geil Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παιδια το κινητο ειναι συμβατο με microSDHC?? Θελω να παρω μια τετοια.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553844 Ναι,είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παιδια το κινητο ειναι συμβατο με microSDHC?? Θελω να παρω μια τετοια.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553844 θα σε ελεγα παντως να παρεις κατι σε toshiba γιατι λενε οτι εχει καλυτερη συμβατοτητα για παραδειγμα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 θα σε ελεγα παντως να παρεις κατι σε toshiba γιατι λενε οτι εχει καλυτερη συμβατοτητα για παραδειγμα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 Εγώ αυτή έχω,πολύ καλή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) οχι πανω ειναι ωραιος :!::!: κατω κατω οι ρουφιανοι :!: Πως ειναι πανω αφου δεν μπαινει ουτε η σελιδα αλλα ουτε η εφαρμογη δεν βγαζει τα apps... (ok βρηκα την 2.7.3 και δουλευει) Edited February 12, 2011 by iliaspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παίδες έγινε και μένα μπρικι. Τα έκανα ολα τέλεια μια μέρα λειτούργησε μέχρι που αποφάσισα να κάνω μπακαπ μέσω ρομ μάνατζερ, και έκανε ρεσταρτ μετα και έμεινε στο λογότυπο. Ούτε με κασταμ ρικοβερυ πλέον δεν ανοίγει. Μέσω υπολογιστή θα δοκιμάσω και ειδωμεν...κανείς το ίδιο; Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παίδες έγινε και μένα μπρικι. Τα έκανα ολα τέλεια μια μέρα λειτούργησε μέχρι που αποφάσισα να κάνω μπακαπ μέσω ρομ μάνατζερ, και έκανε ρεσταρτ μετα και έμεινε στο λογότυπο. Ούτε με κασταμ ρικοβερυ πλέον δεν ανοίγει. Μέσω υπολογιστή θα δοκιμάσω και ειδωμεν...κανείς το ίδιο; Καμία ιδέα; αποψη μου ειναι οτι το τηλεφονακι ειναι αριστο τουλαχιστον το δικο μου. συμβουλη καλη πιστευω ειναι να μην το ρουταρει κανεις γιατι οπως διαβαζω πολοι φιλοι εχουν προβληματα μετα το ρουταρισμα κ επισης το τηλ ειναι αυτης της αξιας κ οποιος ηθελε κατι αλλο κακως το επελεξε. χωρις κακια ολα αυτα, ευχαριστω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 αποψη μου ειναι οτι το τηλεφονακι ειναι αριστο τουλαχιστον το δικο μου. συμβουλη καλη πιστευω ειναι να μην το ρουταρει κανεις γιατι οπως διαβαζω πολοι φιλοι εχουν προβληματα μετα το ρουταρισμα κ επισης το τηλ ειναι αυτης της αξιας κ οποιος ηθελε κατι αλλο κακως το επελεξε. χωρις κακια ολα αυτα, ευχαριστω. Δε κωλόνουμε, θα το φτιάξουμε, ας είναι καλα το xda....άμα τα καταφέρω θα στείλω εδώ για να brickarete άφοβα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kas1953 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Έλεος με τους χάρτες της Ndrive και το πλαίσιο, πολύ ταλαιπωρία ! Στο τέλος θα περάσει ο χρόνος και χάρτη δεν θα έχουμε δει ! Η Ndrive στην Ελλάδα μου είπε οτι στείλανε e-mail και όταν τους απαντήσουν θα με ενημερώσουν ! Απο προχθές δεν έχω καμία ενημέρωση! Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ! Από το Πλαίσιο με έστειλαν στην LG (!!!) και από την LG στην NDrive (ακόμα περιμένω το mail τους. Κάποια βοήθεια κάποιος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παίδες έγινε και μένα μπρικι. Τα έκανα ολα τέλεια μια μέρα λειτούργησε μέχρι που αποφάσισα να κάνω μπακαπ μέσω ρομ μάνατζερ, και έκανε ρεσταρτ μετα και έμεινε στο λογότυπο. Ούτε με κασταμ ρικοβερυ πλέον δεν ανοίγει. Μέσω υπολογιστή θα δοκιμάσω και ειδωμεν...κανείς το ίδιο; Καμία ιδέα; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ROM MANAGER ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ O1? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. Download KDZ updater and uncompress it http://www.4shared.com/file/UleS4dP3/KDZ_FW_UPD_EN.html Install msxml.msi from the uncompressed directory Charge your battery to almost full state (I'm not sure, but it can be reason if phone doesn't start) Turn phone off somehow (remove battery etc.) Install drivers properly Get rid of all usb drivers like Nokia, microsoft visual ++ run time environments Install the LG drivers by selecting the update manager from the lg site Disable LGE Virtual Modem. In your Windows operating system, go to Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Modems > Right click on LGE Virtual Modem and click Disable. Press and keep pressed "Volume up"+"Return" and connect USB cable to phone Yellow screen with text emergency mode should appeared Shake the handset (I know, it sounds ... strange, but it helps for ones, so... why don't try it?) UPDATE: Read some quotes on bottom. Download the original rom and follow instunctions http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865479 Run KDZ_FW_UPD.exe (Has administrator). Select Type : 3GQCT (I have one report that CDMA mod works too) Select PhoneMode : DIAG (in case of fail try EMERGENCY, and as last chance use CS_EMERGENCY) I Recommend do not switch phone off. There was some people, which done it and after they was not be able to turn it on again. If flashing failed, just select some another mode and try it again, again, try shake/connect disconnect, again, again.... In KDZ file : Choose the ROM file you downloaded in the first step Press Launch software update Shake the handset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Ευχαριστω boukiou, μετα απο 3 καρδιακα τα καταφερα και ςγινε ξανα original! Απο την κολαση το γυρισα....titanium backup συστηνεις? παρολα αυτα θα ξαναβαλω void αλλα δεν εχει καμια σχεση με το lg home, τουλαχιστον να εκανα ασπρη τη notification bar και να εβαζα grass live wallpaper, αλλα στο kitchen δε γινεται... Edited February 13, 2011 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ευχαριστω boukiou, μετα απο 3 καρδιακα τα καταφερα και ςγινε ξανα original! Απο την κολαση το γυρισα....titanium backup συστηνεις? παρολα αυτα θα ξαναβαλω void αλλα δεν εχει καμια σχεση με το lg home, τουλαχιστον να εκανα ασπρη τη notification bar και να εβαζα grass live wallpaper, αλλα στο kitchen δε γινεται... μπραβο dgeorge4 μεγα χακερα :D για πες πως ηταν η κολαση? :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Thanks voltron,ημουν που ημουν διστακτικος στην αρχη να βαλω custom rom και εβγαλα τα ματια μου να το καταφερω,μετα εγινε αυτο και λεω δεν ειναι δυνατον..ολα σε ενα σε μια μερα...boukiou περιμενω απαντηση το πρωι...παιδια brickarete αφοβα..ξαναφτιαχνει..χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ! Από το Πλαίσιο με έστειλαν στην LG (!!!) και από την LG στην NDrive (ακόμα περιμένω το mail τους. Κάποια βοήθεια κάποιος !!! Έχει περάσει ένας μήνας και κάποιες μέρες και ακόμα απο την ΝDrive καμία ενημέρωση !Στο πλαίσιο δεν ξέρουν τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 1.πως αποθηκευω εναν αριθμο χωρις να του κανω κληση; 2.πως απενεργοποιω την εφαρμογη μυνηματα γιατι εχω βαλει το handcent sms και οταν μου στειλει καποιος ανοιγει και το παραπανω και τα μυνηματα; 3.γιατι δεχομαι απο πολλα ατομα κληση και μου λενε "ελα, τι ηθελες;" και τους λεω δε σε πηρα, δε γινεται ολοι να κανουν λαθος μιλαμε για 5++ ατομα καθε μερα, τι φτιαχνει μονο του τους περνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ευχαριστω boukiou, μετα απο 3 καρδιακα τα καταφερα και ςγινε ξανα original! Απο την κολαση το γυρισα....titanium backup συστηνεις? παρολα αυτα θα ξαναβαλω void αλλα δεν εχει καμια σχεση με το lg home, τουλαχιστον να εκανα ασπρη τη notification bar και να εβαζα grass live wallpaper, αλλα στο kitchen δε γινεται... ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ( ADB -FLASH IMAGE ΚΤΛ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΜΕ CLOCKWORLD MOD!! TITANIUM EINAI MUST ΦΙΛΕ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ BACKUP ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΡΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. VOID ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΝΟΤIFICATION BAR ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΒΑΛΕ ΤΗΝ MEGATRON H THN PRIME Η ΤΗΝ LOL. AYTEΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣΠΡΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εγω παλι εχω μεινει με την prime και κατι oc kernel etc. κ δν ξανα ασχοληθηκα...βγηκε καμια αλλη ρομ;κανα πληκτρολογιο ασχοληθηκε να αλλαξει καποιος; Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis82 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βαζουμε δικη μας rom ή τελος παντων να μου πει ενα site με οδηγιες περι αυτου γιατι σας ακουω να μιλατε γι αυτα και δεν καταλαβαινω και τοσα πολλα! Παράθεση pame gera!!!Dennis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βαζουμε δικη μας rom ή τελος παντων να μου πει ενα site με οδηγιες περι αυτου γιατι σας ακουω να μιλατε γι αυτα και δεν καταλαβαινω και τοσα πολλα! Έχουμε αναφέρει πολλές φορές το http://lgoptimusonep500.blogspot.com/ Απαραίτητη φυσικά είναι και η συμμετοχή στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouro Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδια μολις αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη και προσπαθω να περασω Navigon 2.6.1 αλλα μου γραφει οτι το mobilenavigator χρεαζετε και αλλα στοιχεια στην καρτα μνημης και μου γραφει να επιλεξω απο το PC η απο WLAN...καποια βοηθεια εστω και με πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 εχει καταφερει κανενας να δουλεψει το HTC_IME mod keyboard? το βαζω και μου σκαει συνεχεια. δε δουλευει φαινεται στο optimus one.... και κατι αλλο. με το swype οι διαθεσιμες χαρακτηρες ειναι 70 αντι 160 στα ελληνικα. τι αλλαγη χρειαζεται για να γινει 160 οπως με τους λατινικους χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antokap Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ MARKET? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ MARKET? stopwatch & timer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouro Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδια μολις αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη και προσπαθω να περασω Navigon 2.6.1 σπασμενο αλλα μου γραφει οτι το mobilenavigator χρεαζετε και αλλα στοιχεια στην καρτα μνημης και μου γραφει να επιλεξω απο το PC η απο WLAN... εχω κανει πολλες προσπαθειες αλλα τιποτα..σε xperia x10 mini επαιζε κανονικα στο Optimus ομως δεν μπορω να το κανω να παιξει ι καποια βοηθεια εστω και με πμ ρε παιδια γιατι ειναι πολυ καλο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδια μολις αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη και προσπαθω να περασω Navigon 2.6.1 σπασμενο αλλα μου γραφει οτι το mobilenavigator χρεαζετε και αλλα στοιχεια στην καρτα μνημης και μου γραφει να επιλεξω απο το PC η απο WLAN... εχω κανει πολλες προσπαθειες αλλα τιποτα..σε xperia x10 mini επαιζε κανονικα στο Optimus ομως δεν μπορω να το κανω να παιξει ι καποια βοηθεια εστω και με πμ ρε παιδια γιατι ειναι πολυ καλο προγραμμα Θα εγκαταστησεις το Navigon fresh aπο το σιτε της εταιρειας και θα συνδεσεις το κινητο μετο pc. Θα επιλεξεις στη συνδεση usb με μεταφορα αρχειων κ θα ακολουθησεις τις οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEMISLEON Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ρε παιδια,υπαρχει κανενα καλο προγραμματακι απο το μαρκετ για ναβι?με το ndrive δεν βγαζουμε ακρη...πειτε κ σε μας τους αμαθους:p...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts