Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου ειπαν αλλα κρινοντας απο το firmware ειναι απο πορτογαλια.

α οντως και σενα μια απο τα ιδια με του αλλου :!:

:D

αυτο ειναι το κακο. δεν ειναι μηλοφωνο να εχει παντου το ιδιο. εδω η καθε εταιρεια εχει το δικο της firmware ακομα και αν ειναι unbranded εχει firmware ξεχωριστο για καθε χωρα με βαση το IMEI. οποτε οποιος το φερει απο οποιοδηποτε αλλο μερος πλην της ελλαδος θα πιαστει στη φακα :p

δε τη γλυτωνει. κανονικα παντως οπως ειπε και ο athanaso77 εντος ευρωπης παιζει ενιαια εγγυηση οποτε οφειλει η lg hellas να στο φτιαξει. το προβλημα ειναι οτι και να σου περασει την v10h που ειναι η ελληνικη το IMEI θα δειχνει πορτογαλεζικο οποτε αν πας να περασεις την 2.3 απο το lg mobile tool θα φας τα πορτογαλικα παλι. οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να κανεις τις αναβαθμισεις στα service της LG hellas

Edited by Voltron

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια γεια σας και απο εμενα εχω το κινητο ενα μηνα περιπου θελω να ρωτησω κατι εχω κατεβασει καποιο προγραμα που κανει μεταφορα εφαρμογων απο το τηλ σε καρτα μνημης αλλα δεν μπορει να τα μεταφερει ολα π.χ το ιgo δεν μεταφερετε υπαρχει καποιος αλλος τροπος μεταφορας εφαρμογων? ευχαριστω

αυτο ειναι το κακο. δεν ειναι μηλοφωνο να εχει παντου το ιδιο. εδω η καθε εταιρεια εχει το δικο της firmware ακομα και αν ειναι unbranded εχει firmware ξεχωριστο για καθε χωρα με βαση το IMEI. οποτε οποιος το φερει απο οποιοδηποτε αλλο μερος πλην της ελλαδος θα πιαστει στη φακα :p

δε τη γλυτωνει. κανονικα παντως οπως ειπε και ο athanaso77 εντος ευρωπης παιζει ενιαια εγγυηση οποτε οφειλει η lg hellas να στο φτιαξει. το προβλημα ειναι οτι και να σου περασει την v10h που ειναι η ελληνικη το IMEI θα δειχνει πορτογαλεζικο οποτε αν πας να περασεις την 2.3 απο το lg mobile tool θα φας τα πορτογαλικα παλι. οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να κανεις τις αναβαθμισεις στα service της LG hellas

Μεγαλη μουφα απο μεριας lg.Εφοσον διαλεγεισ χωρα στο lg mobile tool θα επρεπε να σ βγαζει τα firmware τισ εκαστοτε χωρας..

εγω θα ελεγα να πας στο καταστημα που το πηρες και να σου βρουν ενα ελληνικο με την δικαιολογια πως δεν σου καλυπτει η lg την εγγυηση

αν θελει η lg να τον καλυψει και να τον εξυπηρετησει το κανει ανετα

αλλαζει πλακετα και ετσι αλλαζει και ο ιμει και ολα οκ

μου φαινεται οτι αρκετοι απο εδω μεσα θα σκεφτουν να πουλησουν το κινητο τους και ας το εχουν αγορασει πριν απο 3 μηνες (εγω εχω αρχισει ηδη να το σκεφτομαι....)

αν θελει η lg να τον καλυψει και να τον εξυπηρετησει το κανει ανετα

αλλαζει πλακετα και ετσι αλλαζει και ο ιμει και ολα οκ

θα του αλλαξει πλακετα αν εχει προβλημα...δε νομιζω οτι αλλαζουν πλακετες γιαυτο το λογο.... :!:

Μεγαλη μουφα απο μεριας lg.Εφοσον διαλεγεισ χωρα στο lg mobile tool θα επρεπε να σ βγαζει τα firmware τισ εκαστοτε χωρας..

μα ετσι θα μπορουσες να περασεις firmware οποιασδηποτε χωρας. θα γινοταν μπαχαλο. κατεμε σωστο ειναι αυτο που κανει. κοιταει IMEI, S/N και σου βγαζει ακριβως το firmware της συσκευης που εχει

βεβαια θα προτιμουσα ενα ενιαιο update σαν το μηλοφωνο αλλα δε μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Edited by Voltron

Παιδια καλημερα, απο εχθες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τη συσκευη μου.Παταω το πληκτρο on για να ανοιξει,η οθονη ανοιγει,γραφει το λογοτυπο της lg και κολαει.Ενω τα τεσσερα πληκτρα αναβοσβηνουν σηνεχως.Για να τα σταματησω πρεπει να βγαλω τη μπαταρια.Τι μπορει να φταιει?

μεσα στην sd του κινητου υπαρχει το lg pc suite και usb drivers , εγκατεστησε τα στο pc σου , κανε οποιες αναβαθμισεις σου ζητησει το suite , μετα συνδεσε το κινητο σου εχοντας ανοικτο το pc suite και αν το "δει" σωστα το suite πες του να ψαξει για νεες αναβαθμισεις (μην το βαλεις να διαβαζει την sd οταν θες να το συνδεσεις με το suite, δεν προκειται να το βλεπει η εφαρμογη) .

ειναι απλη διαδικασια απλα θελει την ωρα της (ειδικα μεχρι να ξεκινησει το κινητο μετα το update , μην αγχωθεις)

ο,τι εφαρμογες και να περασεις παντως μην αγχωνεσαι δε θα πειραχτουν καθολου

το update θα σου λυσει το προβλημα με το sd unmount , το οποιο εμενα προσωπικα μου χε σπασει τα νευρα και ευτυχως εξαφανιστηκε πλεον , επισης θα σου κανει το κινητο ελαφρως πιο γρηγορο, οποτε αξιζει να ψαχτεις λιγο με τη διαδικασια

καποια στιγμη αλλωστε θα ρθει και το gingerbread, οποτε καλο ειναι να ξερεις απο τωρα τι να κανεις

ευχαριστω πολυ qsis :) αν και με παιδεψε λιγο γιατι δεν εβρισκε το τηλεφωνο παρολο που ειχα βαλει drivers,μια επανεκκινηση σε pc και τηλεφωνο εδωσε τη λυση. τωρα ολα μια χαρα !!

Εχει τυχει και σε αλλους να μη βλεπει με τη μια το τηλεφωνο το suite , ειναι λιγο ταλαιπωρια ωρες ωρες, αλλα τι να κανουμε..

Το update εγινε μια χαρα?

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδιά καλημέρα!Πόση ώρα χρειάζεται μετά την αναβάθμιση για να ξεκινήσει πάλι το τηλέφωνο?

Εχει τυχει και σε αλλους να μη βλεπει με τη μια το τηλεφωνο το suite , ειναι λιγο ταλαιπωρια ωρες ωρες, αλλα τι να κανουμε..

Το update εγινε μια χαρα?

ναι, μια χαρα !!:D

@M_Andreas: νομιζω οτι χρειαστηκε περιπου 2 λεπτα

Υπαρχει αλλα πρεπει να κανεις ροοτ τη συσκευη σου.

ευχαριστω αλλα εχω καποιες αποριες πως κανεις ροοτ ? αμα τελικα κανεις μπορεις να κανεις αναβαθμισεις στην ρομ κα σε νεα έκδοση android ? και τελος μπορεις όποτε θες να κανεις unroot ? ευχαριστω εκ των προτερων

• Administrators
ευχαριστω αλλα εχω καποιες αποριες πως κανεις ροοτ ? αμα τελικα κανεις μπορεις να κανεις αναβαθμισεις στην ρομ κα σε νεα έκδοση android ? και τελος μπορεις όποτε θες να κανεις unroot ? ευχαριστω εκ των προτερων

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=901247

Modpic.gif

Μερικες ερωτησουλες και απο μενα:

1) Πως μπορω απο τη λιστα των επαφων μου να επιλεξω εαν θα εμφανιζονται οι επαφες SIM ή οχι;

2) Οι εφαρμογες που εγκαθιστω εμφανιζονται σε νεο μενου "Ληψεις" με τη σειρα που εγκατασταθηκαν. Μπορω να αλλαξω καπως αυτη τη σειρα, ωστε να εμαφανιζονται αλφαβητικα ή με τη σειρα χρησης;

3) Πως ενεργοποιω την αναφορα παραδοσης στα SMS;

4) Που ειναι οι "Σημειωσεις";

Ευχαριστω για το χρονο σας

1) Πως μπορω απο τη λιστα των επαφων μου να επιλεξω εαν θα εμφανιζονται οι επαφες SIM ή οχι;

Όταν είσαι στις επαφές πατάς το κουμπί κάτω αριστερά και μετα πηγαίνεις "Επιλογές προβολής"

2) Οι εφαρμογες που εγκαθιστω εμφανιζονται σε νεο μενου "Ληψεις" με τη σειρα που εγκατασταθηκαν. Μπορω να αλλαξω καπως αυτη τη σειρα, ωστε να εμαφανιζονται αλφαβητικα ή με τη σειρα χρησης;

Μπορείς να αλλάξεις την σειρά ανάλογα με τις προτιμήσεις σου δλδ την ώρα που βρίσκεσαι στο μενού πατάς πάλι το κουμπί κάτω αριστερά και πατάς μετακίνηση στοιχείου, μετά κρατώντας πατημένο το στοιχειο που θες το μετακινείς όπου σε βολεύει.

3) Πως ενεργοποιω την αναφορα παραδοσης στα SMS;

Πας στα μηνύματα πατάς το κάτω αριστερά κουμπί και μετά ρυθμίσεις και θα το δεις εκεί

Δεν ξέρω αν εχει, ψάξου στο μαρκετ για κατι ανάλογο..

Ευχαριστω για το χρονο σας

Πατάς παρατεταμένα ενα κενό σημείο στην κεντρική οθόνη, Γραφικά στοιχεία-σημείωση.

Μπορείς να αλλάξεις την σειρά ανάλογα με τις προτιμήσεις σου δλδ την ώρα που βρίσκεσαι στο μενού πατάς πάλι το κουμπί κάτω αριστερά και πατάς μετακίνηση στοιχείου, μετά κρατώντας πατημένο το στοιχειο που θες το μετακινείς όπου σε βολεύει.

να ρωτησω κατι σχετικο. οταν κανω δημιουργια νεας κατηγοριας (για να ταξινομησω τις εφαρμογες που ειχε ηδη ή και αυτες που κατεβασα) εμφανιζεται παντα 1η στη σειρα, η κατηγορια που δημιουργηθηκε πιο προσφατα. μπορω με καποιο τροπο να μετακινησω ολοκληρη την κατηγορια και οχι ενα-ενα στοιχειο ? (δεν γνωριζω απο root κλπ. οποτε με καποιον αλλο τροπο)

ευχαριστω !:)

Μια χαζή ερώτηση:

Έχω βάλει ένα τραγούδι για ήχο μηνύματος.Όταν έρχεται κάποιο μήνυμα αυτό ακούγεται ολόκληρο.Μπορώ να το κάνω να σταματάει μετά απο "Χ" δευτερόλεπτα ή πρέπει να "κόψω" το τραγούδι;

ΥΓ1 Είχα συνηθίσει σε sony ericsson,που έπαιζαν γύρωστα 10-15'

ΥΓ2 Χρησιμοποιώ την handcent sms και όχι την αρχική εφαρμογή για τα μηνύματα.

Edited by Floor_Manager

Ringdroid λεγεται η λυση, κοβεις το κομματι οπως θες χωρις καν να συνδεσεις υπολογιστη και τετοια...

Ringdroid λεγεται η λυση, κοβεις το κομματι οπως θες χωρις καν να συνδεσεις υπολογιστη και τετοια...

Ευχαριστώ φίλε μου και για τώρα και για την προηγούμενη ερώτηση ;)

σαν να εχει κολλησει το update στο 4%.... και η οθονη του κινητου γραφει emergency mode....

δεν το πειραζω αλλα εχω αγχωθει....

emergency mode εγραφε και μενα και πηγαν ολα ια χαρα !! :)

Και μένα το ίδιο!Εγώ αγχώθηκα λίγο μετά γιατί εκανε όντως αρκετή ώρα μέχρι να ξεκινήσει και να φορτώσει πάλι!Αλλά όλα οκ, δεν χάθηκε τίποτα!