imr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το αβγ διπλα απο το γραναζακι μου αλλαζει απο αριθμους σε γραματα και αντιστροφα απο την αλλη μερια εχει ενα κοθμπακι XT9 (το οποιο δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει :p) Ευχαριστω το βρηκα δεντο εβλεπα τοση ωρα γιατι υπαρχει μονο οταν εχει επιλεγεο ελληνικο πληκτρολογιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 το n είναι στα σπάργανα;;; εγώ στο σπίτι μου μπαίνω ΜΟΝΟ με n εδώ και μήνες... το n εχει 1 χρονο περιπου που εγινε certified...το g εχει 7. αρα ειναι στα σπαργανα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihachris Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Παιδιά, γνωρίζουμε μήπως ακριβή ημερομηνία για gingerbread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jns Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Για οσους εχουν προβλημα με το κλειδωμα δορυφορων ψαξτε να βρειτε στο μαρκετ την εφαρμογη Gps Aids Γραφει πως προοριζεται μονο για samsung galaxy, το εχεις δοκιμασει? Και μενα μετα την αναβαθμιση σε 10h το ρημαδι το gps ενω βρισκει 6-7 δορυφορους δεν κλειδωνει με τιποτα. Μιλαμε για τεταρτο και βαλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εμενα παντος μετα την αναβαθμιση μεσα στο σπιτι κλειδωνει τους δορυφορους σε 20-30 δευτερολεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jcage Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εμενα παντος μετα την αναβαθμιση μεσα στο σπιτι κλειδωνει τους δορυφορους σε 20-30 δευτερολεπτα Μέσα στο σπίτι?????? :blink: σε γυάλινο σπίτι μένεις???? :p Για οσους εχουν προβλημα με το κλειδωμα δορυφορων ψαξτε να βρειτε στο μαρκετ την εφαρμογη Gps Aids Σε εμένα δεν έκανε τιποτα το συγκεκριμένο app ουτε η vers2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Μέσα στο σπίτι?????? :blink: σε γυάλινο σπίτι μένεις???? :p Oχι φιαχνουν μια οικοδομη διπλα και κατα λαθος γκρεμισαν το ταβανι του σπιτιου μου:p Σοβαρα τωρα το ξανατσεκαρισα και κλειδωνει μεσα στο σπιτι πολυ γρηγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Μέσα στο σπίτι?????? :blink: σε γυάλινο σπίτι μένεις???? :p QUOTE] Oχι φιαχνουν μια οικοδομη διπλα και κατα λαθος γκρεμισαν το ταβανι του σπιτιου μου:p Σοβαρα τωρα το ξανατσεκαρισα και κλειδωνει μεσα στο σπιτι πολυ γρηγορα... ουπς κατα λαθος δυο μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Καλησπερα και απο μενα.Ειχα το κιν μια βδομαδα και το εστειλα για service γιατι ειχα ενα προβλημα με το ακουστικο.Ηρθε σημερα και προσπαθησα μεσω του οδηγου να το κανω downgrade γιατι μου το αναβαθμισαν και μπρικαρε.Μεσω του οδηγου του BOYKIOY σελ94 οτανα παταω Volume up"+"Return απλα φορτιζει.Τι κανουμε τωρα? οκ Τα καταφερα.Γυρισα στην 10a.Πως μπορω να παω στην 10b που ειχε αρχικα το κινητο? Edited March 31, 2011 by gwgos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexopus6 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπέρα, όταν κλειδώνω ή ξεκλειδώνω το κινητό ακούγετε ενα φύσημα απο το ακουστικό για κάποια sec. Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπέρα, όταν κλειδώνω ή ξεκλειδώνω το κινητό ακούγετε ενα φύσημα απο το ακουστικό για κάποια sec. Είναι φυσιολογικό? Οχι κανονικα δεν πρεπει να ακουγεται τιποτα εκτος απο τον ηχο που κανει η δονηση Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jcage Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπέρα, όταν κλειδώνω ή ξεκλειδώνω το κινητό ακούγετε ενα φύσημα απο το ακουστικό για κάποια sec. Είναι φυσιολογικό? Βασικά εμενα ακούγεται ένα click, πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου και βγάλε τον ήχο κλειδώματος οθόνης.. και δες εάν σου κάνει αυτό τον θόρυβο πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ενδιαφερομε να αγορασω αυτο το κινητο.ειμαι πρωην κατοχος του lg arena km900 και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος, γι αυτο κιολας δεν εχω παρει το κινητο ακομα και ψαχνω και αλλες εταιριες.Εχω σκεφτει και το samsung galaxy 3(i5800).Τα εχω βρει στην ιδια πανω κατω τιμη.Τα εχει συγκρινει καποιος?με ενδιαφερουν μονο ταχυτητα στο browsing(πολλες ωρες στην σχολη) και κανα παιχνιδακι(ατελειωτη βαραμαρα στην σχολη).ευχαριστω εκ τον πρωτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Καλησπερα και απο μενα.Ειχα το κιν μια βδομαδα και το εστειλα για service γιατι ειχα ενα προβλημα με το ακουστικο.Ηρθε σημερα και προσπαθησα μεσω του οδηγου να το κανω downgrade γιατι μου το αναβαθμισαν και μπρικαρε.Μεσω του οδηγου του BOYKIOY σελ94 οτανα παταω Volume up"+"Return απλα φορτιζει.Τι κανουμε τωρα? Press and keep pressed "Volume up"+"Return" and connect USB cable to phone at the same timeYellow screen with text emergency mode should appeared. Κράτα το και με τα δύο χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Γεια σας παιδια....ξερει κανεις κανα προγραμμα για να γραφουμε απο το ραδιο και αν ναι ποιο ειναι το καλυτερο ευχαριστω!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ενδιαφερομε να αγορασω αυτο το κινητο.ειμαι πρωην κατοχος του lg arena km900 και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος, γι αυτο κιολας δεν εχω παρει το κινητο ακομα και ψαχνω και αλλες εταιριες.Εχω σκεφτει και το samsung galaxy 3(i5800).Τα εχω βρει στην ιδια πανω κατω τιμη.Τα εχει συγκρινει καποιος?με ενδιαφερουν μονο ταχυτητα στο browsing(πολλες ωρες στην σχολη) και κανα παιχνιδακι(ατελειωτη βαραμαρα στην σχολη).ευχαριστω εκ τον πρωτερων. Δεν το συζητάμε Lg με διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ενδιαφερομε να αγορασω αυτο το κινητο.ειμαι πρωην κατοχος του lg arena km900 και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος, γι αυτο κιολας δεν εχω παρει το κινητο ακομα και ψαχνω και αλλες εταιριες.Εχω σκεφτει και το samsung galaxy 3(i5800).Τα εχω βρει στην ιδια πανω κατω τιμη.Τα εχει συγκρινει καποιος?με ενδιαφερουν μονο ταχυτητα στο browsing(πολλες ωρες στην σχολη) και κανα παιχνιδακι(ατελειωτη βαραμαρα στην σχολη).ευχαριστω εκ τον πρωτερων. Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ρε παιδια βρηκα την βαση αυτοκινητου στο e-shop με φορτιστη προσφορα 10 ευρω,εσεις που εχεται την βαση ειναι οκ βολευει στο αυτοκινητο?http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006632 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Φοβερη ειναι αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 οκ ευχαριστω τωρα κανω παραγγελια ειναι ευκαιρια 10 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Από τα 200mb της μνήμης του τηλεφώνου, έχω μόνο τα 20 ελεύθερα. Περνάω όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια στην κάρτα μνήμης. Αυτά που είναι "phone-only", πιάνουν το πολύ μέχρι 35mb. Τα υπόλοιπα 150mb γιατί είναι πιασμένα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Κοιταξε για φωτο και ηχους...κατι εχεις βαλει και πιανει τοσο, εμενα με 20 εφαρμογες περιπου μαζι με gps ειναι στα 88mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jcage Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Έχει κανένας άλλος με την νέα vers πρόβλημα με το GPS γιατί σε εμενα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει σωστά ή έτσι όπως με είχε συνηθίσει (πρώτα κλείδωνε σε μερικά δευτερόλεπτα και στο IGO και στο Aura sygic και τώρα θέλει πάνω από 10 λεπτά και αν κλειδώσει) Παιδιά παρατήρησα ότι κάθε φορα που κάνω uninstall και install την εφαρμογή του gps (δοκίμασα μονο με την Sygic) το gps κλειδώνει άμεσα, αλλα μετά από μια μέρα (max) ξανά κάνει τα ίδια.. το ξανά έκανα uninstall και install πάλι δουλεύει καλά (και μετά από μια μέρα τα ίδια) λέτε να υπάρχει software πρόβλημα? δεν μπορώ να καταλάβω :S Θα δοκιμάσω το ίδιο και με IGO όταν επιστρέψω σπίτι και θα ενημερώσω. Καλο είναι να δοκιμάσει και κανένας άλλος που έχει το ίδιο problem και να ποστάρει για να ξέρουμε που βαδίζουμε! (όχι τίποτα άλλο αλλα φεύγω εκτος Eλλάδος για δουλειά και θα λείπω 6 μήνες και δεν θέλω να έχω μαζί ένα προβληματικό κινητό) :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Από τα 200mb της μνήμης του τηλεφώνου, έχω μόνο τα 20 ελεύθερα. Περνάω όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια στην κάρτα μνήμης. Αυτά που είναι "phone-only", πιάνουν το πολύ μέχρι 35mb. Τα υπόλοιπα 150mb γιατί είναι πιασμένα; :worry: εχεις 171 MB με την 10h. απο αυτα ενας μερος των εφαρμογων μενουν στο τηλεφωνο και ας εχουν παει στην καρτα. ενα μερος των εφαρμογων δεν μπορουν να πανε στην καρτα και τα data οπου περιεχονται προσωρινα δεδομενα για τη χρηση των εφαρμογων μενουν στο τηλεφωνο. για παραδειγμα το skype και το facebook μπορει να εχουν 5MB data βαλε το app2sd για να καθαρισεις την cache των προγραμματων και δες τα data των διαφορων εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof_gio Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια αγορασα και εγω το κινητο! μπορει καποιος να μου προτεινει καποιες καρτες μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts