Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έκανα και τίποτα και τρίτη φορά

Δοκίμασε με απενεργοποιημενο το antivirus του υπολογιστη σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

βγάζεις τη μπαταρία τη βάζεις το ξανασυνδέεις και συνεχίζει μόνο του χωρίς να το ανοίξεις.

Αυτό έκανε ο αδερφός μου και ολοκληρώθηκε κανονικά

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Με την αναβάθμιση είναι σαν να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Δηλαδή τα χάνεις όλα από μέσα??

Τι πλεονεκτήματα έχεις αν κανείς αναβάθμιση λογισμικού??

Με την αναβάθμιση είναι σαν να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Δηλαδή τα χάνεις όλα από μέσα??

Τι πλεονεκτήματα έχεις αν κανείς αναβάθμιση λογισμικού??

στις αναβαθμισεις της lg δε σου πειραζει τιποτα (προσωπικα δεν εκανα κανενα backup γιατι δε με ενδιεφερε , αλλα τελικα ολες οι εφαρμογες μου και οι ρυθμισεις εμειναν ως ειχαν ) , σε αλλα κινητα μπορει και να στα εξαφανιζει ολα, πχ μου ετυχε αυτο στο zte blade της αδερφης μου οπου εκανα την επισημη της wind

σε περιπτωση που δε θες να ασχοληθεις με μαγειρεμενες rom, τοτε κανε οπωσδηποτε τη πιο προσφατη αναβαθμιση κανει το κινητο πολυ πιο σταθερο (γιατι με την αρχικη ρομ εχει θεμα με την sd και κανει επανεκκινησεις ) και ελαφρως πιο γρηγορο

επισης μια αλλη εντονη βελτιωση που παρατηρησα ειναι οτι βελτιωνει τη ληψη του wifi

οπτικα δε θα αλλαξει κατι, οπως το ξερεις θα μεινει , απλα θα ειναι πολυ πιο σταθερο

και ελπιζουμε να βγει συντομα και η 2.3.3

....................................................................................................

Αντε παλι..

http://db.tt/8Ahg28l

Sent from my LG-P500

Edited by sakiss

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Αρχισαν τα περιεργα σε μενα. Ξαφνικα κανει επανεκινησεις. Ανοιγει και μολις βγει το "ANDROID" κανει παλι restart. Εβγαλα sd, εβγαλα sim και δεν καταφερα τιποτα. Τι μπορω να το κανω παιδες? :(

Αρχισαν τα περιεργα σε μενα. Ξαφνικα κανει επανεκινησεις. Ανοιγει και μολις βγει το "ANDROID" κανει παλι restart. Εβγαλα sd, εβγαλα sim και δεν καταφερα τιποτα. Τι μπορω να το κανω παιδες? :(
Να φανταστω είσαι με stock rom.Εχεις κάνει το τελευταίο update?

Να φανταστω είσαι με stock rom.Εχεις κάνει το τελευταίο update?

Ναι με την stock ειμαι και ειχα κανει και update.

Ναι με την stock ειμαι και ειχα κανει και update.

Ωραια...διαβασε το παρακατω topic.Eχει αρκετά πράγματα να δοκιμάσεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894210

Ωραια...διαβασε το παρακατω topic.Eχει αρκετά πράγματα να δοκιμάσεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894210

Ξεκιναω το διαβασμα και θα επανελθω. Ευχαριστω πολυ

απο που κατεβάζουμε το PC Suite? :/

Υπάρχει μέσα στην κάρτα SD του κινητού φάκελος που περιέχει το πρόγραμμα εγκατάστασης για το PC... ;)

Υπάρχει μέσα στην κάρτα SD του κινητού φάκελος που περιέχει το πρόγραμμα εγκατάστασης για το PC... ;)

Ξέρεις γιατι ρωταω? κοιτα εχω ιντερνετ σπιτι . αλλα οχι ασυρματο . συνδεεω το καλωδιο με το pc αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ με το κινητο :/ τι πρεπει να κανω?

Υπαρχει τροπος να ορισω ωστε να γινεται εγκατασταση των εφαρμογων στην sd?

Το μονο που βρηκα, είναι να παω στις εφαρμογες και αν μου το επιτρεπουν να τις περασω στην sd αφου πρωτα εχουν εγκατασταθει στην συσκευη.

Επίσης, μπορω να απενεργοποιήσω τον ήχο εκκινησης?

Το μονο που βρηκα, είναι να παω στις εφαρμογες και αν μου το επιτρεπουν να τις περασω στην sd αφου πρωτα εχουν εγκατασταθει στην συσκευη.

Επίσης, μπορω να απενεργοποιήσω τον ήχο εκκινησης?

1. Aπλώς κάθε φορα θα δοκιμάζεις εαν μπορείς να την μεταφέρεις..δεν γίνεται με όλες τις εφαρμογές.Τα widgets ΔΕΝ θα τα μεταφέρεις στην sd γιατι έτσι δεν θα λειτουργούν.
  2. Εαν έχεις επιλογή στους Hχους για Ενταση συστήματος την βάζεις στο 0% αλλιως δοκίμασε με την παρακάτω εφαρμογη (την οποια μην μεταφέρεις στην sd)

https://market.android.com/details?id=com.antweb.silentboot

Edited by sakiss

1. Εαν έχεις επιλογή στους Hχους για Ενταση συστήματος την βάζεις στο 0% αλλιως δοκίμασε με την παρακάτω εφαρμογη (την οποια μην μεταφέρεις στην sd)

https://market.android.com/details?id=com.antweb.silentboot

Δοκιμασα την εφαρμογή και λειτουργεί μια χαρα. Απλα σου απενεργοποει το ηχειο και μολις "φορτωσει" τοτε το ενεργοποει παλι.

Θα πας ρυθμισεις, εφαρμογες, αναπτυξη, και θα τσεκαρεις το εντοπισμος σφαλματων usb.

Μετα θα συνδεθει κανονικα.

και φυσικά να μην ειναι συνδεμενο με το LG Suite

Ξέρεις γιατι ρωταω? κοιτα εχω ιντερνετ σπιτι . αλλα οχι ασυρματο . συνδεεω το καλωδιο με το pc αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ με το κινητο :/ τι πρεπει να κανω?

Νομίζω πως δεν γίνεται να συνδεθεί έτσι το κινητό στο internet,θέλει wifi...

Αν δεν έχει επιλογή για wifi το router σου,πήγαινε σε καμιά καφετέρια που να είναι hotspot για να κάνεις αναβαθμίσεις προγραμμάτων κτλ.

Βάλε αυτό το προγραμματάκι φίλε...

https://market.android.com/details?id=com.leinardi.setinstalllocation&feature=search_result

Είναι για root συσκευές και δίνει την επιλογή για default εγκατάσταση στην κάρτα SD.Προσοχή όμως, τα widgets,twitter,FB και προγράμματα που κάνουν Google sync να τα έχεις όλα στην μνήμη του τηλεφώνου.

Εχω παρατηρησει το εξης. Η ωρα του widget που δειχνει τον καιρο δεν συμβαδιζει με την ωρα που εχω βαλει στο κινητο. Για την ακριβεια καθε φορα που ξεκλειδωνω το τηλεφωνο παρατηρω οτι η αναγραφομενη ωρα του widget ειναι αυτη που εδειχνε οταν το κλειδωσα τελευταια φορα αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα ανανεωνεται και παιρνει την ωρα του τηλεφωνου. Γνωριζετε το γιατι και πως μπορει να διορθωθει?

μερικές ερωτήσεις παιδιά :

1.το κινητό υποστηρίζει ... πως να το πω? multitasking?

Τι εννοω: στο SE w705 που χρησιμοποιώ μπορώ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ να ακούω μουσικη (η Mp3 η ραδιόφωνο), να γράφω μυνήματα, να σερφάρω και να παίζω τα στοιχήματα μου στη betfair (με μια ειδική java εφαρμογή). Απλά εχω κάτι "μπροστά" και τα υπόλοιπα είναι ελαχιστοποιημένα και τα φέρνω μπροστά οποτε θέλω.

Δεν ξέρω μάλιστα αν η απορία μου αφορά το κινητό η το λειτουργικό. Ειναι το σημαντικότερο για μένα αυτό το χαρακτηριστικό. Χωρίς αυτό δεν μπορώ να πάρω οποιοαδήποτε συσκευη.

2. επειδή ειμαι παντελώς άσχετος απο android. Δωρεάν, νόμιμες εφαρμογές υπάρχουν? Η εγκατάσταση τους είναι εύκολη?

3. η μουσική από τα ακουστικά πως είναι? Εντάξει φαντάζομαι χειρότερη απο τα walkman της SE αλλά εν πάσει περιπτώσει να ειναι ικανοποιητική , σε αποδεκτά επίπεδα.

4. επειδή είμαι και λίγο περηφανος στα αυτιά : όταν σε καλούν ο ήχος του είναι δυνατός και (το σπουδαιότερο) ευδιάκριτος.?

5. συντομεύσεις μπορώ να κάνω στην επιφάνεια εργασιας.

ευχαριστώ πολύ.

Έχεις βάλει κάποιον task killer; Ποιο widget χρησιμοποιείς;

Δεν χρησιμοποιω καποιο task killer γιατι εχω διαβασει οτι δεν υπαρχει λογος. Χρησιμοποιω το εργοστασιακο widget που εχει η LG που ενημερωνεται απο το Accuweather.com

μερικές ερωτήσεις παιδιά :

1.το κινητό υποστηρίζει ... πως να το πω? multitasking?

Τι εννοω: στο SE w705 που χρησιμοποιώ μπορώ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ να ακούω μουσικη (η Mp3 η ραδιόφωνο), να γράφω μυνήματα, να σερφάρω και να παίζω τα στοιχήματα μου στη betfair (με μια ειδική java εφαρμογή). Απλά εχω κάτι "μπροστά" και τα υπόλοιπα είναι ελαχιστοποιημένα και τα φέρνω μπροστά οποτε θέλω.

Δεν ξέρω μάλιστα αν η απορία μου αφορά το κινητό η το λειτουργικό. Ειναι το σημαντικότερο για μένα αυτό το χαρακτηριστικό. Χωρίς αυτό δεν μπορώ να πάρω οποιοαδήποτε συσκευη.

2. επειδή ειμαι παντελώς άσχετος απο android. Δωρεάν, νόμιμες εφαρμογές υπάρχουν? Η εγκατάσταση τους είναι εύκολη?

3. η μουσική από τα ακουστικά πως είναι? Εντάξει φαντάζομαι χειρότερη απο τα walkman της SE αλλά εν πάσει περιπτώσει να ειναι ικανοποιητική , σε αποδεκτά επίπεδα.

4. επειδή είμαι και λίγο περηφανος στα αυτιά : όταν σε καλούν ο ήχος του είναι δυνατός και (το σπουδαιότερο) ευδιάκριτος.?

5. συντομεύσεις μπορώ να κάνω στην επιφάνεια εργασιας.

ευχαριστώ πολύ.

1. Ναι και πιο ανώδυνα απο το sony.
  2. Και free και paid.Πανευκολη διαδικασια με install μέσω android market η και απο το pc.
    https://market.android.com/
  3. Tεζα ειναι :p
  4. Απλα ικανοποιητικος....πήγαινε multirama να τον τεσταρεις.
  5. Οτι γουσταρεις μπορείς να κανεις με το αναλογο widget.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις περι Android διαβάζεις και ρωτάς εδω :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440

Γενικά περι εφαρμογών εδώ

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

Βάλε αυτό το προγραμματάκι φίλε...

https://market.android.com/details?id=com.leinardi.setinstalllocation&feature=search_result

Είναι για root συσκευές και δίνει την επιλογή για default εγκατάσταση στην κάρτα SD.Προσοχή όμως, τα widgets,twitter,FB και προγράμματα που κάνουν Google sync να τα έχεις όλα στην μνήμη του τηλεφώνου.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο.