manan69t Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Θα συμφωνήσω με τον φιλο colossus_r!! Το WP7 OS παρα των κακών κριτικών που επιδέχεταιι,κατα τα αλλα ειναι ενα υγειεστατο λειτουργικο σύστημα το οποίο συγκριτικά με άλλα λειτουργικά συστήματα (σ.σ iOS),κατα την κυκλοφορια του ειχε πολυ λιγότερα προβλήματα και ελλειψεις...Μην ξεχνάμε οτι δεχεται μεγάλης βελτίωσης ακόμη,και ειμαι σιγουρος οτι η MS δεν θα στειλει το ''παιδι'' της στον πολεμο χωρίς όπλο!!!! Απο την άλλη για να καταλάβεις την αξία του,θεωρώ οτι πρέπει να ασχοληθείς λιγο μαζί του για να δεις οτι ειναι ενα ταχύτατο λειτουργικο, με αρκετές προοπτικές εξέλιξης..!! Συμφωνώ κ με σένα αλλά κ με το φιλο παραπάνω ότι έχει προοπτικέςγιαυτό άλλωστε και ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα γιαυτό! Επίσης σίγουρα είναι γρήγορο αλλά μήπως επειδή είναι και πολύ κλειστό για την ώρα? πάντως εμένα δε μου κάνει κλικ αυτή τη στιγμή μιας και δεν υποστηρίζει επίσημα ελληνικα,δεν έχεις κανονική πρόσβαση στο market παρά μόνο με αλχημείες που δε τις δέχομαι σε κινητό 500-600€ δεν έχει πρόγραμμα GPS βασικό για μένα και πολλά άλλα που το αφήνουν λειψό προς το παρόν! Σίγουρα θα πάρω wp7 αλλά μάλλον όχι τώρα και σίγουρα το προτιμώ απ το ios αλλά αυτή τη στιγμή δυστυχώς όχι και απ το android! Συνεχίστε να μας ενημερώνεται πάντως για τυχόν νεότερα η αλλαγές εντυπώσεις σας! σσ λίγο off αλλά σήμερααγόρασα το nokia c3-01 για κανονικό τηλέφωνο αλλά δε βλέπω να το κρατάω και αύριο παω για αλλαγή(στο Γερμανό)και σκεφτόμουν το Mozart γιαυτό και ρώτησα και για GPS τι παίζει στα 7αρια.:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Συμφωνώ κ με σένα αλλά κ με το φιλο παραπάνω ότι έχει προοπτικέςγιαυτό άλλωστε και ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα γιαυτό! Επίσης σίγουρα είναι γρήγορο αλλά μήπως επειδή είναι και πολύ κλειστό για την ώρα? πάντως εμένα δε μου κάνει κλικ αυτή τη στιγμή μιας και δεν υποστηρίζει επίσημα ελληνικα,δεν έχεις κανονική πρόσβαση στο market παρά μόνο με αλχημείες που δε τις δέχομαι σε κινητό 500-600€ δεν έχει πρόγραμμα GPS βασικό για μένα και πολλά άλλα που το αφήνουν λειψό προς το παρόν! Σίγουρα θα πάρω wp7 αλλά μάλλον όχι τώρα και σίγουρα το προτιμώ απ το ios αλλά αυτή τη στιγμή δυστυχώς όχι και απ το android! Συνεχίστε να μας ενημερώνεται πάντως για τυχόν νεότερα η αλλαγές εντυπώσεις σας! σσ λίγο off αλλά σήμερααγόρασα το nokia c3-01 για κανονικό τηλέφωνο αλλά δε βλέπω να το κρατάω και αύριο παω για αλλαγή(στο Γερμανό)και σκεφτόμουν το Mozart γιαυτό και ρώτησα και για GPS τι παίζει στα 7αρια.:) Αν η πλοηγηση ειναι στα must και δεν μπορεις να περιμένεις, δεν υπάρχει αυτη τη στιγμή, και ειναι καλλιτερη επιλογή για σενα το Android ... Η προσβαση στο μαρκετ ειναι κανονική τουλαχιστον για τις free εφαρμογες που κατεβάζω. Και αν το ξεκλeιδώσεις θα μπορεις να βάλεις και οτι εφαρμογή θέλεις απο το pc σου... Επίσης το πληρως ελληνικό περιβάλλον δεν υπαρχει ακόμη, μονο πληκτρολογιο και ελληνικα regional settings, αλλα δεν νομιζω οτι θα αργησει ... colossus Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Επίσης το πληρως ελληνικό περιβάλλον δεν υπαρχει ακόμη, μονο πληκτρολογιο και ελληνικα regional settings, αλλα δεν νομιζω οτι θα αργησει ... Φήμες λένε για μετά το Σεπτέμβριο, δεν το λες και νωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Καλημέρα Είμαι κάτοχος του ΖΤΕ V9 και έχω κατεβάσει απο το MARKET εφαρμογές αλλά μου βγαίνει μήνυμα πως η μνήμη έχει γεμίσει. Πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα SD. Η περιγραφή να είναι όσο πιο λεπτομερή γίνεται παρακαλώ για να μην σε ξαναρωτάω. Ευχαριστω!!!!! Φίλε μου αυτό το θέμα αφορά το HD7. Για το tablet που έχεις θα πρέπει να απευθυνθείς στο ανάλογο θέμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293501 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ελληνικά στο περιβάλλον δεν εχει ακομη, εχει ομως πληρες ελληνικό πληκτρολόγιο που δουλευει παντου. colossus Ρε παιδιά που το βρίσκουμε το ελληνικο φουλ πληκτρολόγιο..? Εννοείτε της Vodafone η μέσα στις ρυθμίσεις? Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ρε παιδιά που το βρίσκουμε το ελληνικο φουλ πληκτρολόγιο..? Εννοείτε της Vodafone η μέσα στις ρυθμίσεις? Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει (jailbreak) τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) Φήμες λένε για μετά το Σεπτέμβριο, δεν το λες και νωρίς. Ναι αν ειναι για τόσο αργά δεν ειναι νωρίς..Εγώ πάντως ξέρω οτι μεχρι Ιουνιο θα ειναι ετοιμα τα Ελληνικα. Είδωμεν ..... Ρε παιδιά που το βρίσκουμε το ελληνικο φουλ πληκτρολόγιο..? Εννοείτε της Vodafone η μέσα στις ρυθμίσεις? Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει (jailbreak) τη συσκευή. Νομίζω οτι αυτο δεν ειναι σωστό ... Εκτός απο την εφαρμογή Native Keyboard στο XDA που θέλει ξεκλειδωτη συσκευή υπάρχει και αλλη λύση. Στο μαρκετ υπάρχει η εφαρμογή GreekWP7 που ειναι ελληνικό πληκτρολογιο... και ειναι και δωρεάν. Δεν το εχω δοκιμάσει γιατι χρησιμοποιώ το αλλο (Native Keyboard) που εμένα με καλυπτει πλήρως, αλλα αν το βάλεις πες μας εντυπώσεις Δες εδώ για λεπτομέρειες http://www.windowsphoneapplist.com/greekwp7-a256.html colossus Edited April 7, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αν το δοκιμάσεις θα δεις ότι αυτό που δίνεις δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού αλλά μόνο στα sms, e-mail και bing μιας και δεν είναι καν κανονικό πληκτρολόγιο αλλά ξεχωριστή εφαρμογή για σύνταξη ελληνικού κειμένου. Άρα δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ζήτησε ο φίλος (πλήρες ελληνικό πληκτρολόγιο παντού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αν το δοκιμάσεις θα δεις ότι αυτό που δίνεις δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού αλλά μόνο στα sms, e-mail και bing μιας και δεν είναι καν κανονικό πληκτρολόγιο αλλά ξεχωριστή εφαρμογή για σύνταξη ελληνικού κειμένου. Άρα δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ζήτησε ο φίλος (πλήρες ελληνικό πληκτρολόγιο παντού). Με κάλυψες... ;-) Αλλα και στο ξεκλειδωμα κατι παίζει... με το κατεβασμα των unlock tools απο mediafire.. θα προσπαθησω ξανα Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αλλα και στο ξεκλειδωμα κατι παίζει... με το κατεβασμα των unlock tools απο mediafire.. θα προσπαθησω ξανα Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 καλησπερα παιδια!ειμαι ενας υποψηφιος αγοραστης hd7!το κινητο ειναι σουπερ και η τιμη του το κανει value for money!ξερω οτι το εχουν παει καποια μαγαζια απο 310-350 ευρω..αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης: 1)ξερω οτι οι τιμες των windows phone 7 εχουν πεσει γενικα στον κοσμο και οτι οι τιμες απο τα ελληνικα eshops δεν πρεπει να μας φοβιζουν μπροστα στα αστρονομικα ποσα που ζητουν μεγαλες αλυσιδες ελληνικων καταστηματων..βρηκα απο ενα μαγαζι 329 ευρω για να μην κανω διαφημηση..αυτο που με απασχολει ειναι το εξης..ειναι debranded ή ειναι με κανενα logo καμιας κινητης τηλεφωνιας εξωτερικου..δηλαδη t mobile?γιατι το παλικαρι που επικοινωνησα μου ειπε οτι τα φερνουν απο γερμανια..αλλα δεν εχουν σηματα κινητης εταιρειας..αλλα για να σας πω την αληθεια δεν μου φανηκε και πολυ γνωστης του θεματος... 2)μου ειπε οτι εχει ευρωπαικη εγγυηση...με αλλα λογια με καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια?? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 καλησπερα παιδια!ειμαι ενας υποψηφιος αγοραστης hd7!το κινητο ειναι σουπερ και η τιμη του το κανει value for money! Έχεις δουλέψει καθόλου windows phone 7 συσκευή ή τουλάχιστον έχεις ψάξει καθόλου για το τι πρόκειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 εχω δουλεψει ios,android,windows mobile στο παρελθον και θελω να κανω και ενα περασμα στα windows 7!δεν ειμαι απαιτητικος τυπος ως προς τις δυνατοτητες του λειτουργικου αλλα θελω μια καλη συσκευη με πολλες myltimedia δυνατοτητες.. Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Να μαι και πάλι... Παιδιά, προσπαθώ απο εχθες το βράδυ να ξεκλειδώσω το HD7 αλλά μάταια... Ακολουθώ τα βήματα όπως πρέπει. Με κλειστά τα skype, msn (ακόμα και μtorrent!!!). κάνω τα πάντα οκ! Σωστες Ημ/νιες (01-10-2011) region κτλ... ανοίγω το ChevronWP7 τσεκάρω τα κουτάκια για pin και cer αλλά μόλις πατήσω unlock, μου βγάζει το μηνυμα να ανοίξω το zune και να βεβαιαωθώ ότι είναι συνδεδεμένο το κινητό στον υπολογιστή.. Εχουν σπάσει τα νεύρα μου... και στο forum των xda οτι λύσεις δίδει τις δοκίμασα όλες.... Κάποια ιδέα? Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektoras71 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το ίδιο φίλε είχε πάθει και εγώ και τελικά ήταν θέμα τον windoows, με παίδεψε αρκετά,έκανα άρση αποκλεισμού του προγράματος cevron7.exe τo έτρεξα ως διαχειριστής με πολλες προσπάθειεσ έτρεξε τελικά και όλα καλά...... καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 εχω δουλεψει ios,android,windows mobile στο παρελθον και θελω να κανω και ενα περασμα στα windows 7!δεν ειμαι απαιτητικος τυπος ως προς τις δυνατοτητες του λειτουργικου αλλα θελω μια καλη συσκευη με πολλες myltimedia δυνατοτητες.. Ρωτάω γιατί στο value for money που ανέφερες μίλησες μόνο για την τιμή και όχι για το τι προσφέρει. Δεν είναι τυχαίο που έχει πέσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σχεδόν στη μισή τιμή! Δεν είναι αυτός ο ορισμός του value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 δεν διαφωνω για τον ορισμο του value for money...σιγουρα ειναι λιγο υποπτη αυτη η πτωση..αλλα η microsoft θα παρατησει ευκολα το λειτουργικο της?δεν θα ειναι ενα κινητο που θα σηκωσει αρκετες αναβαθμισεις ακομα..και γενικοτερα ενα λειτουργικο που θα ειναι σε αναπτυξη??δεν νομιζω να το θαψει ετσι απλα..αρα δεν θα ειναι μια συσκευουλα,,με τις ελλειψεις τις,,δεν διαφωνω σε αυτο,,με βαθος χρονου..γιατι και απο hardware δεν νομιζω οτι υστερει??και κακα τα ψεματα ενα μεσος χρηστης ειμαι στα κινητα,,δεν νομιζω οτι ο επεξεργαστης του με τον επεξεργαστη του desire hd θα μου κανει και μεγαλη διαφορα...τι λες?μου το προτεινεις το κινητο??δεν βρισκω κατι αλλο με τοση μεγαλη οθονη και specs σε αυτα τα λεφτα... Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 bluetooth αρχεία θέλεις να στέλνεις και να λαμβάνεις; Ελληνικά θέλεις να γράφεις χωρίς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή όντας εκτός εγγύησης; Ελληνικό μενού θέλεις; Αν δεν έχεις πρόβλημα... οκ. :rolleyes: Πάντως δεν διαφωνώ μαζί σου, όταν το λειτουργικό αναβαθμιστεί αναλόγως εδώ θα είμαι να το στηρίξω. Μέχρι τότε όμως, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 άντε τυχεράκηδες χρήστες του hd7 http://techblog.gr/mobile/htc-hd7-running-android-1235/ λίγη υπομονή χρειάζεται και το κινητό σας θα έχει multitasking,gps,flash στον browser,ελληνικό μενού και όλα τα καλά ενός σύγχρονου λειτουργικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Τα παιδιά στην xda.cn κάνουν εντυπωσιακές δουλειές. Εντούτοις... δεν είναι απλό για να δουλέψει πλήρως λειτουργικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 άντε τυχεράκηδες χρήστες του hd7 http://techblog.gr/mobile/htc-hd7-running-android-1235/ λίγη υπομονή χρειάζεται και το κινητό σας θα έχει multitasking,gps,flash στον browser,ελληνικό μενού και όλα τα καλά ενός σύγχρονου μπερδεμενου λειτουργικούfixed για να ειμαστε δικαιοι... εγω δεν θα περνουσα ποτε στο android.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 οταν συνδεεις το hd7 στο pc το βλεπεις σαν ενα εξωτερικο σκληρο δισκο και το φορτωνεις με τραγουδια και βιντεο ή πρεπει να τα παιρνας στο zune και μετα στο κινητο?λειτουργει με αλλα λογια οπως τα ios με το itunes? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 bluetooth αρχεία θέλεις να στέλνεις και να λαμβάνεις; Ελληνικά θέλεις να γράφεις χωρίς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή όντας εκτός εγγύησης; Ελληνικό μενού θέλεις; Αν δεν έχεις πρόβλημα... οκ. :rolleyes: Πάντως δεν διαφωνώ μαζί σου, όταν το λειτουργικό αναβαθμιστεί αναλόγως εδώ θα είμαι να το στηρίξω. Μέχρι τότε όμως, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Απο το θα το στηρίξω μεχρι θα αποτρεπω αλλους να το πάρουν εχει μεγάλη διαφορά.. Νομιζω οτι αυτο πρέπει να σταματήσει ...διοτι στην προσπάθεια σου αυτη λες και ανακρίβειες... Δεν βγαίνει η συσκευή εκτος εγγυησης γιατι την ξεκλείδωσες. Το ίδιο γίνεται με ολες τις Iphone - Android συσκευες αλλα εκει μάλλον δεν πειράζει ... Σχεδόν ολοι οι χρήστες Android εχουν κανει root (ξεκλειδώσει) το τηλέφωνο τους η εχουν βάλει αλλη rom Αυτο κάναμε τοσα χρόνια με ολες τις συσκευες (Winmo-iPhone-Android) γιατι ξαφνικά τώρα ειναι πρόβλημα... Εξάλλου ανα πάσα στιγμή το επαναφέρεις στην αρχική κατασταση .. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Σχεδόν ολοι οι χρήστες Android εχουν κανει root (ξεκλειδώσει) το τηλέφωνο τους η εχουν βάλει αλλη rom Αυτο κάναμε τοσα χρόνια με ολες τις συσκευες (Winmo-iPhone-Android) γιατι ξαφνικά τώρα ειναι πρόβλημα... Εξάλλου ανα πάσα στιγμή το επαναφέρεις στην αρχική κατασταση .. Μην μπερδεύεις καταστάσεις. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ αποτελεί την μειοψηφία. Η πλειοψηφία των αγοραστών πίστεψέ με δεν ξέρει τι σημαίνει root. Και έτσι να είναι... το να θέλει κάποιος ελληνικό μενού ή ένα πρόγραμμα για να εκμεταλλευτεί το GPS της συσκευής, ζητάει πολλά; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 με μουσικη και βιντεο συγχρονιζεται μεσω zune?απλα εχουμε τα κομματια η τα βιντεο στον υπολογιστη και τα περναμε στο κινητο μεσω zune?ειναι ευκολο οπως και στο itunes για παραδειγμα? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts