aspirin Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Πήρα κάποια καταστήματα στην περιοχή μου και όλα το έχουν στην τιμή των 159 ευρώ. Τα περισσότερα έχουν το τελευταίο κομμάτι. Μήπως να περίμενα την καινουρια φουρνιά τηλεφώνων? Λέτε να έχουν ξεμείνει αυτά? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Το πήρα και εγώ! :-) με 10% έκπτωση , φορτιζει!!! Από καλλιθέα. Είχανε μείνει 2 μόνο λέει. Σαν ζεστό ψωμί πουλάει το κινητακι !! Edited February 26, 2011 by lfotopoulos MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 10% έκπτωση? Άρα ισχύει έτσι? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Καλημέρα! έχει πάρει κάποιος από σας την Γερμανική έκδοση? Tην Base Lutea με 5 mp? Η μπαταρία πόσο σας κρατάει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Αδειούχος φαντάρος και απ οτι βλέπω έχουμε την flb. Αλήθεια η διαχείρηση της μπαταρίας είναι καλύτερη από jj rls9? Γιατί προσωπικά σ εμένα στην jj η διαχείρηση της μπαταρίας είναι σχεδόν άθλια! Αρκετά καλύτερη από την JJ αλλά μη φανταστείς ότι θα διπλασιαστεί ο χρόνος με FLB. Δες και εδώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/332726/out-of-interest-best-wifi-and-battery-life/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 10% έκπτωση? Άρα ισχύει έτσι? Ναι, ισχύει MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetitPr1nce Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Με πήραν απο το κατάστημα της Κνωσού στο Ηράκλειο Κρήτης να με ενημερώσουν για παραλαβή Blade. Όσοι ενδιαφέρονται ορμήξτε! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Haha μόλις ορμηξα στο κατάστημα της Κνωσού και το πηρα. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. :) Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Σχετικά με την μπαταρία, εγώ είμαι ήδη στην τεταρτη ημέρα που το έχω αποσυνδεσει από τον φορτιστή και είμαι στο 34%. Συγκεκριμένα το αποσυνδεσα την Τετάρτη στις 8:30 το πρωί. Το μόνο που έχω κάνει; Να ΜΗΝ ανοίξω σχεδόν καθόλου το wifi...:lol: Όπως έχω ξαναγράψει της ρουφαει τα μεδουλια της μπαταρίας. Έχω την JJ RLS8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLCHRISTOU Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 όσοι το ψώνισαν τώρα σε τι τιμή το πήραν..??? (ισχύει ακόμα η έκπτωση 10% σε όλες τις συσκευές?) Ισχύει η έκπτωση εώς και την Δευτέρα 28 Φεβρ.Πήρα 2 κομμάτια στα 286,20€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 παιδια βγηκε η καινουρια εκδοση του cyanogenmod 7.0 nichtly που υποστιριζει overclocked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetitPr1nce Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Haha μόλις ορμηξα στο κατάστημα της Κνωσού και το πηρα. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. :) Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Το blade μου πήρες λοιπόν αλήτη!:lol: Μην ανησυχείς όμως, τσίμπησα ένα legend πριν απο 1-2 εβδομάδες!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Το blade μου πήρες λοιπόν αλήτη!:lol: Μην ανησυχείς όμως, τσίμπησα ένα legend πριν απο 1-2 εβδομάδες!:) Δεν φταιω εγω, ο θειος μου φταιει που μου εδωσε την επιδοτηση :p Sent from my ZTE Blade using tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEEPSPACE Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδια ισχυει οτι η wind δεινει επιδοτηση 166 ευρο στο προγραμμα 150 to all με παγιο περιπου 28 ευρο????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδια ισχυει οτι η wind δεινει επιδοτηση 166 ευρο στο προγραμμα 150 to all με παγιο περιπου 28 ευρο????? Δε νομιζω.Μου φαινονται ΠΑΡΑ πολλα εκτος κι αν ξερεις κατι παραπανω απο μενα.Εσυ ρωτησες σε καποιο καταστημα Wind και στο 'πανε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEEPSPACE Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Δε νομιζω.Μου φαινονται ΠΑΡΑ πολλα εκτος κι αν ξερεις κατι παραπανω απο μενα.Εσυ ρωτησες σε καποιο καταστημα Wind και στο 'πανε; Ναι, σημερα μου το ειπαν σε καταστημα Wind. Μου φαινονται κ μενα παρα πολλα. Γι' αυτο ρωταω. Μπας κ ξερει καποιος????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Βγήκε τελικά το Rom Manager v3.0.1.0 και υποστηρίζει το zte blade! Μας λύνει τα χέρια πολύ πιο εύκολα.... zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEEPSPACE Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Ξερετε κανενα προγραμμα για navigation με χαρτες ελλαδας που να ειναι δωρεαν???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 spb mobile shell...πολυ εντυπωσιακος lαuncher. Δοκιμαστε και πειτε γνωμη. Δυο φορες το κατεβασα απο δυο διαφορετικα μεροι. Την μια ειχα forse close, την αλλη τρεχει κανονικοτατα χωρις κολληματα Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 spb mobile shell...πολυ εντυπωσιακος lαuncher. Δοκιμαστε και πειτε γνωμη. Δυο φορες το κατεβασα απο δυο διαφορετικα μεροι. Την μια ειχα forse close, την αλλη τρεχει κανονικοτατα χωρις κολληματα Είναι σίγουρα το SPB Mobile Shell; Γιατί στο site της SPB λέει πως δεν υποστηρίζεται το Android ακόμα...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Είναι σίγουρα το SPB Mobile Shell; Γιατί στο site της SPB λέει πως δεν υποστηρίζεται το Android ακόμα...:confused: ισως ειναι beta μορφη αλλα εγω δεν ειδα καποιο προβλημα. Αν ψαξεις στα μαγαζακια θα το βρεις. Αλλιως pm μου Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) Έβαλα κι εγώ την Flb r9b (προηγούμενη jj rls7) με το λίγο που την δούλεψα φαίνεται κάπως καλήτερη αλλά μου εμφανίζει το παρακάτω πρόβλημα στην αναπαραγωγή των βίντεο το οποίο δεν είχα με την RLS7. Συμβαίνει και σε άλλους με αυτή τη rom? edit: τελικά διορθώθηκε αλλάζοντας στο build.prop το media.stagerfright.enable-player=true σε media.stagerfright.enable-player=false Edited February 27, 2011 by kandilak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Είμαι ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού απο χθές και άυπνος γιατί όλο το βράδυ πάλευα με τις ΡΟΜ. Είναι φοβερό κινητό πάντως και τα αξίζει μέχρι το τελευταίο σεντ τα λεφτά του. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Πως μπορώ να βάλω στην FLB να εμφανιζει το υπολοιπο της μπαταρίας σε ποσοστο? Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Πως μπορώ να βάλω στην FLB να εμφανιζει το υπολοιπο της μπαταρίας σε ποσοστο? Δες εδώ --> http://android.modaco.com/content/zte-blade-themes-and-design-customisation/331963/themes-unified-theme-thread/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts