mariosx Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Χμμμ, είτε το Kies 2.0 δεν έχει διαχείριση μηνυμάτων είτε κάτι πολύ στραβό έχει γίνει εδώ. Φαίνεται να μην υπάρχει .... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 όπως επισεις δεν υποστηρίζει Backup γεια το wave 1, διότι εάν δείτε το σχετικό βίντεο , λέει οχι γεια όλες της συσκευές!! δηλαδή γεια καπιες άλλες συσκευές υπάρχει. κiα αφτο δεν με άρεσε καθόλου, δηλαδή τόσο δύσκολο ήτανε, να το κάνανε γεια όλες ???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 όπως επισεις δεν υποστηρίζει Backup γεια το wave 1, διότι εάν δείτε το σχετικό βίντεο , λέει οχι γεια όλες της συσκευές!! δηλαδή γεια καπιες άλλες συσκευές υπάρχει. κiα αφτο δεν με άρεσε καθόλου, δηλαδή τόσο δύσκολο ήτανε, να το κάνανε γεια όλες ???:blink: Αν το waveII τρέχει το ίδιο fw με το s8500 λογικά θα δουλεύει και για τα δύο. Ακόμα λίγο υπομονή και θα ξεκαθαρίσει το τοπία κι αν αξίζει όσο περιμένουμε να αξίζει η 1.2... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Update για το Kies 2. το κάνω τώρα. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Update για το Kies 2. το κάνω τώρα. ακριβως, στην // 49 , απο οτι διαβαζω στα ξενα φορουμ, δεν προσφερει κατι νεωτερο, αντιθετα , με το πρωτο κιες 2 , εχει πολλα μειονεκτηματα , ετσει λενε, εγω τωρα θα το κατεβασω.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis141 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Παιδιά καλησπέρα .Πως κάνουμε unistall το kies \Προσπαθώ με το προγραμματάκι UninstallKies το τρέχω αλλα τίποτα ,,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos0621 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Αν και σας παρακολουθώ καιρό τώρα δεν ειχα κανενα προβλημα σε το τηλεφωνακι μου. Τωρα όμως μετα απο την αναβάθμιση του Kies εχω το εξής πρόβλημα . Το kies επιμένει να μην αναγνωρίζει το τηλεφωνο. Γνωρίζει κάποιος μήπως πως μπορώ να το αντιμετωπίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Αν και σας παρακολουθώ καιρό τώρα δεν ειχα κανενα προβλημα σε το τηλεφωνακι μου. Τωρα όμως μετα απο την αναβάθμιση του Kies εχω το εξής πρόβλημα . Το kies επιμένει να μην αναγνωρίζει το τηλεφωνο. Γνωρίζει κάποιος μήπως πως μπορώ να το αντιμετωπίσω; δοκίμασε να σβήσεις τους drivers του κινητού και ξανασύνδεσε το..λογικά όλα θα λυθούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. February 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Αν και σας παρακολουθώ καιρό τώρα δεν ειχα κανενα προβλημα σε το τηλεφωνακι μου. Τωρα όμως μετα απο την αναβάθμιση του Kies εχω το εξής πρόβλημα . Το kies επιμένει να μην αναγνωρίζει το τηλεφωνο. Γνωρίζει κάποιος μήπως πως μπορώ να το αντιμετωπίσω; Δές εδώ. Μετά την αναβάθμιση σε 1.2 είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα. έκανα αυτά που λέει και είμαι πλέον οκ. :) Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Αφότου έκανα και εγώ αναβάθμιση στην 1.2 ,το KIES δε μου αναγνώριζε το wave με τίποτα και με καμία έκδοση.Έτσι όπως είχα την έκδοση 2.0 την έκανα απεγκατάσταση και οτιδήποτε είχε σχέση με το ΚΙΕS, επανεκκίνηση και πάλι εγκατάσταση την ίδια.Είχα κάνει και το παραπάνω που προτείνει ο φίλος lambis_7 και μετά το αναγνώρισε κανονικά.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Δές εδώ. Μετά την αναβάθμιση σε 1.2 είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα. έκανα αυτά που λέει και είμαι πλέον οκ. :) Το πρόβλημα μου είναι ότι στην διαχείρηση συσκευών - φορητές συσκευές δεν μου εμφανίζει το samsung wave GT-S8500 αλλά ενα πεδίο με ονομασία R5C592 και ένα δεύτερο με ονομασία R5C822. Τί κάνω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Τωρα λεει (στο kies 1.5.3) "για να δουλεψει το apps ΠΡΕΠΕΙ να κανετε αναβαθμηση στο kies 2.0" Ξενερα. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Δεν έχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω εφαρμογή μέσω του Kies! Αφού κατεβάσω την εφαρμογή που θέλω, συνδέω το κινητό μου στο USB και παρόλο που το βλέπει κανονικά το KIES, στο μενού των εφαρμογών η επιλογή Install είναι γκριζαρισμένη (μου λέει να συνδέσω το τηλέφωνο μου). Πώς γίνεται να αναγνωρίζει κανονικά το τηλεφωνό μου και να μη το "βλέπει" μόνο όταν είναι να περαστεί μια εφαρμογή? Το κινητό μου είναι το Samsung Wave S8500 (Vodafone GR, S8500BUJF1) και έχω εγκατεστημένο το Kies v2.0.0.11014_49. Υ.Σ.: Πάντα πριν το συνδέσω στο USB κλείνω όλες τις εφαρμογές (μέσω task manager), και αφού το συνδέσω πατάω την επιλογή KIES. Λειτουργικό: Windows 7 64bit. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Δεν έχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω εφαρμογή μέσω του Kies! Αφού κατεβάσω την εφαρμογή που θέλω, συνδέω το κινητό μου στο USB και παρόλο που το βλέπει κανονικά το KIES, στο μενού των εφαρμογών η επιλογή Install είναι γκριζαρισμένη (μου λέει να συνδέσω το τηλέφωνο μου). Πώς γίνεται να αναγνωρίζει κανονικά το τηλεφωνό μου και να μη το "βλέπει" μόνο όταν είναι να περαστεί μια εφαρμογή? Το κινητό μου είναι το Samsung Wave S8500 (Vodafone GR, S8500BUJF1) και έχω εγκατεστημένο το Kies v2.0.0.11014_49. Υ.Σ.: Πάντα πριν το συνδέσω στο USB κλείνω όλες τις εφαρμογές (μέσω task manager), και αφού το συνδέσω πατάω την επιλογή KIES. Λειτουργικό: Windows 7 64bit. Ακριβως το ίδιο πρόβλημα εχω και γω. Συνδέω το κινητό μεσω kies, το βρίσκει, περνάω φωτογραφίες, αρχεια κανονικά αλλα δεν με αφήνει να κάνω install τπτ. Το δειχνει γκρι σαν να μην εχω συνδεθεί..Και μένα ειναι απο vodafone. Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. February 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Δεν έχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω εφαρμογή μέσω του Kies! Αφού κατεβάσω την εφαρμογή που θέλω, συνδέω το κινητό μου στο USB και παρόλο που το βλέπει κανονικά το KIES, στο μενού των εφαρμογών η επιλογή Install είναι γκριζαρισμένη (μου λέει να συνδέσω το τηλέφωνο μου). Πώς γίνεται να αναγνωρίζει κανονικά το τηλεφωνό μου και να μη το "βλέπει" μόνο όταν είναι να περαστεί μια εφαρμογή? Το κινητό μου είναι το Samsung Wave S8500 (Vodafone GR, S8500BUJF1) και έχω εγκατεστημένο το Kies v2.0.0.11014_49. Υ.Σ.: Πάντα πριν το συνδέσω στο USB κλείνω όλες τις εφαρμογές (μέσω task manager), και αφού το συνδέσω πατάω την επιλογή KIES. Λειτουργικό: Windows 7 64bit. Που έχετε ορίσει να αποθηκεύονται οι εφαρμογές; Στην εξωτερική μνήμη ήστην μνήμη του κινητού; Για δοκιμάστε να το ρυθμίσετε στην εξωτερική μνήμη... Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Που έχετε ορίσει να αποθηκεύονται οι εφαρμογές; Στην εξωτερική μνήμη ήστην μνήμη του κινητού; Για δοκιμάστε να το ρυθμίσετε στην εξωτερική μνήμη... Στην εξωτερική ειναι.. Εχω δοκιμασει τα πάντα..Εβγαλα και ξαναπέρασα το kies, τους drivers και δεν γίνεται τπτ. Ενω το βλέπει κανονικα (πάνω αριστερά) οταν πατήσω το samsung apps, my downloads που ειναι αποθηκευμενα στο pc μου λεει οτι δεν μπορω να τα εγκαταστησω γιατι δεν ειμαι συνδεδεμενος και ενω πανω αριστερα συνεχιζει να δειχνει οτι ειμαι συνδεδεμενος..Θα τρελαθουμε τελειως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Που έχετε ορίσει να αποθηκεύονται οι εφαρμογές; Στην εξωτερική μνήμη ήστην μνήμη του κινητού; Για δοκιμάστε να το ρυθμίσετε στην εξωτερική μνήμη... Έχω ορίσει να αποθηκεύονται στην εξωτερική μνήμη από την ημέρα που το αγόρασα. Τόσο καιρό δεν είχα δώσει πολύ σημασία σε αυτή την παράλειψη, αλλά μόλις ανακάλυψα ότι με το Kies μπορώ και κατεβάζω εφαρμογές από τα App Stores άλλων χωρών ασχολήθηκα περαιτέρω, ανακαλύπτοντας ότι είναι ένα αξεπέραστο πρόβλημα (μέχρι στιγμής). Ίσως έχει να κάνει με το firmware της Vodafone GR (ακόμα Bada 1.0.2)... Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Έχω ορίσει να αποθηκεύονται στην εξωτερική μνήμη από την ημέρα που το αγόρασα. Τόσο καιρό δεν είχα δώσει πολύ σημασία σε αυτή την παράλειψη, αλλά μόλις ανακάλυψα ότι με το Kies μπορώ και κατεβάζω εφαρμογές από τα App Stores άλλων χωρών ασχολήθηκα περαιτέρω, ανακαλύπτοντας ότι είναι ένα αξεπέραστο πρόβλημα (μέχρι στιγμής). Ίσως έχει να κάνει με το firmware της Vodafone GR (ακόμα Bada 1.0.2)... δοκιμασες hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 ρε παιδια ειμαι στο site για το kies αλλα εκτος απο την βοηθεια ( εκπαιδευση ) το προγραμμα δεν μου το δινει πουθενα για download , που στο καλο το κατεβαζεις ?????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidoros74 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 υπαρχει θεμα με τους drivers του κινητου και τα windows7? χτες δοκιμασα εγκατασταση Kies 2 στα 7 αλλα το κινητο δεν συνδεεται.... Σε win7 με KIES 2 συνδέεται κανονικά το κινητό. Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb. Σε μένα για κάποιο λόγο συνδέεται μόνο στις θύρες της μητρικής ενώ βγάζει σφάλμα στις θύρες της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Κατεβασε το απο δω γιατι η ερμη η Samsung ενα site δεν μπορει να κανει! Οχι πως μπορει να οργανωσει και ενα service δηλαδη! http://samsung-firmware.de.to/ ειπα και εγω ρε αδερφέ ξαφνικα χαζεψα και δεν βρισκω τα download ???? παντωσ και σε αυτο το site που μου λες ............ δυσκολευομαι λιγακι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 @manbag1970 Πλακα κάνεις; Πατας απο τη λιστα αριστερα το Kies2 και το κατεβαζεις! οκ οκ ενταξει μην βαρας :lol: το ειδα , το κατεβαζω οποτε θα το περασω και θα σας πρηξω αργοτερα :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 3η φορα κανω install/uninstall to kies 2 σε windows 7 ultimate 32bit...το κινητο δεν μπορει να συνδεθει και περνει μονο ρευμα απο τις usb....τι μπορω νΑ κανω? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 O υπολογιστής το αναγνωρίζει το κινητό; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) O υπολογιστής το αναγνωρίζει το κινητό; το κινητο δεν εμφανιζει καθολου το μενου συνδεσης...ενω η εγκατασταση των drivers αποτυνχανει...οποτε μαλλον οχι (σιγουρα δηλαδη) να σημειωσω ακομα οτι αναβαθμισα με windows xp σε bada 1.2 ασχετα οτι η αναβαθμιση απετυχε κατα τον installer και εκανε ανακτηση εκτακτης αναγκης...το κινητο παντως τρεχει κανονικα 1.2 απροβληματιστα.... Edited February 7, 2011 by zebric Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts