Jump to content

An0nymous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About An0nymous

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

An0nymous's Achievements

  1. An0nymous

    Realme 6s

    Για 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο παρατήρησα ότι η οθόνη άρχισε να "σπρώχνεται" προς τα έξω από κάτι που φουσκώνει εσωτερικά στο πάνω μέρος του κινητού. Το καταλαβαίνεις γιατί όταν την πιέζεις πηγαίνει πίσω μερικά χιλιοστά στη σωστή θέση, αλλά μόλις το αφήσεις επανέρχεται. Συνέβη και πέρυσι τον Αύγουστο το ίδιο και το έστειλαν χωρίς κανένα έξοδο για επισκευή. Αλλά όταν το βλέπω να ξαναγίνεται κάτι μου λέει ότι δεν είναι πολλά τα ψωμιά του. 1) Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ή είμαι εγώ ο άτυχος; 2) Μπορώ να ζητήσω καινούρια συσκευή δεδομένου ότι ξαναβγήκε το ίδιο πρόβλημα ή τζάμπα θα μπλέκω για 180 ευρώ κινητό; 3) Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Η μπαταρία είναι που φουσκώνει και σπρώχνει την οθόνη; Είναι από υπερθέρμανση; Από χρήση δεν το κάνω κάτι ιδιαίτερο και γενικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει ούτε πεσίματα ούτε τίποτα, μόνο μικρές γρατζουνιές στο προστατευτικό της οθόνης.
  2. An0nymous

    Realme 6s

    Μου ήρθε σήμερα ενημέρωση για Android 11 εμένα. Μέχρι τώρα κομπλε, θα δούμε.
  3. An0nymous

    Realme 6s

    Προς ενημέρωση και των υπολοίπων, μου έσκασε χθες το βράδυ ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού. Την αγνόησα, και σήμερα το πρωί που ξύπνησα χωρίς να διαβάσω περί τίνος πρόκειται, έβαλα να γίνεται η εγκατάσταση όσο έκανα καφέ. Το κινητό κόλλησε στο logo της realme, δεν μπορούσε να κάνει boot για κάμποση ώρα, και όταν τελικά ξεκόλλησε μπήκε σε boot loop. Μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε κινητά της realme, και ότι μάλλον το update ήταν για αναβάθμιση σε Android 11 και realme UI v2.0. Δεν μπόρεσα να συνδεθώ σε wi-fi από το recovery mode για να κατεβάσει το update ξανά χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου (δεν έβρισκε κανένα δίκτυο για κάποιο λόγο), οπότε αναγκαστικά έκανα ολοκληρωτικό wipe. Και η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Τώρα αν/όταν μου ξαναβγάλει αναβάθμιση, την κάνω ή όχι;
  4. Άλλαξα πρόσφατα από wind σε cosmote και ό,τι κλήση και να δέχομαι στο σταθερό μου τη βγάζει Απόρρητο. Δοκίμασα και από το κινητό μου χωρίς απόκρυψη, πάλι το ίδιο. Έχει να κάνει με τη σύνδεση (πρώτη φορά φορά μου έτυχε να συνδέω τηλέφωνο μέσω router); Είναι επειδή δεν έχω κάποιο πακέτο σταθερής τηλεφωνίας (μόνο internet δηλαδή); Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  5. Αν εννοείς την -αποκαλούμενη από μένα- "ζελατίνα" μόλις χθες την έβγαλα (και το κινητό το πήρα λίγο μετά τον Σεπτέμβριο). Απλά φοράω συχνά τζιν και βάλε-βγάλε από την τσέπη θα κάνει χαρακιές η οθόνη.
  6. Δηλαδή δεν αντέχει και πολλά... Ωχ!!!
  7. Ξέρουμε αν έχει Gorilla Glass;
  8. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για αυτό το μοντέλο (που λισως να ειναι και γενικές για smartphones android).Μου συστήνετε να χρησημοποιώ τις εφαρμογές που υπάρχουν για διάφορες υπηρεσίες ή να μπαίνω από τον browser σε αυτές (facebook,google+,twitter κτλπ).Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι προσφέρουν και πόσο χρήσημες είναι οι "360" εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες στο κινητο.Στην παρακάτω εικόνα τι σημαίνουν οι επιλογές του widget που είναι στο πάνω μέρος τις οθόνης της παρακάτω εικόνας;(το πρώτο,το δεύτερο και το τελευταίο ξέρω.Τα άλλα δύο;) http://oi43.tinypic.com/aut8ox.jpg Τέλος,θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να ζητήσω μια μεμβάρνη για την οθόνη.Ξέρω πως πάει με τις ίντσες αλλά το ηχείο "βρίσκετε μέσα στις ίντσες" (όποιος έχει το μοντέλο θα καταλάβει) και πρέπει να βρω με τρύπα σε συγκεκριμένο μερος και μέγεθος.
  9. http://i46.servimg.com/u/f46/15/56/34/16/alan-w11.jpg Το Alan Wake's American Nightmare θα κυκλοφορησει στις 15 Φεβρουαριου στο Xbox Live Arcade οπως μας ανακοινωσε η Microsoft.
  10. Ανακοινωθηκε το Diablo 3 για κονσολες!!! Ναι καλα διαβασατε το παιχνιδι που αρχικα ειχε ανακοινωθε για τους χρηστες των PC και MAC τελικα θα κυκλοφορησει ΚΑΙ στις κονσολες. Ο community manager της Blizzard Micah Whiple "εσπασε" τελικα και ανακοινωσε μεσω του Twitter του οτι το παιχνιδι τελικα θα κυκλοφορησει σε κονσολα/ες. δυστηχως ημερομηνια ή σε ποιες κονσολες θα βγει δεν μας ενημερωσε αλλα η ομαδα του site και εγω προσωπικα θα ψαξει και θα σας μεταφερουμε τα νεα οσο πιο γρηγορα γινετε. Και κατι ετσι απλα για την ιστορια, ειμαστε το μοναδικο site στην Ελλαδα και το δευτερο σε συγκριση με τα μεγαλα του Εξωτερικου που νεβασαμε στις 21:40 αυτν την ειδηση.
  11. Εμμμ...δεν κατάλαβες τι εννοώ.Εννοώ αν πληρώνεις την τιμή που έχει εκεί και παίρνεις όλα τα χρώματα ή αν παίρνεις μόνο ένα από αυτά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Μπορείς να βάλεις ό,τι SIM θέλεις.
  12. Ωραίο χρωματάκι,εχώ έχω το μάυρο :cry: Ναι και εγώ την είδα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει.Ξέρεις αν η τιμή που έχει είναι για όλα τα χρώματα;
  13. New Mass Effect 3 screenshots http://i46.servimg.com/u/f46/15/56/34/16/mep3b10.jpg http://i46.servimg.com/u/f46/15/56/34/16/mep1b10.jpg http://i46.servimg.com/u/f46/15/56/34/16/mep2b10.jpg http://i46.servimg.com/u/f46/15/56/34/16/mep5b10.jpg http://i46.servimg.com/u/f46/15/56/34/16/mep4b10.jpg Περισσοτερα σημερινα νεα στο http://videogames24.forumgreek.com
×
×
  • Create New...