Giannis1234 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι θελω να κανω root τις προσεχεις ημερες αλλα δεν θελω να χαλασω το κινητο και να τρεχω στα service.Διαβαζω τον οδηγο και εχω κολλησει σε ενα σημειο Ποτε ακριβως πρεπει να το κανω αυτο?Ποσο γρηγορες ειναι οι κινησεις?Αμα δεν το κανω αρκετα γρηγορα απλως δεν προχωραει η διαδικασια η υπαρχει περιπτωση να χαλασω το κινητο και να χρειαστω hard reset.Και αμα δεν μου πετυχει το root με την πρωτη το κινητο θα συνεχισει να λειτουργει οπως ηταν πριν γινει root η θα καταληξω με ενα νεκρο κινητο στα χερια που δεν θα μπορω να το παω και στο service γιατι θα εχει χαθει η εγγυηση? Ποια εφαρμογη πρεπει να εγκαταστησω για να το κανω αυτο?Παω να κανω download απ'το link που εχει απο κατω και μου λεει : The file link that you requested is not valid. H εκδοση που εχω ειναι η 2.0.A.0.504.Με ποια μεθοδο ειναι καλυτερα να το κανω? Κατέβασε την από εδώ http://www.filecrop.com/z4-root-apk.html Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Kαι αφου κατεβασω την εφαρμογη στον υπολογιστη πως την μεταφερω στο κινητο?Με bluetooth γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Kαι αφου κατεβασω την εφαρμογη στον υπολογιστη πως την μεταφερω στο κινητο?Με bluetooth γινεται? Ναι και με blυetooth γίνετε. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Θα βαλω τωρα το z4root,κι ο θεος βοηθος.... Edit: Εχει 2 επιλογες: Temporary root και Permanent root.Τι διαφορα εχουν?Εγω επελεξα την 1η επιλογη εκανα καλα? Re-edit:Αυτο ηταν,πλεον ειμαι rooted:) Re-re-edit:Τελικα το Permanent root ειναι το σωστο.Το αλλο διαρκει μεχρι να γινει restart στο κινητο.Τωρα ειμαι πραγματικα rooted. Edited July 2, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTIRLAS Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 γεια σας, εγω παλι δεν μπορω με τιποτα να κανω ροοτ το χ10 mini. προσπαθησα και με το z4 και με το super one click και οταν παταω root Μου βγαζει: δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα. Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι κανω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTIRLAS Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) Όχι το έκανα με το SuperOneClick, και μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το z4root στην 0.6 δεν μου λειτουργεί και δεν ξέρω γιατί ? καλε μου trikale μηπως μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου δωσεις α φωτα σου ? και εγω δεν μπορω με τιποτα να κανω Root μετα την αναβαθμιση ! απο που βρισκεις ολες τις versions του superoneclick ? διαβαζω ο ενας κατεβαζει την 1.5.3 ο αλλος την 1.6.5 ...απο το xda developers σε εμενα τουλαχιστον βγαζει μονο μια , πως βρισκουμε τις Versions και πως θα κανω το ριμαδο Root ?? Δεν αντεχω πια ! τοσες μερες εχω φαει και τιποτα ! με το super one click οταν παταω root Μου βγαζει: δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα. φταιει το κινητο ? ή εκδοση του superone click ή το pc μου ?? Σε ευχαριστω! @Steeven Ξαναπέρασε το λογισμικό μέσω του SEUS. καλησπερα, να σου κανω και εγω μια ερωτηση....καταφερα μετα απο πολλες μερες προσπαθειας να κανω Root, ομως δεν βλεπω στην sd μου τις παλιες εφαρμογες που ειχα κατεβασει. οταν παταω πανω στο link2sd μου βγαζει: mount script cannot be created. και οταν παταω storage info μου βγαζει sd card 2nd part not mounted....τι κανουμε ??? Edited July 29, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 (edited) greeklish Θα σου πρότεινα να αρχίσετε να διαβάζετε από εδώ για να καταλάβεις μερικά πράγματα πριν μπειτε στα «βαθιά» :) Edited September 19, 2011 by zxr Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukou Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδια πως γινεται να ακυρώσω το root?Σας παρακαλώ βοηθήστε με..!ειναι έπειγον,δεν λείτουργει η κάμερα και θέλω να του κάνω αντικατάσταση.. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδια πως γινεται να ακυρώσω το root?Σας παρακαλώ βοηθήστε με..!ειναι έπειγον,δεν λείτουργει η κάμερα και θέλω να του κάνω αντικατάσταση.. ! Στο πρόγραμμα υπάρχει επιλογή για unroot. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ευχαριστώ κι εγώ πολύ για τον οδηγό. Έπρεπε να κάνω κι εγώ ένα x-10 mini root (της κοπέλας μου) μόνο και μόνο για το battery calibration, επειδή έχει θέμα με τη μπαταρία της. Να σημειώσω πως, αφού εγκατέστησα το PC Companion, η διαδικασία στέφθηκε με επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του SuperOneClick v2.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Κατατοπιστικότατο!! Ευχαριστώ! Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τον οδηγό. Μέσα σε 10 λεπτά ξεμπέρδεψα με ένα χ10 mini pro (Baseband: M76XX-TSNCJOLYM-53404015 , Firmware: 2.1.1.A.0.6 ή 2.1.1.C.0.0) Όπως φαίνεται από τις παραπάνω η διαδικασία κάνει loop (συνεχόμενη σύνδεση/αποσύνδεση και κάμποσα γκλιν-γκλον). Για να προχωρήσει η διαδικασία πρέπει να κάνουμε κάποιες γρήγορες κινήσεις. Κατεβάζουμε την status bar, κάνουμε κλικ πάνω στον εντοπισμό σφαλμάτων και τον απενεργοποιούμε (untik). Στο καπάκι τον ενεργοποιούμε (γρήγορες κινήσεις PLEASE): To παραπάνω πρόβλημα δεν μου εμφανίσθηκε χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση SuperOneClick v2.1.1.Δεν χρειάσθηκε να κάνω τις "γρήγορες κινήσεις".Μετά τα γκλιν γκλον , ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιτυχώς. Το z4root για άγνωστο λόγο έσκαγε λίγο μετά την επιλογή του permanent root( αν θυμάμαι καλά στο root shell access). ClockworkMod recovery | xrecovery | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Fix στο φυσικό πληκτρολόγιο σε x10 mini pro Συγχαρητήρια για την οργάνωση της υπογραφής σου.Δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο και με γλύτωσε από πολύ ψάξιμο. Edited October 6, 2011 by vis Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbara90 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Γεια σας!!! Πως μπορώ να καταλάβω τι έκδοση android έχω;; Πάω στις ρυθμίσεις σχετικά με το τηλ. και λεει firmware 1.6.... Πήγα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού απο το pc companion και λεει ότι εχω τν τελευταία έκδοση...:wacko: Μπορώ να κάνω root όπως είμαι;; για να εγακαταστησω την εκδοση 2.2 και 2.3 πρέπει πιο πριν να εγκαταστήσω τν 2.1;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Στο Χ10 mini επίσημα δεν μπορείς να εγκαταστήσεις την 2.2. Μέχρι την 2.1 μπορείς να πας. Για να βάλεις 2.2 θα πρέπει να το κάνεις με ανεπίσημους τρόπους. Το πως θα το κάνεις μπορείς να το δεις με διαβάζοντας του αντίστοιχους οδηγούς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbara90 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Τελικά έκανα αναβάθμιση σε 2.1 με το SEUS. Tox10 mini pro εχω..όχι το σκέτο.. Το ξέρωότι γίνεται ανεπίσημα σε 2.3 Όμως δεν μπορώ να κάνω root. Θέλω να πάω στη 2.3 . Κάνω ό,τι λέει πατάω φόρτιση ανοιγω μετά το Superoneclick 1.5.1 γιατί στη περιγραφή βλέπω ότι πέτυχε αυτή η έκδοση σε vista. Στο Superoneclick εκει που λεει waiti for device δε μου κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος;; Κάνω όλα τα βήματα μέχρι εκεί σωστά πιστεύω... Στο pc μου βγάζει και κάτι για εγκατάσταση λογισμικού. Please help!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος!! Απλά σιγουρέψου οτι έχεις εγκαταστήσει το "Sony_Ericsson_PC_Companion_2.01.217" από το site της SONY, πατά και μια σύνδεση και μετά Superoneclick. Ίσως να χρειάζεται και το framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Και ΝΑΙ.....................Υστερα απο δυο μερες προσπαθεια και αφου εχου κατεβασει ολες τις εκδοσεις του superoneclick :(:(:(........καταφερα να rootαρω το κινητο (pro) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικα θελει την τελευταια εκδοση του PC Companion και να ειναι ανοικτο αναγνωριζοντας την συσκευη (το εχει αναφερει και αλλος φιλος πιο πριν....) Το εκανα με το superoneclick 1.5.5 ....το πιο γρηγορο απο οτι ειδα και χωρις να ανοιγοκλεισω τον εντοπισμο σφαλματων (το εκανε μονο του μια φορα....) Χρονος διαδικασιας μαζι με το τεστ........1 λεπτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα το μονο θεματακι που εχω (και ξερω οτι θα βοηθησουν ολα τα υπεροχα παιδια που γραφουν εδω :) ) ειναι οτι το Titanium δεν αναγνωριζει το root ...............Καπου ειχα διαβασει τι κανουμε την πρωτη την φορα αλλα με ολες αυτες τις δοκιμες τα εχω παιξει και δεν μπορω να θυμηθω ουτε καν σε πιο τοπικ το ειδα....... Αν καποιος θελει να μου πει και εδω θα το εκτιμησω......... Απο αυριο θα ξεκινησω την διαδικασια για α περασω νεα custom rom ................... Ακυρο παιδια.......θελει επανεκινηση και οταν κατεβασεις το Titanium.......εγω ειχα κανει οταν εγινε το root και μετα το κατεβασα........ Οποτε ....τελος καλο....ολα καλα............ Edited October 23, 2011 by Expendable Βρεθηκε η λυση............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deimos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 καλησπέρα. έχω το x10 mini pro 2.1-update1 2.1.1.A.0.6 windows vista panda antivirus Έχω εγκατεστημένα το Pc Companion To Android SDK tools (μην γελάσετε, μπήκα στους XDA και ένα post αναφερόταν σε manual εγκατασταση και το ζήταγε. Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να βάλω την 2.3 στο x10 mini pro αλλά θέλει root για να ξεκινήσω την όλη διαδικασία. Ότι link δοκίμασα να κατεβάσω από τους οδηγούς που προτείνεται, (superoneclick 2.1 κτλπ) μου βγάζει ότι έχει ιό. Συγκεκριμένα τον Lotoor.A Υπάρχει κανένα link με καθαρό το superoneclick ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δεν είναι ιος, μη φοβάσαι. Απενεργοποίησε για λίγο το panda ή βάλτο στις εξαιρέσεις. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIODOS79 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΤΩΡΑ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 4, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Τι συμβαινει με αυτο X10 mini pro δεν μπορω να καταλαβω. 3 ωρες τωρα προσπαθω να το κανω root.Εχω δοκιμασει με τις 1.5.1 , 1.5.3 , 1.5.5 , 2.2 εκδοσεις του super one clic αλλα δεν μπορω να το καταφερω με τιποτα. Συνεχεια κανει loop η διαδικασια και ας το εχω κανει οσο πιο γρηγορα γινεται το "check-uncheck" του εντοπισμου σφαλματων. Σκεφτηκα να δοκιμασω και τον πιο ευκολο τροπο που γραφει στο πρωτο ποστ του thread αλλα εκει που εχει το link για να κατεβασεις το προγραμμα για το κινητο μου λεει οτι αυτο το αρχειο δεν υπαρχει. Μια βοηθεια ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Κατέβασε αυτό, καντο unzip και τρέξε το ROOTer.bat. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Κατέβασε αυτό, καντο unzip και τρέξε το ROOTer.bat. Υποκλινομαι! Respect! Προσπαθουσα 3 ωρες και δεν τα καταφερα με τιποτα,και εσυ μεσα σε μισο λεπτο τα εκανες ολα root !Σε ευχαριστω πολυ. Μου εβγαλε ενα εικονιδιο που λεει "superuser" το ανοιξα και λεει οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες στη λιστα.Υπαρχει καποιος οδηγος εδω στο φορουμ να τον διαβασω για το τι πρεπει να κανω στη συνεχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Wisepilot Χαρτες Roadsync PlayNow TrackID Υποστηριξη Οδηγος ρυθμισης Email LinkedIn Timescape Peggle Youtube Gmail Talk Υπηρεσια Google Talk Timescape Street View Timescape Provider OfficeSuite Timescape Plug-in Manager Geotags Χωρος αποθηκευσης του Google Talk Ποιες απο τις παραπανω εφαρμογες μπορω να διαγραψω με ασφαλεια απο το κινητο μεσω του link2sd χωρις να χαλασει η να παθει καμια ζημια? Το εχω κανει root,πλεον τις εφαρμογες τις περναω στην καρτα μνημης και θελω να διαγραψω ολες τις παραπανω εφοσον μου πει καποιος που το εχει δοκιμασει οτι δεν θα παθει κατι το κινητο,θα δουλευει απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GusHLR Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Παιδια ειμαι καινουργιος εδω , εχω το x10mini και θα ηθελα να μου πειτε , αφου κανω αυτην την διαδικασια μετα βαζω το xrecovery και μετα μπορω να βαλω οποιο προγραμμα θελω , πχ μπορω να βαλω να φαινεται και αλλο menu ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts