MaFiOzOS_88 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Εχει κανεις άλλος να προτείνη κάτι άλλο? Κάποιος βρε παιδιά... :( Πρέπει να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση των Drivers για το Android Bootloader.Αφού όπωες είπες τους έχεις κατεβάσει, κάντους extract σε έναν φάκελο και μετά από την διαχείριση συσκευών (εκεί που σου βγάζει ερωτηματικό) θα πρέπει να πατήσεις με δεξί κλικ ->"ιδιότητες" και μετά στην καρτέλα "Πρόγραμμα Οδήγησης" πατάς "Ενημέρωση"->"Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου" μετά θα επιλέξεις τον φάκελο που έκανες extract προηγουμένως και θα πατήσεις "Επόμενο".Να σημειώσω ότι έτσι τα εμφανίζει στα Windows 7 αλλά το συγκεκριμένο μενού δεν είχε και πολλές διαφορές στα ΧΡ.... Λογικά το ερωτηματικό θα εξαφανιστεί και εσύ θα καταφέρεις να περάσεις όλα τα καλούδια! :happy: 2)καθε φορα που περναω νεα ρομ πρεπει να κανω εγκατασταση μια μια παλι τις εφαρμογες που εχω κανει backup με το titanium backup?? δεν υπαρχει αλλος τροπος? Γενικά δεν χρειαζόταν wipe από ότι φαίνεται αλλά στην τρέχουσα μετάβαση χρειάζεται..... Titanium backup και υπομονή λοιπόν..... Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ωραίος, δεν το είχα δει!!!! :O Titanium backup for the win..... :cool: πεσ μου που πηγαινω για να κανω πληρες backup? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Πρέπει να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση των Drivers για το Android Bootloader.Αφού όπωες είπες τους έχεις κατεβάσει, κάντους extract σε έναν φάκελο και μετά από την διαχείριση συσκευών (εκεί που σου βγάζει ερωτηματικό) θα πρέπει να πατήσεις με δεξί κλικ ->"ιδιότητες" και μετά στην καρτέλα "Πρόγραμμα Οδήγησης" πατάς "Ενημέρωση"->"Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου" μετά θα επιλέξεις τον φάκελο που έκανες extract προηγουμένως και θα πατήσεις "Επόμενο".Να σημειώσω ότι έτσι τα εμφανίζει στα Windows 7 αλλά το συγκεκριμένο μενού δεν είχε και πολλές διαφορές στα ΧΡ.... Ακριβώς το ίδιο ειναι και στα xp :) Μπορεί να μου πει καποιος πώς κατεβαζουμε ταινίες στο κινητό? Υπαρχει καποιο προγραμμα στο μαρκετ, ή καποια τοποθεσια που να τις βρισκουμε στην αναλυση του κινητού με υποτιτλους? Ή τις κανω download στα 700mb και χρησιμοποιω προγραμμα μετατροπής? Παντως το εχω βαρυνει απιστευτα το blade και κολλαει το μενου ακομα και στην r7 με 512 ram. Αφού ηθελα nfs-shift, φιφα, aspault κτλ, καλα να παθω :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 παιδια ειμαι στο διπλα δωματιο και δεν πιανει wifi ελεος! ειναι ελαττωματικο??? Έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και 3 μέρες που έχω το κινητό. Το WiFi δείχνει μία γραμμή το πολύ ακόμα και 1 μέτρο από το ρούτερ ενώ αν πάω σε άλλο δωμάτιο το κινητό αποσυνδέεται τελείως. Έβαλα κι ένα δεύτερο ρουτερ που είχα αλλά κάνει τα ίδια. Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά νομίζω ότι τα κινητά μας έχουν ελαττωματικό WiFi chip που δε διορθώνεται με απλή αναβάθμιση ROM. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε φταίει κανένα από τα δύο ρουτερ μου αλλά η συσκευή επειδή: 1. Τα άλλα τρία κινητά μου (HTC HD2, Blackberry και iPhone) δείχνουν full WiFi σήμα σε όλο το σπίτι. Επίσης όλα ανιχνεύουν 10+ διαφορετικά WiFi AP στη γειτονιά, ενώ το Blade βρίσκει το πολύ 1-2 WiFi. Αυτό μέσα και έξω από το σπίτι που έκανα το test με το Blade και τα άλλα κινητά. 2. Δεν είμαστε μόνο εμείς οι δύο που έχουμε το πρόβλημα. Μια γρήγορη αναζήτηση στο modaco δίνει τουλάχιστο 3-4 θέματα με χρήστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα (παράδειγμα εδώ, εδώ κι εδώ). Αν τα διαβάσεις θα δεις ότι, σχεδόν όλοι επέστρεψαν τα κινητά τους και τα αντικατέστησαν με άλλα Blade που δεν είχαν πρόβλημα στο WiFi. Προς το παρόν εγώ κοιτάζω το θέμα με αυτόν που μου πούλησε το κινητό. Δυστυχώς επειδή δε μένω Ελλάδα το δικό μου δεν είναι από τη Wind οπότε δεν μπορώ να το επιστρέψω άμεσα. Αν θέλεις μπορείς να μου πεις ποια ROM έχει το Blade σου; Την original? Επίσης αν θέλεις, μπορείς να εγκαταστήσεις το WiFi Analyzer (υπάρχει στο Market) και τα κοιτάξεις τι τιμή σήματος σού δίνουν τα διάφορα WiFi που εντοπίζει. Το WiFi Analyzer μου δίνει -80 με -85dBm στο ίδιο δωμάτιο που είναι ο ρουτερ και -90dBm στα άλλα δωμάτια, όπου και φυσικά το σήμα πέφτει. Και εγώ έτσι νόμιζα ότι ήταν ελαττωματικό. Εάν έξω βρίσκεις wifi και μπαίνεις τότε ίσως να φταίει το ρουτερ σου. Εγώ έχω προαναφέρει ότι είχα netgear DGN2000(θεωρείται πολύ καλό) και μόλις έβαλα thompson από Forthnet με έβαλε αμέσως και δεν με πέταξε ποτέ και έπιανε και σ΄όλο το σπίτι χωρίς πρόβλημα. Που θέλω να καταλήξω, εάν έχετε άλλο ρουτερ εξτρα δοκιμάστε το. Βοηθά πολύ και το Blade Wifi fix(δωρεάν στο market). Στη δική μου τουλάχιστο περίπτωση δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Επίσης το Blade WiFi Fix βοηθάει στο πρόβλημα της επανασύνδεσης του WiFi, που είναι διαφορετικό πρόβλημα από το ασθενές WiFi. Αν ήθελες, θα μπορούσες να μου πεις πόσες γραμμές δείχνει το WiFi σήμα στο Blade; Ή καλύτερα θα μπορύσες να βάλεις το WiFi Analyzer (υπάρχει στο Market) και να πεις τις τιμές που σου δίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iMac Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Καλησπέρα και χίλια ευχαριστώ σε όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες και την βοήθεια που μπορεί να βρεί κανείς εδώ:!: Πριν λίγες μέρες πήρα και εγώ το ZTE Blade. Tου έχω περάσει την RLS7 με o/c και ui. To κινητό δουλεύει σφαίρα (στα 710 MHz με 512ΜΒ μνήμης) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και απ'αυτό σαν συσκευή αλλά και από το λειτουργικό του. Βest Value For Money μακράν! Επίσης του έχω περάσει αρκετές εφαρμογές και παιχνίδια και τα έχω μεταφέρει στην SD με το App 2 SD. Έχω επίσης εγκαταστήσει το Move2SD Enabler ώστε κάθε εφαρμογή που εγκαθιστώ να πηγαίνει στην SD (εκτός από τα widgets, τους Χάρτες, το Lookout, το Baterry Indicator, το Adroid System Info και το SetCPU που τα ξαναμετέφερα στην μνήμη του τηλεφώνου με το Αpp 2 SD. Μερικές φορές όμως, όταν ανάβω το τηλέφωνο, δεν ξεκινάνε μόνες τους και πρέπει να κάνω clean cashe και να τις ξαναξεκινήσω. Τι πρέπει να κανω; ). Παρ'όλ'αυτά απ'ότι βλέπω η μνήμη του τηλεφώνου γεμίζει. Πώς μπορώ να την καθαρίσω και οι εφαρμογές που εγκαθιστώ στην SD να μην γεμίζουν την μνήμη του τηλεφώνου; Επίσης διάβασα εδώ ότι υπάρχει rom με 2.3 για Blade, αλλά δεν μπόρεσα να την βρώ. Μπορείτε να ποστάτετε link; Χίλια ευχαριστώ:!: Edited January 18, 2011 by iMac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Δηλαδη ειμαι ο μονος που δεν καταφερνω να κανω o/c;Και τι να τους πω;Να μου το αντικαταστησουν γιατι στο myphone.gr ολοι κανουν o/c κι εγω δεν μπορω; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καταρχην να πως πως εχω το κινητο με την Jellyfish RLS7. Εχω καποιες αποριες: 1) Οταν το αγορασα ειχε μια 2GB καρτα μνημης την οποια και αφησα μεσα. Αγορασα μια 4GΒ και θελω τωρα να βαλω αυτην στην θεση της αλλης. Στο ενδιαμεσο να αναφερω πως με το App2SD εχω μετακινησει οσα προγραμματα μπορουσα στην SD. Τι πρεπει να κανω τωρα για να γινει σωστα η διαδικασια και να γλυτωσω το να πρεπει να τα ξαναπερασω ολα τα προγραμματα και παιχνιδια απο την αρχη; 2) Υπαρχει καποιος προγραμμα για να κανεις φακελους και μεσα σε αυτους να βαζεις τις εφαρμογες που εσυ θελεις; Folder Organizer αλλα δεν με αφηνει να ορισω ποια προγραμματα σε ποιον φακελο. 3) Υπαρχει τροπος να κανουμε τα μηνυματα να εχουν 160 χαρακτηρες; _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 καλησπερα παιδια!!αμα περασω custom rom στο blade θα μπορω να εχω ελληινικα μετα η μονο αγγλικα?ευχαριστω! Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 καλησπερα παιδια!!αμα περασω custom rom στο blade θα μπορω να εχω ελληινικα μετα η μονο αγγλικα?ευχαριστω! θα εχεις ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καταρχην να πως πως εχω το κινητο με την Jellyfish RLS7. Εχω καποιες αποριες: 1) Οταν το αγορασα ειχε μια 2GB καρτα μνημης την οποια και αφησα μεσα. Αγορασα μια 4GΒ και θελω τωρα να βαλω αυτην στην θεση της αλλης. Στο ενδιαμεσο να αναφερω πως με το App2SD εχω μετακινησει οσα προγραμματα μπορουσα στην SD. Τι πρεπει να κανω τωρα για να γινει σωστα η διαδικασια και να γλυτωσω το να πρεπει να τα ξαναπερασω ολα τα προγραμματα και παιχνιδια απο την αρχη; 2) Υπαρχει καποιος προγραμμα για να κανεις φακελους και μεσα σε αυτους να βαζεις τις εφαρμογες που εσυ θελεις; Folder Organizer αλλα δεν με αφηνει να ορισω ποια προγραμματα σε ποιον φακελο. 3) Υπαρχει τροπος να κανουμε τα μηνυματα να εχουν 160 χαρακτηρες; 1. Λογικά να κάνεις αντιγραφή όλα τα δεδομένα από την μία στην άλλη μέσω υπολογιστή. 2. Go Launcher 3. Handcent SMS My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17338&cat=4αυτη συμφωνα με το τοπικ με τις συμβατες καρτες ειναι απολυτα συμβατη και δουλευει?αυτη δεν εννοει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 θα εχεις ελληνικα θα ειναι στα ελληνικα οπως η μαμα rom της wind??κ παλι ευχαριστω. Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1_kgr Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 θα ειναι στα ελληνικα οπως η μαμα rom της wind??κ παλι ευχαριστω. Ναι!Τις γλώσσες το android τις έχει build-in. RLS8 με διαφορά η καλύτερη rom που έχω βάλει μέχρι τώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Αν ήθελες, θα μπορούσες να μου πεις πόσες γραμμές δείχνει το WiFi σήμα στο Blade; Ή καλύτερα θα μπορύσες να βάλεις το WiFi Analyzer (υπάρχει στο Market) και να πεις τις τιμές που σου δίνει; Εμένα με WiFi μου δείχνει πλήρες σήμα(όλες τις γραμμές) σου δείχνω και με εικόνα με το WiFi Buddy. (Tώρα χρησιμοποιώ προς το παρόν το router Thompson TG585v7). http://img225.imageshack.us/img225/6761/wifib.png zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 το android 2.2 ειναι καλυτερο απο το 2.1?αξιζει να περιμενω την official rom 2.2 της wind η να βαλω custom rom? Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 βγηκε η επισημη 2.2??? http://support.zte.com.cn/support/news/NewsDetail.aspx?newsId=1000502&strName=%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20ZTE%20BLADE%20series-Froyo%20kernel(2.6.3%E2%80%A6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Αυτό λέει ότι είναι ο source code του kernel (φαντάζομαι ότι πρέπει να γίνει compile ή κάτι τέτοιο) και έχει βγει από 6/1/2011 http://support.zte.com.cn/support/news/NewsMain.aspx?type=service Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17338&cat=4αυτη συμφωνα με το τοπικ με τις συμβατες καρτες ειναι απολυτα συμβατη και δουλευει?αυτη δεν εννοει? καλύτερα να ρωτήσεις εκεί... αλλά αυτή εννοεί... the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 το android 2.2 ειναι καλυτερο απο το 2.1?αξιζει να περιμενω την official rom 2.2 της wind η να βαλω custom rom? Έχει απαντηθεί απίστευτα πολλές φορές και γενικά γίνεται συνέχεια αναφορά... :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 το android 2.2 ειναι καλυτερο απο το 2.1?αξιζει να περιμενω την official rom 2.2 της wind η να βαλω custom rom? η 2.2 είναι καλύτερη από την 2.1 εγώ προτείνω custom My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 257 Σελίδες, 4 ημέρες 2 κόκκινα μάτια 1 ΖΤΕ Blade με 512 RAM και R8.... Τι άλλο να ζητήσω δηλαδή;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 ψαχνω τροπο επειτα απο περασμα νεας ρομ να εκαθιστανται αυτοματα ολες οι εφαρμογες που εχω κανει backup χωρις να χρειαζεται να παταω συνεχεια εγκατασταση σε καθε μια! υπαρχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 257 Σελίδες, 4 ημέρες 2 κόκκινα μάτια 1 ΖΤΕ Blade με 512 RAM και R8.... Τι άλλο να ζητήσω δηλαδή;;;; Αρχηγός εισαι!!! :D Τι θα γίνει με αυτό το βιολί? εχουμε παλι update... r11 το λένε... Changelog r11 * Further WiFi updates / fixes * Contacts update (again!) to try and resolve Facebook sync issue * Gingerbread appearance pack for WiFi Status indicator * MCK 1.3 - removed HID debug info, other minor tweaks * Removed 'no menu to unlock' option (temporarily) to avoid 'white on white text' from framework/services conflicts. * Gingerbread additional ringtones / sounds (for all builds) * Updated busybox * Added correct HDPI resources to Calendar * Updated version of Android Market * Added distinct multitouch permissions XML files * Updated sh binary for better experience via adb (up / down arrows etc). * Modified gps configuration * Optional stock contacts / dialler * Tweaked launcher for compatability with stock dialler r10 * WiFi updates / fixes, partial V880 1.1 merges * Gingerbread options enhancement (Gingerbread Gmail / Vending icons, theme based on Frankish's, transparent notification pulldown) * Appearance pack support files * MCK 1.2 - including fix for default governor (ondemand) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλά... να τι θα ζητήσω... Το encoding των Ελληνικών στο Android ξέρετε ποιο είναι; Συγχρονίζω τις επαφές μου από το Linux Thunderbird με το κινητό, και ότι είναι Ελληνικό το βγάζει με ρόμβους και ερωτηματικά. Τις αγγλικές τις κάνει μια χαρά. Οπότε είναι θέμα κωδικοποίησης αλλά τι κωδικοποίηση καταλαβαίνει το Android?? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) ψαχνω τροπο επειτα απο περασμα νεας ρομ να εκαθιστανται αυτοματα ολες οι εφαρμογες που εχω κανει backup χωρις να χρειαζεται να παταω συνεχεια εγκατασταση σε καθε μια! υπαρχει? Αν λες απο titanium backup pro ναι υπάρχει...επιλέγεις batch και μετά restore all (ή κάτι παρόμοιο) . (εκει που βλέπεις τις εφαρμογές στο titanium ,πάτα το κουμπί menu και θα δεις την επιλογή batch ) Edited January 18, 2011 by nikosst Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts