thant Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 εγω πριν απο λιγο πηγα σε καταστημα της wind στη χαλκιδα και μου ειπαν οτι εχει ελλειψη και θα ερθει μετα τις 4 ιανουαριου .Λετε να μπορω να το βρω πουθενα αλλου ασπουμε αρτακη η λαμια που θα παω για πρωτοχρονια; Πριν 7 ημέρες πήγα στη Wind που είναι στη Νεάπολη και μου είπαν ότι μου δίνουν την τελευταία συσκευη. Άργησες 10 μέρες. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 στο ιδιο καταστημα πηγα και εγω λες να μπορω να το παρω απο κανενα αλλο ασπουμε αρτακη η αυτο στη βενιζελου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 στο ιδιο καταστημα πηγα και εγω λες να μπορω να το παρω απο κανενα αλλο ασπουμε αρτακη η αυτο στη βενιζελου; Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις ένα τηλέφωνο τα πιο κοντινά σου καταστήματα WIND και να σου πουν για τη διαθεσιμότητα του κινητού? :confused: Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palm Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις ένα τηλέφωνο τα πιο κοντινά σου καταστήματα WIND και να σου πουν για τη διαθεσιμότητα του κινητού? :confused: Μηπως ξερουν για την υπαρξη του κινητου τα περισσοτερα μαγαζια ???\ Λεω εγω τωρα ο καχυποπτος .. :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickitas Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Confirmed και από εμένα ότι δουλεύει - ακολουθώντας τα βήματα που αναφέροντε στο techblog (+ το extra βήμα που έκανα post εκεί) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις ένα τηλέφωνο τα πιο κοντινά σου καταστήματα WIND και να σου πουν για τη διαθεσιμότητα του κινητού? :confused: θα το εκανα αλλα ρωτησα μηπως ηξερε κανεις απο δω κατι σχετικα μ'αυτο αληθεια,εσυ τελικα τι εκανες; το πηρες απο αλλου η ακομα περιμενεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 θα το εκανα αλλα ρωτησα μηπως ηξερε κανεις απο δω κατι σχετικα μ'αυτο αληθεια,εσυ τελικα τι εκανες; το πηρες απο αλλου η ακομα περιμενεις; Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να πετύχεις κάποιον από την περιοχή σου στο forum που ταυτόχρονα να γνωρίζει τη διαθεσιμότητα του κινητού στα κοντινά υποκαταστήματα WIND. Εγώ πήρα το Blade πριν από περίπου ένα μήνα. Είχα δει ποια καταστήματα με εξυπηρετούν, πήρα τηλέφωνο και ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να πετύχω το τελευταίο κομμάτι σε ένα από αυτά. :D Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) ενεργοποιησα το πακετο με τα 500mb internet απο το whats up και δεν ξερω τι πρεπει να ρυθμισω στο κινητο??και επισης θελω οταν ανοιγω το wi-fi να μπαινει μεσω αυτου και να μην χαλαει τα mb απο το προγραμμα που θα βαλω. μπορειτε να μου πειτε που θα βρω τις ρυθμισεις και τι αλλο χρειαζεται να κανω?? και επισης για να μπω στο ιντερνετ πρειπει να ενεργοποιησω το 3g και αν ναι πως το κανω? Edited December 29, 2010 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Δοκιμασες καποια αλλη εκδοση cmr; Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις και όλους του τρόπους για να το φλασαρω αλλά τίποτα. Τί γίνετε ρε ****τη μου? Υπάρχει τρόπος να φλασάρω κατευθείαν την rom με το fastboot ή με κάποιον άλλο τρόπο? Επίσης αμα κάνω φορμάτ την SD κάρτα από τον υπολογιστή υπάρχει πρόβλημα? Λογικά οχι ε? Από ότι είδα είναι σε συστημα αρχείων FAT. Αρχίζει να μου την δίνει απίστευτα το σκηνικό με το clockwork και δεν βρίσκω και λύση πουθενά :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ενεργοποιησα το πακετο με τα 500mb internet απο το whats up και δεν ξερω τι πρεπει να ρυθμισω στο κινητο??και επισης θελω οταν ανοιγω το wi-fi να μπαινει μεσω αυτου και να μην χαλαει τα mb απο το προγραμμα που θα βαλω. μπορειτε να μου πειτε που θα βρω τις ρυθμισεις και τι αλλο χρειαζεται να κανω?? και επισης για να μπω στο ιντερνετ πρειπει να ενεργοποιησω το 3g και αν ναι πως το κανω? Για τις ρυθμίσεις δεν ξέρω να σου πω αλλά για το άλλο με το που ανοίγεις το wi-fi και συνδεθεί κάπου αυτόματα το τηλέφωνο απενεργοποιεί την σύνδεση δεδομένων. Το 3G αν δεν το έχεις πειράξει λογικά ειναι ενεργοποιημένο από μόνο του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 αρα το συνδεση δεδομενων πρεπει να το εχω ερεργοποιημενο?? και για το 3g δεν μου δειχνει το εικονιδιο 3g στο πανω μερος της οθονης οπως εχω δει σε αλλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 αρα το συνδεση δεδομενων πρεπει να το εχω ερεργοποιημενο?? και για το 3g δεν μου δειχνει το εικονιδιο 3g στο πανω μερος της οθονης οπως εχω δει σε αλλους. Για το 3G πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το GSM/WCDMA μαζί. Και βασική προυπόθεση να έχεις καλυψη 3G εκεί που είσαι. :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ωραια. καποιος που να εχει τις ρυθμισεις της κοσμοτε για το blade υπαρχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Οποιος θελει να αγορασει Blade ας παει στην wind στο κορδελιο. Αν και εγω μενω Τουμπα-πηγα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ο τυπος ειναι ΣΩΣΤΟΣ. Συγκεκριμενα ειχα αλλαξει 2 blade λογο προβληματων (τα εχω αναφερει πιο πανω) και ετυχε να περασω απο κορδελιο-μπηκα μεσα του εξηγησα και μου ειπε," αν βρεις προβλημα στις 7 ημερες θα στο αλλαξω ΑΜΕΣΑ). Το συνιστω το μαγαζι του ΧΩΡΙΣ να τον ΓΝΩΡΙΖΩ. Οσο για κατι αλλους στη ΤΟΥΜΠΑ...Ειστε ΑΠλα ΛΑΛΑΚΕΣ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ξεκινησα την διαδικασια και περναω την alpha 3, τωρα ειμαι στο reboot και μαλλον θα περιμενω αρκετα λεπτα οπωςλ εει και ο οδηγος του naki13 εδω. Τα πρωτα σταδια (εγκατασταση clockwork κ.λ.π.) δεν τα εκανα λογω του οτι το πηρα απο ebay με περασμενη ηδη custom rom. ....... Μολις περασε η rom!!! H διαδικασια δεν πηρε πανω απο 10-15 λεπτα! Θα περασω τα προγραμματα μου και τις ρυθμισεις μου και θα σας ενημερωσω... :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Το έκανα και εγώ πολύ εύκολη η διαδικασία και έκανα recovery την alpha 4 αν και μου φαίνεται ότι η alpha 3 ήταν καλύτερη στα παιχνίδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Χρονια πολλα !Απο χθες ειμαι και γω κατοχος του blade και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα κι αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.Το κινητο τη πρωτη φορα ποση ωρα πρεπει να φορτιστει?Στο βιβλιαρακι δεν ελεγε κατι απλα οταν φορτιζε θα πρεπει λεει να το βγαλουμε. Του εβαλα μια καρτα της Q και δεν ξερω τι ρυθμισεις να βαλω και που,για να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ. Απο το καταστημα της Wind μου ειπανε να μη φορτιζω τη μπαταρια πανω απο 3.5 ωρες γιατι βγαζουνε προβλημα.Κατα τ'αλλα το κινητο ειναι φοβερο για τα λεφτα του και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα υπολοιπα.Με μικρο κοστος εχουμε android κινητο χωρις να δινεις ενα μινιατικο για htc iphone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Παίζει το ενδεχόμενο η μνήμη ram να γίνει 512mb με την επίσημη αναβάθμιση σε 2.2.Γι'αυτό συνιστώ λιγάκι υπομονή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ...Απο το καταστημα της Wind μου ειπανε να μη φορτιζω τη μπαταρια πανω απο 3.5 ωρες γιατι βγαζουνε προβλημα... :lol::lol::lol::lol: Πολυ καλο!!!!!!!!!!!!! Αναφερε και το καταστημα μηπως παρακολουθει και κανενας υπευθυνος της wind ετσι για πλακα... :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Λοιπόν... έκανα την περίφημη αναβάθμιση και τα αποτελέσματα σε μένα που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις (παιχνίδια) είναι εκπληκτικά. Το τηλέφωνο έχει αμεσότατη ανταπόκριση σε οτιδήποτε και γενικά δείχνει να ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα. Μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν με την πληροφόρησή μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 :lol::lol::lol::lol: Πολυ καλο!!!!!!!!!!!!! Αναφερε και το καταστημα μηπως παρακολουθει και κανενας υπευθυνος της wind ετσι για πλακα... :lol::lol::lol: Δε σε πιανω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Παντως και ενος φιλου blade που φλασαρα και αυτο κολουσε στην αρχικη οθονη με το λογοτυπο του Modaco. Εβγαλα και την μπαταρια και παλι τα ιδια - το ειχα αφησει σχεδον ενα 10λεπτο. Απο το clockwork με ενα factory reset λυθηκε το προβλημα....σε εσας δηλαδη ολοκλρηρωθηκε η διαδικασια "νορμαλ" ? Βεβαια τωρα ολα καλα απο θεμα ταχυτητας....εχω ομως να παρατηρησω το εξης.....στο handsms δεν μπαινει παντα και χρειαζεται κλεισιμο και ανοιγμα εκ νεου. Edited December 29, 2010 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 γεια σας να παρω το Zte blade i to san francisco??? help απο ebuy eine to idio .... poio na paro??? όπως έχει ήδη αναφερθεί, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να αγοράσεις san fransisco, γιατί: 1) Δεν υπάρχουν πλέον κομμάτια με OLED οθόνη (αν την ήθελες) 2) Όλα τα μοντέλα έχουν 512 μνήμη. Απλά για να τη δεις ή θα κάνεις τα προαναφερόμενα βήματα ή θα περιμένεις να βγει η επόμενη έκδοση firmware. 3) Από Ελλάδα θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrael Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 δουλευει!, τωρα καμια χακια για να προσθεσουμε καμια ιντσα στην οθόνη θα βρουμε; :lol::p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Αφού λύθηκε το πρόβλημα της μικρότερης μνήμης RAM της Ελληνικής έκδοσης και εφόσον και το San Fransisco πωλείται με TFT οθόνη δεν έχεις κανέναν λόγο να το αγοράσεις απο το εξωτερικό και να ταλαιπωρηθείς με το θέμα της εγγύησης.Ελληνικό λοιπόν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts