Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάθομαι και ψάχνω μπαταρία για το κινήτο και dock base... αλλά φοβάμε μην μου βγουν πατάτα... εκτός απο την 1300 της mugen κάποια άλλη μπαταρία έχετε να προτίνετε σε μεγαλύτερη χωρητικότητα? ριξτε και καμιά ιδέα για dock base αν έχει κάποιος.. :p

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάθομαι και ψάχνω μπαταρία για το κινήτο και dock base... αλλά φοβάμε μην μου βγουν πατάτα... εκτός απο την 1300 της mugen κάποια άλλη μπαταρία έχετε να προτίνετε σε μεγαλύτερη χωρητικότητα? ριξτε και καμιά ιδέα για dock base αν έχει κάποιος.. :p

Για dock station αυτό: http://www.expansys.com.gr/expansys-stylish-usb-cradle+battery-charger-for-desire-hd-eu-205604/

Απλά κορυφαίο;)

Κορυφαίο αλλα ακριβό. Εν τω μεταξύ δεν έχει ούτε 3.5mm out για σύνδεση ηχείων ή ακουστικών. :worry: Στο eBay έχει αντίστοιχα με το 1/3 των χρημάτων. :p

Κανένα με ηχεία (αλα-iPod sound dock) έχετε δεί;

παιδια κατοχος του κινητου αυτου σχεδον 48 ωρες. εχω να πω οτι φυσαει απο οτι βλεπω. καλα οσο για την αλλαγη απο το n82 εδω δεν το συζητω μερα με την νυχτα

το προβλημα που εχω ειναι οτι εκανα λογαριασμο στο htc sense εκανα verify και το κινητο την πρωτη φορα δεν με αφηνε να δω τη θεση στο χαρτη και μονο κουδουνιζε. τωρα που μπαινω δεν κουδουνιζει ανω θεση στο χαρτη δεν εχω ακομα αν και εκανα την ρυθμιση που λεει στην ιστοσελιδα. εχω κανει και συγχρονισμο αλλα τπτ. παιζει ρολο που το κανω διπλα απο την μπλακονοπορτα και οχι εξω? τη συνδεση στο htc sense την κανω απο pc. απο το κινητο δεν μπορω να μπω.

μπαταρια πηρα αυτη το σαββατο. http://www.extreme-mobile.gr/p.Mpataria-J-P-high-capacity-gia-HTC-Desire-hd-1600mAh.322076.html

ειδα διαφορα σαν αρχη . αλλα θα εχω αποτελεσματα μετα απο 2 φορτισεις. παντως ειναι καλη , το κινητο δουλευει μια χαρα. το πρωτο συμπερασμα που εχω ειναι οτι με την χρηση που κανω το ποσοστο μπαταριας πευτει πιο αργα αρκετα.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

DOA πόσες ημέρες έχει; 7;

Το παω σημερα Γερμανο γιατι ΠΑΛΙ τελικα δεν φορτιζει 100% (αυτη την φορα μεχρι 71%) παει η μπαταρια, στην πριζα ολο το βραδυ.

Ελπιζω να μην μου πουν καμια χαζομαρα!

Samsung S21 Ultra

7 μερες ειναι.

πηγαινε το να ξεμπερδευεις,

δεν θα σου πουνε τιποτα το προβλημα φαινεται.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πήγα και μου είπαν ότι είναι 10 ημέρες και θα το δουν και Αυτοί και μετα τις 10 θα πάρουν τηλ την htc.

Φαίνεται αμέσως Αλλα οχι πάντα .. :(

Samsung S21 Ultra

μπαταρια πηρα αυτη το σαββατο. http://www.extreme-mobile.gr/p.Mpataria-J-P-high-capacity-gia-HTC-Desire-hd-1600mAh.322076.html

ειδα διαφορα σαν αρχη . αλλα θα εχω αποτελεσματα μετα απο 2 φορτισεις. παντως ειναι καλη , το κινητο δουλευει μια χαρα. το πρωτο συμπερασμα που εχω ειναι οτι με την χρηση που κανω το ποσοστο μπαταριας πευτει πιο αργα αρκετα.

Και εγω αυτη περιμενω...για να δουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω την εντυπωση πως ολες οι μπαταριες που αναφερεται εδω ειναι η εξης μια...apo nettimes...κ μαλιστα ενω ολα τα σαιτ την αναφερουν 1500 τελικα ειναι 1600..εγω την πηρα αλλα εχει μικρη διαφορα απο γνησια...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

εχω την εντυπωση πως ολες οι μπαταριες που αναφερεται εδω ειναι η εξης μια...apo nettimes...κ μαλιστα ενω ολα τα σαιτ την αναφερουν 1500 τελικα ειναι 1600..εγω την πηρα αλλα εχει μικρη διαφορα απο γνησια...

αυτη που σου ρθε απο netimes ειναι 1600;

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Έκανα το thread αυτό για να συγκεντρώσουμε κάπου όλες τις μπαταρίες που κυκλοφορούν για το DHD (μάρκα μπαταρίας - ???mAh) και ποιες από αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί από κατόχους του DHD για να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου αν θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

και επειδή ξεχνιέστε κάποιοι :

Τα τόπικς δε γίνονται μπάχαλο από μόνα τους...τα κάνουμε μπάχαλο...! Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν και υπενθύμιση για πολλοστή φορά, ότι γράφουμε μόνο όταν έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε και όχι απλά ''συμφωνώ'', ''χρόνια πολλά'', ''+1'',''εγώ θα το πάρω αύριο'', ''πως βάζω την μπαταρία'', ''ζητάω ανταλλακτικά'' και άλλα τέτοια τραγικά...

Πήγε για doa.

Τελικα μετα απο επικοινωνία με την htc τα κινητα που δεν βλέπουν Ακόμα το update είναι λόγω imei και «κάποτε» θα το πάρουν και αυτά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung S21 Ultra

Παιδιά έχω μαι απορία, σκέφτομαι να πάρω το κινητό και το βλέπω στο amazon να έχει γύρω στα 540€ αν το πάρω απο εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα να το δουλέψω Ελλάδα? ή γενικά θα έχει κάποια διαφορά απο το να το πάρω απο τον Γερμανό πχ?

παιδια καλησπερα,μια ερωτηση,τι αυτονομια εχει το hd με μετρια χρηση?

με μετρια χρηση υπολογισε 1,5μερα

και το βραδυ ανοικτο.

εμενα με full και ολα on βγαζει μια μερα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

με μετρια χρηση υπολογισε 1,5μερα

και το βραδυ ανοικτο.

εμενα με full και ολα on βγαζει μια μερα.:)

μια χαρα ειναι ;)ρωτησα γιατι πηρε το ματι μου εδω ενα ψιλοχαμο με τις μπαταριες.

σε ευχαριστω παντως

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους είμαι φρέσκος στη κοινότητα και έχω μια ερώτηση, αυτό το http://www.htcsense.com θα δουλέψει ποτέ, ξέρει κανείς κάτι ?

( έχω κάνει τα πάντα και δεν γίνετε τίποτα ) :mad:

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους είμαι φρέσκος στη κοινότητα και έχω μια ερώτηση, αυτό το http://www.htcsense.com θα δουλέψει ποτέ, ξέρει κανείς κάτι ?

Αρκετοι έχουν αυτο το πρόβλημα ... Αναμένουμε ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung S21 Ultra

κανε ενα κοπο να διαβασεις το θεμα απο την αρχη

θα βρεις την λυση

Είναι αισθητήρας για την φωτεινότητα... αν βάλεις το δάκτυλο σου πάνω και αν έχεις την φωτεινότητα στο αυτόματο θα δεις την φωτεινότητα της οθόνης μετά από 1-2 δευτερόλεπτα να μειώνεται...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

απο τις καλυτερες μπαταριες τοσο καιρο που ψαχνω λενε οτι ειναι η:

http://cgi.ebay.com/MUGEN-1300mAh-EXTENDED-BATTERY-HTC-DESIRE-HD-PHONE-/290517995427?pt=PDA_Accessories&hash=item43a438cfa3#ht_3360wt_943

Πραγματικα mAh και καλη ποιοτητα, για αυτο και ακριβη λιγο

Samsung S21 Ultra

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...