Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το ειχα παρει απο Αγγλια( san francisco) μολις ειχε βγει εδω το blade.

Μεσω ebay το ειχα παρει, τωρα οι τιμες τσουζουν λιγακι.

Ναι, από 140 λίρες, 165 € :(

MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer)

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμενα θα μου ερθει απο ebay αγγλιας ενα San Fran καινουριο (δλδ ανοιχτηκε απο το μαγαζι μονο για τις αναβαθμισεις)ξεκλιδωτο, με OLED οθονη, 512 μνηνη, rooted , με froyo 2.2 κτλ απο μαγαζι με εγγυηση ενος ετους....

Η τιμη που το αγορασα ειναι 220Ε και αν θελει καποιος του το δινω γιατι αλλιως θα το γυρισω πισω...εχω ηδη συννενοηθει με το μαγαζι να το γυρισω και να παρω τα λεφτα (γιατι προεκυψαν αλλες αναγκες). Υπαρχει και η αποδειξη αγορας απο το ebay και η πληρωμη με το paypal.

Αν καποιος το θελει πολυ μου λεει..!!

Αν έχετε γνωστό στην Αγγλία και μπορεί να σας το φέρει με κάποιο τρόπο, θα το πάρετε γύρω στις 100 λίρες...

http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500002701&langId=-1&searchTerms=SAN+FRANCISCO

Edited by spyrakos
παράθεση link

παιδια στο καταστημα wind αργους χτες τουλαχιστον ειχε σιγουρα συσκευες.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ναι, από 140 λίρες, 165 € :(

Το βρηκες στο ebay στα 165 ευρω?Τσιμπα το!!!

Εγω το ειχα παρει 190(με μεταφορικα) και αν ηξερα πως μπορει το ΖΤΕ απο 256 να ξεκλειδωθει στα 512 τοτε θα επαιρνα το ελληνικο και ας μην εχει amoled.

Τωρα που το εψαξα λιγο στο ebay βλεπω σαν καλυτερη τιμη τα 195 ευρω παντως...

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Παιδιά ποσά θέλετε πείτε μου??? έχω άνθρωπο στην ΑΓΓΛΙΑ και έρχεται ΕΛΛΑΔΑ τέλος του μήνα... αν όντως κάποιος θέλει "Orange San Francisco" στείλτε μου PM!!

Υ.Γ: To δίνω μόνο αν του βάλω την MoDaCo Custom Rom R11 :lol: :lol: :lol:

Edited by ZeroCool
Keep Away from CooliCool

Εμενα θα μου ερθει απο ebay αγγλιας ενα San Fran καινουριο (δλδ ανοιχτηκε απο το μαγαζι μονο για τις αναβαθμισεις)ξεκλιδωτο, με OLED οθονη, 512 μνηνη, rooted , με froyo 2.2 κτλ απο μαγαζι με εγγυηση ενος ετους....

Η τιμη που το αγορασα ειναι 220Ε και αν θελει καποιος του το δινω γιατι αλλιως θα το γυρισω πισω...εχω ηδη συννενοηθει με το μαγαζι να το γυρισω και να παρω τα λεφτα (γιατι προεκυψαν αλλες αναγκες). Υπαρχει και η αποδειξη αγορας απο το ebay και η πληρωμη με το paypal.

Αν καποιος το θελει πολυ μου λεει..!!

Ακυρο ..Το εστειλα πισω...

Ebay μολις τωρα ειδα 170Ε

http://cgi.ebay.co.uk/ORANGE-SAN-FRANCISCO-WHITE-UNLOCKED-DEBRANDED-/370480301549?pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item564258c5ed

Ειναι αυτο που βγαζουν πλεον με την tft και το λευκο χρωμα.

(εχει και κλειδωμενα 256)

παιδια το πηρα κ γω το μηχανημα κ του εχω βαλει την fbl froyo r7a την εχει δοκιμασει κανεις?σε μενα τρεχει μεχρι τωρα πολυ καλα την εχω 2 μερες το καλο ειναι οτι εχει τα παντα ελληνικα ....

Παιδιά επειδή το έβαλα παραγγελία από Handtec αγόρασα το κλειδωμένο...

Αυτό δηλαδή... http://www.handtec.co.uk/product.php/4295/orange-san-francisco-white-payg-phone--orange-locked-

Μήπως έπρεπε να πάρω το ξεκλείδωτο κατευθείαν??

Μου είπατε και πριν ότι είναι εύκολο για να ξεκλειδωθεί.

Πρέπει να μου στείλουν και την κάρτα sim της orange για να το ξεκλειδώσω?

Περιμένω απάντησή σας για να δω αν θα ακυρώσω την παραγγελία ή όχι...

Εμένα μου βγήκε στα 110 ευρώ (χωρίς το φπα μαζί με μεταφορικά ελλάδα)...

έχει και το ξεκλείδωτο ...

http://www.handtec.co.uk/product.php/4314/orange-san-francisco-white-phone--all-networks-unlocked-

Edited by architect2

Παιδιά επειδή το έβαλα παραγγελία από Handtec αγόρασα το κλειδωμένο...

Αυτό δηλαδή... http://www.handtec.co.uk/product.php/4295/orange-san-francisco-white-payg-phone--orange-locked-

Μήπως έπρεπε να πάρω το ξεκλείδωτο κατευθείαν??

Μου είπατε και πριν ότι είναι εύκολο για να ξεκλειδωθεί.

Πρέπει να μου στείλουν και την κάρτα sim της orange για να το ξεκλειδώσω?

Περιμένω απάντησή σας για να δω αν θα ακυρώσω την παραγγελία ή όχι...

Εμένα μου βγήκε στα 110 ευρώ (χωρίς το φπα μαζί με μεταφορικά ελλάδα)...

έχει και το ξεκλείδωτο ...

http://www.handtec.co.uk/product.php/4314/orange-san-francisco-white-phone--all-networks-unlocked-

Μην ανησυχείς ξεκλειδώνει εύκολα από εδω , και όχι δεν χρειάζεται καμία sim για να ξεκλειδωθεί :D

Keep Away from CooliCool

Ξεκλειδώνεται, δεν αξίζει τόσα λεφτά παραπάνω.

http://www.chrislowthian.co.uk/how-to-unlock-de-brand-and-root-the-zte-blade-orange-san-francisco/1824/

Ένα search στο google δεν κοστίζει.

;)

Καλή αγορά!

οκ!

θα αφήσω την παραγγελία ως έχει...

ελπίζω ότι δεν θα αρνηθούν να το στείλουν...

110 ευρώ νομίζω ότι είναι πολύ καλή η τιμή του!!!

παιδια μιλαμε το blade καταζητειται.Μου ειπαν απο Wind τελος Φεβρουαρη.τι κανουμε τωρα;

Ψαξε για κανα φρεσκομεταχειρισμενο αν καιγεσαι τοσο.Μετα η αλλη λυση ειναι εξωτερικο.Αν δεν 'αρεσει κι αυτο τοτε ακολουθα την συμβουλη του Athanaso..

Λοιπον, εκανα επιτυχως 512 ram update (414.81 συνολο στον taskman) και για 2-3 λεπτα ολα οκ. Μετα ξαφνικα η οθονη σταματησε να δουλευει οσον αφορα την touch λειτουργια. Δηλαδη ολα τα hard buttons δουλευουν κανονικα, το κινιτο κανει lock-unlock με το power button κανονικα (δλδ δεν εχει "κολλησει") αλλα η οθονη σαν touch δεν νιωθει τιποτα. Εβγαλα μπαταρια (αναγκαστικα, για να κανω restart) στο 1ο reboot εδειξε σαν να στρωνει και μετα απο 2-3 λεπτα παλι τα ιδια. Ξανα βγαλσημο μπαταρια, αυτη τη φορα βγαλσημο και σιμ και καρτα μνημης μπας και, τιποτα. Δεν νιωθει τιποτα..

Καμμια ιδεα?

Λοιπον, εκανα επιτυχως 512 ram update (414.81 συνολο στον taskman) και για 2-3 λεπτα ολα οκ. Μετα ξαφνικα η οθονη σταματησε να δουλευει οσον αφορα την touch λειτουργια. Δηλαδη ολα τα hard buttons δουλευουν κανονικα, το κινιτο κανει lock-unlock με το power button κανονικα (δλδ δεν εχει "κολλησει") αλλα η οθονη σαν touch δεν νιωθει τιποτα. Εβγαλα μπαταρια (αναγκαστικα, για να κανω restart) στο 1ο reboot εδειξε σαν να στρωνει και μετα απο 2-3 λεπτα παλι τα ιδια. Ξανα βγαλσημο μπαταρια, αυτη τη φορα βγαλσημο και σιμ και καρτα μνημης μπας και, τιποτα. Δεν νιωθει τιποτα..

Καμμια ιδεα?

μηπως εχεις βαλει καμια custom rom για oled οθονη και οχι για tft?

Συμφωνα με οσα ξερουμε ως τωρα το κινητο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε κανενα καταστημα wind οποτε δεν χρειαζετε να ρωτατε αν υπαρχει στην ταδε και στην ταδε περιοχη.

Εδω μπορειτε να διαλεξετε οποιο καταστημα θελετε και να καλεσετε να ρωτησετε αν υπαρχει, δεν υπαρχει αλλος τροπος.

μηπως εχεις βαλει καμια custom rom για oled οθονη και οχι για tft?

Οχι, δεν εβαλα custom rom, backup-hungarian-restore για unlock 512 μονο. Προφανως να αναφερω οτι πριν το unlock δεν ειχα το παραμικρο θεμα με την οθονη.

Δεν Υπάρχει πουθενά το Blade σε καταστήματα WIND. Εχω πάρει 10 τηλέφωνα και σε όλα δεν έχουν. Επίσης δεν ξέρουν πότε θα έχουν. Τελικά τρελή επιτυχία το κινητάκι!

Από εξωτερικό έχει πάρει κανένας απο αξιόπιστο shop?

Πλέον το βρίσκεις πιο εύκολα στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα.

Φιλαράκι έχει πάρει 2 άκυρα από wind που το περιμένει από 15 Ιανουαρίου.

Και όσα έρθουν σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα είναι ήδη κρατημένα με προπαραγγελία.

υπάρχει πουθενά θεσσαλονίκη?

παιδια μιλαμε το blade καταζητειται.Μου ειπαν απο Wind τελος Φεβρουαρη.τι κανουμε τωρα;

Blademania.

Θυμήθηκα τώρα:

:p

Οχι, δεν εβαλα custom rom, backup-hungarian-restore για unlock 512 μονο. Προφανως να αναφερω οτι πριν το unlock δεν ειχα το παραμικρο θεμα με την οθονη.

Είχες πάρει backup με το Clockworkmod πριν να περάσεις την Ουγγρική;

Εφόσον πήρες, δοκίμασες να το επαναφέρεις;

Επίσης (σε περίπτωση που δεν πήρες backup) δοκίμασες να επαναφέρεις την μαμά ρομ μέσω Clockworkmod;;;

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Είχες πάρει backup με το Clockworkmod πριν να περάσεις την Ουγγρική;

Εφόσον πήρες, δοκίμασες να το επαναφέρεις;

Επίσης (σε περίπτωση που δεν πήρες backup) δοκίμασες να επαναφέρεις την μαμά ρομ μέσω Clockworkmod;;;

Οπως το ειπες, πρωτα εγινε backup κανονικα. So far so good. Μετα βαζω Ουγγρικη. Βασικα εκει αρχησε να μου κανει χαζα. Το αγνοησα, ξανα clockwork, restore, και μετα τελος.

Λες η Ουγγρικη να ηταν για OLED? Τεσπα, ξακανανω restore μπας και. Αν βαλω καμμια custom rom (πχ jj rls9) λες να στρωσει?

Edit: με restore παλι τιποτα..

Edited by Harbinger

Οπως το ειπες, πρωτα εγινε backup κανονικα. So far so good. Μετα βαζω Ουγγρικη. Βασικα εκει αρχησε να μου κανει χαζα. Το αγνοησα, ξανα clockwork, restore, και μετα τελος.

Λες η Ουγγρικη να ηταν για OLED? Τεσπα, ξακανανω restore μπας και. Αν βαλω καμμια custom rom (πχ jj rls9) λες να στρωσει?

Δεν νομίζω η ούγγρικη να ηταν για συγκεκριμένη οθόνη, αλλά ούτως η άλλως τα ούγγρικα blade ήταν όπως και τα ελληνικά (LCT/256ΜΒ RAM) άρα δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας....

Δοκίμασε να περάσεις πρώτα την Jellyfish Rls9, και άμα δεν στρώσει δοκίμασε την μαμά ρομ της Wind.

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...