Jump to content

[Επίσημο] HTC HD7

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Και αν θέλεις να αλλάξεις κάτι την τελευταία στιγμή στο μήνυμα ή στο e-mail τι θα κάνεις; Πάλι από την αρχή;

Εν έτη 2011 δεν θα το αποκαλούσα αξιόλογη λύση αλλά καθαρά έμμεση λύση ανάγκης.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και αν θέλεις να αλλάξεις κάτι την τελευταία στιγμή στο μήνυμα ή στο e-mail τι θα κάνεις; Πάλι από την αρχή;

Εν έτη 2011 δεν θα το αποκαλούσα αξιόλογη λύση αλλά καθαρά έμμεση λύση ανάγκης.

Θα είσαι πιο προσεκτικός εξαρχής την ώρα που γράφεις, τα λάθη απαγορεύονται!:lol: Πράγματι, λάθος λέξη, είναι μια λύση ανάγκης όπως λες.

Σε συνδυασμό με το copy paste που έρχεται, είναι κάπως καλύτερη λύση. Αλλά παραμένει τεράστιο μείον το όλο θέμα με τα ελληνικά (μείον προφανώς για την ελληνική αγορά)

Στο περιοδικό "Κινητή Τηλεφωνία" πάντως διάβασα οτι η Microsoft Hellas έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα του εξελληνισμού των WP7 (λογικό καθότι μόνο έτσι θα έχουν κάποια ελπίδα εδώ αν και πάλι από μόνο του αυτό δεν αρκεί) και έχει επαφές σχετικά με το θέμα με την μητρική εταιρεία.

Αυτό αν όντως είναι έτσι είναι θετικό αλλά και αρνητικό παράλληλα γιατί αν η Ελληνική αντιπροσωπία αναγκάστηκε να παρέμβει αυτό ίσως σημαίνει οτι ο εξελληνισμός των WP7 δεν ήταν στον άμεσο σχεδιασμό της εταιρείας. Τέλος πάντων, σύντομα θα ξέρουμε, κρατάω μικρό καλάθι πάντως, όχι μόνο για το θέμα των Ελληνικών αλλά και για τον αριθμό των βελτιώσεων που θα υπάρξουν.:(

• Administrators
Λογικό δεν είναι η Microsoft Hellas να "καίγεται" για τα ελληνικά στα WP7; Το θέμα για εμένα είναι η γενικότερη πολιτική της εταιρίας η οποία μου έχει δημιουργήσει πολλές αμφιβολίες όσον αφορά τους χειρισμούς της.

Modpic.gif

Έχετε δίκαιο όσων αφορά το WiFi και την κατανάλωση μπαταρίας...την μαμάει...

Περιορίζοντας στο ελάχιστο το WiFi και με κανονική χρήση του τηλεφώνου, μετά από 1 μέρα η μπαταρία είναι ακόμη στα 3/4.

Αισθητή διαφορά;)

By the way έχουμε καμιά ενημέρωση πότε θα γίνει αυτό το περιβόητο update ή τίποτα......???:worry:

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

• Administrators
Για το πρώτο φήμες λένε μέχρι τέλος του μήνα, ίσως και τον Μάρτη. Αναμένεται όμως μια σημαντική αναβάθμιση μερικούς μήνες αργότερα.

Modpic.gif

οπότε καλοκαιράκι ,θεού θέλοντος και money επιτρέποντος θα βρούμε "καταφύγιο" στα "ώριμα" πλέον Windows phone 7 ,έτσι ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

οπότε καλοκαιράκι ,θεού θέλοντος και money επιτρέποντος θα βρούμε "καταφύγιο" στα "ώριμα" πλέον Windows phone 7 ,έτσι ;

Το έθεσες πολύ σωστά το θέμα,και απο ότι διαβάζω το καλοκαίρι θα έρθει και ένα πακέτο από γλώσσες ,ας ελπίσουμε να έχει και τα ελληνικά μέσα τουλάχιστον πληκτρόλόγιο..

Γιώργος

• Administrators

Εξαρτάται από την ωρίμανση. :rolleyes:

Modpic.gif

Μην σαπίσει μέχρι τότε..

Το πιθανότερο δυστυχώς! Κρίμα γιατί είναι ένα πολλά υποσχόμενο λειτουργικό και αξίζει να πάει μπροστά αλλά η λάθος τακτική της Microsoft κινδυνεύει να το καταδικάσει στην ανυποληψία.:( Δεν νομίζω οτι είναι πολλοί διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι ή τέλος πάντων μέχρι όποτε η Microsoft αποφασίσει να προσδώσει στο λειτουργικό της ουσιαστικά και αυτονόητα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που όλα τα ανταγωνιστικά λειτουργικά πλέον διαθέτουν εδώ και καιρό. Δυστυχώς γι'αυτήν δεν διαθέτει το hype επιπέδου iphone ώστε να της συγχωρούνται λάθη και παραλείψεις και έχει να αντιμετωπίσει και την δικαιολογημένη προκατάληψη των υποψήφιων χρηστών λόγω WM 6.

• Administrators
Δεν νομίζω οτι είναι πολλοί διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι ή τέλος πάντων μέχρι όποτε η Microsoft αποφασίσει να προσδώσει στο λειτουργικό της ουσιαστικά και αυτονόητα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που όλα τα ανταγωνιστικά λειτουργικά πλέον διαθέτουν εδώ και καιρό.

Μα και μέχρι το καλοκαίρι... οι ανταγωνιστές δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Modpic.gif

Καλησπερα. προσπαθω να κατεβασω απο marketplease το greek keyboard αλλα τιποτα. Ενω το ωρισκω σαν app, Μου βγαζει ενα μνμ. (can't get this info right now. check back in a little while.)

• Administrators
Ακολούθησε τη συμβουλή του μηνύματος τότε. Ίσως είναι κάποιο προσωρινό πρόβλημα, δοκίμασε αργότερα.

Modpic.gif

Έχετε δίκαιο όσων αφορά το WiFi και την κατανάλωση μπαταρίας...την μαμάει...

Περιορίζοντας στο ελάχιστο το WiFi και με κανονική χρήση του τηλεφώνου, μετά από 1 μέρα η μπαταρία είναι ακόμη στα 3/4.

Αισθητή διαφορά;)

By the way έχουμε καμιά ενημέρωση πότε θα γίνει αυτό το περιβόητο update ή τίποτα......???:worry:

Επιβαιβεώθηκε.... :wink:

Υπεύθυνο για τη μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας το WiFi.

2η μέρα σήμερα και με περισσότερη χρήση από χθες(αλλά με το WiFi αναμένο ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται) η μπαταρία βρίσκεται ακόμη στο 1/3. Αρα 2-3 μέρες. Καλούτσικα!

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι γιατί μερικες από τις επαφές μου όταν με καλούν δεν μου εμφανίζεται το όνομα τους αλλά μονο ο αριθμός?:worry:

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Παιδια με τιποτα. καμμια ιδεα????? Οποια εφαρμογη και να παω να κατεβασω μου κανει σε ολα το ιδιο!!! θα φαει σουτ!!!! Edited by skomat
1

Παιδια με τιποτα. καμμια ιδεα?????

Κλείσε το κινητό και ξαναάνοιξέ το....

Κατέβασα μόλις τώρα το application αυτό και λειτουργεί κανονικά....

Άρα το πρόβλημα είναι σε σένα

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Το εχω κλεισει, το εχω ξανακλεισει, και παλι τιποτα. Διαβασα σε κατι post οτι ισως και να φταιει τα setings regional!!!!!

Έκανες κάποια αλλάγη στα settings?

Κατέβασες κάτι μέχρι τώρα από το marketplace?

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Καμμια αλλαγη. ξαναδοκιμασα παλι τωρα και τζιφος!! αλλαγη εχω κανει στα setings οταν το εθεσα σε λειτουργια. Αν θες και εινα ευκολο μπορεις να μου στειλεις τα δικα σου setings??

Display language: English

Region format:Greek

System locale:Greek

Browser& search language:English(United Kingdom)

Αυτά έχω.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

εχω αυτα. setings, region& languange,

display lan: english

region format: english united kingdom

system locate: english united kingdom

browser & searce language: english united kingdom

Τωρε αλλο μνμ. Marketplace is not yet availiable in your country/region!!!

Edited by Nikos_s3

Τωρε αλλο μνμ. Marketplace is not yet availiable in your country/region!!!

Έχω την εντύπωση πως όταν ξυπνήσουν στην Microsoft όλοι θα ασχολούμαστε με apple η android .

Εκτός και αν έχουν βάλει κανένα ξυπνητήρι και γλυτώσουν τον πάτο γιατί κατά κει πάνε .

• Administrators
Καμμια αναβαθμισει ακομα δεν παιζει ε??

Όχι, είμαστε σε αναμονή.

Επίσης μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση".

Modpic.gif