tibillys Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εχει βρει κανεις κανενα music player που οταν διαλεγεις artist να σου δειχνει ολα τα τραγουδια του και οχι τα album?εχω δοκιμασει ολους τους top player αλλα τιποτα,, Μονο το songbird με καλυπτει αλλα κανει τρελο battery drain και μερικες φορες κολαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εχει βρει κανεις κανενα music player που οταν διαλεγεις artist να σου δειχνει ολα τα τραγουδια του και οχι τα album?εχω δοκιμασει ολους τους top player αλλα τιποτα,, Μονο το songbird με καλυπτει αλλα κανει τρελο battery drain και μερικες φορες κολαει. Εγω χρησιμοποιω τον mixzing. Οταν διαλεγεις καλλιτεχνη σου εμφανιζει τα αλμπουμ αλλα και μια επιλογη που σου ανοιγει ολα τα κομματια του. Εκτος αυτου εχει equaliser, επιλογη για να διαλεξεις φακελο πολυμεσων, σου κατεβαζει αυτοματα τα εξωφυλλα και φυσικα ειναι δωρεαν. Απο τους καλυτερου player κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 στην αρχικη οθονη δεν εχει ενα πλαισιο που διχνει το καιρο και την θερμοκρασια πως το επαναφερω αυτο ? επειδη το εσβησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την ηχογράφηση. Έκανα σήμερα μια ηχογράφηση 1 ώρας και 15 λεπτών περίπου και μέσα στον φάκελο που αποθηκεύεται “τα έγγραφα μου” -> “VoiceRecorder” το αρχείο είναι μόνο 16 λεπτά?? Τι έχει συμβεί?? Όταν πάω στην φωνητική εγγραφή μου δείχνει ότι έχει χώρο για ηχογράφηση γύρω στις 320 ώρες?? Μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί τα έχω ψηλοπαιξει που έχασα το αρχείο. Έκανα ένα επιπλέον test, ηχογράφησα για δοκιμή 10 λεπτά, και μόλις πάτησα το “STOP” έγραψε μόνο 51sec. Τι παίζεται?? Υπάρχει περίπτωση να το σπάει σε κομμάτια το αρχείο ή τα έχασα όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εγω χρησιμοποιω τον mixzing. Οταν διαλεγεις καλλιτεχνη σου εμφανιζει τα αλμπουμ αλλα και μια επιλογη που σου ανοιγει ολα τα κομματια του. Εκτος αυτου εχει equaliser, επιλογη για να διαλεξεις φακελο πολυμεσων, σου κατεβαζει αυτοματα τα εξωφυλλα και φυσικα ειναι δωρεαν. Απο τους καλυτερου player κατα τη γνωμη μου. Πολυ καλο προγραμματακι και παναλαφρο.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 στην αρχικη οθονη δεν εχει ενα πλαισιο που διχνει το καιρο και την θερμοκρασια πως το επαναφερω αυτο ? επειδη το εσβησα? Πατάς το δάχτυλό σου μόνιμα σε ένα σημείο στην homescreen που θες να το βάλεις, διαλέγεις "Γραφικά Στοιχεία" και βάζεις το "Καιρός"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εγώ απο την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση. Στην πρώτη σελίδα της cm7 του mik και στην gingerbread του Andy, το λέει ξεκάθαρα ότι δέν δουλέυει το bluetooth. Ο λόγος ναι έιναι ο κερνελ αλλά μόνο και μόνο διότι η lg δέν έχει βγάλει ακόμα σε κοινή θέα τον δικό τις κερνελ που είναι συμβατές με την 2,3. Οι κέρνελ που κατά καιρούς βάζουμε ( FRANCO-MIK ΚΤΛ) ειναι κερνελ από το FROYO 2.2 μονταρισμένοι έτσι ώστε και να bootάρει το κινητό με την 2,3 κατα κύριο λόγο και ύστερα πανω σε αυτόν τον κέρνελ κάνουν μετατροπές ώστε να τρέχει καλύτερα. Δέν πάυει όμως να έιναι κέρνελ απο το froyo!!!! ώσπου να βγάλει η lg τον δικό της ειδικά για την 2,3 όλες αυτές οι ρομ θα ειναι σε beta. Για αυτό τον λόγο έχει Bug και το ραδιόφωνο και το adb και τα πιξελιάσματα. Πάμε τώρα στις custom rom για 2,2. όπωσ ξέρετε ο κέρνελ της lg είναι για τα μπάζα, παρόλαυτα δουλέυει όλες τις λειτουργίες του κινητού. όταν κάποιος πειράξει λοιπόν αυτον τον κερνελ για να φτιάξει ας πούμε το multitouch, και για να τον κάνει πιό γρήγορο πρέπει να ξεφορτωθεί κώδικα. Μπορέι μεσα σε αυτόν τον κώδικα να είναι και του Bluetooth για αυτό και δέν δουλέυει στη lol. Μπορεί σε άλλη ρομ 2,2 να δουλέυει, ανάλογα τι μοντάρισμα έχει κάνει ο δημιουργός της ρόμ. Το είχα αναφέρει σε παλιοτερο μήνυμα ότι οι kernels των 2.3.3 είναι προσαρμογές του 2.2 Όμως για τους custom kernels που απευθύνονται στην 2.2 θα έπρεπε να υπάρχουν όλες οι λειτουργίες. Any way για μένα το LG One είναι μια πολυ καλη συσκευη. Απο εκει και πέρα αν κάποιος θέλει να πάρει όσα προσφέρουν άλλες συσκευές με πολυ πιο δυνατο hardware, αναγκαστικά θα πρέπει να δεχθεί κάποια πράγματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Πάμε τώρα στις custom rom για 2,2. όπωσ ξέρετε ο κέρνελ της lg είναι για τα μπάζα, παρόλαυτα δουλέυει όλες τις λειτουργίες του κινητού. όταν κάποιος πειράξει λοιπόν αυτον τον κερνελ για να φτιάξει ας πούμε το multitouch, και για να τον κάνει πιό γρήγορο πρέπει να ξεφορτωθεί κώδικα. Μπορέι μεσα σε αυτόν τον κώδικα να είναι και του Bluetooth για αυτό και δέν δουλέυει στη lol. Μπορεί σε άλλη ρομ 2,2 να δουλέυει, ανάλογα τι μοντάρισμα έχει κάνει ο δημιουργός της ρόμ. τοτε τι νοημα εχει να βαζεις custom rom που να εχει χαλασμενες λειτουργιες? :wacko: τι λετε ρε παιδια θα με τρελλανετε? και οταν θα βγει η επισημη 2.3 τα ιδια θα λετε και για την 2.3. αυτο ειναι το θεμα με το source code. χωρις το απαραιτητο documentation αρκεισαι στο trial and error για να καταλαβεις τι κανει ο κωδικας που εχεις στα χερια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 τοτε τι νοημα εχει να βαζεις custom rom που να εχει χαλασμενες λειτουργιες? τι λετε ρε παιδια θα με τρελλανετε? και οταν θα βγει η επισημη 2.3 τα ιδια θα λετε και για την 2.3. Μαλλον δεν με κατάλαβες φίλε, δεν είπα τέτοιο πράγμα, ότι έχουν χαλασμένες λειτουργίες. Είπα ότι υπάρχει περίπτωση να έχει ξεφορτωθεί ο απαραίτητος κώδικας για κάποια χ δευτερέυουσα λειτουργία του κινητού ( Πχ σύνδεση Bloutooth mε το αυτoκίνητο) με αποτέλεσμα να μην δουλέυει κάτι άλλο.. ; Ούτε έιπα ότι ΟΛΕΣ οι rom έχουν πρόβλημα και ότι έτσι έιναι. Όταν θα βγεί η 2,3 τι θα λέμε ακριβώς? Ότι έιναι για τα μπάζα? Αυτό εννοείς? Δεν ξέρω να σου απαντήσω, δεν έχει βγέι ακόμα, δεν έχω δει το sourcecode. Για τον κέρνελ του froyo όμως, επειδή ξέρω , ναι είναι για τα μπάζα. Απλά θυμίσου τι αναταπόκριση είχε το κιν όταν το πρωτοαγόρασες σε σύγκριση με μία οποιαδήποτε custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Λογικά οι ρομ που βασίζονται στην 2.2 δεν θα έπρεπε να έχουν προβλήματα η να λείπουν δυνατότητες. Απο την εμπειρία μου σε custom rom των windows mobiles, αλλα και ένα τρίμηνο που πέρασα απο το galaxy S και απο την πρώτη μέρα το ειχα με custom, ακόμα και σε lite εκδόσεις δεν αφαιρουσαν δυνατότητες. Αν τώρα δεν έχουν άλλη επιλογη και δεν πρόκειται για αδυναμία ένταξη δεν χάλασε ο κόσμος για την δυνατότητα ακροασης μουσικη απο το car stereo. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) οταν κατεβαζεις καποιες εφαρμογες μεσα στο menu δεν τα χωριζει σε κατηγοριες με ονομα "ληψεις?" πως μπορω να αφερεσω την κατηγορια ληψεις? οταν τα μετακινω μαζι με ολα τα αλλα εικονιδια? γιατι μου μενει κενη η κατηγορια ληψεις :/ Edited June 3, 2011 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mschumi Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Γεια σας παιδιά ο Αδερφός μου έχει το LG P500 και έχει το εξής πρόβλημα: Δέν του κλειδώνει το GPS παρα μόνο όταν συνδέεται στο ίντερνετ (δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση και είναι με την μαμά Froyo) Υπάρχει κάποια λύση????? Φιλικά Πάυλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Γεια σας παιδιά ο Αδερφός μου έχει το LG P500 και έχει το εξής πρόβλημα: Δέν του κλειδώνει το GPS παρα μόνο όταν συνδέεται στο ίντερνετ (δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση και είναι με την μαμά Froyo) Υπάρχει κάποια λύση????? Φιλικά Πάυλος Μήπως έχει απενεργοποιημένο το gps από το μενού ? Αν όχι ας κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά ο Αδερφός μου έχει το LG P500 και έχει το εξής πρόβλημα: Δέν του κλειδώνει το GPS παρα μόνο όταν συνδέεται στο ίντερνετ (δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση και είναι με την μαμά Froyo) Υπάρχει κάποια λύση????? Φιλικά Πάυλος Μην περιμενεις να σου κλειδωσει με το μαμα gps κατεβασε καποιο απο το μαρκετ γτ το πλοηγηση που εχει ειναι για τα μπαζα.Οι χαρτες απο την αλλη κλειδωνουν αλλα οπως ειναι φυσιολογικο αργουν να φορτοσουν. edit: Η σελιδα 197 μπορει να βοηθησει. Edited June 3, 2011 by tibillys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Μην περιμενεις να σου κλειδωσει με το μαμα gps κατεβασε καποιο απο το μαρκετ γτ το πλοηγηση που εχει ειναι για τα μπαζα.Οι χαρτες απο την αλλη κλειδωνουν αλλα οπως ειναι φυσιολογικο αργουν να φορτοσουν. edit: Η σελιδα 197 μπορει να βοηθησει. Για τα μπαζα?τι λετε ρε παιδια εμενα κλειδωνει ακομα και μεσα στο σπιτι,παντα με την official 2.2.2 Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ο tibillys θα εννοεί μάλλον το μαμά GPS πρόγραμμα πλοήγησης. @ mschumi Το GPS του κινητού λειτουργεί υποδειγματικά... Βρες κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης ή αγόρασέ το,και θα δεις ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Για τα μπαζα?τι λετε ρε παιδια εμενα κλειδωνει ακομα και μεσα στο σπιτι,παντα με την official 2.2.2 Sent from my LG-P500 using Tapatalk Το sygic aura και μενα παει σφαιρα οπωσ και το Ndrive που ειχα δοκιμασει..Το για τα μπαζα πηγαινε στο Πλοηγηση που μας παρεχει η lg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 δεν ξέρω για εσάς αλλά εγω μέρα παρα μέρα χρειάζομαι φόρτηση . η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. και τα έχω κλειστά ολα .. 3G , χάρτες , GPS τα πάντα :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Το sygic aura και μενα παει σφαιρα οπωσ και το Ndrive που ειχα δοκιμασει..Το για τα μπαζα πηγαινε στο Πλοηγηση που μας παρεχει η lg... Φίλε μου κάποιο λάθος κάνεις.Καμία εταιρία που βγάζει κινητά με android (lg,samsung,htc etc) δεν παρέχει δικό της η δωρεάν κάποιο απο τα γνωστά προγράμματα πλοήγησης out of the box.Το μόνο που μπορείς να πεις για το κινητό είναι να κατακρίνεις το GPS αν δε σε καλύπτει...με σιγουριά σου λέω οτι το GPS του p500 κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα απο τα περισσότερα android κινητά που δούλεψα φέτος.Για μένα είναι εξαιρετικό.Aπο εκεί κ πέρα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το IGO :) δεν ξέρω για εσάς αλλά εγω μέρα παρα μέρα χρειάζομαι φόρτηση . η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. και τα έχω κλειστά ολα .. 3G , χάρτες , GPS τα πάντα :S Είναι καινούριο το κινητό?....αν ναι περίμενε μετά απο 10+ φορτίσεις και βλέπουμε.Αν όχι εμένα σε stock rom μου έβγαζε 2 ημέρες με Normal χρήση. Edited June 4, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Φίλε μου κάποιο λάθος κάνεις.Καμία εταιρία που βγάζει κινητά με android (lg,samsung,htc etc) δεν παρέχει δικό της η δωρεάν κάποιο απο τα γνωστά προγράμματα πλοήγησης out of the box.Το μόνο που μπορείς να πεις για το κινητό είναι να κατακρίνεις το GPS αν δε σε καλύπτει...με σιγουριά σου λέω οτι το GPS του p500 κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα απο τα περισσότερα android κινητά που δούλεψα φέτος.Για μένα είναι εξαιρετικό.Aπο εκεί κ πέρα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το IGO :) Είναι καινούριο το κινητό?....αν ναι περίμενε μετά απο 10+ φορτίσεις και βλέπουμε.Αν όχι εμένα σε stock rom μου έβγαζε 2 ημέρες με Normal χρήση. Ναι καινουριο ειναι. με normal χρηση κραταει 1,5 μερα . :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ναι καινουριο ειναι. με normal χρηση κραταει 1,5 μερα . :/ Τότε απλά χρειάζεται να στρώσει η μπαταρία... Εγώ με custom ROM, ανοιχτά data με συγχρονισμούς twitter,Facebook,Gmail,Καιρό και Ειδήσεις,και όλη μέρα μηνύματα βγάζω περίπου 2 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Σήμερα το παρέλαβα και εγώ στα χέρια μου. Η πρώτη ερώτηση είναι αν το ξυπνητήρι χτυπάει με το κινητό κλειστό? Αν όχι, γνωρίζεις κάποιος αν μπορώ να βρώ τέτοιο ξυπνητήρι? Ισως αργησα λίγο να απαντησω αλλα ναι με το MyPhoneExplorer μπορείς να στείλεις sms να συχρονίσειες επαφες με outlook ημερολογιο οταν σε καλουν εχεις ειδοποιηση στην οθονη του PC. Σύνδεση LG με το MyPhoneExplorer μπορεις να κάνεις με USB WIFI & BT απλα κατεβάζεις το MyPhoneExplorer και από το Market τον Client τα εγκαθιστας και voila. Μάλιστα στο USB τον Client μολις του δωσεις να συνδεθει τον ανοίγει και μόνο του Τα κατέβασα αυτά που μου είπες αλλα μου βγάζειε σφάλμα "Αδυναμία σύνδεσης" παρόλο που το κινητό ειναι συνδεδεμένο με usb και δείχνει οτι φορτίζει. Καμιά ιδέα? Edited June 5, 2011 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Σήμερα το παρέλαβα και εγώ στα χέρια μου. Η πρώτη ερώτηση είναι αν το ξυπνητήρι χτυπάει με το κινητό κλειστό. Αν όχι, γνωρίζεις κάποιος αν μπορώ να βρώ τέτοιο ξυπνητήρι? Σε κανένα smartphone δεν χτυπαει το ξυπνητηρι με κλειστο το κινητο.Θα το βαζεις σε flight mode που έχει ελαχιστη καταναλωση μπαταριας & απενεργοποιει το δύκτιο. Ριξε μια ματια & εδω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Edited June 4, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almanak Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Τα κατέβασα αυτά που μου είπες αλλα μου βγάζειε σφάλμα "Αδυναμία σύνδεσης" παρόλο που το κινητό ειναι συνδεδεμένο με usb και δείχνει οτι φορτίζει. Καμιά ιδέα? Θα πας ρυθμισεις, εφαρμογες, αναπτυξη, και θα τσεκαρεις το εντοπισμος σφαλματων usb. Μετα θα συνδεθει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλημέρα πήρα ένα π500 και προσπαθώ να το αναβαθμίσω Πέρασα το lg mobile update και κατέβασα drivers συνδέω το κινητό και το βλέπει κανονικά Τρέχω το update με ανοιχτώ το τηλέφωνο και κάνει όλη τη διαδικασία μέχρι και που αρχίζει η εγκατάσταση όπου στο 4% κολάι και μετά από 5-6 λεπτά μου λέει αδύνατη επικοινωνία με το τηλέφωνο αποσυνδέστε βγάλτε την μπαταρία και προσπαθήστε ξανά Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts