Jump to content

catherinearch

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by catherinearch

  1. για backup δεν ειχα κατεβασει τιποτα...τωρα δεν εχω καμια προσβαση στο τηλεφωνο..δεν φορτωνει καν το σημα android, μενει στο σημα της LG. εχω δοκιμασει καμια 20αρια hard reset (με κλειστο τηλεφωνο) με τις καρτες μεσα, χωρις την sd μεσα, χωρις την sim, χωρις καρτες γενικα...τιποτα ...παλι τα ιδια... εχω απελπιστει !! τωρα σκεφτηκα μηπως μπορω να χρησιμοποιησω το DOA, αλλα το πηρα απο oteshop και δεν αναφερει κατι στο site, ισχυει σε ολα τα καταστηματα ??? επισης η αγορα εγινε στις 8/4, οποτε εχουν περασει 10 μερες, αλλα εργασιμες 7... δεν ξερω τι να κανω !!!
  2. το δοκιμασα κ αυτο αλλα τιποτα....κολλαει στο σημα της LG....
  3. helppppppppppppppppppp !!! καποια στιγμη σημερα το κινητο εκλεισε χωρις να το παρω ειδηση...παω να το ενεργοποιησω και κολλαει στο σημα της LG. αφου περιμενα και δεν εγινε τιποτα, ουτε μπορουσα να το απενεργοποιησω, εβγαλα την μπαταρια για να κλεισει. μετα δοκιμασα να το ξανανοιξω, παλι τα ιδια..ξαναεβγαλα την μπαταρια κλπ.. τι να κανω ?? μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με το κινητο (το εχω 1 εβδομαδα το κινητο). μου ειναι απαραιτητο γιατι δεν εχω σταθερο και φευγω και ταξιδι αυριο !!! please help !!!:(
  4. καλησπερα, ειμαι νεος χρηστης android και εχω την εξης απορια...πως μπορω να στειλω με sms τα στοιχεια μιας επαφης ? :O ευχαριστω
  5. γνωριζει κανεις αν αυτο το ακουστικο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Sony-Ericsson-Bluetooth-VH-700-Black-1237-1904.htm ειναι συμβατο με το κινητο μας ? εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο δοκιμασμενο ? θενξ :)
  6. emergency mode εγραφε και μενα και πηγαν ολα ια χαρα !! :)
  7. να ρωτησω κατι σχετικο. οταν κανω δημιουργια νεας κατηγοριας (για να ταξινομησω τις εφαρμογες που ειχε ηδη ή και αυτες που κατεβασα) εμφανιζεται παντα 1η στη σειρα, η κατηγορια που δημιουργηθηκε πιο προσφατα. μπορω με καποιο τροπο να μετακινησω ολοκληρη την κατηγορια και οχι ενα-ενα στοιχειο ? (δεν γνωριζω απο root κλπ. οποτε με καποιον αλλο τροπο) ευχαριστω !:)
  8. ευχαριστω πολυ qsis :) αν και με παιδεψε λιγο γιατι δεν εβρισκε το τηλεφωνο παρολο που ειχα βαλει drivers,μια επανεκκινηση σε pc και τηλεφωνο εδωσε τη λυση. τωρα ολα μια χαρα !!
  9. Καλησπερα !!! ειμαι κ γω πλεον ενας πανευτυχης κατοχος του optimus one !!!:D μεχρι στιγμης ολα μια χαρα !! η οθονη και η αποκριση της με εχει ξετρελανει (ερχομενη βεβαια απο το HTC TYTN 2 - που ειχε καταληξει να εχει "μπουνια-screen") ;) περασα επαφες μια χαρα, αλλα εχω μια απορια..γινεται οταν συνδεουμε το τηλεφωνο με το pc να μην φορτιζει αυτοματα και πως ? (διαβασα τις 30 πρωτες σελιδες αλλα δεν βρηκα κατι κ ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τις υπολοιπες 110 σημερα :wacko::cry:) οποτε αν μπορει καποιος να βοηθησει... επισης, περα απο τις επαφες δεν εχω περασει κατι αλλο και το τηλ τρεχει μια χαρα..απλα διαβασα καπου για update της εκδοσης (εχω οτι ειχε το κουτι)..πρεπει να κανω κατι? αν ναι, ειναι καλυτερα να το κανω τωρα πριν βαλω εφαρμογες ? ευχαριστω !!!!
  10. σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια και τις αποψεις ! τελικα δεν μπορεσα να δω "απο κοντα" το ασημι, και επειδη το βιαζομαι πολυ, κατεληξα στην ασφαλη επιλογη του μαυρου. Το παρηγγειλα σημερα και αυριο θα το εχω :D οποτε με βλεπω να επανερχομαι το σκ με νεες αποριες και εντυπωσεις !!!
  11. ευχαριστω πολυ gkalen και aggele74 για την αμεση απαντηση. Αν και ειναι απολυτως υποκειμενικο θεμα, πως σας φανηκε το ασημι ? ειναι ασημι-γκρι η πλησιαζει προς το λευκο ? παραμενει παλι πλαστικο ή ειναι μεταλλικο ? ευχαριστω :)
  12. Καλησπερα σε ολους, αποφασισα να αγορασω το κινητο αλλα δεν μπορω να βρω σε κανενα καταστημα (βολος) το ασημι. Μου λενε οτι μπορω να το παραγγειλω αλλα δεν ξερουν εαν και ποτε θα το φερουν ως δειγμα..Το εχει δει κανενας απο σας (εστω κ σε αλλη πολη); Μου αρεσει πολυ το μαυρο αλλα ελεγα να δω και το ασημι...αλλα αν δεν κυκλοφορει γενικα στην ελλαδα ακομη δεν θα ηθελα να το περιμενω... ευχαριστω !
×
×
  • Create New...