Jump to content

mschumi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mschumi

  1. Καλησπέρα παιδιά. Η κοπέλα μου έχει το 630 εδω και 3 ημέρες, είναι αρκετά ευχαριστημένη απο το τηλέφωνο, παρατηρεί όμως μια πτώση της μπαταρίας της τάξεως του 25 % σε 3 ώρες ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο και δεν το χρησιμοποιεί. Να σημειώσω ότι έχει κάνει τις απαραίτητες επιλογές για την φωτεινότητα, τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και έχει ενεργοποιήσει το battery saver, μήπως γνωρίζει κανεις τι μπορεί να συμβαίνει????
  2. Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κανείς ποτε και αν θα πάρουμε την kitkat στο galaxy tab 3 8.0 (T310)????? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις ποτε θα παρουμε την 8.1, οχι αυτη για τους devs αλλα την τελικη.
  4. Τί παραπάνω θα κερδίσω εκτός απο το data sence εάν αλλάξω ρομ???? Δεν με ενοχλεί που δεν έχω data sence γιατί έχω απεριόριστα data οπότε δεν χρειάζεται να τα ελέγχω.
  5. Σε ευχαριστώ! Αυτό γνώριζα και εγώ μέχρι σήμερα αλλά με το προηγούμενο ποστ νόμισα οτι είχα καταλάβει λάθος. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
  6. Καλησπέρα, εγώ το πήρα (16gb) απο Vodafone Ελλάδας έχω εδώ και καιρό την Black αλλά δεν μου έχει έρθει το Data sence. Πρέπει να κάνω κάτι ή είναι φυσιολογικό???
  7. Ναι είναι ενεργοποιημένο και το παράξενο είνα ότι οι εκονες έχουν πληροφορίες τοποθεσίας μιας και το έλεγξα με το photo info. Αρχικα λέω να απεγκατασησω/εγκαταστησω την εφαρμογή (storyteller) μπας και λειτουργήσει. Σε υχαριστω για την απάντησή. Παύλος
  8. Καλησπέρα παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το storyteller, έχω ενεργοποιήσει την τοποθεσία, επίσης έχω επιτρέψει στην εφαρμογή Nokia smart cam να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία μου, αφου λοιπόν με ανοικτό το wi-fi και το GPS τραβήξω μια φωτογραφία, στο storyteller μου λέει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες τοποθεσίας για την εικόνα. Κάνω κάτι λάθος??? Ιεωρω τέλεια την υπηρεσία που σου παρέχει η εφαρμογή αυτη και θα ήθελα πραγματικά να την χρησιμοποιήσω. Εαν γνωριζει κάποιος ας απαντήσει. Σας ευχαριστώ, Παύλος
  9. Καλησπέρα και απο μένα. Χθες πήγα να φορτίσω το κινητό κλειστό. Μόλις συνέδεσα τον φορτιστή αυτο ανοιξε κανονικά. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω εαν αυτο είναι φυσιολογικό. Όχι ότι είναι πρόβλημα απλά μου φαίνεται περίεργο. Παύλος
  10. Σε ευχαριστώ pagouroland για την άμεση απάντηση. Μια ακομα ερώτηση που έχω είναι εαν χρειάζεται κάποιο antivirus και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποιο??? Υ.Γ. Μετά απο 3 χρόνια χρήσης low end android συσκευής (Samsung galaxy gti 5800) αλλα και μερικιη χρήση galaxy s2, έχω να πω πως το WP είναι ένα λειτουργικό σύστημα πολύ ελαφρύ χωρίς κολλήματα και αν εξαιρέσει κανείς τις ελλείψεις σε κάποιες free εφαρμογές, κατά την αποψη μου είναι πολύ πιο λειτουργικό και επαγγελματικό OS.
  11. Καλημέρα σε όλους. Ως νέος κάτοχος του καταπληκτικού αυτου smartphone έχω ενθουσιαστεί απο τη ποιότητα και την ταχύτητα του. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υαρχει κάποια ρύθμιση για την δόνηση έτσι ώστε να μπορώ να αλλαξω την ένταση. Νομίζω ότι είναι αρκετά χαμηλή και όταν χτυπάει δεν τη καταλαβαίνω. Επίσης μια φορά σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση στο windows button και επανήλθε μετά απο ένα απαλό χτύπημα στην πίσω όψη του κινητού. Το έχει παρουσιάσει σε κανέναν άλλον αυτο??? Σας αυχαριστω για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...