dennis82 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ξερετε καμια εφαρμογη καλη για να μου εντοπιζει το κινητο αν κλαπει η χαθει χρησιμοποιωντας το gps και στελνοντας μου μυνημα απο την καρτα που θα εισαχθει σε προκαθορισμενο αριθμο και γενικα με ολα τα παρελκομενα που προσφερουν τετοιες εφαρμογουλες;;;;; υ.γ: εχω android froyo 2.2 και εχω βαλει το Lost Phone αλλα δεν λειτουργει μετα απο test που του εκανα! Παράθεση pame gera!!!Dennis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Στη v10c παει απο οτι διαβαζω σε ξενα φορα, αλλα υπηρχε προβλημα στο ρουταρισμα μετα, οποτε δε ξερω αν θα τη κανω σε περιπτωση που θελω να περασω αλλη rom Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Θα το δοκιμάσω μέσα στο Σ/Κ καθώς δεν χρησιμοποιώ και πολλά προγράμματα που θέλουν root.Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά αν υπάρχει ελπίδα να λυθεί το πρόβλημα της κάρτας. Λέτε να κάνω unroot πριν την αναβάθμιση ή δεν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εγώ δοκίμασα αλλά no update ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δοκίμασες να βγάλεις την κάρτα sd και να το ανοίξεις χωρίς κάρτα ?(Πρώτα το κλείνουμε το κινητό). Αν όχι κάνε μία δοκιμή και πές μας και μας αποτέλεσμα. Ίσως ανοίξει. φυσικα κ το δοκιμασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εγώ δοκίμασα αλλά no update ακόμα.. Δηλαδή τί? Δεν σου βγάζει νέα έκδοση το update tool ή σου βγάζει και δεν στην περνάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 παιδια εχω διαβασει ολες τις σελιδες του thread και σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω το κινητακι. . το μονο που με χαλαει πολυ ειναι το προβλημα με την sd. . ειδα κ το optimus chic που ειναι ιδιο και εχει 5mp καμερα αλλα δε μπορω να βρω καποιο thread για το chic. το σκεφτομαι γιατι ελπιζω πως δε θα εχει το προβλημα με την sd. . ξερει κανεισ κατι η εχει καποια αποψη? sorry για το σχετικα off topic αλλα δεν μπορω να βρω για το chik. . ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Περίεργο,αφού πήρα το backup τώρα βάζω το κινητό στο update tool και λέει πως έχω την νεότερη έκδοση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MItsoz Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Παιδες εχω το εξης προβλημα, εδω και 2-3 βδομαδες ολα λειτουργουσαν ρολοι στο κινητο (κανενα προβλημα με SD card) μεχρι χθες, που πηγα να απενεργοποιησω το κινητο και λιγο πριν κλεισει (εκει που πεφτει το σημα της LG) κολλαει και αρχιζουν να αναβοσβηνουν τα πληκτρα!!! Περιμενω 1-2 λεπτα μηπως κλεισει αλλα τιποτα... βγαζω μπαταρια και δοκιμαζω να το ανοιξω.Ανοιγει μεχρι εκει που εμφανιζεται το σημα της LG (στην αρχη δλδ) και τα πληκτρα απο κατω σαν τρελα να αναβοσβηνουν! Δοκιμασα να βγαλω καρτα μνημης, τιποτα, δοκιμαζω φορτιση 2-3 λεπτα, τα ιδια. Ξερει κανεις τι παιζει ή πως μπορει να διορθωθει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 εχει 4 μερες που εχω αυτο το κινητο εχω επανω την καρτα που ειχε στην συσκευασια του 2 GB προβλημμα μεχρι τωρα δεν εχω κανενα σκεφτομαι μηπως και φταιει το root και μασαω να το κανω διαβασα και πιο πανω αυτο που ειπε ο qsis και ηρθε και εδεσε το γλυκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δηλαδή τί? Δεν σου βγάζει νέα έκδοση το update tool ή σου βγάζει και δεν στην περνάει? Στο update tool δε βγάζει κάποια καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά οποιος ενδιαφέρεται πουλάω το τηλέφωνο μου μαζί με τι βάση για το αμάξι και το φορτιστή του αμαξιού και 4gb κάρτα μνήμης.Εμενα πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με την μαμά κάρτα του αλλα ούτε με αυτή που έχω τώρα.... οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ευχαριστώ!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Θα το δοκιμάσω μέσα στο Σ/Κ καθώς δεν χρησιμοποιώ και πολλά προγράμματα που θέλουν root.Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά αν υπάρχει ελπίδα να λυθεί το πρόβλημα της κάρτας. Λέτε να κάνω unroot πριν την αναβάθμιση ή δεν χρειάζεται? Στο xda διαβασα οτι το root χανεται με την αναβαθμιση (η οποια γινεται κανονικα και πας στην εκδοση 2.2.1) και το προβλημα με την sd παραμενει ρε ****το Η μονη λυση απο οτι φαινεται ειναι class 6 και πανω sd Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Στο xda διαβασα οτι το root χανεται με την αναβαθμιση (η οποια γινεται κανονικα και πας στην εκδοση 2.2.1) και το προβλημα με την sd παραμενει ρε ****το εγω διαβασα οτι διορθωνεται και η τελευταια εκδοση firmware ειναι η v10n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 εγω διαβασα οτι διορθωνεται και η τελευταια εκδοση firmware ειναι η v10n To θέμα είναι πότε θα μας την δώσουν κι εμάς ή πως θα βρεθεί κάποιος τρόπος να την περάσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsarikos2 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 ξερετε καμια εφαρμογη καλη για να μου εντοπιζει το κινητο αν κλαπει η χαθει χρησιμοποιωντας το gps και στελνοντας μου μυνημα απο την καρτα που θα εισαχθει σε προκαθορισμενο αριθμο και γενικα με ολα τα παρελκομενα που προσφερουν τετοιες εφαρμογουλες;;;;; υ.γ: εχω android froyo 2.2 και εχω βαλει το Lost Phone αλλα δεν λειτουργει μετα απο test που του εκανα! εγω εχω κατεβασει το norton security που εχει μεσα και antitheft αλλα δεν το εχω δοκιμασει......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Μόλις αγόρασα το κινητό και ήθελα να ρωτήσω αν έχει λειτουργία νάρκης,όχι έτσι??:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) το κινητο τα σπαει!!! θα καουμε κανονικα τωρα! :p εγω εχω την v10a. οταν δοκιμαζω αναβαθμιση απο το τηλεφωνο μου βγαινει μηνυμα οτι δεν ειμαι authorised. ξερει κανεις κατι γιαυτο? παντως μια χαρα πηγαινει απο ταχυτητα :D και κοιταχτε τωρα τη μεγαλοιοτητα της LG. το stock android keyboard δεν εχει ελληνικα. το LG εχει μια χαρα. ειναι ιδιο με το κινητο που πωλειται στην ελλαδα!! οπως υπαρχουν τα ελληνικα επιλογη στο μενου οποτε ειμαι κομπλε απο τη μανα του Edited January 22, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Μόλις αγόρασα το κινητό και ήθελα να ρωτήσω αν έχει λειτουργία νάρκης,όχι έτσι??:shifty: Νομίζω έχει μόνο λειτουργία τανκς :confused: just kidding :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Ναι ωραίο:rolleyes:...........παιδιά ήθελα ακόμα να ρωτήσω αν γνωρίζεται τι γίνεται με τα .avi αρχεία και κολλάνε,γιατί δοκίμασα να περάσω ένα επεισόδιο μιας σειράς και κολλούσε λίγο.Τέλος στα κουμπιά κάτω από την οθόνη μου φαίνεται ότι σβήνει πολύ γρήγορα το φως τους,ενώ η οθόνη ανάβει κανονικά.Σε εσάς το ίδιο συμβαίνει??Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Ναι ωραίο:rolleyes:...........παιδιά ήθελα ακόμα να ρωτήσω αν γνωρίζεται τι γίνεται με τα .avi αρχεία και κολλάνε,γιατί δοκίμασα να περάσω ένα επεισόδιο μιας σειράς και κολλούσε λίγο.Τέλος στα κουμπιά κάτω από την οθόνη μου φαίνεται ότι σβήνει πολύ γρήγορα το φως τους,ενώ η οθόνη ανάβει κανονικά.Σε εσάς το ίδιο συμβαίνει??Ευχαριστώ προκαταβολικά:)δοκίμασε τα κατεβάσεις το arcmedia από το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_h Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Γεια σας παιδια!! Καινουργιος στο φορουμ και στον κοσμο των smartphones. Εχω λοιπον εδω και 2 μερες το Optimus One και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!! Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης : Το κινητο παιρνει μονο καρτες microSD ή μπορει να παρει και microSD HC? Ρωταω γιατι απο 4γιγα και πανω βρισκω μονο microSD HC και δεν ξερω αν θα μου δουλεψει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsihiro Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Σε μένα όλα καλά μέχρι τώρα με το τηλέφωνο (χτύπα ξύλο). Θέλω αν μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει κάτι. Προσπαθούσα να στείλω ένα mms σήμερα και δεν έφευγε. Πήρα στην cosmote αλλά δεν είχαν ρυθμίσεις και μου είπαν ότι θα έπαιρναν κάποια στιγμή αργότερα. Εν τω μεταξύ έκανα ενεργοποίηση δεδομένων και το mms έφυγε κανονικά αλλά μετά από λίγο ήρθαν και κάποια emails ενώ είχα κλειστό το wifi. Όταν με πήραν από την cosmote και τους ρώτησα μου είπαν ότι πράγματι ο μόνος τρόπος να στέλνω και να λαμβάνω mms είναι η ενεργοποίηση δεδομένων αλλά παράλληλα υπάρχει και ογκοχρέωση με κόστος 1+ ευρώ/mb. (Πάει η κάρτα...) Ο μόνος τρόπος είναι να στείλω μήνυμα και να κόψω το ίντερνετ όπως μου είπαν ή μπορώ να τα ξεχωρίσω αυτά τα 2 αλλιώς; Καμιά άκρη κανείς με τα MMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Γεια σας παιδια!! Καινουργιος στο φορουμ και στον κοσμο των smartphones. Εχω λοιπον εδω και 2 μερες το Optimus One και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!! Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης : Το κινητο παιρνει μονο καρτες microSD ή μπορει να παρει και microSD HC? Ρωταω γιατι απο 4γιγα και πανω βρισκω μονο microSD HC και δεν ξερω αν θα μου δουλεψει σωστα. παίρνει και HC(high Capacity) αλλά προτίμησε class 6 και πάνω καθώς υπάρχει ένα θέμα με τις κάρτες χαμηλότερες απο class 6 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsihiro Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παρατηρω, για να σταλουν τα MMS πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η συνδεση δεδομενων... Στα Windows Mobile εχεις την δυνατοτητα να ενεργοποιησεις ξεχωριστα τα APN για Internet και ΜΜS εδω τι παιζει? Αν παω στις ρυθμισεις για ΑΡΝ το Internet εχει ενα πρασινο "κουμπι" το ΜΜS οχι. Αν σας εχει απασχολησει το θεμα γραψτε. Τίποτα γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) να απαντησω σε ενα δικο μου ερωτημα. μεσα στο χαρτι αναφερει οτι η εγγυηση ειναι διετη απο την LG. βεβαια αναφερει οτι η εγγυηση δεν ειναι μεταφερεται παρα μονο ισχυει για τον original αγοραστη. εμενα ο τυπος που το πηρε απο το καταστημα της t-mobile μου εδωσε και την αποδειξη αγορας. του τη ζητησα εγω για να μην εχω θεμα τυχον αν χρειαστω την εγγυηση. υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με την εγγυηση παρα το proof of purchase επειδη δεν ειμαι ο original αγοραστης? αν γνωριζει καποιος κατι ας πει παρακαλω. Edited January 23, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts