Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα δοκίμασε την LOL ROM. Είναι Froyo αλλά είναι ότι σταθερότερο έχει περάσει από τα χέρια μου...

Την δοκίμασα αλλα αυτη έχει το αντίθετο πρόβλημα. Συνδέεται πολυ δύσκολα στο ΒΤ του car stereo και στέλνει μόνο φωνή όχι την μουσικη που παίζω απο το τηλέφωνο.

Πέρασα ξανα την official.

Θέλω όμως 2-3 πραγματάκια αν ξέρετε.

1. Αν υπάρχει δοκιμασμένη μαύρη notification bar. Δοκίμασα μια απο το XDA αλλα ενω μου βάζει εικονίδιο μπαταρίας απο την cyanogen, χάνει το ρολόι.

2. Αν υπάρχει κάποιος kernel να δουλεύει με την γνήσια ρομ. Δοκίμασα τον V14 αλλα δεν μπούταρε το σύστημα.

Θέλω να κάνω overclocking γίνεται με τον γνήσιο kernel? και αν ναι με ποια εφαρμογη το κάνω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να κάνω overclocking γίνεται με τον γνήσιο kernel? και αν ναι με ποια εφαρμογη το κάνω.

Δοκίμασε με το SetCPU (δωρεάν στο XDA) ή με το No-frills CPU control (δωρεάν στο market).

Την δοκίμασα αλλα αυτη έχει το αντίθετο πρόβλημα. Συνδέεται πολυ δύσκολα στο ΒΤ του car stereo και στέλνει μόνο φωνή όχι την μουσικη που παίζω απο το τηλέφωνο.

Πέρασα ξανα την official.

Θέλω όμως 2-3 πραγματάκια αν ξέρετε.

1. Αν υπάρχει δοκιμασμένη μαύρη notification bar. Δοκίμασα μια απο το XDA αλλα ενω μου βάζει εικονίδιο μπαταρίας απο την cyanogen, χάνει το ρολόι.

2. Αν υπάρχει κάποιος kernel να δουλεύει με την γνήσια ρομ. Δοκίμασα τον V14 αλλα δεν μπούταρε το σύστημα.

standalone kernels 2.2.2

1)kernel 2.2.2 + oc + lagfix by mik_os/Der_Caveman

2)kernel 2.2.2 + oc + lagfix by LG

1)http://www.multiupload.com/SZIOIQH06I

2)http://www.multiupload.com/JV9R6UXTDH

με recovery εννοειται....σε stock ρομ

Δοκίμασε με το SetCPU (δωρεάν στο XDA) ή με το No-frills CPU control (δωρεάν στο market).

standalone kernels 2.2.2

1)kernel 2.2.2 + oc + lagfix by mik_os/Der_Caveman

2)kernel 2.2.2 + oc + lagfix by LG

1)http://www.multiupload.com/SZIOIQH06I

2)http://www.multiupload.com/JV9R6UXTDH

με recovery εννοειται....σε stock ρομ

Σας ευχαριστω παιδια. Θα σας πω μετα απο δοκιμές.

Έχεις δοκιμάσει κάποιον απο αυτούς?

Ο πρώτος του mik είναι πιο γνωστός νομίζω.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα σε ολους. Θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω βρει κατι καλες προσφορες στο ebay για καρτες micro sdhc class 6. Το θεμα ειναι τις υποστηριζει τοσο γρηγορες καρτες το κινητο? θα εχω κανενα προβλημα? Και τελευταια ερωτηση παιζει καποιο ρολο η μαρκα? Εχω σταμπαρει ηδη μια trancend 8gb class 6 την οποια εκτιμω ιδιαιτερως σαν εταιρια οποτε θα θελα να μαθω αν αξιζει να την αγορασω (τιμη περιπου 12 ευρω την οποια βρισκω ιδιαιτερα χαμηλη)

Κατάλαβα ότι εννοούσες για stock rom. ;)

Το δοκίμασα τώρα στα 600MHz με απενεργοποιημένο το SetCPU και μου έβγαλε 52.8 στο Neocore και 895 στο Quadrant.

Τα benchmarks δε μετράνε και πολύ... Το θέμα είναι να τρέχει γρήγορα, σωστά και σταθερά η συσκευή.

συμφωνω αλλα ειναι καλο να βλεπουν οι αλλοι οτι δεν κερδιζεις κατι απο επιδοσεις το να πας σε custom rom (πλην του overclocking) εξαιτιας και καλα του LG interface που προκαλει bloat και δεν ειναι vanilla. γιαυτι αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που αρκετοι επιλεγουν custom rom ;). αρχιζουν να καταρριπτονται καποιοι μυθοι. ας το εχουμε στο μυαλο μας

Τελικά όπως το είχα πει είναι: φταίνε οι kernels για τα προβλήματα με την ΒΤ του car stereo.

Πέρασα στην official τον kernel του mik και μου έκανε ότι και με την LoL.

Με τους kernel των 2.3.3 δεν ακούω την φωνή του συνομιλητή μου, ενω με τους kernels των 2.2.2 δεν ακούω την μουσικη. :lol::wacko:

Θα αρχίσω να συμφωνω με το Voltron περι custom. Ουσιαστικά οι διαφορές είναι μικρές και φαίνονται κυρίως στα games και λίγο στο browsing.

Καλησπέρα.

Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του κινητού στην USB του υπολογιστή χωρίς αυτό να ξεκινήσει να φορτίζει??

Δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο για την μπαταρία να μπει σε φόρτιση και μετά από π.χ. 5 λεπτά, να βγει γιατί το μόνο που θες να κανείς είναι να περάσεις κάποια αρχεία.

παιδιά ενα μικρό εικονίδιο με το γράμμα G Και ενα βελακι πανω και ενα κατω τι σημαινει? τρωει μπαταρια αυτο? αν ναι πως το κλεινω?

παιδιά ενα μικρό εικονίδιο με το γράμμα G Και ενα βελακι πανω και ενα κατω τι σημαινει? τρωει μπαταρια αυτο? αν ναι πως το κλεινω?

Καλησπέρα...

Αυτό το G σου λέει πως είσαι συνδεμένος σε 2G δίκτυο και αν έχει 2 βελάκια από κάτω του τότε έχεις ανοιχτή την κίνηση δεδομένων και πιθανώς να σε χρεώνει αν δεν έχεις κάποιο data plan.

Για να το απενεργοποίσεις πας Ρυθμίσεις->Ασύρματο και Δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και ξετικάρεις την "Ενεργοποίηση δεδομένων".

ρε παιδιά εχω πρόβλημα με το κινητό μου.... χωρίς να έχω βάλει handsfree μου δείχνει οτι τα έχω συνδεδεμένα απο το εικονιδιο επάνω δεξια.

ετσι δεν μπορω να μιλησω στο κινητό αν δεν τα συνδεσω. δοκιμασα με το να το κλεισω και να το ανοιξω, δοκιμασα βγάζοντας την μπαταρια

αλλα τιποτα.

τι να κανω?

ρε παιδιά εχω πρόβλημα με το κινητό μου.... χωρίς να έχω βάλει handsfree μου δείχνει οτι τα έχω συνδεδεμένα απο το εικονιδιο επάνω δεξια.

ετσι δεν μπορω να μιλησω στο κινητό αν δεν τα συνδεσω. δοκιμασα με το να το κλεισω και να το ανοιξω, δοκιμασα βγάζοντας την μπαταρια

αλλα τιποτα.

τι να κανω?

Δοκίμασες να αλλάξεις profile ?

Θοδωρης

• Administrators

αλλα τιποτα.

τι να κανω?

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν εξακολουθεί ίσως πρόκειται για hardware πρόβλημα.

Modpic.gif

Καλησπερα σε ολους. Θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω βρει κατι καλες προσφορες στο ebay για καρτες micro sdhc class 6. Το θεμα ειναι τις υποστηριζει τοσο γρηγορες καρτες το κινητο? θα εχω κανενα προβλημα? Και τελευταια ερωτηση παιζει καποιο ρολο η μαρκα? Εχω σταμπαρει ηδη μια trancend 8gb class 6 την οποια εκτιμω ιδιαιτερως σαν εταιρια οποτε θα θελα να μαθω αν αξιζει να την αγορασω (τιμη περιπου 12 ευρω την οποια βρισκω ιδιαιτερα χαμηλη)

Εγώ πείρα με 20 ευρώ μία SanDisk 16giga class 4 από ebay και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ψάξου καλύτερα από ebay .Από eshop ότι πάρεις να προτιμήσεις να είναι ετοιμοπαράδοτο και να πληρώσεις μετρητής μόνο εάν το έχεις πάρει στα χέρια σου . Με class 6 δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα......

Θοδωρης

@Te_Salat

Με τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=875881 επανέφερες την stock ROM Κώστα;

Το custom recovery φεύγει έτσι;

Μου φαίνεται θα γυρίσω κι εγώ στην stock,μία δεν μπορώ να στείλω αρχεία με το BT και θέλω third party applications,μία δεν μπορώ να συνδέσω το LG ακουστικό μου...

Ψιλοβαρέθηκα με όλα αυτά,θέλω να κάνω κάτι την στιγμή που το θέλω...

ναι με αυτό την περνάς .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060121

Την έχεις την stock?

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

ναι με αυτό την περνάς .Την έχεις την stock?

Yeap την έχω, και την τελευταία νομίζω...;)

Αλλά θέλω αν μάθω αν φεύγει και το custom recovery με αυτή την επαναφορά.

Θα δοκιμάσω πρώτα ένα clean install στην CM7 6.5.2 να δω αν έχω τα ίδια προβλήματα,αν ναι δοκιμάζω για BT την LOL 1.4.2 κα ιαν παρουσιάζει κι αυτή προβλήματα με το ΒΤ όπως του Te_Salat τότε θα πάω σε stock...

Με το που τελειωσει το kdz το τηλεφωνο κλεινει και δεν ξανανοιγει...το ξεκινας με hard reset κουνπια και εισαι ετοιμος

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Εγω είχα nandroid backup της official rooted και με custom recovery. Δεν δοκίμασα να περάσω εντελώς καθαρή.

Στην χρήση που κάνω η γνήσια ρομ τα παει μια χαρα.

Αφαιρεσα με root explorer όλα όσα έτρεχαν στο background και δεν τα χρησιμοποιουσα.

Εγω είχα nandroid backup της official rooted και με custom recovery. Δεν δοκίμασα να περάσω εντελώς καθαρή.

Στην χρήση που κάνω η γνήσια ρομ τα παει μια χαρα.

Αφαιρεσα με root explorer όλα όσα έτρεχαν στο background και δεν τα χρησιμοποιουσα.

Tελικά βρήκα κι εγώ το nand backup της original ROM.

Επειδή όμως θα έχω την V10b θα γίνεται αναβάθμιση μιας και θα είναι rooted και με custom recovery άραγε;

Το έχει δοκιμάσει άλλος αυτό;

edit:

Όλα κομπλέ με το που πέρασα την LOL,μου λύθηκαν όσα θέματα είχα...

Κώστα εγώ με ΒΤ handfree όχι car BT όλα είναι μια χαρά...

Και με ακούν και με ακούνε...

Edited by EOL

edit:

Όλα κομπλέ με το που πέρασα την LOL,μου λύθηκαν όσα θέματα είχα...

Κώστα εγώ με ΒΤ handfree όχι car BT όλα είναι μια χαρά...

Και με ακούν και με ακούνε...

Και σε μένα δουλεύει το ΒΤ για συνομιλία. Όμως όταν συνδεεις ένα κινητο σε car stereo κάνει και audio connection ώστε να παίζει μουσικη απο τα ηχεία του αυτοκινήτου και γενικα να πηγαίνεις στο επόμενο τραγουδι απο το control του car stereo. Αυτο δεν μου δουλευε με την Lol αλλα και με κανένα custom kernel.

Οι kernels είναι το πρόβλημα. Τα παιδια που τους προσαρμόσουν, φαντάζομαι ότι δεν έχουν υπ όψη τους ουι κάποιος χρησιμοποιει το κινητο του για να ακούει μουσικη στο αυτοκίνητο.

Για μένα είναι μια συνήθεια που απέκτησα απο το iPhone. Είναι πιο άνετα να ακούς μουσικη απο τις λίστες που έχεις φτιάξει, παρα απο ένα USB στικακι που όλα είναι ανακατεμένα.

Επίσης μπορω να ακούω μουσικη και να κάνω πλοήγηση.

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με την ηχογράφηση. Έκανα σήμερα μια ηχογράφηση 1 ώρας και 15 λεπτών περίπου και μέσα στον φάκελο που αποθηκεύεται “τα έγγραφα μου” -> “VoiceRecorder” το αρχείο είναι μόνο 16 λεπτά?? Τι έχει συμβεί?? Όταν πάω στην φωνητική εγγραφή μου δείχνει ότι έχει χώρο για ηχογράφηση γύρω στις 320 ώρες??

Μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί τα έχω ψηλοπαιξει που έχασα το αρχείο.

Και σε μένα δουλεύει το ΒΤ για συνομιλία. Όμως όταν συνδεεις ένα κινητο σε car stereo κάνει και audio connection ώστε να παίζει μουσικη απο τα ηχεία του αυτοκινήτου και γενικα να πηγαίνεις στο επόμενο τραγουδι απο το control του car stereo. Αυτο δεν μου δουλευε με την Lol αλλα και με κανένα custom kernel.

Οι kernels είναι το πρόβλημα. Τα παιδια που τους προσαρμόσουν, φαντάζομαι ότι δεν έχουν υπ όψη τους ουι κάποιος χρησιμοποιει το κινητο του για να ακούει μουσικη στο αυτοκίνητο.

Για μένα είναι μια συνήθεια που απέκτησα απο το iPhone. Είναι πιο άνετα να ακούς μουσικη απο τις λίστες που έχεις φτιάξει, παρα απο ένα USB στικακι που όλα είναι ανακατεμένα.

Επίσης μπορω να ακούω μουσικη και να κάνω πλοήγηση.

Εγώ απο την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση. Στην πρώτη σελίδα της cm7 του mik και στην gingerbread του Andy, το λέει ξεκάθαρα ότι δέν δουλέυει το bluetooth. Ο λόγος ναι έιναι ο κερνελ αλλά μόνο και μόνο διότι η lg δέν έχει βγάλει ακόμα σε κοινή θέα τον δικό τις κερνελ που είναι συμβατές με την 2,3.

Οι κέρνελ που κατά καιρούς βάζουμε ( FRANCO-MIK ΚΤΛ) ειναι κερνελ από το FROYO 2.2 μονταρισμένοι έτσι ώστε και να bootάρει το κινητό με την 2,3 κατα κύριο λόγο και ύστερα πανω σε αυτόν τον κέρνελ κάνουν μετατροπές ώστε να τρέχει καλύτερα. Δέν πάυει όμως να έιναι κέρνελ απο το froyo!!!! ώσπου να βγάλει η lg τον δικό της ειδικά για την 2,3 όλες αυτές οι ρομ θα ειναι σε beta.

Για αυτό τον λόγο έχει Bug και το ραδιόφωνο και το adb και τα πιξελιάσματα.

Πάμε τώρα στις custom rom για 2,2. όπωσ ξέρετε ο κέρνελ της lg είναι για τα μπάζα, παρόλαυτα δουλέυει όλες τις λειτουργίες του κινητού. όταν κάποιος πειράξει λοιπόν αυτον τον κερνελ για να φτιάξει ας πούμε το multitouch, και για να τον κάνει πιό γρήγορο πρέπει να ξεφορτωθεί κώδικα. Μπορέι μεσα σε αυτόν τον κώδικα να είναι και του Bluetooth για αυτό και δέν δουλέυει στη lol. Μπορεί σε άλλη ρομ 2,2 να δουλέυει, ανάλογα τι μοντάρισμα έχει κάνει ο δημιουργός της ρόμ.