Jump to content

Ποιος πάροχος κινητής διαθέτει την καλύτερη κάλυψη δικτύου;


TN97
 Κοινοποίηση

Ποιο δίκτυο έχει την καλύτερη κάλυψη;  

1.083 members have voted

  1. 1. Ποιο δίκτυο έχει την καλύτερη κάλυψη;

    • Cosmote
      372
    • Vodafone
      309
    • Wind
      184
    • Κανένα, και τα τρία κινούνται στα ίδια επίπεδα
      172
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ / Δεν έχω άποψη
      48


Recommended Posts

νομιζω οτι οι εντυπωσεις του καθε χρηστη ειναι καθαρα και μονο ως προς τον ιδιο, τον τροπο και τον τοπο που χρησιμοποιει το δικτυο! διαβαζοντας αυτο το thread το καταλαβαινεις ευκολα!
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 253
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

runner...όταν η Telestet το 2000 είχε extended cells της Ericsson στο Αιγαίο η Vodafone πάλευε να φτιάξει κάλυψη με Motorola Sites ενώ η Cosmote έπαιζε να ψάχνει ακόμη ρυθμίσεις στα Ultrasites της ΝΟΚΙΑ.

Μου φαίνεται παραμύθια μας πουλάς ότι είχες Wind...Tim...Telestet.

Επιπλέον το παραπάνω post το είδες; Κέντρο Λάρισας και Vodafone/Cosmote τρεμόσβηναν στην Παπαναστασίου.

 

είσαι θεός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900077#post3900077 επιτέλους...

 

-Περιμένεις να σου απαντήσω για ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ στην Λάρισα;Πλάκα μου κάνεις;Ήδη σου έχω γράψει πολλά περισσότερα μέρη που η Wind ΣΥΝΟΛΙΚΑ(3g/2g) ήταν "σουρωτήρι"!!!

 

-Και που μου είχε extended cells τι να το κάνω;Εμένα η συνολική ΠΡΑΚΤΙΚΗ εμπειρία μου φτάνει!ΤΟΤΕ η θαλάσσια κάλυψη ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ για όλους!Με το να μου λες ότι στους τυφλούς βασίλευε για λίγο καιρό ο μονόφθαλμος....καταλαβαίνεις ότι δεν είναι επιχείρημα!Επίσης να σου τονίσω και να σου θυμίσω ότι τότε σε θέμα κάλυψης κονταροχτυπιόντουσαν οι VODAFONE/TELESTET,απλώς η Cosmote είχε πολύ πιο προσιτές τιμές και ταυτόχρονα είχε πολύ πιο γρήγορη ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην κάλυψη,όταν οι άλλες ήταν ήδη στην αγορά μια πενταετία περισσότερο η Cosmote με συνοπτικές διαδικασίες ελέω ΟΤΕ τις έφτασε πολύ γρήγορα και στο τέλος τις ξεπέρασε!Άρα ψάξε να δεις τι έφταιξε και ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ έκανε επενδύσεις από κάποια στιγμή και μετά και φυσικά έπεσε πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις των πελατών!

 

-Όπως σου είπα...τώρα πια ΔΕΝ ΘΕΛΩ να χρησιμοποιώ Wind για τους λόγους που εξήγησα αλλά έχε χάρη που "παρακολουθώ" (λόγω κολλητών) την πορεία της στο πόσο "ακούει" τους πελάτες της η οποίοι έχουν δεύτερο νούμερο Cosmote γιατί όλη την ώρα σιχτιρίζουν!Για παράδειγμα ο ένας είχε μείνει γιατί τότε του είχαν δώσει με επιδότηση το ΟΜΝΙΑ 2 σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ(λογαριασμοί γύρω στα 40€,και από 180€ επιδότηση του έδωσαν με 50€ το ΟΜΝΙΑ 2),αλλά τους τόνιζε ΣΥΝΕΧΩΣ ότι σε 2-3 περιοχές που κινείται να κάνουν κάτι(αυτοί τίποτα!) και τώρα με λογαριασμούς 80€ του δίνουν 70€ επιδότηση και φυσικά τους κουνάει μαντήλι!!!!Ο άλλος έχει μείνει λόγω προσφοράς που του είχαν κάνει σε συνδυασμό με TELLAS!!!Βγάλε τα συμπεράσματά σου από μερικά παραδείγματα που ανέφερα!!

 

-Όσον αφορά τον manosn2....τι θες να μου πεις;Ότι μόνο το gsm της wind πιάνει,η Cosmote 3g σε όλη την διαδρομή(ενημερωτικά πέρσι καλοκαίρι για Σαντορίνη σχεδόν πάντα είχα σήμα Cosmote είτε 2G είτε 3G) και η Vodafone ανύπαρκτη;Πάνω κάτω συμφωνώ εκτός από την Vodafone που λέει ότι είναι ανύπαρκτη γιατί εγώ ήμουν πέρσι με στικάκι για κάνα 3ωρο σερί με πολύ μικρές διακοπές και ότι η Wind ήταν άριστη....καλή ναι....άριστη ΟΧΙ!Αυτό να το πεις στον διπλανό μου που έβριζε!!!

Edited by runner

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

a) Μιλάω για κέντρο Λάρισας. Όχι για κέντρο Κωλοπετινίτσας. Είναι επιεικώς απαράδεκτο το 2011 να μην έχουν κάλυψη στο κέντρο της Λάρισας. Οποιαδήποτε δικαιλογία είναι περιττή. Δε σας αφήνουν να βάλετε κεραίες; βάλτε micro,αλλά την Cosmote η λέξη micro είναι άγνωση. Μόνο όπου είχε ΟΤΕ έβαζε κεραίες. Με ξένα κόλυβα κάνω κι εγώ δίκτυο.

 

β) Ακόμη και σήμερα η κάλυψη της Telestet...Tim...Wind στη θάλασσα είναι πάρα πολύ καλή. Να αναφερθώ στο δρομολόγιο Βόλος->Σάμος και Σάμος->Βόλος με πλοίο που έκανα Άνοιξη 2011. Και δυστυχώς για τη Vodafone και η Cosmote δεν ακολούθησε το πλοίο τη...συνηθισμένη διαδρομή επομένως τα cell τους τα είχαν γυρισμένα αλλού! Η Vodafone μόλις απομακρυνθήκαμε από Σποράδες εντελώς εικονικό σήμα, NO 3G, NO 2G. H Cosmote είχε 3G στο Αιγαίο αλλά όπου ΔΕΝ ΕΙΧΕ το 2G ήταν νεκρό. Η Wind είχε σε όλο τον Παγασητικό 3G και μέχρι να απομακρυνθούμε από Σποράδες πάλι είχε 3G ΤΕΡΜΑ και 2G σε όλη τη διαδρομή τέρμα και λειτουργικό. Βέβαια οι ταχύτητες του 2G ήταν τραγικές. Αλλά η ποιότητα ομιλίας ήταν λες και ήσουν στο κέντρο της Αθήνας.

 

γ) Όλο αυτοί που έχουν Wind βρίζουν. Ας υποθέσουμε ότι ισχύει αυτό που λες (τυχαίνει να έχω νευριάσει κι εγώ με τη Wind στο Πήλιο στις Μηλιές, το πιο τουριστικό χωριό που δεν είχε δυνατό σήμα σε εσωτερικούς χώρους). Αν μετρήσω τα βρισίδια που έχω ακούσει και έχω ΚΑΝΕΙ λόγω του What's Up θα χάσω λογαριασμό. Με τη Cosmote είναι σίγουρο ότι κάθε Σάββατο βράδυ θα έχεις πεσμένες κλήσεις, χαμηλή ποιότητα ήχου και υπερφόρτωση. Με WIND δε θυμάμαι πότε έγραψε τελευταία φορά το κινητό μου σφάλμα σύνδεσης... Μάλλον θυμάμαι. Στην Αθήνα στο μετρό όταν μιλούσα μεταξύ δύο σταθμών.

 

@bored01

Wind: εδώ δεν θα πω και τα καλύτερα. Θα ξεκινήσω με τα θετικά. Ναι έχει σπάνια ως καθόλου πρόβλημα με τις κλήσεις (λογικό αφού έχει και τους λιγότερους πελάτες). Ναι έχει καλύτερη ποιότητα συνομιλίας (δεν το θεωρώ όμως επιχείρημα για να πάω στη wind). Η κάλυψη 3G όμως εν έτει 2011 παραμένη ΤΡΑΓΙΚΗ με πρωτεύουσες νομών ακόμα να μην καλύπτονται. Ταχύτητες μακράν οι χειρότερες (τώρα κάτι άρχισε να γίνεται στην Αθήνα). Και σε ότι αφορά τη γενικότερη κάλυψη της πράγματι υπάρχουν κάποιες περιοχές της χώρας που τις καλύπτει άριστα και καλύτερα από τις άλλες έχει όμως και πάρα πολλά κενά. Π.χ η Θεσσαλία είναι από τις δυνατές περιοχές της WIND όπως και και η Κρήτη ή ακόμα και η Αθήνα. Δεν θα έλεγα το ίδιο όμως π.χ για Ιόνιο, Δωδεκάννησα, Θράκη ή Πελοπόννησο. Τέλος ακούω συχνά παράπονα για σχετικά μεγάλα σε διάρκεια downtimes σε μεμονωμένες περιοχές. Αν αυτό ισχύει ίσως να συνδέεται για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται περι παλαιολιθικού εξοπλισμού και κακής συντήρησης του δικτύου.

 

Ποιες πρωτεύουσες νομών δε καλύπτει η WIND; Ένα παράδειγμα; Μη λέτε ανακρίβειες και μπερδεύετε τον κόσμο. η Wind καλύπτει πρωτεύουσες νομών και μάλιστα πολύ καλά με 3G. Μπορεί συνολικά η 3G κάλυψη να είναι ελάχιστη σε σχέση με Vodafone/Cosmote αλλά όπου καλύπτει θεωρώ ότι έχει κάνει άριστη δουλειά. Ταχύτητες ποτέ δεν είχα πρόβλημα και επειδή πέρυσι επί 7 μήνες χρησιμοποιούσα στο HSDPA της WIND συνέχεια και σε πολλές περιοχές η ταχύτητα ήταν πάντα πάνω από 1Mbit. Δε μου κάνει αίσθηση το 10Mbit(ωραίο είναι δε λέω αλλά δε μου χρειάστηκε ποτέ) αλλά η WIND σε αρχίζει να μεταβαίνει σε αυτές τις ταχύτητες σε όλη την Ελλάδα. Αλλά τη 3G κάλυψη γιατί την θέλουνε οι συνδρομητές; Για να κάνουν κλήσεις φωνής και να στέλνουν sms; Οι περισσότεροι που μπαίνουν στο Internet από το κινητό τους σήμερα συνδέονται σε WiFi networks. Πικρή αλήθεια αλλά ισχύει.

Και μη ξεχνάμε ότι για τηλεφωνία το 3G δίκτυο είναι πολύ χειρότερο σε πολλές περιπτώσεις... Περισσότερες πεσμένες κλήσεις, πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, μεγαλύτερη πιθανότητα για εικονικό σήμα.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

@mixtri

 

-Μου μιλάς για ΕΝΑ σημείο σε όλη την Λάρισα!!!Εγώ όταν πήγα πέρσι Λάρισα ΔΕΝ είχα κανένα πρόβλημα!Εσύ προσπερνάς τόσες περιοχές που αναφέρω που είχαν προβλήματα;Και αν προσπαθείς να κάνεις σύγκριση την Λάρισα.....ΔΑΦΝΗ,τόσες περιοχές Πελοπόννησο (δεν μιλάω μόνο για χωριά έτσι;),σε διάφορα νησιά και πόσα άλλα μέρη που ανέφερα ΟΛΑ τα προσπερνάς;Εγώ μιλάω ΣΥΝΟΛΙΚΗ κάλυψη και σε 3G και σε 2G αλλά μιλάω και γενικά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ότι τα περισσότερα προβλήματα ΚΑΛΥΨΗΣ ήταν με WIND!Περιμένεις σε ένα forum να καθίσω να ψάχνω δρόμους σε πόλεις που δεν πιάνει η κάθε εταιρεία;Δεν πρόκειται να το κάνω γιατί ΔΕΝ θέλω να σε πείσω!Απλά παραθέτω γεγονότα που εσένα δεν σου αρέσουν!Τι άλλο να κάνω δηλαδή;

 

-Για την θαλάσσια κάλυψη....τόσα έγραψα αναλυτικότατα και μάλιστα με ποιο τρόπο έκανα το "τεστάρισμα"!Δεν πρόκειται να ξαναναφερθώ παραπάνω!Ξαναδιάβασε τι έγραψα πιο προσεκτικά!

 

-Τι "ας υποθέσουμε".....ΕΤΣΙ είναι!Σου αρέσει δεν σου αρέσει....το πιστεύεις δεν το πιστεύεις!Άλλη δουλειά δεν έχω να "πλάθω" ιστορίες για να πείσω εσένα!Εσύ μιλάς για υπερφόρτωση κάθε Σάββατο και άλλα.......πεσμένη κλήση έχει τύχει να μου γίνει!Αλλά αυτά που λες στον βαθμό που τα λες ΟΧΙ και μάλιστα σχεδόν κανείς ΔΕΝ μου τα αναφέρει ειδικά σε τέτοιο βαθμό που μας γράφεις!Μπορεί στην περιοχή σου να έχει πρόβλημα η Cosmote!ΔΕΝ ξέρω!Αλλά δεν μπορείς να ακυρώνεις μία εταιρεία για μια περιοχή!Το ξαναλέω.....ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ μας ενδιαφέρει!

 

-Όσον αφορά τις ταχύτητες των εταιρειών στο ίντερνετ.....φαίνεται ότι ΔΕΝ το χρησιμοποιείς συχνά με αυτά που μου είπες τώρα!10mbit ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν φτάνει αυτή την στιγμή!είμαστε πολύ μακριά από αυτό από ότι φαίνεται!Με επίσημες μετρήσεις (από Πανεπιστήμιο Αθήνων) η Vodafone βγαίνει η γρηγορότερη,από πίσω με ελάχιστη διαφορά να ακολουθεί η Cosmote και με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά η Wind!Αλήθεια.....ίντερνετ με ταχύτητες gprs στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ σε έναν νομό με 4.000.000 πληθυσμό δεν έχεις να πεις τίποτα;Α ξέχασα....μόνο η Λάρισα και η Παπαναστασίου μας ενδιαφέρει!

 

ΦΙΛΙΚΑ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

 

@bored01

 

 

Ποιες πρωτεύουσες νομών δε καλύπτει η WIND; Ένα παράδειγμα; Μη λέτε ανακρίβειες και μπερδεύετε τον κόσμο. η Wind καλύπτει πρωτεύουσες νομών και μάλιστα πολύ καλά με 3G. Μπορεί συνολικά η 3G κάλυψη να είναι ελάχιστη σε σχέση με Vodafone/Cosmote αλλά όπου καλύπτει θεωρώ ότι έχει κάνει άριστη δουλειά. Ταχύτητες ποτέ δεν είχα πρόβλημα και επειδή πέρυσι επί 7 μήνες χρησιμοποιούσα στο HSDPA της WIND συνέχεια και σε πολλές περιοχές η ταχύτητα ήταν πάντα πάνω από 1Mbit. Δε μου κάνει αίσθηση το 10Mbit(ωραίο είναι δε λέω αλλά δε μου χρειάστηκε ποτέ) αλλά η WIND σε αρχίζει να μεταβαίνει σε αυτές τις ταχύτητες σε όλη την Ελλάδα. Αλλά τη 3G κάλυψη γιατί την θέλουνε οι συνδρομητές; Για να κάνουν κλήσεις φωνής και να στέλνουν sms; Οι περισσότεροι που μπαίνουν στο Internet από το κινητό τους σήμερα συνδέονται σε WiFi networks. Πικρή αλήθεια αλλά ισχύει.

Και μη ξεχνάμε ότι για τηλεφωνία το 3G δίκτυο είναι πολύ χειρότερο σε πολλές περιπτώσεις... Περισσότερες πεσμένες κλήσεις, πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, μεγαλύτερη πιθανότητα για εικονικό σήμα.

 

Koμοτηνή. Επίσης και Αργοστόλι αν και πλέον δεν μπορώ να το τσεκάρω. Δεν έχω λόγο να είμαι ανακριβής.

Επίσης έχει τύχει ακόμα και μέσα στην Αθήνα να δοκιμάσω το data της WIND και τη μία σερνότανε ακόμα και το browsing και την άλλη στιγμή πήγαινε o.k. Αυτό για μέρες. Τέλος δεν ξέρω τι χρήση κάνεις εσύ εγώ πάντως τα 3 GB που έχω στη Vodafone τα λιώνω σε Skype και Viber. Kαι δεν έχω κανένα λόγο να ανοιγοκλείνω συνεχώς το wifi αφού με το 3G είμαι οk. Kαι αυτά τα περι πσμένων κλήσεων και εικονικού σήματος δεν μου τυχαίνουν.

Link to comment
Share on other sites

Μισό λεπτάκι; το 401 το στρατιωτικό νοσοκομείο στη Κανελλοπούλου λες;

Άντε πάλι ψέμματα... Εγώ ξέρεις που υπηρέτησα; Αυλώνα. Για κακή σου τύχη όλες τις εξετάσεις τις έκανα στο 401. Έφαγα πάνω από 15 ώρες σε αυτό το νοσοκομείο. Από υπόγειο(ΚΨΜ) μέχρι 2ο όροφο. ΤΕΡΜΑ HSDPA από WIND και μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως στο υπόγειο είχε τέρμα HSDPA. Η κεραία της WIND ήταν έξω από το Νοσοκομείο 401 στα 50 μέτρα. Όσον αφορά της ταχύτητες GPRS προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο με το ταπεινό μου Ν8. Ίσως πάλι εκείνη την μέρα "έτυχε" και το speedtest έδειξε καλές ταχύτητες.

Δε ξέρω πάλι σε ποιο 401 αναφέρεσαι. Μήπως λες στο 414 στην Πεντέλη που όντως δεν είχε HSDPA;

Παραπληροφόρηση είστε εδώ μέσα. Και για να αναφέρω εδώ που τα λέμε για περιοχές που γύρισα με το στρατό. Αυλώνα σε κάποια φυλάκια η Cosmote με το ζόρι έπιανε σήμα ενώ οι άλλες ήταν τέρμα. Είναι αυτό που λέει απομακρυσμένες περιοχές; Και απομακρυσμένη περιοχή ο Αυλώνας; Κι εγώ έχω να σου αναφέρω πάρα πολλές περιοχές που η Cosmote δε πιάνει ούτε με σφαίραι. Που οδηγεί αυτή η συζήτηση;

Όσον αφορά τα προβλήματα της Cosmote και το What's Up πήγαινε στο forum της Cosmote στο myphone και διάβασε για να μη αραδιάσω ένα ένα εδώ πέρα και την κάνω ρεζίλι την εταιρεία με το σήμα μπανάνα. Έχω να δω AFS σε κλήση στο 2G από τότε που η COSMOTE αποφάσισε να βάλει AMR Codecs. Και όχι μόνο αυτό. Συνήθως παίζει σε AHS0,ούτε καν AHS1 σε ρυθμούς <9kbit/sec. Φοβερό δίκτυο...μπράβο,και εις ανώτερα!

 

Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Μου αρέσουν δε μου αρέσουν καλά κάνεις και τα παραθέτεις. Αλλά έχω πολλούς λόγους να πιστέψω ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα εφόσον δε χρησιμοποιείς WIND,εφόσον οι εμπειρία μου είναι εντελώς διαφορετική. Πραγματικά, την επόμενη φορά που θα πάω Αθήνα θα περάσω από Δάφνη και θα έχω μαζί μου GENEX. Άπαξ και δω ότι στη Δάφνη για ακόμη μια φορά τους ρίχνει στα αυτιά η WIND θα το βγάλω πρωτοσέλιδο εδώ με χάρτη και μέτρηση.

Και πρέπει να καταλάβετε ότι όλες οι εταιρείες έχουν τρύπες. Μερικές φορές ήταν θέμα αδειοδοτήσεων(τώρα αυτό έληξε,απλά,με το νέο νομοσχέδιο) άλλες θέμα επιλογών. Η Vodafone για παράδειγμα δεν ενδιαφέρεται να καλύψει την Αργιθέα Καρδίτσας. Γι'αυτό θα κάνω μια φορητότητα σε Cosmote μόλις ενωθεί η WIND με τη Vodafone. Γιατί οι επιλογές της εταιρείας είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές μου ανάγκες(οικονομία,κάλυψη)

 

Μου μιλάς για ΕΝΑ σημείο σε όλη την Λάρισα!!!

Θες να σου αναφέρω κι άλλα;

 

Όσον αφορά τις ταχύτητες των εταιρειών στο ίντερνετ.....φαίνεται ότι ΔΕΝ το χρησιμοποιείς συχνά με αυτά που μου είπες τώρα!10mbit ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν φτάνει αυτή την στιγμή!είμαστε πολύ μακριά από αυτό από ότι φαίνεται!Με επίσημες μετρήσεις (από Πανεπιστήμιο Αθήνων) η Vodafone βγαίνει η γρηγορότερη,από πίσω με ελάχιστη διαφορά να ακολουθεί η Cosmote και με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά η Wind!Αλήθεια.....ίντερνετ με ταχύτητες gprs στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ σε έναν νομό με 4.000.000 πληθυσμό δεν έχεις να πεις τίποτα;Α ξέχασα....μόνο η Λάρισα και η Παπαναστασίου μας ενδιαφέρει!

 

Έχε χάρη που έχω κάνει format στο netbook. Αλλιώς θα σου έκανα upload το μετρητή δεδομένων. ~200GB κατέβασα με το E1550. Αν δε το χρησιμοποιούσα εγώ ποιος το χρησιμοποιούσε;

 

@bored01,και η Κομοτηνή και το Αργοστόλι έχουν πλέον HSDPA κάλυψη. Μήπως απλά αναφέρεσαι στο ότι δεν είναι καλή η κάλυψη; Γιατί άλλο δεν υπάρχει καθόλου άλλο δεν είναι καλή η κάλυψη.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Να σας ρωτήσω κάτι όλους σας; Έχετε μπει σε ένα διαλόγο για τον ποιος την έχει καλύτερη. Είστε σε θέση να κρίνετε πανελλαδικά ποιος είναι καλύτερος; Όχι. Ο καθένας με τις εμπειρίες του λέει ποιο δίκτυο έχει καλύτερη κάλυψη.

Όσον αφορά τα στικάκια και το 3G ακόμη και αν η WIND δε πιάνει πουθενά 3G δε θα την κόψω όσο μου προσφέρει υπηρεσίες που γουστάρω. Θέλω να κάνω 100 τηλεφωνήματα τη μέρα χωρίς πονοκέφαλο. Γίνεται; Καλώς. Δε γίνεται; Το κόβω.

Δεν είναι ομάδες τα δίκτυα για να είστε πιστοί μια ζωή. ΑΕΚΑΡΑ μια ζωή αλλά όχι Vodafone, WIND και Cosmote μια ζωή. Όποια σας εξυπηρετεί.

Link to comment
Share on other sites

@mixtri

 

-Έκανα ένα μικρό λάθος......όχι 401......251...που είναι δίπλα στο στρατιωτικό νοσοκομείο,αμέσως μετά!!!Δηλαδή το γενικό νοσοκομείο αεροπορίας!ΔΕΝ λέω ψέμματα και αν θες το πιστεύεις!ΔΕΝ με ενδιαφέρει!Είχα φίλο που έμεινε μέσα εκεί 1 ΜΗΝΑ(είχε τρελαθεί ο κακομοίρης!!!!) και πηγαίναμε για επίσκεψη και ο άνθρωπος είχε το laptop με στικάκι και η ταχύτητα ήταν άντε γεια!Δεν θα μας βγάλεις και τυφλούς και τρελούς! :ρ

 

-Όσον αφορά την "ποιότητα συνομιλίας" που μας έχεις τρελάνει............το thread μιλάει για ΚΑΛΥΨΗ!!!!!!Πόσες φορές θα το πω!!Ούτε τιμωρία να έγραφα!

 

-Ποσώς με ενδιαφέρει τι πιστεύεις τι όχι!ΔΕΝ είμαι οπαδός καμιάς εταιρείας και λέω τα πράγματα όπως έχουν!Αν είχες διαβάσει σωστά αυτά που έχω γράψει και δεν τα έβλεπες υπό την μορφή "μου κράζουν την αγαπημένη wind" θα το καταλάβαινες!Έχω χρησιμοποιήσει και τις τρεις και έχω καταλήξει! :cool:

 

-Για την Δάφνη...πήγαινε στο Κλειστό Γήπεδο μπάσκετ της Δάφνης στο γυμναστήριο που έχει και μετά έλα μίλα μου!Εμένα όμως όπως ξαναείπα ΔΕΝ με ενδιαφέρει μόνο ένα μέρος!Καλώς ή κακώς έχω γυρίσει (και λόγω δουλειάς αλλά και για διακοπές/τριήμερα κ.α.) σχεδόν όλη την Ελλάδα και έχω σχηματίσει μια άποψη!Επίσης καλώς ή κακώς έχω και πολλούς φίλους/γνωστούς που μιλάω και όταν πχ δεν μπορώ να τον βρω γιατί "η σύνδεση δεν είναι εφικτή" βγάζω κι εκεί τα συμπεράσματά μου!Τέλος δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα forum η wind σε θέματα κάλυψης έχει τα χειρότερα σχόλια ΑΛΛΑ (άντε να πω και το δικό σου ξανά) σε ποιότητα συνομιλίας έχουμε πει ότι είναι η καλύτερη! :p

 

-Μου λες να καταλάβουμε ότι όλες οι εταιρείες έχουν "τρύπες".....τώρα μου αποδεικνύεις ότι ΔΕΝ διαβάζεις τι γράφω!!!Εγώ πρώτος το λέω αυτό!Μίλησα για περιοχές τόσες φορές....!!!ΕΛΕΟΣ!:wacko:

 

-Για τις ταχύτητες ίντερνετ των εταιρειών πάρε ενδεικτικά ένα άρθρο να διαβάσεις (δεν μπορώ να βρω την έρευνα του Πανεπιστημίου αυτή την στιγμή!)!Συνοπτικά η μέση ταχύτητα που "έπιασαν" ήταν:

Vodafone=2.24mbps/1mbps και μέγιστες τιμές=9.5mbps

Cosmote=1.8mbps/0.87mbps και μέγιστες τιμές=7mbps

Wind=0.88mbps/0.29mbps και μέγιστες τιμές=ούτε καν ανέφεραν....(δες και τα συμπεράσματα!)!

http://www.pcw.gr/Article/Telecommunications/mobile-internet-test/243-5186.html

 

ΥΓ: Βέβαια κινδυνεύω να ακούσω ότι και αυτοί δνε ξέρουν τι τους γίνεται αλλά....!

 

@kostasof

Εσύ κατάλαβες ότι στηρίζω ΜΙΑ εταιρεία;Έχω γράψει πολλές φορές ότι παίζει ρόλο η περιοχή που κινούμαστε κυρίως!!Και για τις τρεις έγραψα τα συν και τα πλην!

 

Επειδή το κουράσαμε παιδιά εγώ τελειώνω εδώ!Δεν έχω να γράψω κάτι άλλο και ούτε θέλω να πείσω κανέναν αλλά δεν θέλω να με βγάζουν και...."ψεύτη"!Καλή συνέχεια!!! :)

Edited by runner

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

Ημερομηνία άρθρου pcworld. 02 Αυγούστου 2010. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σαν χρήστης της υπηρεσίας hsdpa από Ιανουάριο 2011 μέχρι Αύγουστο 2011 είδα ταχύτητες απο 1.2 mbit μέχρι 6.8mbit(Κάτω Πατήσια και Ν.Σμύρνη)

Και κάτι τελευταίο από εμένα. όταν αποδεχτείς ότι κάλυψη δεν είναι μόνο οι μπάρες στο κινητό σου τότε θα καταλάβεις τι σου λέω. Κάλυψη δεν είναι κάτι αυθαίρετο, γενικό. Είναι και η χωρητικότητα η οποία συνδέεται με την ποιότητα συνομιλίας.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Την περίμενα αυτή την απαξιωτική απάντηση και προς μια έρευνα ενός περιοδικού.....!Αιτιολογία.....είναι μετρήσεις Αυγούστου 2010.....!Εδώ εσύ πριν μας μίλαγες για χρήση που έκανες του 2005 και του 2000 και τώρα σε πείραξε το 2010;Ο νοών νοείτω!

 

Ξέρω πολύ καλά τι είναι η κάλυψη και τι είναι το πλασματικό σήμα.....!Ε και που'σαι.....Νέα Σμύρνη μένω και ξέρω πολύ καλά ποιο δίκτυο δεν κωλώνει πουθενά ειδικά εδώ!

Edited by runner

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

Δεν απαξιώνω την έρευνα. Απλά είναι παλιά. Από τότε έχει αυξηθεί το σήμα 3G της WIND +20dB σε όλη την επικράτεια και έχει αλλάξει τεχνολογία το δίκτυο κορμού(οπτικές ίνες). Δηλαδή, καμία σχέση. Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιω και Vodafone και Cosmote. Η Vodafone νομιζω εχει την πιο σταθερη και αξιοπιστη καλυψη. Μπορεις να βγαλεις ποιοτικη κληση ή να στειλεις μηνυμα με μιση γραμμη. Η Cosmote απο την αλλη αν δεν ειναι καμπανα δεν κανει δουλεια. Και εκτος αυτου ενω διατυμπανιζει για την μεγαλη καλυψη της στην Ελλαδα υπαρχουν μερη κεντρικοτατα που δεν πιανει. Αυτο το θεωρω τραγικο

Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128

Link to comment
Share on other sites

Δεν απαξιώνω την έρευνα. Απλά είναι παλιά. Από τότε έχει αυξηθεί το σήμα 3G της WIND +20dB σε όλη την επικράτεια και έχει αλλάξει τεχνολογία το δίκτυο κορμού(οπτικές ίνες). Δηλαδή, καμία σχέση.

 

Δεν γνωρίζω το τεχνολογικό υπόβαθρο αλλά αυτό που παρατηρώ είναι όντως βελτίωση στο σήμα της Wind. Που παρεμπιπτόντως θεωρώ ότι είναι και το καλύτερο αυτή τη στιγμή, έστω και αν δεν το διαφημίζει - σε αντίθεση με την Cosmote που έχει σοβαρά θέματα. Βασικά μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις χωρίς πρόβλημα ενώ δεν έχω και drop calls.

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω το τεχνολογικό υπόβαθρο αλλά αυτό που παρατηρώ είναι όντως βελτίωση στο σήμα της Wind. Που παρεμπιπτόντως θεωρώ ότι είναι και το καλύτερο αυτή τη στιγμή, έστω και αν δεν το διαφημίζει - σε αντίθεση με την Cosmote που έχει σοβαρά θέματα. Βασικά μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις χωρίς πρόβλημα ενώ δεν έχω και drop calls.

 

Πλέον στην Ελλάδα την καλύτερη κάλυψη την έχει η WIND και ας μην το διαφημίζει.Αλλά επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.Ο κόσμος έχει κολλήσει στο πανάκρυβο wu και στο σήμα μπανάνα της τραγικής για μένα cosmote σε θέματα προσφορών και σήματος.

TCL 40 NXTPAPER

Link to comment
Share on other sites

vodafone και ειμαι παραααααααα πολυ ευχαριστημενος απο ολα!Ακομα και απο τις προσφορες της εκτος απο το σημα της που ειναι ισαξιο αν οχι καλυτερο των αλλων εταιριων....
Link to comment
Share on other sites

Πλέον στην Ελλάδα την καλύτερη κάλυψη την έχει η WIND και ας μην το διαφημίζει.Αλλά επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.Ο κόσμος έχει κολλήσει στο πανάκρυβο wu και στο σήμα μπανάνα της τραγικής για μένα cosmote σε θέματα προσφορών και σήματος.

 

:lol: Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο αν τύχει και "ζήσουν" για λίγες ημέρες με κάποιον που χρησιμοποιεί Wind, μπορεί να καταλάβουν τη διαφορά. Δυστυχώς στη χώρα, είναι κοινός τόπος το "εγω τα ξέρω όλα", οπότε...

Link to comment
Share on other sites

:lol: Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο αν τύχει και "ζήσουν" για λίγες ημέρες με κάποιον που χρησιμοποιεί Wind, μπορεί να καταλάβουν τη διαφορά. Δυστυχώς στη χώρα, είναι κοινός τόπος το "εγω τα ξέρω όλα", οπότε...

 

Φίλε μου έχω WIND F2G2 και δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς σήμα και καλώ τους πάντες χωρίς να με νοιάζει σε ποια εταιρία είναι γιατί με την χρέωση των 11cents το λεπτό+τους διπλασιασμούς των καρτών+την νέα προσφορά των 300' προς όλους μιλάω σχεδόν τσάμπα!!!Κάποιοι γνωστοί μου έχουν cu και wu και βλέπουν τι προσφέρει το f2g και στην κυριολεξία δεν με πιστεύουν.Σήμα + προσφορές = WIND!!!;)

TCL 40 NXTPAPER

Link to comment
Share on other sites

Εγώ Ελευσίνα έχω πολύ χάλια σήμα cosmote.3g ανύπαρκτο ,dropped calls,κτλ. Γίαυτο κ σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο . Αλλά δεν ξέρω αν η wind ή Vodafone έχουν καλύτερο σήμα κ 3g Ελευσίνα που δουλεύω. Ξέρετε μήπως;
Link to comment
Share on other sites

Εγώ Ελευσίνα έχω πολύ χάλια σήμα cosmote.3g ανύπαρκτο ,dropped calls,κτλ. Γίαυτο κ σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο . Αλλά δεν ξέρω αν η wind ή Vodafone έχουν καλύτερο σήμα κ 3g Ελευσίνα που δουλεύω. Ξέρετε μήπως;

 

Kαλύτερα να δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος με μια κάρτα sim άλλης εταιρίας ή να δεις με το κινητό ενός φίλου ή συγγενή γιατι ότι και να σου πει ο καθένας ενδέχεται για το σημείο που σε ενδιαφέρει να μην ισχύει. Η Ελευσίνα δεν είναι ένας δρόμος. Πάντως χειρότερα από αυτό που περιγράφεις δύσκολα.

Link to comment
Share on other sites

Vodafone,τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια.
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6
Link to comment
Share on other sites

:cry: :cry: Πως είναι δυνατόν να έχει περισσότερες ψήφους; :blink:

Εγώ κάθε φορά που θέλω να μιλήσω κάνω ακροβατικά για να πιάσω σήμα :wacko:

Link to comment
Share on other sites

:cry: :cry: Πως είναι δυνατόν να έχει περισσότερες ψήφους; :blink:

Εγώ κάθε φορά που θέλω να μιλήσω κάνω ακροβατικά για να πιάσω σήμα :wacko:

 

Και εγω μια απο το ιδια!Λες να φταιει η Ξανθη?????!!!!!

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6
Link to comment
Share on other sites

Vodafone με διαφορα, τωρα στα δυσβατα σημεια που πιανει μονο ενα δικτυο, οποιος ειναι τυχερος σε κατοικημενες περιοχες και δρομους ειναι πολυ καλη η καλυψη!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...