lambrosbouk Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 μαυρο χάλι η οθόνη του samsung...θα χεις προβλημα συμβατοτητας με εφαρμογες.... Φίλε Λάμπρο απλά ΔΕΝ συγκρίνονται . Το LG είναι το καλύτερο κινητό στην κατηγορία του με μία οθονάρα για 3.2 κατά την γνώμη μου. Το samsung σχεδιαστηκά δεν βλέπεται . Επίσης μπορεί να έχουν android Και τα 2 αλλά τα μενού του είναι πολύ πολύ διαφορετικά !!!! Το optimus με 190 ευρω περίπου , τα κάνει όλα .. ευχαριστώ για τις γνώμες σας, μου είναι πολύτιμες! η επιλογή μου φαίνεται δύσκολη. συμφωνώ, η οθόνη του lg είναι καλύτερη από αυτή του 551... δεν είναι προτέρημα στο 551 ότι έχει επεξεργαστή στα 667ΜΗΖ και ότι πιάνει και wifi n? Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 δε ξερω για το 551 αλλα εχουμε πολυ καλη υποστηριξη απο xda για μας....με custor rom τρεχει στα 806 mhz...(πιο πανω δε παει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Λάμπρο η διαφορά για μένα είναι αμελητέα με βάση το όλο κινητό και το πόσο καλύτερο είναι το LG . Αν πάρεις το Samsung μετά θα λές τι χαζομάρα έκανα για λίγα Hz πιο πάνω δεν πήγα στο LG. Πάντως για να έχεις καλύτερη άποψη πάνε δές τα απο κοντά σε κάποιο μαγαζί . Υ.Γ Μην ξεχνάς τι πωλήσεις έχει ένα κινητό και ποια η υποστηριξή του ! Εδώ το LG δεν παίζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Γι' αυτό σε ρωτάω, εγώ δε ξέρω... Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 επιβεβαιωνω και γω με το gps, με data ανοιχτο παντα μου εκανε 10 δευτερολεπτα για σημα, τωρα θελει λεπτο και πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Εγω παντος παιδια δεν εχω προβλημα με το gps μετα την αναβαθμιση,κλειδωνει αμεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Για οσους εχουν προβλημα με το κλειδωμα δορυφορων ψαξτε να βρειτε στο μαρκετ την εφαρμογη Gps Aids Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το μενού αντί για κυλιόμενη μπάρα δεν μπορεί να γυρνάει στα πλάγια με σελίδες; σαν τις οθόνες; Τα εικονίδια που υπάρχουν έξω στις οθόνες επιβαρύνουν καθόλου τον επεξεργαστή; δηλαδή υπάρχει περίπτωση να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια αν έχεις πολλά εικονίδια; Δεν έχω αγοράσει το κινητό ακόμα γιαυτό ρωτάω. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει πληκτρολόγιο και τα λίγα χρώματα που έχει. Αντί αυτού σκέφτομαι και το galaxy 551 αλλά έχει χαμηλή ανάλυση και είναι αισθητή στο μάτι. Το εικονικό πληκτρολόγιο σε όσους δεν είχαν ξανά επαφή με τέτοιου είδους κινητά πόσο βολικό ήταν; Εννοώ το οριζόντιο qwerty όταν γυρνάς το κινητό! Εγώ το είδα στο πλαίσιο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το συνηθίσω. Κάνεις μερικά λάθη λόγω touch screen, κατά τη γνώμη μου δεν είναι για να γράφεις γρήγορα... Αξίζει την αγορά του αν λάβουμε υπ όψιν την δυνατότητα αναβάθμισης σε android 2.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το μενού αντί για κυλιόμενη μπάρα δεν μπορεί να γυρνάει στα πλάγια με σελίδες; σαν τις οθόνες; Αν αλλαξεις launcher κανεις ο,τι θες Εγω στο πλαι οπως θες εσυ τις εχω Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 τελικά μάλλον αξίζει η αγορά του συγκριτικά με το 551, αν και με χαλάει που δεν πιάνει wifi n. ερώτηση: βιντεοκλήσεις υποστηρίζει το όπτιμους; Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 η έλλειψη wireless n διορθώνεται σοφτγουερικά ή είναι θέμα υλικού; Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Ας απαντήσει κάποιος κάτοχος και για το πληκτρολόγιο... Το εικονικό πληκτρολόγιο σε όσους δεν είχαν ξανά επαφή με τέτοιου είδους κινητά πόσο βολικό ήταν; Εννοώ το οριζόντιο qwerty όταν γυρνάς το κινητό! Εγώ το είδα στο πλαίσιο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το συνηθίσω. Κάνεις μερικά λάθη λόγω touch screen, κατά τη γνώμη μου δεν είναι για να γράφεις γρήγορα... Αξίζει την αγορά του αν λάβουμε υπ όψιν την δυνατότητα αναβάθμισης σε android 2.3? http://lh5.ggpht.com/_G9QW-vvn4vI/TSnJus9VcWI/AAAAAAAAFSY/Ar3BJGJNxTA/screenshot_2.jpg Edited March 29, 2011 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 η έλλειψη wireless n διορθώνεται σοφτγουερικά ή είναι θέμα υλικού; Λογικά είναι θέμα υλικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ευτυχής κάτοχος από σήμερα του κινητού σε ασημί! 199 ευρουλάκια μαζί με τη βάση αυτοκινήτου από πλαίσιο άρχισε η αναβάθμιση και μετά ψάξιμο!! Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovephone Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Καλησπέρα, Έχω το lg Optimus one. Μέσα στην κάρτα βρήκα το πρόγραμμα pc suite το οποίο και εγκατέστησα με επιτυχία στα windows xp του υπολογιστή. ωστόσο παιρνώντας και τους drivers δεν βλέπει το κινητό μου τηλέφωνο όταν το συνδέο.... τι μπορώ να κάνω? συνάντησε κάποιος κάποια παρόμοια δυσκοία? υ.γ. έχω απενεργοποιημένη την επιλογή μαζική αποθήκευση. Επίσης παιρνώντας τους οδηγούς μου εβγαζε το μήνυμα ότι τα Windows δεν αναγνωρίζουν το πρόγραμμα και αν το εγκαταστήσω ίσως δημιουργήσω αστάθεια στο σύστημα..εκειί πατούσα¨Συνέχεια' και στο τέλος μου έλεγε ότι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Πώς μπορώ να τσεκάρω τι φταίει? Edited May 1, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 η έλλειψη wireless n διορθώνεται σοφτγουερικά ή είναι θέμα υλικού; Είναι θέμα χαρακτηριστικών της συσκευής και δεν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα για να "διορθωθεί". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 τελικά μάλλον αξίζει η αγορά του συγκριτικά με το 551, αν και με χαλάει που δεν πιάνει wifi n. σιγα και που θα βρεις n εσυ? :p ακομα στα σπαργανα ειναι μη χαλιεσαι ερώτηση: βιντεοκλήσεις υποστηρίζει το όπτιμους; ναι. βεβαια δεν εχει μπροστινη καμερα οποτε πρεπει να πας σε καθρεφτη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 σιγα και που θα βρεις n εσυ? :p ακομα στα σπαργανα ειναι μη χαλιεσαι ναι. βεβαια δεν εχει μπροστινη καμερα οποτε πρεπει να πας σε καθρεφτη :p το n είναι στα σπάργανα;;; εγώ στο σπίτι μου μπαίνω ΜΟΝΟ με n εδώ και μήνες... όσο για τον καθρέφτη, αν πάω μπροστά, μάλλον θα σπάσει :lol: Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ναι. βεβαια δεν εχει μπροστινη καμερα οποτε πρεπει να πας σε καθρεφτη :p Respect.... Πέθανα στα γέλια....!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Μια ερωτηση, υπαρχει ευκολος τροπος να αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα? Τουλαχιστον στις επιλογες γλωσας να αφαιρεσω ολες εκτος απο Ελληνικα και Αγγλικα ωστε να μην κανω scroling μεχρι να επιλεξω (για το lg keyboard αυτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Μια ερωτηση, υπαρχει ευκολος τροπος να αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα? Τουλαχιστον στις επιλογες γλωσας να αφαιρεσω ολες εκτος απο Ελληνικα και Αγγλικα ωστε να μην κανω scroling μεχρι να επιλεξω (για το lg keyboard αυτα) αν πατησεις το πληκτρο αβγ διπλα απο το γραναζακι αλλαζει απο ελληνικα σε αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 αν πατησεις το πληκτρο αβγ διπλα απο το γραναζακι αλλαζει απο ελληνικα σε αγγλικα το αβγ διπλα απο το γραναζακι μου αλλαζει απο αριθμους σε γραματα και αντιστροφα απο την αλλη μερια εχει ενα κοθμπακι XT9 (το οποιο δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το αβγ διπλα απο το γραναζακι μου αλλαζει απο αριθμους σε γραματα και αντιστροφα απο την αλλη μερια εχει ενα κοθμπακι XT9 (το οποιο δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει :p) το αβγ παει ελληνικα αγκλικα αριθμοι,το χτ9 ειναι για γρηγορη εισαγωγη κειμενου κατι που εγω προσωπικα δεν το δουλεψα ποτε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Επειδή πρόκειται να αλλάξω συσκευή σύντομα, Θα ήθελα τη βοήθειά σας, εσείς που το αγοράσατε και το δοκιμάσατε: γιατί να προτιμήσω το optimus 500 από samsung 551? απλα γιατι ειναι καλυτερο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 @stauros2653: Να σε ενημερώσω ότι τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται στο forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση" σε κάθε post μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts