ZeroCool Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 http://img823.imageshack.us/img823/6400/homescreeng.png Ποια Widget είναι αυτά στην 2η & 3η Οθόνη ?? Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Ποια Widget είναι αυτά στην 2η & 3η Οθόνη ?? http://i56.tinypic.com/nfr3p1.png My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) γεια σας και απο μενα εβαλα την jj9 και απο την αρχη μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα διακοπη της υπηρεσιας google...(com.google.process.gapps) αναγκαστικη διακοπη και δεν συγχρονιζει τις επαφες μου καμια λυση? ακυρο την βρηκα την λυση κανεις διακοπη του χωρου αποθηκευσης επαφων στις εφαρμογες και εκκαθαριση και μετα κανεις ξανα συγχρονισμο Edited February 2, 2011 by twmnnmik Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 πως βρισκω το imei ρε παιδια?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 πως βρισκω το imei ρε παιδια?? Σε οποιαδήποτε συσκευή εμφανίζεται αν γράψεις *#06#.... Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 πως βρισκω το imei ρε παιδια?? Γράψε στο τηλέφωνο *#06#. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsingos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 πως βρισκω το imei ρε παιδια?? Στο θηκη της συσκευης ειναι το πιο απλο, αλλιως θας πας στις "ρυθμισεις" και στη συνεχεια "κατασταση" ή γράφεις #06#. Edit: με προλαβανε..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 παιδια θελω υην γνωμη σας.με ενδιαφερει το wifi κ το gps κ το αν διαβαζει pdf αρχεια,βιβλια κτπ.τα κανει ολα αυτα?για το υψηλο sar τι κανατε?πρεπει να κυκλοφορουμε ολη μερα με το hands free?για το υψηλο sar που εχει σκεφτομαι να παρω το e5 εναλλακτικα........:( Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) http://i56.tinypic.com/nfr3p1.png Ευχαριστώ! Πολύ καλά όλα τα Widget, ειδικά το Circle Launcher... Δεν βρήκα αυτά System Info +Weather Forecast , άλλα έβαλα αυτό "Quick System Info" όπως κάτι το Animated Weather... Τα παρακάτω σε MoDaCo R11= :love:Love at First Sight :love: http://i56.tinypic.com/25flj0x.png Edited February 2, 2011 by ZeroCool Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Για σαλόνικα με ενδιαφέρει και μένα... το ψάχνει ένας φίλος μου... Sent from my Desire HD using Tapatalk το καλύτερο είναι να τηλεφωνησεις σε ολα τα καταστήματα της Θεσ/νικης...μου ειπαν οτι μεχρι τελευταία η wιnd στην Παπαναστασίου απέναντι απο τα goodys το είχε...την δεύτερη μέρα που κυκλοφόρησε στην αγορά το τηλ. πηρα σε ολα τα καταστήματα τηλεφωνο κ ο μόνος που το είχε ήταν στην Χαριλαου κ στην Ι.Δραγούμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) +1 και από μένα για το wipe battery stats με άδεια μπαταρία! Τώρα έχει κλείσει 1 μέρα και 4 ώρες, η μπαταρία στα 43% και το wifi σχεδόν συνέχεια ανοιχτό (λόγω του ότι έφτιαχνα το launcher pro και τα widgets) και 1.5-2 ώρες gaming (angry birds, Void Defender, Alchemy και Super Tumble). Κανονικά θα είχε κλείσει εδώ και μερικές ώρες! Δοκιμάστε το! Edited February 2, 2011 by thanasis00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 μπορει καποιος να μου δειξει καποιο bluetooth που να λειτουργει σιγουρα για το κινητο μεχρι 12 ευρω περιπου και να ειναι σχετικα καλο? ειτε απο ελλαδα ειτε απο play.com.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ευχαριστω για την απαντηση σχετικα με τα πληκτρολογια...αντε να το βρουμε κ διαθεσιμο τωρα.. Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 +1 και από μένα για το wipe battery stats με άδεια μπαταρία! Τώρα έχει κλείσει 1 μέρα και 4 ώρες, η μπαταρία στα 43% και το wifi σχεδόν συνέχεια ανοιχτό (λόγω του ότι έφτιαχνα το launcher pro και τα widgets) και 1.5-2 ώρες gaming (angry birds, Void Defender, Alchemy και Super Tumble). Κανονικά θα είχε κλείσει εδώ και μερικές ώρες! Δοκιμάστε το! Μπορώ και γω πλέον να δηλώσω πως έχω δει εμφανή αποτελέσματα από το wipe battery stats που έκανα με άδεια τη μπαταρία. Όταν είχα κάνει και το ανάλογο με γεμάτη, όπως και συμβούλευαν στo Modaco, δεν είχα παρατηρήσει κάποια αύξηση στη ζωή της μπαταρίας. Ευχαριστώ για τη βοήθεια αυτή @Stinger! :) Παρεμπιπτόντως, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Γιατί όταν φορτίζω το κινητό με άδεια μπαταρία και το έχω ανοιχτό, ενώ θα μου δείξει κάποια στιγμή 100% στη μπαταρία, αν το κλείσω θα γίνει κόκκινο το led και θα συνεχίσει να φορτίζει για κανα 20λεπτο+ ακόμα και ύστερα θα πρασινίσει το led; Μήπως αυτό σημαίνει πως όταν το φορτίζεις ανοιχτό σου βγάζει ψευδής ένδειξη; Μήπως τελικά θα έπρεπε να το φορτίζω πάντα κλειστό; Φοράω την Jellifish RLS8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 http://i56.tinypic.com/nfr3p1.png Με ενδιαφερει και εμενα το weather forecast, ποιο προγραμμα ακριβως ειναι(εταιρια, εικονιδιο κ.λ.π.) γιατι δεν το βρισκω. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Ευχαριστώ! Πολύ καλά όλα τα Widget, ειδικά το Circle Launcher... Δεν βρήκα αυτά System Info +Weather Forecast , άλλα έβαλα αυτό "Quick System Info" όπως κάτι το Animated Weather... Τα παρακάτω σε MoDaCo R11= :love:Love at First Sight :love: http://i56.tinypic.com/25flj0x.png τι είναι το x i c ??? τι κάνουν αυτά? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 To X ειναι Task Killer... To I σε Βαζει στο Quick System Info Pro Το C κανει Clear Cache... Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 335 σελίδες και συνεχίζω Μια απορία όμως. Japanese_Jellyfish_RLS9_hw_ui.zip Αυτό πως το εγκαθιστούμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 335 σελίδες και συνεχίζω Μια απορία όμως. Japanese_Jellyfish_RLS9_hw_ui.zip Αυτό πως το εγκαθιστούμε; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3494288#post3494288 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noname85 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 τελικα το blade το εχετε εντοπισει σε κανενα καταστημα wind??ρωτησα και μου ελεγαν οτι δεν ηρθαν 30/1... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) 335 σελίδες και συνεχίζω Μια απορία όμως. Japanese_Jellyfish_RLS9_hw_ui.zip Αυτό πως το εγκαθιστούμε; Keep On Reading.... :D όπως και τα υπόλοιπα που έβαλες με το ClockworkMod---> Install zip from SD Edit : είμαι αργός στις απαντήσεις που θα πάει, κάποια φορά θα σε προλάβω MaFiOzOS!! Edited February 2, 2011 by ZeroCool Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 To X ειναι Task Killer... To I σε Βαζει στο Quick System Info Pro Το C κανει Clear Cache... είναι widget της Modaco ή κανονικό? πως το λένε? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Τα μηνύματα που αφορούσαν το motorola xt5, αφαιρέθηκαν. Στο παρόν θέμα γίνονται συζητήσεις για την συγκεκριμένη συσκευή. Για συγκρίσεις υπάρχουν οι Διαξιφισμοί, ενώ ότι αφορά το motorola xt5 υπάρχει το παρακάτω θέμα Motorola Quench XT5 XT502 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paslero Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Zerocool βρηκες καμμια λυση για τα τετραγωνακια που βγαζει στο call log αντι των βελών? Δεν ξερω μηπως φτιαχνεται με κανα theme... Για οσους δεν εχουν modaco, στο call log βγαζει τετραγωνακια αριστερα απο το ονομα της επαφης. Εκει κανονικα επρεπε να εχει ενα βελακι που να δειχνει αριστερα και οταν το πατας να γυρναει προς τα κατω και να ανοιγει τις κλησεις που εχεις κανει ή εχεις δεχτει απο την επαφη. Κανει δλδ γκρουπαρισμα και με ενα πατημα στις δειχνει ολες, μονο που το εικονιδιο ειναι χαλασμενο. Κατα τα αλλα, 3η μερα με τη ρομ και ολα καλα, το ΒΤ δουλευει στο αυτοκινητο για αναπαραγωγη μουσικης (εχω ενα θεμα γιατι χρονια τωρα ειχα windows mobile (Omnia) που για να παιξει audio στο ΒΤ ηθελε εξτρα προγραμματακι να κανει την αλλαγη). Η μπαταρια ειναι στο 52% απο χτες το μεσημερι (24 ωρες +) αλλα λογω δουλειας του εχω κανει λιγη χρηση. Ουσιαστικα μονο ομιλια δλδ, ειτε σκετο ή με ΒΤ στο αυτοκινητο. Κατι διαφορετικο απο την JJ: στη modaco τη μεγαλυτερη καταναλωση φαινεται να την κανει το "συστημα Android" (με 78%, και 12% σε κλησεις και 5% "ετοιμοτητα κυψελης"), ενω στην JJ ειχα κοντα 35% "ετοιμοτητα κυψελης" και ... δεν θυμαμαι για τα αλλα, απλα με ειχε εντυπωσιασει το 35% στο ψαξιμο για σημα. Αυτο εμενα μου φαινεται πως γινεται λογω διαφορετικου ραδιου, είτε διαφορετικο driver ή διαφορετικες ρυθμισεις στον ιδιο driver. Κατι αλλο: εκοψα τα "δεδομενα φοντου" μπας και εξοικονομησω λιγο μπαταρια, αλλα το μαρκετ μου παραπονεθηκε πως δεν δουλευει αλλιως. Συμβαινει το ιδιο και στην JJ? Edited February 2, 2011 by paslero Huawei Honor 4X EU Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!) Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 , Στο Market το βρήκα Quick System info λέγετε... Sent from my ZTE Blade using Tapatalk Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts