marinos5 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα δεν ακουγονται οι ηχοι των πληκτρων ο ηχος κλειδωματος και ο ηχος που ακουγετε οταν παταμε κατι πανω στην οθονη μαλλον ακουγονται παρα πολυ χαμηλα στην ενταση των ηχων ολα ειναι τερμα εχω κανει και επανεκεινηση αλλα τιποτα μου το εκανε οταν χαμηλωσα την ενταση καποιον παιχνιδιων.......ευχαριστω για οποια βοηθεια Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 http://www.extreme-mobile.gr/search?q=desire+hd φοραω την σιλικονης ενα μηνα τωρα και ειναι αψογη. πατουνται ολα τα κουμπακια ευκολα εχει και προεξοχες στα κουμπακια ωστε να τα βρισκεις ευκολα. απο χθες φοραω την δερματινη και αυτη πολυ καλη για ολοκληροτικη προστασια. Η σκληρη της otterbox ειναι τοσο ελαφριαι που δεν θα παρεις χαμπαρι οτι την φοραει το κινητο σου. Εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το gps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) http://www.extreme-mobile.gr/search?q=desire+hd φοραω την σιλικονης ενα μηνα τωρα και ειναι αψογη. πατουνται ολα τα κουμπακια ευκολα εχει και προεξοχες στα κουμπακια ωστε να τα βρισκεις ευκολα. απο χθες φοραω την δερματινη και αυτη πολυ καλη για ολοκληροτικη προστασια. Θέλω κάποια που να είναι διαφανής στο πίσω μέρος. Να φαίνεται ρε αδερφέ το κινητό. Καμία πρόταση άλλη που να έχεις δει απο κοντά; Στο ίντερνετ έχω βρει διάφορα προϊόντα. Βλέπω πχ. αυτή αλλά δε μου φαίνεται και πολύ ποιοτική από τη φωτογραφία τουλάχιστον. Η HTC θα βγάλει μια τέτοια, αλλά το Μάρτιο απ' ό, τι βλέπω δυστυχώς. Εγώ το βιάζομαι. Edit: στο επίσημο site μόλις είδα (σήμερα έγινε αυτό) πως αναμένεται σε 6 ημέρες. Εδώ. Η σκληρη της otterbox ειναι τοσο ελαφριαι που δεν θα παρεις χαμπαρι οτι την φοραει το κινητο σου. Εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το gps Ποια από τις 2 λες; Η πρώτη έχει κι ένα κλιπ που πιθανόν να μην αφαιρείται. Βέβαια είναι πολύ ακριβές και οι 2. Edited January 11, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Την δευτερη εννοω..και να σου πω κατι φιλε. Θελω το καλυτερο για ενα κινητο που θα το κρατησω σιγουρα 2 χρονια οπως φαινεται. Α, ξεχασα να σου πω οτι περιλαμβανει και μεμβρανη screen protector που εφαρμοσε τελεια και μου αρεσει ποιο πολυ απο την αντιστοιχη της zagg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Την δευτερη εννοω..και να σου πω κατι φιλε. Θελω το καλυτερο για ενα κινητο που θα το κρατησω σιγουρα 2 χρονια οπως φαινεται. Α, ξεχασα να σου πω οτι περιλαμβανει και μεμβρανη screen protector που εφαρμοσε τελεια και μου αρεσει ποιο πολυ απο την αντιστοιχη της zagg φιλε οταν ψωνιζεις απο ιντερνετ ποτε δεν εισαι σιγουρος γι αυτο που αγοραζεις,δυστυχως ρισκαρεις οπως ολοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Μα αν μπεις στο skroutz θα την βρεις από ελληνικό μαγαζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα δεν ακουγονται οι ηχοι των πληκτρων ο ηχος κλειδωματος και ο ηχος που ακουγετε οταν παταμε κατι πανω στην οθονη μαλλον ακουγονται παρα πολυ χαμηλα στην ενταση των ηχων ολα ειναι τερμα εχω κανει και επανεκεινηση αλλα τιποτα μου το εκανε οταν χαμηλωσα την ενταση καποιον παιχνιδιων.......ευχαριστω για οποια βοηθεια Φιλε πρέπει να ανεβάσεις τον ήχο των πολυμέσων του τηλεφώνου σου. παίξε ένα mp3 ή ένα βίντεο και ανέβασε το την ώρα που παίζει. Δεν έχει καμία σχέση με τον ήχο κλήσης. Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Την δευτερη εννοω..και να σου πω κατι φιλε. Θελω το καλυτερο για ενα κινητο που θα το κρατησω σιγουρα 2 χρονια οπως φαινεται. Α, ξεχασα να σου πω οτι περιλαμβανει και μεμβρανη screen protector που εφαρμοσε τελεια και μου αρεσει ποιο πολυ απο την αντιστοιχη της zagg Σωστός είσαι. Κι εγώ τέτοιο κινητό δεν παίζει να το αλλάξω συντομότερα. Γιατί είναι καλύτερη της zagg; Την έχεις χρησιμποιήσει; Μου την πρότεινε κι άλλος την εταιρεία αυτή. φιλε οταν ψωνιζεις απο ιντερνετ ποτε δεν εισαι σιγουρος γι αυτο που αγοραζεις,δυστυχως ρισκαρεις οπως ολοι. Έλα αλήθεια; Έχω ψωνίσει πάρα πολλές φορές από ίντερνετ. Γι' αυτό ρώτησα στο φόρουμ όμως. Για να πάρω γνώμες από άτομα που έχουν κάτι χειροπιαστό. Μα αν μπεις στο skroutz θα την βρεις από ελληνικό μαγαζι Ναι πιθανόν. Ένα τυχαίο link καταστήματος έδωσα (βασικά άλλος νομίζω το έδωσε). Edited January 11, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα δεν ακουγονται οι ηχοι των πληκτρων ο ηχος κλειδωματος και ο ηχος που ακουγετε οταν παταμε κατι πανω στην οθονη μαλλον ακουγονται παρα πολυ χαμηλα στην ενταση των ηχων ολα ειναι τερμα εχω κανει και επανεκεινηση αλλα τιποτα μου το εκανε οταν χαμηλωσα την ενταση καποιον παιχνιδιων.......ευχαριστω για οποια βοηθεια Έχω το ίδιο πρόβλημα και δεν έχω βρει λύση ακόμα. Δεν έχω κάνει hard reset γιατί θέλω να έχω και χρόνο να το ξαναστήσω. Φιλε πρέπει να ανεβάσεις τον ήχο των πολυμέσων του τηλεφώνου σου. παίξε ένα mp3 ή ένα βίντεο και ανέβασε το την ώρα που παίζει. Δεν έχει καμία σχέση με τον ήχο κλήσης. Το έχω δοκιμάσει, δεν έχει αλλάξει κάτι. http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Βάλτε αυτό :Quick Settings Και ρυθμίστε το system volume όπως θέλετε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ένα θέμα που αντιμετωπίζω..... Στα contacts εχω συνδέσει κάποιες επαφές με το facebook, αλλα θέλω σαν φωτό να εμφανίζονται οι αντίστοιχες που εχω ορίσει εγώ απο το gallery και οχι αυτές του facebook, γίνετε ? γιατί σε πολλές, μετα απο λίγο μου ξαναεμφανίζει αυτές του facebook.... Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Βάλτε αυτό :Quick Settings Και ρυθμίστε το system volume όπως θέλετε. αν βαλουμε αυτο θα δωσει κ επιπλεον ενταση απο την μαμα? Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Επιπλέον όχι , αλλά κάνει αυτό που ζητήσατε.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 παιδια καλησπερα θελω να κανω hard reset το desire hd μου. αλλα πριν να ρωτησω κατι. οταν το πηρα ειχε μια καρτα 8 gb αυτη μεσα ειχε διάφορους φακελους αλλα και το htc sync το οποιο μετεφερε στο pc τωρα μετα απο εγκαταστασεις διαφορων προγραμματων γεμισε με φακελους οταν κανω hard reset αυτοι οι φακελοι θα μεινουν. να τους σβήσω? χρειάζονται η θα ξαναδημιουργησουν μονοι τους οταν εγκαταστησω προγραμματα? εχει γεμισει φακελους και ειναι δυσκολα να βρεις κατι που ψαχνεις. ευχαριστω στα wm μπορουσες να διαμορφωσεις ανετα την καρτα μνημης Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 παιδια καλησπερα θελω να κανω hard reset το desire hd μου. αλλα πριν να ρωτησω κατι. οταν το πηρα ειχε μια καρτα 8 gb αυτη μεσα ειχε διάφορους φακελους αλλα και το htc sync το οποιο μετεφερε στο pc τωρα μετα απο εγκαταστασεις διαφορων προγραμματων γεμισε με φακελους οταν κανω hard reset αυτοι οι φακελοι θα μεινουν. να τους σβήσω? χρειάζονται η θα ξαναδημιουργησουν μονοι τους οταν εγκαταστησω προγραμματα? εχει γεμισει φακελους και ειναι δυσκολα να βρεις κατι που ψαχνεις. ευχαριστω στα wm μπορουσες να διαμορφωσεις ανετα την καρτα μνημης Ψαξε για το ruu που υπαρχει για την συσκευη σου στο xda. Μεχρι να τελειωσει το restore του κινητου βαλε την καρτα μνημης στον υπολογιστη και καντην ενα format (σε fat32) ... αλλιως μεσα απο τις ρυθμισεις μπορεις να το κανεις και τωρα. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι θα χασεις απλα τα παντα... :p Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 σε ευχαριστω πολυ αλλα επειδη πρωτη φορα εχω android γιαυτο φοβαμε . στα wm εκανες ανετα διαμορφωση την καρτα μνημης εδω επειδη εχει πολλους φακελους ΔΕΝ ξερω αν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κατι και το σβησω. επισης το ruu τι ειναι? και παλι ευχαριστω Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 συνηθως οταν τελειωσω μια κληση, και κλεισω ανοιγει ειτε το ραδιο ειτε η μουσικη, χωρις να τα εχω ενεργοποιημενα πριν , ακομα και αν τα απενεργοποιησω στο καπακι , στην επομενη κινηση θα ανοικσει ενα απο τα 2. Τι να κανω? https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 συνηθως οταν τελειωσω μια κληση, και κλεισω ανοιγει ειτε το ραδιο ειτε η μουσικη, χωρις να τα εχω ενεργοποιημενα πριν , ακομα και αν τα απενεργοποιησω στο καπακι , στην επομενη κινηση θα ανοικσει ενα απο τα 2. Τι να κανω? Ε συνεχισε να ακους μουσικη. Υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να προσπαθει να σε ευχαριστησει το ιδιο το κινητο σου;:p Αστειευομαι. Αφου δεν εχεις ανοιξει εκ των προτερων καποια εφαρμογη (ραδιο, μουσικη) δε δικαιολογειται να ανοιγουν μονες τους. Μηπως εφαγε κανενα κολλημα. Κανε ενα restart και ελεγξε το παλι. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) Ε συνεχισε να ακους μουσικη. Υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να προσπαθει να σε ευχαριστησει το ιδιο το κινητο σου;:p Αστειευομαι. Αφου δεν εχεις ανοιξει εκ των προτερων καποια εφαρμογη (ραδιο, μουσικη) δε δικαιολογειται να ανοιγουν μονες τους. Μηπως εφαγε κανενα κολλημα. Κανε ενα restart και ελεγξε το παλι. μπα το κανει εδω και καιρο σε κανενα αλλον δεν το κανει? Edited January 12, 2011 by Villis Συνένωση μηνυμάτων... https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Όχι σε μένα όλα λειτουργούν κανονικά... Δοκίμασε να κάνεις hard reset... βέβαια ας εκφέρουν και οι υπόλοιποι γνώμη μη σε πάρω στο λαιμό μου... :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 συνηθως οταν τελειωσω μια κληση, και κλεισω ανοιγει ειτε το ραδιο ειτε η μουσικη, χωρις να τα εχω ενεργοποιημενα πριν , ακομα και αν τα απενεργοποιησω στο καπακι , στην επομενη κινηση θα ανοικσει ενα απο τα 2. Τι να κανω? Δοκίμασε να κάνεις ένα soft reset στο κινητό (Αν δεν ξέρεις πως απλά βγάλε την μπαταρία και ξαναβάλτην). Έχεις μήπως custom rom στο κινητό? [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_ Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 παιδια δεν εχει αναφορα παραδοσης το τηλ ? αν ναι που ειναι γιατι δε τη βρισκω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 παιδια δεν εχει αναφορα παραδοσης το τηλ ? αν ναι που ειναι γιατι δε τη βρισκω Θα στο πω στα αγγλικά... πας στα μηνύματα, πατάς το Menu> Settings> TXT message (SMS) settings> Κάνεις κλικ στο Delivery reports Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Βάλτε αυτό :Quick Settings Και ρυθμίστε το system volume όπως θέλετε. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Όντως δούλεψε. Το System Volume ήταν πολύ χαμηλά. Δεν ξέρω πως είχε κάτσει εκεί. Ευχαριστώ και πάλι. http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangg Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μπορούμε να γράψουμε μήνυμα με 160 χαρακτήρες? Και επίσης, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μετρητές εξερχόμενων κλήσεων (πλην usage counter)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts