Jump to content

konstan19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About konstan19

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

konstan19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://lh6.ggpht.com/ZBIqh_nT-qCgKgtHARUCVM_8rcBXiY3JKt-M9isLS1tIDNsnMJ_ObY7f71OIsYTEZGhi=w300 Νέο UPDATE μετά από καιρό! Συνεχίστε τα ανέμελα ταξίδια σας στο μετρό, τραμ και προαστιακό Αθήνας, χωρίς καν να απαιτείται σύνδεση στο internet. Βρείτε το εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myfapp.metrorestfree ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ * Αφαίρεση διαφημίσεων! * Ένα 'ταξίδι στο χρόνο' - σπέσιαλ δώρο έκπληξη για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή! * Ενημέρωση νέων γραμμών προαστιακού * Ενημέρωση χρόνων * Άλλες προσθήκες και μικροδιορθώσεις
  2. konstan19

    Moto G

    Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτή η σελίδα σήμερα προστέθηκε ή υπάρχει εδώ και καιρό; https://motorola-mobility-en-in.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/102775 ? :w00t:
  3. ΝΕΟ UPDATE! Νέα λειτουργία 'ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ': Αποθηκεύστε διαδρομές που κάνετε συχνά και κερδίστε ακόμα περισσότερο χρόνο χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε όλες τις στάσεις σας κάθε φορά που μπαίνετε σε κάποιο μέσο! http://s29.postimg.org/qlbgdxo43/image.jpg http://s28.postimg.org/5m9v86pvt/image.jpg Και πολλές ακόμα προσθήκες, εκπλήξεις και μικροδιορθώσεις Δείτε περισσότερα και κατεβάστε την απο εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myfapp.metrorestfree Ή σκανάρετε το QR Code: http://s28.postimg.org/l5zbz4nex/metrorest.jpg
  4. Χαίρομαι που βρήκες ωραίες και χρήσιμες όλες τις αλλαγές! :) Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου όσον αφορά τις συνδυαστικές διαδρομές και τους σταθμούς μετεπιβίβασης και έχω σκοπό να το το μελετήσω και να δω τι μπορώ να κάνω όταν θα έχω το χρόνο. υ.γ. είναι σχεδόν έτοιμο και το επόμενο update το οποίο θα έρθει σχετικά σύντομα...;)
  5. -- Η μεγαλύτερη αναβάθμιση μέχρι στιγμής!! -- Άργησε αλλά ανέβηκε η νέα έκδοση με υποστήριξη της Αγγλικής γλώσσας και τη δυνατότητα να συνδυάσετε γραμμές απο το ίδιο μέσο ή ακόμα και μεταξύ διαφορετικών μέσων όπως είχε προτείνει και ο jolas παραπάνω (plus κάποιες επιπλέον μικροαλλαγές που μπορεί να προσέξετε μόλις τη χρησιμοποιήσετε). http://s30.postimg.org/kfmjj3tkt/image.jpg http://s4.postimg.org/c5kxbvl6h/image.jpg Κατεβάστε τη απο εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myfapp.metrorestfree ή σκανάρετε εδώ: http://s18.postimg.org/s21mgco51/metrorest.jpg Για οποιοδήποτε σχόλιο μη διστάσετε να μου γράψετε τη γνώμη σας είτε εδώ είτε στο Google Play. Είμαι όλος αυτιά. ;):)
  6. konstan19

    Moto G

    Για δοκίμασε αυτό: Πας στις ρυθμίσεις > wifi > advanced > 'scanning always available' και ξετίκαρέ το.. Χωρίς να μαι 100% σίγουρος γιατί δε το χω ψάξει υπάρχει μια πιθανότητα να είναι αυτό που σε χρεώνει.
  7. konstan19

    Moto G

    Όχι. Ανάμεσα στο σημείο που τελειώνει η οθόνη και του πλαστικού υπάρχει ένα ελάχιστο κενό(δεν εφάπτονται τελείως αυτα τα 2) και εκει ειναι που γεμίζει με σκόνη. Ευχαριστώ. Κάτι τέτοιο είχα υποψη μου και εγώ απλά σκεφτόμουν αν όντως θα κάνει δουλειά.
  8. konstan19

    Moto G

    Το χω μόνο ένα μήνα το κινητό και έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει κόκκους σκόνης γύρω γύρω μεταξύ οθόνης και πλαστικού.. Γνωρίζει κανένας καποιον ασφαλή τρόπο για να καθαριστεί ή τελικά η μόνη λύση είναι η θήκη?
  9. Και βέβαια συνεχίζεται η ανάπτυξη της εφαρμογής. Στην επόμενη αναβάθμιση θα έχω 1. προσθήκη και άλλων γλωσσών πέρα απο τα Ελληνικά και 2. αυτό που μου είχες προτείνει σε προηγούμενο ποστ - να μπορείς δηλαδή να το χρησιμοποιείς και μεταξύ διαφορετικών γραμμών ή ακόμα και μέσων. Αυτές είναι οι 2 μεγάλες προσθήκες της επόμενης αναβάθμισης (θα υπάρχουν και μικρότερες φυσικά). Στην όλη διαδικασία της ανάπτυξης της εφαρμογής είμαι μόνος μου οπότε μου παίρνει παραπάνω χρόνο και προσπάθεια για να την ετοιμάσω. Ειδικά η 2η προσθήκη που αναφέρω παραπάνω χρειάζεται αρκετή δουλίτσα. Απλά αυτήν την περίοδο δε μου περισσεύει καθόλου χρόνος για να ασχοληθώ όσο θέλω με την εφαρμογή. Εξάλλου η τελευταία αναβάθμιση έγινε πριν απο περίπου ένα μήνα. Δε μου είναι εύκολο να βγάζω αναβαθμίσεις καθε 10-15 μέρες (γενικά στοχεύω σε πιο μεγάλες και ουσιαστικές αναβαθμίσεις) αν σκεφτείς ακόμα ότι αυτό το κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο απο χόμπι. Ακούω τι έχετε να μου προτείνετε και κάνω ότι καλύτερο μπορώ. υ.γ. Ευχαριστώ και πάλι για την πρότασή σου. Μ άρεσε τελικά και προσπαθώ να την ενσωματώσω στην εφαρμογή κάνοντάς την όσο πιο απλή και χρηστική γίνεται - χωρίς πολλά πολλά, για περισσότερο χρόνο ξεκούρασης/χαζέματος στα μέσα. ;)
  10. Ίσα Ίσα. ;-) Ενδιαφερον concept, θα το κοιτάξω κατα πόσο μπορεί να γίνει και να είναι αξιόπιστο.
  11. Χρόνια Πολλά! Ευχαριστώ για το σχόλιο. Οι προτάσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες. Διόρθωσέ με αν δεν κατάλαβα καλά την πρότασή σου. Ο κύριος σκοπος της εφαρμογής αυτής ειναι να μετράει τον χρόνο που χρειάζεσαι μέχρι να αποβιβαστείς και να σε ειδοποιεί έγκαιρα όπως απάντησα και στο store. Αυτό σημαίνει ότι αν π.χ. πας από Ευαγγελισμό (μετρό γραμμή 3) στην Ομόνοια (μετρό γραμμή 2) τότε θα πρέπει έτσι και αλλιώς να αποβιβαστείς πρώτα στο Σύνταγμα για να αλλάξεις αποβάθρες. Η εφαρμογή μπορεί να υπολογίσει αυτήν την χρονική διάρκεια (Ευαγγελισμό- Σύνταγμα και μετά ξεχωριστά Σύνταγμα-Ομόνοια) και να σε ειδοποιήσει πριν φτάσεις αλλά δε μπορεί να υπολογίσει τον ποσο χρόνο θα κάνεις για να πας στην επόμενη αποβάθρα και να πάρεις το επόμενο μετρό για να φτάσεις Ομόνοια και δε ξερω κατα ποσο κατι τέτοιο ειναι εφικτό γενικά (οι εκτιμώμενοι χρόνοι απο κει και πέρα είναι πολύ δύσκολο να βγαίνουν πάντα σωστοί). Το ίδιο ισχύει αν θες να αλλάξεις μεταξύ πχ μετρό και τραμ ή προαστιακό. Παρόλα αυτά διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος αυτό που εννοούσες ή αν έχεις κάποια άλλη πρόταση. Ευχαριστώ και πάλι.
  12. Νέα έκδοση!! -Προσθήκη 3 γραμμών προαστιακού (Αεροδρόμιο - Άνω Λιόσια, Αεροδρόμιο - Κιάτο, Πειραιάς - Αθήνα - Χαλκίδα) -Προσθήκη του σταθμού 'Άγια Μαρίνα' στην Γραμμή 3 του Μετρό -Προσθήκη εκτιμώμενων χρόνων άφιξης σε κάθε σταθμό -Διόρθωση back button -Συμβατό με την τελευταία έκδοση Android -άλλες μικροδιορθώσεις Βρείτε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myfapp.metrorestfree&hl=el
  13. Προστέθηκαν και οι 3 γραμμές του τραμ (Σ.Ε.Φ - ΒΟΥΛΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Σ.Ε.Φ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΒΟΥΛΑ). Πλέον μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και στο μετρό και στο τραμ.
  14. Ευχαριστώ φίλε μου! Σωστή η παρατήρησή σου και μαρέσει σαν ιδέα απλά αυτό τον καιρό ο χρόνος μου είμαι λίγο περιορισμένος και η υλοποίηση είναι αρκετά πιο δύσκολη για να την ξεκινήσω τώρα. Έχω σκοπό να προσθέσω και άλλα μέσα σιγά σιγά στα οποία το gps δεν είνια απαραίτητο. Σίγουρα όμως θα το κοιτάξω και αυτό που είπες και ανάλογα με το χρόνο που θα έχω θα προσπαθήσω να το φτιάξω.
×
×
  • Create New...