Jump to content

alexopus6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexopus6

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 👍
  2. Ακριβώς!! Σε ευχαριστώ!! Έτσι ακριβώς λειτουργεί το Volte. Άρα από ότι βλέπω είναι πρόβλημα του παρόχου μου καθαρά. Με ποιον πάροχο είσαι και με ποιο Miui update?
  3. Έχει σταματήσει να ενεργοποιείται το αντίστοιχο εικονίδιο από την μπάρα ενώ πριν υπήρχε κανονικά. Επίσης κατά την ώρα της κλήσης η ταχύτητα πέφτει σε H+, από το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Volte δεν λειτουργεί. Μιας και από ότι βλέπω έχεις την ίδια συσκευή και είσαι σε διαφορετικό πάροχο, σου δουλεύει κανονικά?
  4. Έχω εξ αρχής την επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημένο. Στην συσκευή λειτουργούσε κανονικά το volte αλλα πριν κάνα μήνα παπαλα. Τώρα προσπαθώ να δω εάν είναι θεμα του παρόχου η του τελευταίου update. Για αυτό ρωτάω εάν κάποιος άλλος κάτοχος 12Τ pro μπορεί να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί κανονικά.
  5. Καλημέρα, Ερώτηση, σας δουλεύει κανονικά το Volte? Είμαι με MIUI 14.0.15 αλλά Volte γιοκ.
  6. Και τα 2 που αναφέρεις έρχονται με Snapdragon 8+ Gen 1, οπότε θεωρώ χωρίς να έχω κάποια εμπειρία από το one plus, οτι οι επιδόσεις θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα (Και για εμένα η μετάβαση έγινε από Snapdragon 865). Από θέμα μπαταρίας το 10Τ είναι με 4800mAh ενώ το 12T Pro με 5000mAh και τα 2 υποστηρίζουν fast charge (περίπου ένα 20λέπτο για πλήρη φόρτιση). Από μπαταρία μπορώ να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το 12Τ Pro. Στο κομμάτι της υποστήριξης και οι 2 εταιρείες έχουν δηλώσει "3 Android OS updates & 4 Years Security Patches" Νομίζω πως θα πρέπει να κοιτάξεις περισσότερο τι θα ήθελες, OxygenOS ή MIUI αλλά και την χρηματική διαφορά μεταξύ των 2 τηλεφώνων. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να επιλέξεις ασφαλέστερα.
  7. Και εδώ ήρθε το update την Παρασκευή 14.0.6.0 με security patch 12/01/23. Σίγουρα φαίνεται πιο σβέλτο και από διαχείριση μπαταρίας μια χαρά. (Φόρτιση μετά το update και μέχρι 8% είδα 7:17h screen time με 5g και WiFi μόνιμα ανοιχτά, αρκετές κλήσεις, browsing,fb και αρκετά videocall). Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχουν ακόμα τα super icon αλλά ούτε ο updated file manager. Ελπίζω να έρθουν σύντομα στο επόμενο update.
  8. Καλησπέρα, δουλεύει σε όλους κανονικά το cast στην τελευταία αναβάθμιση? (Miui 12.1.2.0)
  9. Αν δεις παρακάτω από το Link Mi 10T / 10T Prο/Apollo12 - EEA 01/02/2021 V12.0.19.0.QJDEUXM 2,8GB
  10. Από την 0.16 πήγα στην 0.19, δεν μου ήρθε καθόλου η 0.18.
  11. Περασμένη το πρωί, δεν έχω παρατηρήσει κάτι προς το χειρότερο (ούτε προς το καλύτερο). Θα δείξει τις επόμενες μέρες.
  12. Ναι, όλοι οι ultra wide έχουν παραμόρφωση. Εάν κοιτάξεις καλά την φωτογραφία θα δεις πως ο ορίζοντας αλλά και το κιόσκι στην μέση του κάδρου είναι ίσια. Τα υπόλοιπα αρχίζουν να συγκλίνουν προς τα εκεί, για αυτό και βλέπεις αυτή την παραμόρφωση "προοπτικής". Παίζουν και άλλα ρόλο όπως π.χ η γωνία λήψης. Η συγκεκριμένη είναι τραβηγμένη σχεδόν στο έδαφος, εάν ήταν πιο ψηλά θα ήταν τελείως διαφορετική. Εκεί μπαίνει το τι θέλει να αποδώσει αυτός που βρίσκεται πίσω από τον φακό. Εδώ μια στο ίδιο σημείο, όχι με τον ultra wide, τραβηγμένη από το ύψος των ματιών. Σχεδόν όλοι οι φακοί έχουν σε κάποιο σημείο παραμόρφωση, άλλοι πολύ περισσότερο που το καταλαβαίνεις κατευθείαν, άλλοι σε τόσο μικρό ποσοστό που δεν μπορείς να το καταλάβεις.
  13. Μάλλον το quote ήταν για το άλλο παλικάρι. Πάντως προσωπικά το channel το έχω στο auto και παίζει μια χαρά.
  14. Δοκίμασα ήδη από εκεί, δυστυχώς τίποτα δεν άλλαξε.
  15. Κρίμα, θεωρούσα πως είναι στάνταρ η επιλογή output στο android. Όταν έψαχνα να βρω λύση , έπεσα πάνω στο παρακάτω άρθρο, οπότε ελπίζω στο επόμενο update. "Now, a new feature has come to light from the Chinese MIUI 12 ROM which further enhances the user experience. The Device connectivity feature allows seamless audio switching between connected Bluetooth speakers and phone. This basically means that users will not have to disconnect their Bluetooth speaker in case they want to play music or answer a call on their phone. The small yet handy feature can be activated by accessing the Bluetooth*Additional settings*and enabling the*Notify about Bluetooth device connections*option. Once enabled, users can select between the*Default,*This device,*Bluetooth (Media), and*Bluetooth (Calls)*options from the*Select audio output*notification page as per their convenience. Since this feature is currently available only on the Chinese ROM, it may take some time to reach the global MIUI 12 ROM along with other anticipated improvements."
  16. Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις, σύνδεση και κοινοποίηση, μετάδοση και να ενεργοποιήσεις την μετάδοση. Επίσης στο ίδιο μενού κοινοποίηση και μετάδοση πήγαινε πιο κάτω , ασύρματη προβολή και ενεργοποίησε και αυτό. Μετά δοκίμασε πάλι να συνδεθείς ξανά.
  17. Αν και έχω απέχω από το άθλημα καιρό τώρα λόγω των μικρών και έλλειψης χρόνου, στην επόμενη εξόρμηση σίγουρα θα το στήσω μαζί. Κατά κύριο λόγω τραβούσα long exposures ;)
  18. Θα πας στα settings > about phone εκεί που σου λέει miui version θα πατήσεις πάνω του μέχρι να σου γράψει you are now developer. Μετά θα πας πάλι στα settings > additional settings > developer options. Εκεί μέσα θα ενεργοποιήσεις το wireless display verification. Μετά θα ανοίξεις το cast και θα ξαναδοκιμάσεις να συνδεθείς. *edit τώρα είδα πως είπες στα ελληνικά. Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > πατάς αρκετές φορές στο έκδοση miui. Μετά πάλι στις ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > Επιλογές προγραμματιστών. Ενεργοποιείς πιστοποίηση ασύρματης οθόνης. Μετά ξαναδοκίμασε να συνδεθείς με την τηλεόραση.
  19. Συμφωνώ απόλυτα!! Η τιμή βέβαια το κάνει ακόμα πιο value μιας και εδώ παίζουν προσφορές όπως Ελλάδα. Με την προσφορά βγήκε 380 τα οποία θεωρώ super τίμια για την συσκευή.
  20. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος mi 10T και εγώ εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και μετάβαση από lg g6. Απίστευτα ενθουσιασμένος σε πολλούς τομείς. Μπαταρία σκυλί, γύριζα από δουλειά και έψαχνα πρίζα πριν ενώ τώρα πάω άνετα 2 μέρες. Κάμερα, αξιοπρεπέστατες φωτό. Τώρα εάν θέλω κάτι παραπάνω συνήθως στις βόλτες έχω και την mirrorless μαζί μου. Wifi, επιτέλους είδα φως, πριν με το lg το max που έβλεπα στο σπίτι με 100αρα γραμμή ήταν 40-45mbps, τώρα πλέον καρφί 100mbps. Για το μόνο που μέχρι στιγμής δεν έχω βρει λύση (νομίζω ρώτησε κάποιος αρκετές σελίδες πίσω) είναι στο αυτοκίνητο με το bluetooth. Λόγω παλαιότητας δεν αναπαράγει μουσική μέσω bluetooth παρά μόνο τις κλήσεις, αλλά με το lg είχα επιλογή στο output. Με αυτό τον τρόπο είχα τις κλήσεις από τα ηχεία του αυτοκινήτου και όλους τους υπόλοιπους ήχους από το τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν βρήκα κανένα τρόπο με το xiaomi. Ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα με το κινητό μόλις το πήρα σε lg tv. Την πρώτη φορά ενώ έβλεπε την τηλεόραση δεν συνδεόταν και παρατήρησα πως το έδειχνε ως m2007j3sy. Αυτό που έκανα ήταν να ανοίξω από developers options την επιλογή wireless display certification και από τότε συνδέετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Πλέον το βλέπει και ως Mi 10T.
  21. Χρόνια πολλά σε όλους, καλά Χριστούγεννα με υγεία!!!
×
×
  • Create New...