Moralas Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Υπάρχει στο daily το tactile feedback_v1.2.sis που το δουλεύω αψογα στην 0609 !! Είναι στη 2η σελίδα του σχετικου θρεντ και ήταν παραγελλία του niceshoni_ash από τον Ancelad. Δυστυχώς στην 607 που το εγκατέστησα τίποτα.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Δυστυχώς στην 607 που το εγκατέστησα τίποτα.. ε και εσύ, τι το παιδεύεις? αφού σύντομα θα χουμε την official και θα το φλασάρουμε φτού και απο την αρχή :p :bow: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Ναι!! Και την θέλω ωμή με hack να εγκαθιστώ τα πάντα, με εφέ και με αυτό το ρημάδι το mod με το (bluetooth) να κάνει δόνηση όταν απαντάει η κλήση! Γράψε λάθος :) Edited January 13, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ναι!! Και την θέλω ωμή με hack να εγκαθιστώ τα πάντα, με εφέ και με αυτό το ρημάδι το mod με το Bluetooth! bluetooth mod ?? τι είναι αυτό ? εγώ με την 607 δεν έχω θέμα στο bluetooth .. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 bluetooth mod ?? τι είναι αυτό ? εγώ με την 607 δεν έχω θέμα στο bluetooth .. Ούτε εγώ, είχα ανοίξει το bluetooth εκείνη την ώρα και έγραψα λαθος... :rolleyes: Αυτό με τη δόνηση όταν κάνεις κλήση είναι πολύ καλό πάντως, "αποφέυγεις" πολύ ακτινοβολία μη έχωντας το κινητό στο αυτί.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ούτε εγώ, είχα ανοίξει το bluetooth εκείνη την ώρα και έγραψα λαθος... :rolleyes: Αυτό με τη δόνηση όταν κάνεις κλήση είναι πολύ καλό πάντως, "αποφέυγεις" πολύ ακτινοβολία μη έχωντας το κινητό στο αυτί.. To εβαλες τελικα;Πες κ σε μας!!:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα Nokia c6-01 και το εχω hackεψει με το phoinix για να του βάλω Anna με ελληνικά μιας και είναι με ξένο product code. Μου βγάζει όμως στην ενημέρωση λογισμικού κάποια καινούργια πακέτα για την Anna μαζί με ένα service pack γι αυτή. Μπορώ να τις κάνω αυτές τις ενημερώσεις χωρίς να χάσω το hack,τα ελληνικά και τη δυνατότητα να εγκαθιστώ unsigned εφαρμογές; Ευχαριστώ, FilthX Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα Nokia c6-01 και το εχω hackεψει με το phoinix για να του βάλω Anna με ελληνικά μιας και είναι με ξένο product code. Μου βγάζει όμως στην ενημέρωση λογισμικού κάποια καινούργια πακέτα για την Anna μαζί με ένα service pack γι αυτή. Μπορώ να τις κάνω αυτές τις ενημερώσεις χωρίς να χάσω το hack,τα ελληνικά και τη δυνατότητα να εγκαθιστώ unsigned εφαρμογές; Μια διόρθωση... με το phoenix δεν χακεύεις το τηλέφωνο. Του περνάς νέο λειτουργικό. Τα service packs ουσιαστικά είναι update για τα προγράμματα, οπότε δε χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Μια ισως απαντημενη ερωτιση να σας κανω θελω παιδια:οταν εχουμε μια τροποποιημενη εκδοση βαλει(belle),κ θελουμε να την αλλαξουμε με μια αλλη(belle),κανουμε εκτος το απαραιτητο φορματ στην Ε μνημη και hard reset(#*7370*)οπωςδηποτε;Η μπορουμε μονο την Ε να καθαρισουμε κ να ξεκινησουμε με τον φοινικα το refubrish! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μια ισως απαντημενη ερωτιση να σας κανω θελω...κανουμε εκτος το απαραιτητο φορματ στην Ε μνημη και hard reset(#*7370*)οπωςδηποτε; Στο Ν8 όταν κάνεις hard reset σβήνει η C & η Ε, οπότε δε χρειάζεται να κάνεις format πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μια ισως απαντημενη ερωτιση να σας κανω θελω παιδια:οταν εχουμε μια τροποποιημενη εκδοση βαλει(belle),κ θελουμε να την αλλαξουμε με μια αλλη(belle),κανουμε εκτος το απαραιτητο φορματ στην Ε μνημη και hard reset(#*7370*)οπωςδηποτε;Η μπορουμε μονο την Ε να καθαρισουμε κ να ξεκινησουμε με τον φοινικα το refubrish! Α. Είτε hard reset (που σβήνει C & E ) & refurbish. Β. Είτε μορφοποίηση της Ε: από τον file manager του Ν8 και refurbish ( πιο σύντομος τρόπος ). Γ. Αν υπάρχουν φωτο , Mp3 , βιντεο στην Ε: που τα θέλουμε , συνδέουμε το Ν8 σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης και σβήνουμε τους φακέλους sys, system, private , data (αν υπάρχει) , resource (αν υπάρχει) και μετά refurbish. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Καλημέρα παιδιά εχω ενα ε7-00 εχασα τα ελληνικά απο αναβάθμιση. μεσω φοίνικα έκανα φλασάρισμα αλλά δεν κατάφερα να επαναφέρω τα ελληνικά. έπρεπε πρώτα να να κάνω sw reset απο φοίνικα και μετά φλασάρισμα ας βοηθήσει κάποιος Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ: [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλημέρα σας. Μία ερώτηση παιδιά. Αξίζει τον κόπο να hack την συσκευή και αν ναι τότε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για το Ν8 με Symbian^Anna εγκατεστημένο. Εντός του forum είδα προτεινόμενο το hackit από coderus, αλλά λέει για Symbian^3. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλημέρα σας. Μία ερώτηση παιδιά. Αξίζει τον κόπο να hack την συσκευή και αν ναι τότε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για το Ν8 με Symbian^Anna εγκατεστημένο. Εντός του forum είδα προτεινόμενο το hackit από coderus, αλλά λέει για Symbian^3. το αννα είναι update του symbian 3 . Εφόσον θέλεις να εγκαθιστάς "σπασμένες" unsigned εφαρμογές τότε ναι, φυσικά και αξίζει. Αλλά κάνε υπομονή, γιατί σε έναν μήνα περίπου (ή και λιγότερο) θα του φορέσεις την belle. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 το αννα είναι update του symbian 3 . Εφόσον θέλεις να εγκαθιστάς "σπασμένες" unsigned εφαρμογές τότε ναι, φυσικά και αξίζει. Αλλά κάνε υπομονή, γιατί σε έναν μήνα περίπου (ή και λιγότερο) θα του φορέσεις την belle. όχι μόνο για σπασμένα. Κερδίζεις σε δυνατότητες παραμετροποίησης κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 όχι μόνο για σπασμένα. Κερδίζεις σε δυνατότητες παραμετροποίησης κτλ Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ; Κάποιο παράδειγμα καθότι δεν ξέρω από αυτά. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλημέρα σας. Μία ερώτηση παιδιά. Αξίζει τον κόπο να hack την συσκευή και αν ναι τότε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για το Ν8 με Symbian^Anna εγκατεστημένο. Εντός του forum είδα προτεινόμενο το hackit από coderus, αλλά λέει για Symbian^3. Το n8 ειναι Symbian^3!!Τωρα εαν θελεις το χακαρεις για οποιαδηποτε εφαρμογη θελεις να βαλεις.Καποιες ειναι ανυπογραφες σε διαφορα μαγ........κια!!Απο εκει κ περα δεν παθαινει τιποτα η λειτουργια του σαν συσκευη.Χακαρισμενο η οχι,το ιδιο ειναι.Βαλε του Coderus. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπερα Υπαρχει καποιο mod ωστε καθε φορα που μπαινω στην καμερα, να ειναι το φλας απενεργοποιημενο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπερα Υπαρχει καποιο mod ωστε καθε φορα που μπαινω στην καμερα, να ειναι το φλας απενεργοποιημενο ? Δεν χρειάζεσαι hack/mod για αυτό. Δεν ξέρω αν δουλεύει στο Ε7 όπως στο Ν8 (δεν έχουν την ίδια κάμερα), αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις. Θα επιλέξεις την σκηνή C (προσαρμ.) στην κάμερα, θα κάνεις όσες αλλαγές θέλεις και στις επιλογές της θα ενεργοποιήσεις και την πρώτη παράμετρο (Ορισμός ως προεπιλεγμένη λειτουργία σκηνής). Έτσι κάθε φορά θα έρχεται με την συγκεκριμένη σκηνή, άρα με τις ρυθμίσεις που εσύ θέλεις, άρα και με το φλας απενεργοποιημένο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Δεν χρειάζεσαι hack/mod για αυτό. Δεν ξέρω αν δουλεύει στο Ε7 όπως στο Ν8 (δεν έχουν την ίδια κάμερα), αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις. Θα επιλέξεις την σκηνή C (προσαρμ.) στην κάμερα, θα κάνεις όσες αλλαγές θέλεις και στις επιλογές της θα ενεργοποιήσεις και την πρώτη παράμετρο (Ορισμός ως προεπιλεγμένη λειτουργία σκηνής). Έτσι κάθε φορά θα έρχεται με την συγκεκριμένη σκηνή, άρα με τις ρυθμίσεις που εσύ θέλεις, άρα και με το φλας απενεργοποιημένο. ;) Σωστος !! Λειτουργει σε ευχαριστω! :D Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killbillgr Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Για σας έχω και εγώ ΝΟΚΙΑ Ε7 με ΑΝΝΑ και έιμαι ολίγων άσχετος με το χακαρισμα.μήπως μπαίνει κανείς στον κόπο να μας πει την διαδικασία βήμα βήμα πως θα το χακαρω και εγώ? :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Για σας έχω και εγώ ΝΟΚΙΑ Ε7 με ΑΝΝΑ και έιμαι ολίγων άσχετος με το χακαρισμα.μήπως μπαίνει κανείς στον κόπο να μας πει την διαδικασία βήμα βήμα πως θα το χακαρω και εγώ? :thanks: δες αυτο εδώ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πεί τι κάνω λάθος στα effects? 1)βάζω το base στην c 2)βάζω τα effects στην c 3)rompatcher on το c2z4bin 4)στα θέματα on/off τα εφε 5)restart δεν δουλεύουν με τίποτα!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Φάκελο effects στην e και μέσα εκεί πετάς τα custom effects. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts