Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μια τελευταια ερωτηση. Ή εκδοση αυτη ειναι να βγει τις επομενες μερες, και απο που θα ενημερωθουμε για την υπαρξη της?

Κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα βγει,αλλά όταν αυτό γίνει να είσαι σίγουρος πως θα βουήξει ο τόπος στο thread... !!!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει καπου οδηγος για το πως μπορει να κανεις το κινητο root?

Με το SuperOneClick http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 .... ;)

Απλά συνδέεις το κινητό με τον Η/Υ,ανοίγεις το πρόγραμμα,το κινητό κάνει reboot και είσαι έτοιμος... ;)

Υπαρχει καπου οδηγος για το πως μπορει να κανεις το κινητο root?

Εγώ το δικό μου το έκανα με αυτό χωρίς να συνδέσω το κινητό με το pc.

Εγώ το δικό μου το έκανα με αυτό χωρίς να συνδέσω το κινητό με το pc.

Με έσωσες, και μένα μου με αυτό δούλεψε.

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Ενα θα σου πω το εχω ψαξει αρκετα με αυτα και τα περισσοτερα η δεν δουλευουν η απλα σου κανουν το κινητο αθορυβο. Το μονο που κανει δουλεια πραγματικα ειναι το root call blocker( Αν βγαλεισ και το Notification δεν φαινετε καν).Εχει αρκετες ρυθμισεις για customization ειναι free αλλα οπως καταλαβανεις θελει root..

Όντως είναι το μόνο που δουλεύει.

Πάω στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου για να επιλέξω να γραφω με το πληκτρολογιο Androit και δεν μου εχει τα ελληνικα στην λιστα με τις γλωσσες που θελω να εχω. Γιατι?

Και μια τελευταια ερωτηση. Ή εκδοση αυτη ειναι να βγει τις επομενες μερες, και απο που θα ενημερωθουμε για την υπαρξη της?

το κινητο σου εχει ενα προγραμματακι που λεγεται update notificator

αυτο σου λεει ποια ειναι η τρεχουσα εκδοση , οποτε αν δεις κατι διαφορετικο απο τη v10h που ειναι η τωρινη, τοτε αυτο σημαινει οτι ηρθε η 2.3

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

πως κάνω ρεσετ το κινητο ? και για back up και των apps ποιο προγραμμα είναι καλο να χρησιμοποιήσω(το κιν δεν είναι ροοταρισμενο)? και κάτι άλλο,απο την στιγμη κάνω ρεσετ το κινητο θα παει στις εργοστασιακες του ρυθμισεις?(επειδή εγω εχω βάλει και την τελευταια εκδοση που βγηκε για το κινητο, μετα θα πρέπει να την ξαναβάλω?)
Για να μη χάνετε το σταθμό σας ..... Metro Rest plus

Tην αναβάθμιση δεν την χάνεις .Μόνο τις εφαρμογές και τις επαφές που έχεις βάλει εσύ........
Θοδωρης

να υποθέσω ότι,ότιδήποτε έχω μεσα στην Sd καρτα δε θα σβηστεί ,ετσι? και κάτι επιπλέον.. αν κάνω back up τις εφαρμογές που έχω τώρα στο κινητο, μετα το ρεσετ απλως θα ξαναπεράσω ότι είχα κάνει back up και δε χρειάζονται ούτε install απο την αρχή ουτε τίποτα?

Σορρυ, μαλλον ηταν πολυ βραδυ και αλλα καταλαβαινα..

Sent from my LG-P500

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ρε παιδια θα με τρελάνει αυτο το κινητό.. έκανα το ρεσετ αλλα το προβλημα που είχα συνεχίζει..θα δοκιμασω τωρα να κάνω φορματ και στην SD μηπως είναι εκει το προβλημα.. σβήνω τα πάντα απο την κάρτα ή είναι αρχεία που πρέπει να κρατήσω και να τα ξαναπεράσω μετα?

ρε παιδια θα με τρελάνει αυτο το κινητό.. έκανα το ρεσετ αλλα το προβλημα που είχα συνεχίζει..θα δοκιμασω τωρα να κάνω φορματ και στην SD μηπως είναι εκει το προβλημα.. σβήνω τα πάντα απο την κάρτα ή είναι αρχεία που πρέπει να κρατήσω και να τα ξαναπεράσω μετα?

Θα σου πρότεινανα κρατήσεις ένα αντίγραφο της κάρτας σου στο pc σου. Μέσα έχει και το LG Pc Suite.

Βλέπω οτι το κινητό συνέχεια κατεβάζει δεδομένα. Στο εικονίδιο του G τα δύο βελάκια ( το ένα προς τα πάνω και το άλλο προς τα κάτω) αναβοσβήνουν συνέχεια. Έχω ορίσει αυτόματο συγχρονισμό του εταιρικού μου email ανά μία ώρα αλλά αυτά ( τα βελάκια) αναβοσβήνουν κάθε δευτερόλεπτο περίπου.

Πώς μπορώ να κρατήσω τον αυτόματο συγχρονισμό μου αλλά να εμποδίσω οτιδήποτε άλλο να συνδέεται με το GSM δίκτυό μου?

Επίσης, πώς μπορώ να έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το Wi-Fi όσο είμαι στο σπίτι για να συγχρονίζει απο το ασύρματό δίκτυο και να μην απενεργοποιείται όταν είναι σε αναμονή το κινητό?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• Administrators
υπάρχει κάποιο widget που να δείχνει μαζεμένα Μπαταρία wi-fi σήμα , και κτλπ ?

https://market.android.com/details?id=alei.switchpro&feature=search_result

Modpic.gif

Επίσης, πώς μπορώ να έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το Wi-Fi όσο είμαι στο σπίτι για να συγχρονίζει απο το ασύρματό δίκτυο και να μην απενεργοποιείται όταν είναι σε αναμονή το κινητό?

Πας Ρυθμίσεις/Στοιχεία ελέγχου ασύρματου & δικτύου/Ρυθμίσεις Wi-Fi πατάς menu/Για προχωρημένους/Πολιτική αδράνειας Wi-Fi και βάζεις αυτό που θέλεις.

παιδια ειμια κάτοχος τοθ π500 και θέλω να μάθω πως γινετε να φτιαξω λιγο τον τηλεφωνικο καάλογο γιατι εχω περασει τα τηλέφωνα απο την σιμ και καταλαβεναιτε τι γινετε αν υπαρχει κάποια λυση μέσω υπολογιστη θα με διευκόληνε πολυ...ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας....

παιδια ειμια κάτοχος τοθ π500 και θέλω να μάθω πως γινετε να φτιαξω λιγο τον τηλεφωνικο καάλογο γιατι εχω περασει τα τηλέφωνα απο την σιμ και καταλαβεναιτε τι γινετε αν υπαρχει κάποια λυση μέσω υπολογιστη θα με διευκόληνε πολυ...ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας....

Φτιαξε λογαριασμο gmail....μετα πηγαινε στο κινητο: ρυθμισεις->λογαριασμοι->προσθηκη λογαριασμου (βαλε το gmail σου και κανε συγχρονισμο των επαφων)....θα μεταφερθουν στο gmail και μετα θα μπορεις να της κανεις edit απο το pc (gmail->καρτέλα επαφες,πανω απο την συνθεση μηνυματος) αφου σε ''κουραζει'' στο κινητο.:)

Ριξε μια ματια και εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440

Edited by sakiss

παιδια χρησιμοποιει κανεις skype με επισημη 2.2.2 ?

το ξαναβαλα μετα απο καιρο γιατι το ξαναχρειαζομαι αυτη τη περιοδο και παρατηρω οτι μου γυρναει κατευθειαν τον ηχο στο μεγαφωνο , το κουμπι για ακουστικο/μεγαφωνο δεν κανει τιποτα

δε θυμαμαι να το εκανε αυτο στη 2.2 , οποτε υποθετω οτι υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με τη rom (δοκιμασα να το ξαναεγκαταστησω ή να ανοιγοκλεισω τη συσκευη, αλλα τιποτα)

παρολα αυτα ρωταω για να βεβαιωθω οτι ειναι θεμα ασυμβατοτητας και οχι της δικης μου συσκευης συγκεκριμενα

παιδια χρησιμοποιει κανεις skype με επισημη 2.2.2 ?

εγω. δεν ειναι θεμα της ρομ. ειναι θεμα του skype. εχει αυτο το προβλημα

εγω. δεν ειναι θεμα της ρομ. ειναι θεμα του skype. εχει αυτο το προβλημα

Ναι εννοειται οτι ειναι του skype ,για αυτο μιλησα για ασυμβατοτητα, η ρομ μια χαρα ειναι

Εψαξα λιγο στο ιντερνετ, το προβλημα υπαρχει εδω και καιρο, αλλα απο οτι φαινεται μας εχουν χεσμενους..

Sent from my LG-P500