Jump to content

DespinaP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DespinaP

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

DespinaP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kαλησπέρα! Έχει παραγίνει το κακό με τη συγκεκριμένη παραγγελία. Διάβασα πως είχε καθυστερήσεις οτιδήποτε έφευγε από Malaysia, αλλά τόσο πια; :Ρ Επικοινώνησα με gearbest και μου λένε αν δεν εχει έρθει αρχές Ιουλίου να τους ξαναπώ...Στάλθηκε 6/5, οι 25 εργάσιμες που έλεγαν έγιναν 2 μήνες για κάποιο λόγο απ' ό,τι φαίνεται... Να το θεωρώ χαμένο λογικά, έτσι; http://imgur.com/a/jvgtu
  2. http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headphones/Turbo-X-Earphones-Mic-iMe-Pink-SK-30-Pink-and-Black.htm αυτό το handsfree είναι συμβατό με το κινητό; Και γενικότερα πιστεύετε αξίζει; 2 χρόνια εγγύηση δεν είναι και λίγο..
  3. Σημαίνει ότι έχεις πλήρη πρόσβαση στα στοιχεια του κινητού και μπορείς να επεξεργαστείς ρυθμίσεις και να διαχειριστείς εφαρμογές που ως απλός χρήστης δεν μπορείς..
  4. Παιδια τελικα λυση για το flash player βρηκαμε;;; :/
  5. μπα...σε εμενα συμβαίνει το αντίθετο...κανει καλυτερη διαχειρηση της μπαταρίας πιστευω!
  6. Δεν ειναι θεμα windows... εγω εχω xp και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.
  7. Η αναβαθμιση εγινε χωρις προβληματα και σε εμενα (: Καλο θα ηταν οπως ειπε και ενας φιλος να εχει αφαιρεθει η sim.
  8. Eυχαριστώ παιδιά!! Από την πρώτη μέρα είχα απενεργοποιήσει τη συγκεκριμενη ρύθμιση...ελπίζω να μην το ξανακάνει :p
  9. Μου έχει τύχει τουλάχιστον 4 φορές να έχω κάρτα και από το πουθενά μου "τρώει" 20 λεπτά περίπου (τη φορά):wacko:... Έχω απενεργοποιήσει το ιντερνετ από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και δεν είχα στείλει σίγουρα μήνυμα ούτε είχα κανει κλήση για να χρεωθώ... Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή;; Ή υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό;:confused:
  10. Ευχαριστω παιδια (:
  11. Εχουμε τη δυνατοτητα να αλλαξουμε τα τεσσερα βασικα εικονιδια (τηλεφωνικου καταλογου,τηλεφωνου, μηνυματων, ιντερνετ) απο το κατω μερος της αρχικης οθονης του κινητου;
×
×
  • Create New...