pepe1 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Οχι δεν προσπαθησα καν. Εκανα τα backup μου με το Titanium. Λογω ελλειψης χρονου μεσα στην βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλημέρα σε όλους! με την αναβάθμιση σε V20G "έχασα" τους πεζούς χαρακτήρες στα sms. Γράφω κανονικά 160/μήνυμα αλλά στέλνω (και διαβάζω επίσης) μόνο κεφαλαία καμία συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλημέρα σε όλους! με την αναβάθμιση σε V20G "έχασα" τους πεζούς χαρακτήρες στα sms. Γράφω κανονικά 160/μήνυμα αλλά στέλνω (και διαβάζω επίσης) μόνο κεφαλαία καμία συμβουλή; Φίλε agkarag, αυτά που γράφεις είναι φυσιολογικά. Για το ότι δέχεσαι με κεφαλαία μόνο, μήπως ο αποστολέας τους άλλαξε κάποια σχετική ρύθμιση στη συσκευή του για να έχει 160 χαρακτήρες ? Διότι όταν έχεις μικρά γράμματα έχεις 70 χαρακτήρες άρα θα πληρώσεις 2 μηνύματα για να πεις τα ίδια πράγματα σε σχέση με τους 160 χαρακτήρες που εμφανίζονται πάντα με κεφαλαία γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 μήπως ο αποστολέας τους άλλαξε κάποια σχετική ρύθμιση στη συσκευή του για να έχει 160 χαρακτήρες ? Έχεις δίκαιο σε αυτό SiliconManC, αλλά για να γίνω πιο σαφής, θέλω να στέλνω sms με πεζά & τονισμένα γράμματα. Πρίν την αναβάθμιση αυτό έβλεπα στην οθόνη μου ήταν αυτό που έφευγε (ελεγμένο), ένω τώρα είτε με την stock είτε με άλλες εφαρμογές για sms, ό,τι και αν δοκίμασα, όλα τα μετατρέπει σε κεφαλαία. Ένα στα δέκα sms μου έχει πάνω από 50 χαρακτήρες, οπότε δεν με απασχολεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Σήμερα λένε ότι θα βγει η πρώτη επίσημη ROM CM7... Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almanak Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Βγηκε και η official cm7, nightly βεβαια, οποτε ας περιμενουμε λιγακι να δουμε τι παιζει απο bugs καλου κακου. http://get.cm/?device=p500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έβαλε κανείς την παραπάνω rom? Είναι καλύτερος ο kernel που έχει η είναι καλύτερος του franco ο. 35? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έβαλε κανείς την παραπάνω rom? Είναι καλύτερος ο kernel που έχει η είναι καλύτερος του franco ο. 35? Tα nightlies είναι ακόμα μόνο για πειραματισμούς, έχουν τα άπειρα προβλήματα... Ελπίζω με τις καθημερινές διορθώσεις σε καμιά εβδομάδα να έχει συμμαζευτεί λίγο και τα βασικά πράγματα να λειτουργούν σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Όχι τίποτα άλλο αλλά έβαλα και νέα baseband. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Όχι τίποτα άλλο αλλά έβαλα και νέα baseband. Πέρασε την AGA ROM τότε... Την έβαλα κι εγώ μέχρι να βγει stable cm7 και πραγματικά είναι πολύ καλή, με πάρα πολύ καλή αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Καλησπέρα σε όλους... Μια φίλη μου έχει το κινητό και χωρίς να ξέρει πως, στην αρχική οθόνη της άλλαξαν τα βασικά εικονίδια.. Εννοώ την κάτω μπάρα που έχει το εικονίδιο του τηλεφώνου, των επαφών, των μηνυμάτων και της πλοήγησης... Πως μπορεί να τα επαναφέρει;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Καλησπέρα σε όλους... Μια φίλη μου έχει το κινητό και χωρίς να ξέρει πως, στην αρχική οθόνη της άλλαξαν τα βασικά εικονίδια.. Εννοώ την κάτω μπάρα που έχει το εικονίδιο του τηλεφώνου, των επαφών, των μηνυμάτων και της πλοήγησης... Πως μπορεί να τα επαναφέρει;; ευχαριστώ Μπαίνει στο μενού-κουμπί μενού-επεξεργασία και σέρνει ότι θέλει όπου θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Παιδια καλησπερα, θελω hands-free για το lg επειδη τα "μαμα" χαλασαν... εχω βρει αυτα http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Handsfree-Headsets/PURO-Handsfree-Stereo-iPhone-3G-3GS-4-HFPR-IPHONEBK.htm .Ειναι συμβατα για απαντηση κλησεων κλπ ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almanak Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Όχι τίποτα άλλο αλλά έβαλα και νέα baseband. Για να μπει η νεα baseband απλα φλασαρουμε την γνησια ρομ μεσω KDZ η υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Υπάρχει ένα fix στο xda αλλα δεν ξέρω κατα πόσο δουλεύει. Ο καλύτερος τρόπος είναι το φλασαρισμα της 20g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 ρε παιδιά εγώ τι να κάνω έχω την cm7 6.5.8 να περάσω την μαμά πάλι αλλα την τελευταία εκδώσει θα πάει καλύτερα η μπα?? η έχει βγει καμια ποιο καλή rom από αυτή που έχω τώρα?? χωρίς bugs εννοείτε!!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δε νομίζω ότι αξίζει να βαλεις new baseband. Μέχρι στιγμής η rom του mik είναι ότι καλύτερο έχει βγει για το κινητό. Εγω πάντως έβαλα aga rom αλλα δε με ενθουσίασε. Είναι και 2.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δε νομίζω ότι αξίζει να βαλεις new baseband. Μέχρι στιγμής η rom του mik είναι ότι καλύτερο έχει βγει για το κινητό. Εγω πάντως έβαλα aga rom αλλα δε με ενθουσίασε. Είναι και 2.3.3 ποια είναι η rom του μικ γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου από τότε που βγήκε η cm7 6.5.8 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Καλησπερα. Πως μπορω να περασω το adobe flash. Player στο LG μου? Γινεται? Αν ναι πως? Υ.Γ. εχω την cm7 rom και kernel: goldenleaf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ειμαι root στην 2.3.3. Τι μου προτεινετε να περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Δε νομίζω ότι αξίζει να βαλεις new baseband. Μέχρι στιγμής η rom του mik είναι ότι καλύτερο έχει βγει για το κινητό. Εγω πάντως έβαλα aga rom αλλα δε με ενθουσίασε. Είναι και 2.3.3 Ειδα οτι εχεισ βαλει τα nightly. ειχεσ προβλημα με το proximity κατα την διαρκεια κλησεων;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Δεν την κράτησα την έβαλα για λίγο χωρίς κάρτα sim και την έβγαλα. Τελικά μάλλον θα επιστρέψω στη μάλιστα 2.3.3 με ελάχιστες εφαρμογές για δεύτερο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnS Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 καλησπερα παιδια, Μια ερωτηση μονο το μοναδικο μου προβλημα ειναι οτι επειδη μιλαω εξωτερικο μεσω ιντερνετ με Viber ειναι οτι εχω πολυ κακη συνδεση και σεδων δεν μπορω να μιλισω. Φταιει το κινητο και οι δυνατοτητες του? η ελευθερη μου μνημη ειναι κοντα στο 40μβ μπορει και αυτο.. Η μονη μου λυση ειναι να το κανω ροοτ και να μεταφερω apps αχρηστα στην καρτα οποτε να ελευθερωσω μνημη η και παλι δεν θα γινει τιποτα? υπαρχει αλλως τροπος να διωξω καποια apps? Αν βαλω την ανδροιδ 2.3 θα αλλαξει τιποτα? το κινητο ειναι στην 2.2 οπως ηταν! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα παιδιά είναι φυσικό από τις 8.30 το απόγευμα το έβγαλα από τον φορτιστή με πλήρες φόρτιση και μέχρι τώρα να έχει πάει 73% με καθόλου κλείσεις μόνο 15 λεπτά ίντερνετ με wifi και μετά με data Αλλά σύνολο λέω αν δεν είναι φυσικό τις να κάνω? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Δοκίμασε κανείς ics alfa 3? Τρέχει αρκετά καλά και αν και έχει κάποια θέματακια ακόμα είναι σε πολύ καλό δρόμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts