ArisG88 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εδώ έχω μια ένσταση. Οι free εφαρμογές σε αυτό το λειτουργικό καταλαμβάνουν μόλις το 1/4 των συνολικών. Μικρή αναλογία κατά τη γνώμη μου για καινούργιο λειτουργικό. Ίσως να μην φαίνεται τόσο καλό αλλά τουλάχιστον έχεις trial σε κάθε εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εδώ έχω μια ένσταση. Οι free εφαρμογές σε αυτό το λειτουργικό καταλαμβάνουν μόλις το 1/4 των συνολικών. Μικρή αναλογία κατά τη γνώμη μου για καινούργιο λειτουργικό. πολύ σωστά! και να προσθέσω ότι η μέση τιμή των εφαρμογών είναι πάνω από 1 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδιά δεν έχουμε καμμιά διαφωνία αν δεν υποστηρίξει Ελλάδα άμεσα στο να μπορείς να αγοράζεις εφαρμογές δεν έχει νόημα στο να το κρατάμε όσοι το έχουμε,εγω προσωπικά περιμένω την αναβάθμιση να δω που τραβάει ,εντάξει ενα μηνα έχει που εχουν κυκλοφορήσει ,πιστεύω ότι βιαστήκαν να το βγάλουν λόγω εορτών και θα διορθώσουν τα υπόλοιπα με την αναβάθμιση ,αναβαθμίσεις που έρχονται,και επειδη εταιρεία είναι δεν νομίζω όσο και μικρή αγορά να είμαστε να μην την νοιάζει να βγάλει λεφτά απο το μάρκετ,.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ίσως να μην φαίνεται τόσο καλό αλλά τουλάχιστον έχεις trial σε κάθε εφαρμογή. Και τι κερδίζεις με αυτό; Μένεις με τη γλύκα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Και τι κερδίζεις με αυτό; Μένεις με τη γλύκα! :p Εγώ το θεωρώ καλό να υπάρχει trial, πριν αγοράσεις κάτι καλό είναι να το δοκιμάσεις εάν σου κάνει πρώτα Κάτι άλλο, έχω Cosmote και την εμφανίζει ώς yyyyyyyyy. Και στα δίκτυα κάνεις αναζήτηση, την βρίσκει ως cosmote αλλά μόλις μπεις στο δίκτυο πάλι yyyyyyyy Αλλά δουλεύει κανονικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Εγώ το θεωρώ καλό να υπάρχει trial, πριν αγοράσεις κάτι καλό είναι να το δοκιμάσεις εάν σου κάνει πρώτα Οι τιμές τους όμως είναι τσιμπημένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Εκτός αυτού, το θέμα είναι και το πότε θα μπορείς να τις αγοράζεις, γιατί τώρα και να θες δεν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Εγώ το θεωρώ καλό να υπάρχει trial, πριν αγοράσεις κάτι καλό είναι να το δοκιμάσεις εάν σου κάνει πρώτα Κάτι άλλο, έχω Cosmote και την εμφανίζει ώς yyyyyyyyy. Και στα δίκτυα κάνεις αναζήτηση, την βρίσκει ως cosmote αλλά μόλις μπεις στο δίκτυο πάλι yyyyyyyy Αλλά δουλεύει κανονικά :p Και σε εμένα που έχω Vodafone το ίδιο παρουσιαζόταν. Έγραφε Vodafone και δίπλε yyyyy!:wacko: Πάντως στο Trophy και στο LG Optimus 7 δεν το παρουσίαζε που σημαίνει οτι δεν έιναι μάλλον θέμα του λειτουργικού αλλά κάτι γίνεται με τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Όντως, στις συσκευές που αναφέρεις δεν είχα δει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Και σε εμένα που έχω Vodafone το ίδιο παρουσιαζόταν. Έγραφε Vodafone και δίπλε yyyyy!:wacko: Πάντως στο Trophy και στο LG Optimus 7 δεν το παρουσίαζε που σημαίνει οτι δεν έιναι μάλλον θέμα του λειτουργικού αλλά κάτι γίνεται με τη συγκεκριμένη συσκευή. Μπράβο στην HTC με την ακριβότερη συσκεύη της τότε, τι να πω :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μπράβο στην HTC με την ακριβότερη συσκεύη της τότε, τι να πω :X Δεν θα έλεγα ότι ήρθε και το τέλος του κόσμου. Προφανώς softwaρικό είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μπράβο στην HTC με την ακριβότερη συσκεύη της τότε, τι να πω :X Πήγαινε στις ρυθμίσεις περιοχής και γλώσσας και ρύθμισέ τα όλα στα Αγγλικά. Θα διορθωθεί μετά από reset. Προφανώς, το πρόβλημα υπάρχει επειδή δεν υποστηρίζεται ακόμη πλήρως η Ελληνική γλώσσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Το θέμα όμως είναι ότι τα ελληνικά υποστηρίζονται χωρίς προβλήματα από τα WM2003SE. Το 2011 δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιο θέμα (αν όντως είναι αυτό). Και δεν μιλάω για το ελληνικό μενού αλλά για την εν γένει υποστήριξη της γλώσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Πήγαινε στις ρυθμίσεις περιοχής και γλώσσας και ρύθμισέ τα όλα στα Αγγλικά. Θα διορθωθεί μετά από reset. Προφανώς, το πρόβλημα υπάρχει επειδή δεν υποστηρίζεται ακόμη πλήρως η Ελληνική γλώσσα. Όντως μόλις το δοκίμασα και το πρόβλημα λύνεται με αλλαγή στις ρυθμίσεις γλώσσας. Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Επειδη με τα πιο παλια δεν μπορουμε να δουμε ολα τα flash. Με το HD7, μπορει καποιος να ελεγξει αν μπορει να δει σωστα το site για παραδειγμα http://www.live24.gr/webtv/kontrachannel/ Γιατι με τα windows mobile 6.1 και 6.5 δεν τα εχει καταφερει κανεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Επειδη με τα πιο παλια δεν μπορουμε να δουμε ολα τα flash. Με το HD7, μπορει καποιος να ελεγξει αν μπορει να δει σωστα το site για παραδειγμα http://www.live24.gr/webtv/kontrachannel/ Γιατι με τα windows mobile 6.1 και 6.5 δεν τα εχει καταφερει κανεις. Όχι. Προς το παρόν τα WP7 δεν υποστηρίζουν flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 λοιπόν για να αγοράσουμε εφαρμογες αρκει μια διεύθυνση απο τις χώρες που υποστηρίζει και τελείωσε.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Επειδη με τα πιο παλια δεν μπορουμε να δουμε ολα τα flash. Με το HD7, μπορει καποιος να ελεγξει αν μπορει να δει σωστα το site για παραδειγμα http://www.live24.gr/webtv/kontrachannel/ Γιατι με τα windows mobile 6.1 και 6.5 δεν τα εχει καταφερει κανεις. Περιμένουμε με το πρώτο update και υποστήριξη flash. Για να δούμε πότε θα είναι το πρώτο update. Ξέρει κανείς αν περιλαμβάνει και ελληνικά στο πρώτο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 παιδιά εσείς που έχετε το hd7 πρέπει να πάρετε τηλέφωνο στην microsoft ελλάδας για να σας δώσει κωδικό με τον οποίο θα ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στα live services του κινητού; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 παιδιά εσείς που έχετε το hd7 πρέπει να πάρετε τηλέφωνο στην microsoft ελλάδας για να σας δώσει κωδικό με τον οποίο θα ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στα live services του κινητού; τι εννοεις ,εγώ δεν πήρα πουθενά ,ενα λογαριασμό hotmail εφτιαξα και είναι όλα οκ ,πριν 5 λεπτά κατέβασα την πρώτη επί πληρωμή εφερμογή.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Όχι. Προς το παρόν τα WP7 δεν υποστηρίζουν flash. Δηλαδη θα δωσουμε τοσα λεφτα και δεν θα βλεπουμε και flash? Και γιατι να μην παρω το viliv s5 που εχει windows 7 κανονικα κ εχει τα παντα? http://media-ram.gr/gr/viliv-s5-premium-3g-4-8-touchscreen-1-33ghz-1gb-ram-32gb-ssd-hspa-umts-wlan-bluetooth-gps-winxp-iyi-clone-2.html Edited January 15, 2011 by evi32 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παιδιά εσείς που έχετε το hd7 πρέπει να πάρετε τηλέφωνο στην microsoft ελλάδας για να σας δώσει κωδικό με τον οποίο θα ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στα live services του κινητού; Όχι, δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο για τις native wp7 συσκευές. Δηλαδη θα δωσουμε τοσα λεφτα και δεν θα βλεπουμε και flash? Και γιατι να μην παρω το viliv s5 που εχει windows 7 κανονικα κ εχει τα παντα? http://media-ram.gr/gr/viliv-s5-premium-3g-4-8-touchscreen-1-33ghz-1gb-ram-32gb-ssd-hspa-umts-wlan-bluetooth-gps-winxp-iyi-clone-2.html Σου απάντησα ήδη στο άλλο thread που έκανες ακριβώς την ίδια ερώτηση. Είσαι εκτός θέματος. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 με το app απο την vodafone που γραφει ελληνικα μπορεις να γραψεις και ελληνικες επαφες? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 με το app απο την vodafone που γραφει ελληνικα μπορεις να γραψεις και ελληνικες επαφες? Όχι. Γράφεις το κείμενό σου και στο κάτω μέρος υπάρχουν τέσσερις επιλογές για το που θα το μεταφέρεις... http://image.catalog.zune.net/v3.2/image/a1262b8d-ef51-406a-83c5-c4a547ab3e96?width=240&resize=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markezos Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καποιος ειπε οτι μπορει και ηδη εχει αγορασει απο το marketplace.. Εχω βαλει χωρα που υποστηριζει για να εχω τις FREE αλλα δεν δοκιμασα να περασω πιστωτικη γιατι ηξερα πως για τις επι πληρωμη βρισκει οτι ειναι απο Ελλαδα και δεν επιτρεπει.. Τελικα μπορουμε να αγορασουμε κανονικα? Παράθεση Siemens SX1 -> Htc HD2 -> Htc HD7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Για να κατεβάσεις free εφαρμογές και Ελλάδα να βάλεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts