Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο τις καλυτερες μπαταριες τοσο καιρο που ψαχνω λενε οτι ειναι η:

http://cgi.ebay.com/MUGEN-1300mAh-EXTENDED-BATTERY-HTC-DESIRE-HD-PHONE-/290517995427?pt=PDA_Accessories&hash=item43a438cfa3#ht_3360wt_943

Πραγματικα mAh και καλη ποιοτητα, για αυτο και ακριβη λιγο

προσφερει κατι παραπανω απο αυτη που ηδη εχουμε?

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προσφερει κατι παραπανω απο αυτη που ηδη εχουμε?

Ναι ειναι 1300mAh με 30-60 λεπτα το πολυ χρονο ομιλιας και 2-3 ωρες παραπανω χρηση.

Samsung S21 Ultra

Ναι ειναι 1300mAh με 30-60 λεπτα το πολυ χρονο ομιλιας και 2-3 ωρες παραπανω χρηση.

τοτε αξιζει τον κοπο γιατι η συσκευη ειναι κορυφη.:)

Κάπου διάβασα ότι η HTC θα βγάλει μεγαλύτερη μπαταρία. Προτείνω να περιμένουμε λίγο να δούμε πόσα mAh και τι τιμή θα έχει...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

σασ εχει τυχει να λαμβανετε sms και ναμην χτυπα?ειναι bug?εχω χασει επεισοδια μαλλον

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

σασ εχει τυχει να λαμβανετε sms και ναμην χτυπα?ειναι bug?εχω χασει επεισοδια μαλλον

μηπως εχει καποιο bug το αυτι σου?

για δοκιμασε να το πας για ελεγχο και τυχον επισκευη

:p:p:p:p:p:p:p

υπαρχει το swipe keyboard με ελληνικα?

φυσικα

κανε μια βολτα στο νημα του galaxy s και θα βρεις και που το κατεβαζουν

εμένα μετά το τελευταίο update τα sms μου έρχονται καθυστερημένα μετά από 6-7 ώρες ξέρετε γιατί και αν υπάρχει κάποια λύση?

Εννοεις της συσκευης; Γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο downgrade;

Εγω κρατιεμαι να μην το κανω, πονταρω στο να βγει permanent root για την τελευταια μετα την εξεταστικη... αν πιασω απο τωρα τις νεες roms, τον ηπιαμε. :p

Sent from my Desire HD using Tapatalk

φυσικα

κανε μια βολτα στο νημα του galaxy s και θα βρεις και που το κατεβαζουν

ευχαριστω, θα το κοιταξω.

θελω να πω παντως οτι σε αυτο το θεμα που ειμαστε,θα ηταν χρησιμο να υπηρχαν τετοιες πληροφοριες που αφορουν το dhd στην πρωτη σελιδα του thread.

οταν χρειαζομουν βοηθεια για το hd2 ,ηταν τοσο καλα οργανωμενο το thread του,που υπηρχαν τα παντα στην πρωτη σελιδα!

δυστυχως εδω ειναι χυμα οι πληροφοριες και μπορεις να βρεις μονο κατι που το γνωριζεις απο πριν για να κανεις searge.υπαρχουν ομως και παρα πολλα που πρεπει να μαθει καποιος που χρησιμοποιει για πρωτη φορα android συσκευη,που αν δεν γνωριζει πως να τα ψαξει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω, θα το κοιταξω.

θελω να πω παντως οτι σε αυτο το θεμα που ειμαστε,θα ηταν χρησιμο να υπηρχαν τετοιες πληροφοριες που αφορουν το dhd στην πρωτη σελιδα του thread.

οταν χρειαζομουν βοηθεια για το hd2 ,ηταν τοσο καλα οργανωμενο το thread του,που υπηρχαν τα παντα στην πρωτη σελιδα!

δυστυχως εδω ειναι χυμα οι πληροφοριες και μπορεις να βρεις μονο κατι που το γνωριζεις απο πριν για να κανεις searge.υπαρχουν ομως και παρα πολλα που πρεπει να μαθει καποιος που χρησιμοποιει για πρωτη φορα android συσκευη,που αν δεν γνωριζει πως να τα ψαξει?

πολυ καλη ιδεα

αλλα ποιος την αρχιζει ;)

Παιδες η τρεχουσα τοποθεσια καιρου στο ρολοϊ πως αλλαζει; Ειμαι Καβαλα 3 μερες τωρα ανοιγω-κλεινω GPS μηπως και αλλαξει αλλα δεν...

Ακομα Χαλκιδικη μ'εχει .... :p

• Administrators
Παιδες η τρεχουσα τοποθεσια καιρου στο ρολοϊ πως αλλαζει; Ειμαι Καβαλα 3 μερες τωρα ανοιγω-κλεινω GPS μηπως και αλλαξει αλλα δεν...

Ακομα Χαλκιδικη μ'εχει .... :p

Αν μπεις στο internet και ενημερωθεί θα αλλάξει.

Modpic.gif

Αν μπεις στο internet και ενημερωθεί θα αλλάξει.

Εχω μπει, και με WiFi και απο 3G ... εκανε update καιρο Χαλκιδικης. :p

Παρήγγειλα το HTC Desire HD σήμερα. Διάβασα (ω ναι) και τις 125 σελίδες του εν λόγω θέματος.

Σε 15 μέρες το πολύ θα το έχω και θέλω μια καλή θήκη, να το περιμένει με το που το παραλάβω. Διάβασα κάποια καλά για της otterbox (από σκληρό υλικό δεν είναι;) αλλά εγώ σκεφτόμουν κάποια σε σιλικόνη. Την οθόνη αφής την καλύπτουν; Κι αν "ναι" δεν επηρεάζουν την απόδοσή της σε χρώμα και αφή;

Διαβάζω πως μερικές επίσης προκαλούν πρόβλημα στη λειτουργία του GPS.

Παρήγγειλα το HTC Desire HD σήμερα. Διάβασα (ω ναι) και τις 125 σελίδες του εν λόγω θέματος.

Σε 15 μέρες το πολύ θα το έχω και θέλω μια καλή θήκη, να το περιμένει με το που το παραλάβω. Διάβασα κάποια καλά για της otterbox (από σκληρό υλικό δεν είναι;) αλλά εγώ σκεφτόμουν κάποια σε σιλικόνη. Την οθόνη αφής την καλύπτουν; Κι αν "ναι" δεν επηρεάζουν την απόδοσή της σε χρώμα και αφή;

Διαβάζω πως μερικές επίσης προκαλούν πρόβλημα στη λειτουργία του GPS.

http://www.extreme-mobile.gr/search?q=desire+hd

φοραω την σιλικονης ενα μηνα τωρα και ειναι αψογη. πατουνται ολα τα κουμπακια ευκολα εχει και προεξοχες στα κουμπακια ωστε να τα βρισκεις ευκολα. απο χθες φοραω την δερματινη και αυτη πολυ καλη για ολοκληροτικη προστασια.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Εχω μπει, και με WiFi και απο 3G ... εκανε update καιρο Χαλκιδικης. :p

Mου έχει συμβεί και σε εμένα. Προσπάθησε να τικάρεις τις αυτομάτες ενημέρωσεις. (Ρυθμίσεις --> Λογαριασμοί συγχρονισμοί-->Αυτόματος συγχρονισμός. Στον καιρό να είναι πράσινο ο συγχρονισμός

Κάνε αυτά και κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει.

Και φυσικά μόνο 3G ή Wi-Fi

Καλημερα παιδια και χρονια πολλα

αγορασα ενα desire hd πριν 20 μερες

προσπαθω εδω και 3 ωρες να κανω root οπως παρακατω

1) Paul's Visionary+ tool

1.1) Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε http://android.modaco.com/content/ht...ne-click-root/ ή από εδώ http://forum.xda-developers.com/atta...3&d=1290501865

1.2) Εγκατάσταση Visionary + στο DHD σας

1.3) Τρέξτε το και επιλέξτε "Set system r/w after root"

1.4) Κάντε κλικ στο "Temproot Now!" - Περιμένετε μέχρι να τελειώσει.

1.5) Κλικ στο Attempt Permroot Now!

1.6) Το DHD επανεκκινεί αυτόματα.

Για να ελέγξετε ότι όλα πήγαν καλά κατεβάσετε από το Market την εφαρμογή "Android terminal emulator"

Τρέξτε το, πληκτρολογήστε su

Εάν μετά από αυτό έχετε το σύμβολο # σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά.

μολις παταω το Temproot Now αρχιζει να κανει κατι και πανω δεξια ενα κυκλακι γυριζει. μετα απο λιγο ομως σταματαει και μενει μαυρη οθονη. το τηλεφωνο παει αργα και κολαει εως να κανω επανεκκινηση.

ξανα παλι απο την αρχη και ξανα παλι τα ιδια

κατι δεν κανω σωστα ισως η δεν ξερω πλεον τι να πω.

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

και αν τελικα μπορεσουμε κ το κανουμε αν μετα κανω hard reset πρεπει να ξαναγινει η ιδια διαδικασια?

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλημερα παιδια και χρονια πολλα

αγορασα ενα desire hd πριν 20 μερες

προσπαθω εδω και 3 ωρες να κανω root οπως παρακατω

1) Paul's Visionary+ tool

1.1) Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε http://android.modaco.com/content/ht...ne-click-root/ ή από εδώ http://forum.xda-developers.com/atta...3&d=1290501865

1.2) Εγκατάσταση Visionary + στο DHD σας

1.3) Τρέξτε το και επιλέξτε "Set system r/w after root"

1.4) Κάντε κλικ στο "Temproot Now!" - Περιμένετε μέχρι να τελειώσει.

1.5) Κλικ στο Attempt Permroot Now!

1.6) Το DHD επανεκκινεί αυτόματα.

Για να ελέγξετε ότι όλα πήγαν καλά κατεβάσετε από το Market την εφαρμογή "Android terminal emulator"

Τρέξτε το, πληκτρολογήστε su

Εάν μετά από αυτό έχετε το σύμβολο # σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά.

μολις παταω το Temproot Now αρχιζει να κανει κατι και πανω δεξια ενα κυκλακι γυριζει. μετα απο λιγο ομως σταματαει και μενει μαυρη οθονη. το τηλεφωνο παει αργα και κολαει εως να κανω επανεκκινηση.

ξανα παλι απο την αρχη και ξανα παλι τα ιδια

κατι δεν κανω σωστα ισως η δεν ξερω πλεον τι να πω.

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

και αν τελικα μπορεσουμε κ το κανουμε αν μετα κανω hard reset πρεπει να ξαναγινει η ιδια διαδικασια?

ευχαριστω

αν φορας την 1.74 rom τοτε δεν γινεται root. για την ωρα μονο με την 1,32 γινεται.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

αν φορας την 1.74 rom τοτε δεν γινεται root. για την ωρα μονο με την 1,32 γινεται.

Γινεται downgrade ομως ... ;)

Εχω android 2.2.1

Αριθμος λογισμικου 1.72.405.3

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Εχω android 2.2.1

Αριθμος λογισμικου 1.72.405.3

Δεν γίνεται. Πρέπει να πας πρώτα σε 1.32

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung S21 Ultra

καλα δεν ρωταω τωρα πως γινεται αυτο...:)

τουλαχιστον ετσι οπως ειναι τωρα μπορω να βαλω το καιρο να λεει και αλλες πολεις?

κατεβασα το αρχειο αλλα δεν μπορω να το αντιγραψω μεσα στο system/etc

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...