Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω κι εγω καποιες ερωτησεις για το blade...οποιος ξερει, οτι ξερει, ας πει.

- Η μπαταρια του blade, με νορμαλ χρηση, δηλαδη λιγες κλησεις καθε μερα, και κανα μισαωρο χρησης αλλων εφαρμογων, για ποσες μερες κραταει μεχρι να ξαναθελει φορτιση;

- για παρελκομενα του blade, μονο η wind ειναι αρμοδια στην ελλαδα? αν θελω φορτιστη αυτοκινητου, ή ενα νεο handsfree, ή μπαταρια, μονο στη wind βρισκω? επισης για service, μονο στη wind?

- το φέρνει/θα το φερει καμια αλλη αλυσιδα, εκτος απο την wind, ναι ή οχι? εχει η wind αποκλειστικα δικαιωματα για ελλαδα και θα το φερνει μονο αυτη;

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

- Η μπαταρια του blade, με νορμαλ χρηση, δηλαδη λιγες κλησεις καθε μερα, και κανα μισαωρο χρησης αλλων εφαρμογων, για ποσες μερες κραταει μεχρι να ξαναθελει φορτιση;

- για παρελκομενα του blade, μονο η wind ειναι αρμοδια στην ελλαδα? αν θελω φορτιστη αυτοκινητου, ή ενα νεο handsfree, ή μπαταρια, μονο στη wind βρισκω? επισης για service, μονο στη wind?

- το φέρνει/θα το φερει καμια αλλη αλυσιδα, εκτος απο την wind, ναι ή οχι? εχει η wind αποκλειστικα δικαιωματα για ελλαδα και θα το φερνει μονο αυτη;

Η μπαταρία με τέτοια χρήση μπορεί να κρατήσει 2-3 μέρες.

Για τα παρελκόμενα, αφού έχει 3.5mm βύσμα για ακουστικά και microUSB θύρα, μπορείς να βρεις τα πάντα (δε χρειάζεται να ειναι ZTE μάρκα). Για τη μπαταρία δε γνωρίζω σίγουρα να σου πω, αλλά υποθέτω οτι μπορείς να βρεις και από ebay.

Για το τρίτο, δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω μόνο η WIND το φέρνει.

- Η μπαταρια του blade, με νορμαλ χρηση, δηλαδη λιγες κλησεις καθε μερα, και κανα μισαωρο χρησης αλλων εφαρμογων, για ποσες ωρες κραταει μεχρι να ξαναθελει φορτιση;

τωρα ειναι σωστότερο το ερώτημα σου.

Φορτίστη... παίρνεις εναν οτι να ναι! Ολα τα κινητά τον ίδιο έχουν πλέον. Handsfree... ένα του σωρού σαν και τον αλλων κινητών. Μπαταρία στην Wind και αμα βρεις. Δοκίμασε ebay.

Μονο Wind

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

τωρα ειναι σωστότερο το ερώτημα σου.

Φορτίστη... παίρνεις εναν οτι να ναι! Ολα τα κινητά τον ίδιο έχουν πλέον. Handsfree... ένα του σωρού σαν και τον αλλων κινητών. Μπαταρία στην Wind και αμα βρεις. Δοκίμασε ebay.

Μονο Wind

Εχεις παρει απαντησεις στις ερωτησεις σου,εγω θα σου πω για την μπαταρια

οτι το δικο μου με λιγες κλησεις και καμια ωρα διαφορα δεν φτανει

την μια μερα.

Εγώ τις προάλλες με λίγο wifi , λίγο ραδιόφωνο και λίγες κλήσεις έφτασα τις τρεις ημέρες μπαταρία!!! Σήμερα που είχα πλοήγηση με το igo καμία ώρα και λίγη ομιλία είμαι στο 55% και δεν θα το φόρτιση. Πιστεύω θα με βγάλει μέχρι αύριο το βράδυ.

διαβασε αυτο το topic, εχει αρκετες προτασεις:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/331595/is-there-any-good-way-of-keeping-all-your-settings-sms-apps-etc-after-switching-roms/

σ ευχαριστώ πολύ!

για να περασω theme πανω στην rls9 απλα κανω backup με το clockwork και μετα κανω install from zip το θεμα και ειμαι ετοιμος? χριεαζεται κατι αλλο να κατεβασω εκτος απο το αρχειο του θεματος?χρειαζεται τιποτε αλλο να κανω?

για να περασω theme πανω στην rls9 απλα κανω backup με το clockwork και μετα κανω install from zip το θεμα και ειμαι ετοιμος? χριεαζεται κατι αλλο να κατεβασω εκτος απο το αρχειο του θεματος?χρειαζεται τιποτε αλλο να κανω?

Οχι, απλα κρατας ενα τυπικο backup για να εισαι ασφαλης (αν γινει υπαρξει επιπλοκη) και κανεις κανονικα install το .zip αρχειο του θεματος μεσα απο το clockworks.

Αν μετα θες να γυρισεις στο "stock" theme τοτε μπορεις να πας στο topic tou Frankish και να βρεις το stock theme .zip αρχειο που εχει για "επαναφορα" του θεματος στο default.

το stock theme δεν υπαρχει εκει,λεει οτι ειναι σβησμενο.αν γινει καμια επιπλοκη απλα κανω restore απο το clockwork μετα ετσι?και ειμαι παλι στο κλασσικο θεμα?

και κατι αλλο παιδια εβαλα κατα λαθος προεπιλεγμενο launcher αλλον απο αυτον που ηθελα καταλαθος. που παω για να το αλλαξω??

Edited by jmallen3

το stock theme δεν υπαρχει εκει,λεει οτι ειναι σβησμενο.αν γινει καμια επιπλοκη απλα κανω restore απο το clockwork μετα ετσι?και ειμαι παλι στο κλασσικο θεμα?

και κατι αλλο παιδια εβαλα κατα λαθος προεπιλεγμενο launcher αλλον απο αυτον που ηθελα καταλαθος. που παω για να το αλλαξω??

Κοιτα το μονο που πειραζει ο Frankish (νομιζω) ειναι το framework-res.apk, αρα το πολυ πολυ κρατας ενα αντιγραφο απο αυτο το αρχειο και το κανεις replace (πχ με το root explorer)

Και:

1. Go to Menu -> Settings, and choose "Application"

2. Tap on "Manage Appication".

3. Go to Menu -> Filter, and tap on "All".

4. Find "Your Launcher" and tap on it.

5. Choose "Clear defaults" from "Launch by default".

Edited by linkinpark4175

Άλλαξα τελικά το data partition της εσωτερικής μνημης σε 287 mb, αλλά με την διαδικασία αυτή εγκαταστάθηκε μια διαφορετική έκδοση του clockword με αποτέλεσμα να μην μπορώνα κάνω restore την παλιά Rom με τις ρυθμίσεις.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Οχι, απλα κρατας ενα τυπικο backup για να εισαι ασφαλης (αν γινει υπαρξει επιπλοκη) και κανεις κανονικα install το .zip αρχειο του θεματος μεσα απο το clockworks.

Αν μετα θες να γυρισεις στο "stock" theme τοτε μπορεις να πας στο topic tou Frankish και να βρεις το stock theme .zip αρχειο που εχει για "επαναφορα" του θεματος στο default.

ας πουμε οτι εγω θελω να βαλω αυτο το θεμα:Blue Gingerbread Circle Mod

που το εχει στην κατηγορια:Mods of the above themes πρεπει πρωτα να βαλω το Blue Gingerbread Theme η κατευθειαν το αλλο?

Καλημέρα! Είμαι κάτοχος blade και παρακολουθώ αυτό το ποστ από τότε που είχε 7-8 σελίδες μόνο, αν και δεν είχε χρειαστεί μέχρι στιγμής να γίνω μέλος για να ρωτήσω κάτι. Χάρη στις οδηγίες από εδώ, κατάφερα κι εγώ να κάνω το κινητό 512mb και να πειραματιστώ με custom 2.2, κυρίως για να μπορώ να περνάω εφαρμογές στην sd card αλλιώς δεν θα άγγιζα τίποτα. Θέλω να πω, πως εδώ και 2 μέρες έχω στο κινητό την r11 και όλα μια χαρά, σε σχέση με την jj rls9 που είχα κάποια προβλήματα με συχνά force stop application. Μια απορία την έχω όμως. Βλέπω ότι στην r11 είναι εγκατεστημένο και το HTC_ime_mod αλλά και Gingerbread keyboard, που έχουν ελληνικά αλλά δεν μπορώ να βρω πως τα ενεργοποιώ και έχω κολλήσει με το default που έχει μόνο αγγλικά. Θα εκτιμούσα μια βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά!!

• Administrators
Βλέπω ότι στην r11 είναι εγκατεστημένο και το HTC_ime_mod αλλά και Gingerbread keyboard, που έχουν ελληνικά αλλά δεν μπορώ να βρω πως τα ενεργοποιώ και έχω κολλήσει με το default που έχει μόνο αγγλικά. Θα εκτιμούσα μια βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά!!

Πας οπουδήποτε έχει να γράψεις όπου εμφανίζεται το αγγλικό πληκτρολόγιο αυτόματα. Πάνω στον χώρο που είναι για να γράψεις πάτησε παρατεταμένα. Εκεί θα σου ανοίξει ένα pop-up μενού για να αλλάξεις το πληκτρολόγιο με αυτό της αρεσκείας σου.

Modpic.gif

Άλλαξα τελικά το data partition της εσωτερικής μνημης σε 287 mb, αλλά με την διαδικασία αυτή εγκαταστάθηκε μια διαφορετική έκδοση του clockword με αποτέλεσμα να μην μπορώνα κάνω restore την παλιά Rom με τις ρυθμίσεις.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

E κανε flash την εκδοση του cwm που ειχες πριν.

που το εχει στην κατηγορια:Mods of the above themes πρεπει πρωτα να βαλω το Blue Gingerbread Theme η κατευθειαν το αλλο?

Επειδη δεν ειμαι σιγουρος, κατεβασε ενα theme και ενα mod θεματος και συγκρινετα. Λογικα το αν ειναι απλο mod και οχι θεμα θα εχουν μεγαλη διαφορα στο μεγεθος.

Και κατι αλλο, κοιταξα χθες στο topic του Frankish και ειδα αυτο:

If at any time you feel you need to go back to the boring stock froyo theme. (White bar, normal battery etc) Then download this file and flash it. Here!

Καλημερα

Εφτασε η Nillkin απο το ebay.

Μαζι της ηρθαν ολα τα παρελκομενα που αναγραφοταν στην αγγελια. Η θηκη καθ'εαυτη ειναι αρκετα tight στο τηλεφωνο, με τα κουμπια να λειτουργουν ολα κανονικα. Μονο το πληκτρο power που δεν το αισθανεσαι να υποχωρει στην πιεση, δουλευει κανονικα ομως.

Για τα χρηματα της ειμαι ικανοποιημενος.

Καλημέρα! Είμαι κάτοχος blade και παρακολουθώ αυτό το ποστ από τότε που είχε 7-8 σελίδες μόνο, αν και δεν είχε χρειαστεί μέχρι στιγμής να γίνω μέλος για να ρωτήσω κάτι. Χάρη στις οδηγίες από εδώ, κατάφερα κι εγώ να κάνω το κινητό 512mb και να πειραματιστώ με custom 2.2, κυρίως για να μπορώ να περνάω εφαρμογές στην sd card αλλιώς δεν θα άγγιζα τίποτα. Θέλω να πω, πως εδώ και 2 μέρες έχω στο κινητό την r11 και όλα μια χαρά, σε σχέση με την jj rls9 που είχα κάποια προβλήματα με συχνά force stop application. Μια απορία την έχω όμως. Βλέπω ότι στην r11 είναι εγκατεστημένο και το HTC_ime_mod αλλά και Gingerbread keyboard, που έχουν ελληνικά αλλά δεν μπορώ να βρω πως τα ενεργοποιώ και έχω κολλήσει με το default που έχει μόνο αγγλικά. Θα εκτιμούσα μια βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά!!

όταν βλέπεις το πληκτρολόγιο ή πατάς ρυθμίσεις ή το γραναζάκι κάτω αριστερά και επιλέγεις σαν γλώσσα τα Ελληνικά. Με αυτό τον τρόπο σου βγάζει επιλογή για Ελληνικά και Αγγλικά

Περνάς κατευθείαν το Blue Gingerbread Circle Mod, είναι πάντα ολόκληρο το θέμα. Μόνο στην αρχική σελίδα του JJ υπάρχει σκέτο mod, όλα τα Θέματα είναι αυτόνομα απλά με διαφορετικό mod ενσωματωμένο!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Παιδιά ποσά θέλετε πείτε μου??? έχω άνθρωπο στην ΑΓΓΛΙΑ και έρχεται ΕΛΛΑΔΑ τέλος του μήνα... αν όντως κάποιος θέλει "Orange San Francisco" στείλτε μου PM!!:

Δεν θέλει κάνεις San Francisco???? This is the last call!!

Έχει πάρει κάνεις Stereo Bluetooth ακουστικά? είναι καλύτερος ο ήχος?? και ποια είναι?

Keep Away from CooliCool

...

Έχει πάρει κάνεις Stereo Bluetooth ακουστικά? είναι καλύτερος ο ήχος?? και ποια είναι?

Έχω πάρει αυτά και ο ήχος είναι φοβερός, και στην μουσική αλλά και στην ομιλία... καμία σχέση με τα ενσύρματα. Πολύ πιο καθαρός και πολύ πιο δυνατός.

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Δεν θέλει κάνεις San Francisco???? This is the last call!!

Τι γίνεται ρε παιδιά???

Τα πήραμε με το τσουβάλι και τώρα παρακαλάμε να τα δώσουμε???

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Καλημέρα,

Αν μπορέι κάποιος να με βοηθήσει ,έχω πρόβλημα με τα GPS software , το Navigon δεν βλέπει καν το GPS (είναι ανοιχτό) , το Sygic μόλις το ανοίγω κλείνει αμέσως και το iGo φαίνεται στο 1/4 της οθόνης .....δεν ξέρω τι άλλο να κάνω , είμαι με stock 2.1 .

Ευχαριστώ

Edited by asda

http://i72.photobucket.com/albums/i189/pbuchta/96bf2f46.png που μπορω να βρω αυτο το wallpaper??

Καπου το ειχα πετυχει.. πρεπει να ειναι στα default της modaco νομιζω..

-edit- ελα καλα θυμαμαι :P http://h-3.abload.de/img/wave_of_color-themeand4hgw.png

Edited by gusS

Ψάχνω για φορτιστή και βάση αυτοκινήτου, ωστόσο δυσκολεύομαι λίγο στο φορτιστή, βρήκα αυτό το σετ:

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/ck100

η βάση φαίνεται ok αλλά οι προδιαγραφές του φορτιστή είναι 5V~1200mAh ενώ στον stock φορτιστή του blade γράφει 5V~700mAh,

Ξέρετε αν κάνει ο συγκεκριμένος φορτιστής ή αν θα υπάρχει πρόβλημα;

Sent neither from iphone nor android phone

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...