Jump to content

vagspir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagspir

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

vagspir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ρε παιδιά εχω πρόβλημα με το κινητό μου.... χωρίς να έχω βάλει handsfree μου δείχνει οτι τα έχω συνδεδεμένα απο το εικονιδιο επάνω δεξια. ετσι δεν μπορω να μιλησω στο κινητό αν δεν τα συνδεσω. δοκιμασα με το να το κλεισω και να το ανοιξω, δοκιμασα βγάζοντας την μπαταρια αλλα τιποτα. τι να κανω?
  2. Οσον αφορά τα βίντεο εχο περάσει κ εγω ενα .wmv και ενω ξεκινάει να παιζει μετά απο 3 δευτερόλεπτα κολλάει και πετάει προειδοποίηση "αδύνατη αναπαραγωγή περιεχομένου". κάτι παίζει με τα βιντεο.....(;)
  3. θενκς ρε παιδια...για πλακα μπορεις να συνδεθεισ ή να τρεχει τιποτα απο πισω. ασε να εχω καλυτερα ησυχο το κεφαλι μου. τα εκοψα ολα κ μονο wifi απο δω κ περα.
  4. thnx qsis το περναω μεσα ζιπαρισμενο ή οχι? Το ThinkFree διαβάζει pdf, doc, xls & ppt και τους τύπους με το x μπροστα για τα καινουργια office. ξερει κανεις καμια εφαρμογη να μετραει τα MB που κατεβαινουν για να ελεγχουμε τα ορια?
  5. Εσβησα το suite απο την καρτα καταλάθος γιατι έκανα διαμόρφωση....πως μπορω να το επαναφέρω? το κατεβάζω απο κάπου? qsis help :) στείλε κανα λινκ με το gps εχω ακούσει 10 διαφορετικα πράγματα...διαβάζω τα post και περιμενω να δω κατι σιγουρο και χωρις internet. κατι τελευταίο...ξέρετε ποιες εφαρμογες τρέχουν internet ωστε να τισ περιοριζουμε, μην παθουμε κανα σύγκριο με τον λογαριασμο, το ρολοι τρέχει ιντερνετ? γιατι εμφανιζει καιρό και ειδήσεις μαζι....
  6. Παιδιά καλησπέρα Πήρα και εγω το κινητάκι επιτέλους. Διάβασα ολα τα προηγούμενα ποστ όσο αφορά το gps και την πλοήγηση, δεν έβγαλα καμία άκρη και έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Μπορεί να πει κάποιος αναλυτικά τι πρέπει να κάνω για να έχω gps στο κινητό όλα κομπλε με χάρτες και φυσικά χωρίς να χρεώνομαι? να διευκρινήσω πως δεν το έχω παρει απο το πλαισιο εγώ. στο μενού έχει ένα εικονίδιο που λεεί "πλοήγηση", αυτο τι είναι?δεν κάνει?
  7. Παιδιά βοηθήστε με..... Είμαι ανάμεσα στα LG Optimus GT540, Sony Ericsson Xperia X8, ZTE Blade, Samsung Galaxy 3, και Samsung S5620 Monte. Κλείνω στο LG αλλά δεν ειμαι σίγουρος. Θέλω την γνώμη σας.....
  8. vagspir

    LG Optimus (GT540)

    Παιδιά βοηθήστε με..... Είμαι ανάμεσα στα LG Optimus GT540, Sony Ericsson Xperia X8, ZTE Blade, Samsung Galaxy 3, και Samsung S5620 Monte. Κλείνω στο LG αλλά δεν ειμαι σίγουρος. Θέλω την γνώμη σας.....
×
×
  • Create New...