vasoula78 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 προσπαθω να αλλαξω τον ήχο κλήσης και να βαλω ενα mp3 απο την μουσικη αλλα δεν εχω βρει ακρη ακομα εχω διαβασει καποια Posts αλλα δεν εχω πετυχει αντιστοιχο θεμα ακομα μπορει καποιος να βοηθησει;πρέπει να κατεβασω καποια εξτρα εφαρμογη; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 προσπαθω να αλλαξω τον ήχο κλήσης και να βαλω ενα mp3 απο την μουσικη αλλα δεν εχω βρει ακρη ακομα εχω διαβασει καποια Posts αλλα δεν εχω πετυχει αντιστοιχο θεμα ακομα μπορει καποιος να βοηθησει;πρέπει να κατεβασω καποια εξτρα εφαρμογη; Μπες στο στοκ προγραμμα για τη μουσικη , κρατα πατημενο το δαχτυλο σου στο τραγουδι που θες και θα σου εμφανιστει μεταξυ αλλων και η σχετικη επιλογη Μετα απο αυτο το συγκεκριμενο τραγουδι θα ειναι συνεχεια και στη λιστα ηχων στα settings Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μπες στο στοκ προγραμμα για τη μουσικη , κρατα πατημενο το δαχτυλο σου στο τραγουδι που θες και θα σου εμφανιστει μεταξυ αλλων και η σχετικη επιλογη Μετα απο αυτο το συγκεκριμενο τραγουδι θα ειναι συνεχεια και στη λιστα ηχων στα settings Sent from my LG-P500 ευχαριστώ πολύ για την απαντηση, το άλλαξα ρύθμιση έτσι ωστε ο ηχος να ακουγεται απο την αρχη δυνατα κ οχι με αυξανόμενη ενταση σταδικά υπάρχει; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Αυτο το ελαφρως αυξανομενο δε βρηκα ποτε τροπο να το αλλαξω, αλλα δε με πολυπειραξε ποτε ωστε να το ψαξω. ουσιαστικα δυναμωνει τερμα ψιλοαμεσα Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Θελει custom rom και το προγραμμα no ring fade....δηλαδη πολυ δουλεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 προσπαθω να αλλαξω τον ήχο κλήσης και να βαλω ενα mp3 απο την μουσικη αλλα δεν εχω βρει ακρη ακομα εχω διαβασει καποια Posts αλλα δεν εχω πετυχει αντιστοιχο θεμα ακομα μπορει καποιος να βοηθησει;πρέπει να κατεβασω καποια εξτρα εφαρμογη; Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό και αν δεν σου δουλέψει θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό και αν δεν σου δουλέψει θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) καταφερα να αλλαξω τον ήχο κλήσης Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Γενικά για ήχους κλήσης και ειδοποιήσεις στο android παραθέτω το μήνυμα του χρήστη haki http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3668651#post3668651 edit Χθες είχα το εξής παράδοξο με το κινητό... Φεύγω από το σπίτι με 25-30% μπαταρία, με το κινητό σε θήκη και στην τσέπη,έτσι δεν το έβλεπε ήλιος,ούτε εγώ ήμουν εκτεθειμένος καθώς ήμουν μέσα σε ένα εργαστήριο. Βγάζω το κινητό να δω κάτι και αυτό έκαιγε ολόκληρο και μου από το 25-30% μου είχε πάει μέσα σε μία ώρα στο 2%. Τσεκάρω μήπως έχει μείνει ανοιχτό κανένα wifi-gps κτλ αλλά τίποτα,όλα κανονικά... Του έκανα ένα reboot και έτσι έστρωσε και την έβγαλα με 2%,αλλιώς θα είχα ξεμείνει με το κινητό στο χέρι... Edited June 16, 2011 by EOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εχω και εγω αλλα και χιλιαδες αλλοι το ιδιο προβλημα και μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι bug του market,o μονος τροπος να διορθωθει προσωρινα ειναι να κανεις downgrade απο την 2.3.6 στην 2.3.4 εκδοση του market αλλα το προβλημα επανερχετε γιατι το market κανει μονο του update στην 2.3.6 παλι.. Το προβλημα θα λυνοταν εαν μπορουσαμε να απενεργοποιησουμε το auto update του market αλλα μαλλον πρεπει να εχεις προσβαση root για να γινει αυτο :( Sent from my LG-P500 using Tapatalk πως μπορει να γινει downgrade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 υπάρχει κάποιο widget που να αλλάζει την μορφή της μπαταρίας ? (Icon) έχω δει σε κάποιους που έχουν αλλάξει το κουτάκι της μπαταρίας και έχουν ενα στρογγυλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 υπάρχει κάποιο widget που να αλλάζει την μορφή της μπαταρίας ? (Icon) έχω δει σε κάποιους που έχουν αλλάξει το κουτάκι της μπαταρίας και έχουν ενα στρογγυλό Θα πρέπει να βρεις κάποιο mod από το xda,αλλά δεν γνωρίζω αν παίζουν στην stock ROM. Οι customs ROMS τα έχουν ενσωματωμένα κάτι τέτοια κολπάκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Θα πρέπει να βρεις κάποιο mod από το xda,αλλά δεν γνωρίζω αν παίζουν στην stock ROM. Οι customs ROMS τα έχουν ενσωματωμένα κάτι τέτοια κολπάκια... https://market.android.com/details?id=ccc71.bmw&feature=search_result αυτό εδώ κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 https://market.android.com/details?id=ccc71.bmw&feature=search_result αυτό εδώ κάνει? Σου κάνει αλλά δεν θα σου αντικαταστήσει το εικονίδιο της μπαταρίας. Απλά στην αριστερή πλευρά του notification bar θα έχεις συνεχώς σαν ειδοποιήση το ποσοστό της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Σου κάνει αλλά δεν θα σου αντικαταστήσει το εικονίδιο της μπαταρίας. Απλά στην αριστερή πλευρά του notification bar θα έχεις συνεχώς σαν ειδοποιήση το ποσοστό της μπαταρίας. πωωω ψάχνω τοσες ωρες και δεν μπορω να βρω τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια απο το επισημο blog τις lg!!!!!!!! http://img339.imageshack.us/img339/8255/72015473.jpg' alt='72015473.jpg'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδια απο το επισημο blog τις lg!!!!!!!! αφου εγω ειχα γραψει θα ερθει τελος ιουνιου τωρα εγινε αρχες ιουλιου? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Italy LG ......... Update on the release of Gingerbread for Optimus One (P500) by Italy LG - Life's Good on Friday, June 16, 2011 at 7:38 am We communicate to all users of Optimus One (P500) that the version Gingerbread is passing the final stages of testing for release. Compared to the version shown in the preview video, the applications have been eliminated Layar, Facebook and Twitter for LG for LG to give more memory for better functioning of Android 2.3.3. However, we found a problem with the download of some of Gingerbread Optimus One with several applications installed and then with little remaining memory. In these cases, the update fails with success because of insufficient memory to be used as system cache. We are proceeding with the resolution of this problem in order to offer all users an upgrade safe and free from problems. More information about the release of Gingerbread will be disclosed in the coming days. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 αν καταλαβα καλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα , εγω που εχω μολις 25MB ελευθερα :p , πριν κανω αναβαθμιση θα πρεπει να απεγκαταστησω πραγματα? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 παιδια το saturn το εχει 149€ προσφορα. Θελω να παρω ενα android φθηνο μεχρι 150€. Ειμαι μεταξυ: 1) LG Optimus One P500 (149€ τωρα με την προσφορα) 2)LG Optimus Me P350 (147€) 3) Samsung Galaxy mini (149€) 4) Samsung Galaxy 3 (149€) Ποιο προτεινεται? Ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 απο ολα αυτα που παραθετεις προφανως και το oprtimus one ειναι η καλυτερη επιλογη με διαφορα (το galaxy 3 το εχει ο πατερας μου και το χω δουλεψει αρκετα, ειναι ψιλομαπα , πολυ ενοχλητικη η χαμηλη του αναλυση) αν μιλουσαμε για γυρω στα 200 , τοτε θα αξιζε να κοιταξεις και το ideos x5 σε αυτα τα λεφτα ομως δεν υπαρχει καλυτερο.. θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το zte blade, αλλα κατα την αποψη μου πασχει πολυ απο ποιοτητα, το μονο μεγαλο υπερ του ειναι η αναλυση της οθονης του, τιποτε αλλο Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ευχαριστω φιλε μου. παω να το παρω τωρα αμσεως. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Μαγκες την εκανα την πατατα.Περασα την GB 2.3.3 (LG leaked) ολα καλα.Μετα αφου εχασα το custom recovery ξαναφλασαρα για να το βαλω οπως διαβασα.Κατα την εγκατασταση εφαγε κολλημα και του εβγαλα την μπαταρια.Απο τοτε δεν ανοιγει.δεν μπαινει σε emergency mode και ουτε αναγνωριζεται το κινητο απο το kDZ.Τι κανουμε τωρα?service?Δεν βρισκει port Edited June 17, 2011 by gwgos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μαγκες την εκανα την πατατα.Περασα την GB 2.3.3 (LG leaked) ολα καλα.Μετα αφου εχασα το custom recovery ξαναφλασαρα για να το βαλω οπως διαβασα.Κατα την εγκατασταση εφαγε κολλημα και του εβγαλα την μπαταρια.Απο τοτε δεν ανοιγει.δεν μπαινει σε emergency mode και ουτε αναγνωριζεται το κινητο απο το kDZ.Τι κανουμε τωρα?service?Δεν βρισκει port Aκολούθησε αυτό εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=883314 μήπως μπορέσεις να το επαναφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Aκολούθησε αυτό εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=883314 μήπως μπορέσεις να το επαναφέρεις... Αυτο κανω και βγαζει port:-1 device not found.To τηλ ειναι νεκρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Βλέπει κανείς το Google Talk μέσα στο Market; Ψάχνω να το βρω αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts