doganos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 το επιασα στα χέρια μου σήμερα και όντως στο ροζ έχει «πρόβλημα». Επίσης στις σελίδες δεν γίνεται ομαλό το pinch to zoom (πχ in.gr) και κολλάει πάρα πολύ (Ενω σε φωτογραφιες κτλ γινεται ομαλα) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Λοιπον μαγκες πηρα παντου τηλ. Ακομα και σε δικηγορο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ.Οποιος εχει αμφιβολια ας παρει τωρα στο 1234 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Σε ολα τα smartphones δε λειτουργει το ξυπνητηρι οταν αυτα ειναι κλειστα.... Ναι αλλα δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι κλειστο... Εντω μεταξυ το δοκισα παλι τωρα 3-4 φορες και ουτε χτυπησε ουτε δονηση εκανε τιποτα απολυτως! edit: Το δοκιμασα και παλι και τωρα επαιξε, κατι μου λεει πως φταιει το advanced task killer. Θα επανελθω... Edited December 16, 2010 by wolf13 :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 προσπάθησα με το z4root Και με το universal androot αλλα δεν μπορω να το κανω ροοτ ! ΚΑμια ιδεα; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Λοιπον μαγκες πηρα παντου τηλ. Ακομα και σε δικηγορο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ.Οποιος εχει αμφιβολια ας παρει τωρα στο 1234 Το 1234 ειναι το τηλ συνεργατων αν δεν εχω χασει επεισοδια..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το 1234 ειναι το τηλ συνεργατων αν δεν εχω χασει επεισοδια..... Στο 1260 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΤΕΡΜΑ Η WIND.ΤΑ ΚΟΒΩ ΟΛΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Σε ολα τα smartphones δε λειτουργει το ξυπνητηρι οταν αυτα ειναι κλειστα.... στο Ν900 που εχω λειτουργει με κλειστη συσκευη.ξερει κανεις καμμια εφαρμογη που να το κανει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Παιδιά δυστυχως η Wind ειναι.... Μετα απο δευτερο ελλατωματικο τηλεφωνο εντος μιας εβδομαδας, ζητησα επιστροφη χρηματων. Στο καταστημα μου ειπαν οτι "Δεν το προβλεπει η Wind".:lol: Βρηκα τον Αστικο Κωδικα, μιλησα με το δικηγορο μου και με Συνηγορο του Καταναλωτη και ο τελευταιος με παροτρυνε να μιλησω με τα κεντρικα και να τους αναφερω τη νομοθεσια καθως και οτι δικαιουμαι να κανω καταγγελια εφοσον δεν ικανοποιηθει το αιτημα μου για επιστροφη χρηματων. ...Κλαιν Μαιν.... :X Μου ειπαν πως επιστροφη χρηματων δε γινεται και πως θα μου αλλαζουν συσκευη (μετα απο επιβεβαιωση του τεχνικου τμηματος) μεχρι να πετυχω συσκευη που να λειτουργει κανονικα.:mad: Εκανακι εγω την καταγγελια μου και ηρεμησα. Αν παιδια σας γειωνουν κι εασς, βουρ στο ψαχνο. Αν φανε καμια δεκαρια καταγγελιες, να δουμε θα εγκρινουν επιστροφη χρηματων? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIVAS21 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 παιδια την πρωτη φορα ποση ωρα θα παρει για την φορτιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Παιδιά δυστυχως η Wind ειναι.... Μετα απο δευτερο ελλατωματικο τηλεφωνο εντος μιας εβδομαδας, ζητησα επιστροφη χρηματων. Στο καταστημα μου ειπαν οτι "Δεν το προβλεπει η Wind".:lol: Βρηκα τον Αστικο Κωδικα, μιλησα με το δικηγορο μου και με Συνηγορο του Καταναλωτη και ο τελευταιος με παροτρυνε να μιλησω με τα κεντρικα και να τους αναφερω τη νομοθεσια καθως και οτι δικαιουμαι να κανω καταγγελια εφοσον δεν ικανοποιηθει το αιτημα μου για επιστροφη χρηματων. ...Κλαιν Μαιν.... :X Μου ειπαν πως επιστροφη χρηματων δε γινεται και πως θα μου αλλαζουν συσκευη (μετα απο επιβεβαιωση του τεχνικου τμηματος) μεχρι να πετυχω συσκευη που να λειτουργει κανονικα.:mad: Εκανακι εγω την καταγγελια μου και ηρεμησα. Αν παιδια σας γειωνουν κι εασς, βουρ στο ψαχνο. Αν φανε καμια δεκαρια καταγγελιες, να δουμε θα εγκρινουν επιστροφη χρηματων? Τι ψαχνεις και εσυ στην ......Ελλαδα..... :mad: Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Τι ψαχνεις και εσυ στην ......Ελλαδα..... :mad: To δικιο μου....:cry: Πρεπει επιτελους οι Ελληνες να αποκτησουμε καταναλωτικη συνειδηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Εγω τα ελεγα χτες ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Εγω τα ελεγα χτες ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Χ Ω Ρ Ι Σ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. Πριν παω ΚΑΙ στην wind απλα λεω οτι ημουν τυχερος τα προηγουμενα χρονια γιατι δυο κινητα,ενα στην vodafone και ενα στον γερμανο, μου τα αλλαξανε επιτοπου χωρις καμια εγκριση. Το ενα δεν εβρισκε σημα για καρτα και το αλλο η μιση οθονη δεν εμφανιζοταν. Θα δουμε τι θα μου πουν και μενα Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Και εμενα τα ιδια, συνιθως μου λενε πως δεν ακουγομαι και να "μιλαω ποιο κοντα στο ηχειο" Μου κάνανε και μένα "παράπονα" κάνα 2 φορές, αλλά σε γενικές γραμμές με ακούνε και τους ακούω καλά.Δεν ξέρω αν φταίει και η Cosmote βέβαια.... :p προσπάθησα με το z4root Και με το universal androot αλλα δεν μπορω να το κανω ροοτ ! ΚΑμια ιδεα; Που κολλάς δηλαδή; Στο Universal Androot είναι ένα κουμπί υπόθεση και όταν τελειώνει σου γράφει "Woot! Your device is rooted" και άμα ψάξεις στις εφαρμογές θα βρεις μια καινούργια που θα λέει "Δικαιώματα Superser" και έχει έναν Νίντζα για εικονίδιο! :lol: Από browser ποιον χρησιμοποιήτε?? Δοκίμασα τον μανίσιο, opera 10.1beta, dolphin HD και skyfire 3.0.1 και σε όλους το pinch to zoom σεεεερνεται, εκτός από τον Opera που σε αυτόν δουλεύει άψογα και γιαυτό έγινε ο default browser μου! Καμιά ιδέα πως να tweakαρουμε το pinch to zoom και στους υπόλοιπους;;; :cool: Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Τελικα εγω που το πηρα απο Αγγλια μεσω ebay χωρις εγγυηση και με καλυτερα χαρακτηριστηκα να υποθεσω ειμαι σε καλυτερη θεση? Ευτυχως που δεν εμπλεξα με wind! :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Που κολλάς δηλαδή; Στο Universal Androot είναι ένα κουμπί υπόθεση και όταν τελειώνει σου γράφει "Woot! Your device is rooted" και άμα ψάξεις στις εφαρμογές θα βρεις μια καινούργια που θα λέει "Δικαιώματα Superser" και έχει έναν Νίντζα για εικονίδιο! :lol: : Κολλαω Ότι και στο Ένα και στο άλλο δεν γίνεται τίποτα. Στο universal λέει συην αρχη failed και την δεύτερη φορα λέει Ότι πέτυχε. Φυσικά δεν γίνεται τίποτα. Δεν υπάρχει superuser Sent from my iPhone using Tapatalk Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Στο 1260 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΤΕΡΜΑ Η WIND.ΤΑ ΚΟΒΩ ΟΛΑ. Μα τι σχεση εχει η καταγγελια με αυτο που σου λεω (το 1234 ειναι το dealer call center για τα καταστηματα και τους συνεργατες) μου φαινεται οτι θολωσες και δεν ξερεις τι γραφεις Κολλαω Ότι και στο Ένα και στο άλλο δεν γίνεται τίποτα. Στο universal λέει συην αρχη failed και την δεύτερη φορα λέει Ότι πέτυχε. Φυσικά δεν γίνεται τίποτα. Δεν υπάρχει superuser Sent from my iPhone using Tapatalk Εγω με το universal δεν ειχα προβλημα και root το εκανα και εχω και το εικονιδιο του superuser -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι. Edited December 16, 2010 by navi55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Μα τι σχεση εχει η καταγγελια με αυτο που σου λεω (το 1234 ειναι το dealer call center για τα καταστηματα και τους συνεργατες) μου φαινεται οτι θολωσες και δεν ξερεις τι γραφεις Εγω με το universal δεν ειχα προβλημα και root το εκανα και εχω και το εικονιδιο του superuser μπορεις να μου πεις στις πληροφοριες τηλεφωνου τι ακριβως σου λεει; εκδοση λογισμικου -βασικου φασματος -πυρηνα -αριθμο εκδοσης; επίσης οταν παρει την 2.2 πως ακριβως θα γίνει; Μεσω προγράμματος; Εαν ναι πιο προγραμμα εχει η ZTE ? (Ζte suite? :p ) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Εχω φιλαρακι πουρχετε την αλλη αλλη εβδομαδα απο λονδινο,αυτα που κυκλοφορουν στην Αγγλια ειναι ολα με την amoled οθονη και τα 512ram, η ηταν μονο η πρωτη παρτιδα? Απ' οτι ειδα στο βιντεακι που το ανοιξαν το τηλ. η καμερα βγαινει τσατ-πατ,λετε να γινεται να παραγγελουμε την 5mpix και να την κουμποσουμε επανω! Φανταζεστε δηλ. ενα τουμπανο ZTE με την 5αρα την καμερα του Γερμανικου τα 512ram και amoled του Αγγλικου και περασμενα android 2,2 και Eλληνικα και ολα αυτα με 130 ευρω πουχει στην Αγγλια + κανα 20-40 για το ανταλακτικο της καμερας ,δηλ. 150-170 ευρω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ναι αλλα δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι κλειστο... Εντω μεταξυ το δοκισα παλι τωρα 3-4 φορες και ουτε χτυπησε ουτε δονηση εκανε τιποτα απολυτως! edit: Το δοκιμασα και παλι και τωρα επαιξε, κατι μου λεει πως φταιει το advanced task killer. Θα επανελθω... Το έπαθα και εγώ. Το advanced task killer φταίει, πρέπει να του πεις να μη σκοτώνει το alarm. Το σκότωνε και παρ' όλο που σου δείχνει το ξυπνητήρι στην μπάρα, δεν έτρεχε πια. BTW, έχει βρει κανένα παιδί καμιά ζελατίνα για οθόνη που να ταιριάζει στο blade? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 επίσης οταν παρει την 2.2 πως ακριβως θα γίνει; Μεσω προγράμματος; Εαν ναι πιο προγραμμα εχει η ZTE ? (Ζte suite? :p ) Έχω γράψει πριν μερικές σελίδες πως θα εμφανιστεί ειδοποίηση απ'το ίδιο το κινητό, έτσι ενημέρωσε ο υπάλληλος στην Wind. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το έπαθα και εγώ. Το advanced task killer φταίει, πρέπει να του πεις να μη σκοτώνει το alarm. Το σκότωνε και παρ' όλο που σου δείχνει το ξυπνητήρι στην μπάρα, δεν έτρεχε πια. BTW, έχει βρει κανένα παιδί καμιά ζελατίνα για οθόνη που να ταιριάζει στο blade? Εκει κατεληξα και εγω αδερφε:happy:! Το περασα σαν ignore και λογικα ειμαι οκ. Ζελατινα εβαλα χθες αυτη και ειναι αψογη! Περιμενω να μου ερθει και αυτο το case και θα ειμαι κομπλε. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) μπορεις να μου πεις στις πληροφοριες τηλεφωνου τι ακριβως σου λεει; εκδοση λογισμικου -βασικου φασματος -πυρηνα -αριθμο εκδοσης; επίσης οταν παρει την 2.2 πως ακριβως θα γίνει; Μεσω προγράμματος; Εαν ναι πιο προγραμμα εχει η ZTE ? (Ζte suite? :p ) Εκδοση λογισμικου 2.1-update1 Εκδοση βασικου φασματος P729BB01 Εκδοση πυρηνα 2.6.29 Το πως θα γινει το update σε 2.2 πιστευω πως ουτε η εταιρεια το γνωριζει ακομη. Οταν παντως ειχαν βγει τα ελληνικα win για το πρωτο xperia επρεπε να παει στην εταιρεια η συσκευη. Edited December 16, 2010 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Περιμενω να μου ερθει και αυτο το case και θα ειμαι κομπλε. Περιμένω τις εντυπώσεις σου από το case, για να δω εάν θα το παραγγείλω κι εγώ. Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου να πάρω, αλλά δεν ξέρω εάν θα εφαρμόζει καλά στο Blade... Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) μπορει καποιος να μου πει ποιοι ανταπτορες πανε στο κινητο (εκτος του ad-57 της νοκια)?? τον θελω για να βαλω καλυτερα ακουστικα που εχω και για να ακουγεται πιο καλα το μικροφωνο οταν μιλαω γιατι με αυτα που εχει δεν ακουγομαι καλα.(αυτα κανουν:http://cgi.ebay.com/AD-54-HS-45-Headphone-Headset-Nokia-N81-5700-N79-/230551701401?pt=PDA_Accessories&hash=item35adf3c799#ht_1588wt_905) Edited December 16, 2010 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts