθμικό πληκτρολόγιο? καλημερα. για το πρωτο δεν εχω δοκιμασει να το περασω με sis. σε cfw belle που εχω κανει, και τρεχω τωρα στο Ν8, μου δουλευει σωστα. για το δευτερο ριξε αυτο το αρχειο στο sys/bin και κανε επανεκκινηση. απο 1s θα παει σε 0.4s. υπαρχει ομως ενα προβλημα. οταν κρατας πατημενο ενα πληκτρο γραφει το πρωτο γραμμα του πληκτρου και μετα τον αριθμο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 καλημερα. για το πρωτο δεν εχω δοκιμασει να το περασω με sis. σε cfw belle που εχω κανει, και τρεχω τωρα στο Ν8, μου δουλευει σωστα. για το δευτερο ριξε αυτο το αρχειο στο sys/bin και κανε επανεκκινηση. απο 1s θα παει σε 0.4s. υπαρχει ομως ενα προβλημα. οταν κρατας πατημενο ενα πληκτρο γραφει το πρωτο γραμμα του πληκτρου και μετα τον αριθμο :( Ευχαριστώ Νεκταρία! Υπάρχει και χωρίς sis, τα αρχεία που έχω είναι σκέτα και κάνω αντικατάσταση. Αλλά και πάλι δεν δουλεύει.. Μπορείς να μου πεις που να κατεβάσω αυτά που έχεις εσύ και τι να αντικαταστήσω; Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ευχαριστώ Νεκταρία! Υπάρχει και χωρίς sis, τα αρχεία που έχω είναι σκέτα και κάνω αντικατάσταση. Αλλά και πάλι δεν δουλεύει.. Μπορείς να μου πεις που να κατεβάσω αυτά που έχεις εσύ και τι να αντικαταστήσω; καλησπερα. εδω θα βρεις το αρχειο που εχω εγω :) δεν εχω δοκιμασει ομως αν δουλευει απο την c. το εχω βαλει στην z με "μαγειρεμενο" firmware :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 καλησπερα. εδω θα βρεις το αρχειο που εχω εγω :) δεν εχω δοκιμασει ομως αν δουλευει απο την c. το εχω βαλει στην z με "μαγειρεμενο" firmware :) Ευχαριστώ! Και τώρα προκύπτει το εξής: μέσα στον φάκελο rules έχει αρχείο tactile.rul και έναν φάκελο 2000f8aa μέσα στον οποίο έχει και άλλο αρχείο tactile.rul.. Ποιό από τα δύο αντικαθιστώ? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ευχαριστώ! Και τώρα προκύπτει το εξής: μέσα στον φάκελο rules έχει αρχείο tactile.rul και έναν φάκελο 2000f8aa μέσα στον οποίο έχει και άλλο αρχείο tactile.rul.. Ποιό από τα δύο αντικαθιστώ? οπως ειναι στο φακελο που σου το εδωσα. το πρωτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 οπως ειναι στο φακελο που σου το εδωσα. το πρωτο :) Παιδια αυτα που λετε ειναι για την δονιση των κλησεων;:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παιδια αυτα που λετε ειναι για την δονιση των κλησεων;:confused: καλησπερα. ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Δυστυχώς δε δουλέυει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Δυστυχώς δε δουλέυει. Κριμα!!Ψαξε το κ εσυ με τα αλλα παιδια που κατεχετε το ειδος,κ ενημερωστε κ εμας σε οποιον το θελει!:):) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Υπάρχει στο daily το tactile feedback_v1.2.sis που το δουλεύω αψογα στην 0609 !! Είναι στη 2η σελίδα του σχετικου θρεντ και ήταν παραγελλία του niceshoni_ash από τον Ancelad. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts