Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιστροφη και για μενα απο goodbye rfs στην επισημη ελληνικη JM2 μεσω του οδηγου του τυχερακια, αρα επιβεβαιωνω κι εγω.

Τερμα οι δοκιμες και τα φλασαρισματα τωρα και υπομονη για επισημο γιαουρτι. Αν αποδειχθει...ληγμενο οι επιλογες απειρες!

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν δεν γυρισω σε 2.1,θα μπορεσω να περασω την επισημη 2.2 μεσα απο odin?

και αν ναι,ποσο καιρο συνηθως κανει για να την ανεβασουν σε εκδοση συμβατη με odin?

τελος,επειδη στο κινητο μου εχει γινει ενας χαμος,γερμανικο firmware,φλασαρισμενο με goodbye,μεσα εχει αρχεια csc eur και dbt,θα υπαρξει καποιο θεμα αν ακολουθησω τον οδηγο του τυχερακια ωστε να με δει το kies ως απειραχτο κινητο και να μου δωσει την αναβαθμιση?

αν δεν γυρισω σε 2.1,θα μπορεσω να περασω την επισημη 2.2 μεσα απο odin?

και αν ναι,ποσο καιρο συνηθως κανει για να την ανεβασουν σε εκδοση συμβατη με odin?

τελος,επειδη στο κινητο μου εχει γινει ενας χαμος,γερμανικο firmware,φλασαρισμενο με goodbye,μεσα εχει αρχεια csc eur και dbt,θα υπαρξει καποιο θεμα αν ακολουθησω τον οδηγο του τυχερακια ωστε να με δει το kies ως απειραχτο κινητο και να μου δωσει την αναβαθμιση?

Ήμουν στην ίδια κατάσταση με εσένα. Το κινητό αγορασμένο από γερμανία με μανισιο firmware που δεν ξέρω ποιο ήταν αφού, άσχετος τότε, δεν ήξερα πως να το δω και φλασαρα.

Μετά πέρασα JFF και JM8 πριν την goodbye rfs. Τελικά εχθές γύρισα σε επίσημη JM2 με sales code COS. Η διαδικασία κατά τυχεράκια δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, όλα κανονικά.

Μόλις κυκλοφορήσει το γιαούρτι για Ελλάδα είμαι έτοιμος. Λογικά τα ίδια θα ισχύουν και για σένα...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μηπως ειναι καιρος να γινει μαζικη διαμαρτυρια απο email στη samsung,για την πολυποθητη αναβαθμιση froyo,ας ξεκινησουμε να δουμε τι δυναμη εχουμε?

καλησπερα σε ολους, τριτη εβδομαδα χωρις το γαλαξια (λογο βλαβης της οθονης) κι εχω τρελαθει.Το service εχει αργησει πολυ, αλλα μου ειπαν οτι ειναι καλο.Εχει καποιος παρομιο προβλημα?

Εγω το εχω 10 μερες για προβλημα στην καμερα, σημερα θα περασω να δω τι γινεται

theodoros

εβαλε κανεις την καινουργια cyanogen 6.1 ??

Δεν υπάρχει cyanogen για το SGS (ακόμα). Και στις RC δεν έχουν βγάλει επίσης για SGS.

Θα σου συνιστούσα, χωρίς παρεξήγηση πάντα, όπως και σε όλους τους καινούριους χρήστες του τηλεφώνου, να διαβάσεις το θέμα Οδηγοί για νέους χρήστες του Galaxy S, ίσως αν το είχες κάνει να γλύτωνες την ταλαιπωρία του να ψάχνεις πώς περνάνε αρχεία στο κινητό, και να μη γέμιζε και το forum με συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις και απαντήσεις...

Όχι, δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση, και ναι, το έχω διαβάσει και έχω όλα αυτά που αναφέρονται στο συγκεκριμένο σημείο, αλλιώς δεν θα έφτανα να ρωτήσω :)

Απλά ήθελα να δω τι μπορώ να κάνω χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω πρώτα κάποια 3rd party εφαρμογή...

Και εφόσον μας ενδιαφέρει όλους μας να είναι το forum εύχρηστο και λειτουργικό, είμαι της άποψης πως ίσως θα έπρεπε να δημιουργηθεί καινούριο thread με αποκλειστικό θέμα την αναβάθμιση του λειτουργικού. Αυτό γιατι νομίζω (χωρίς βέβαια να τα έχω διαβάσει όλα) πως το 70 με 80% των μηνυμάτων σχετίζονται με αυτό, καθιστώντας το τρέχον thread κάπως "δυσλειτουργικό" για χρήστες σαν κι εμένα που δεν ενδιαφερόμαστε για την πρόωρη αναβάθμιση του λειτουργικού.

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση, έτσι? :cool:

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Καλημέρα.

Μετά το πέρασμα κάποιας rom (μάλλον έγινε από JM7 σε JPK) και επαναφορά κάποιων αρχείων με titanium, έχω στο κινητό ένα φάκελο /sdcard και ένα φάκελο /mnt/sdcard που φαίνεται να περιέχουν τα ίδια αρχεία.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;

Και είναι ασφαλές να διαγράψω τον ένα από τους δύο;

Ευχαριστώ.

Μάνος

Παιδιά χρειάζομαι μέσω regedit στο Kies να κάνω αναβάθμιση σε αυτό:

HIDSWVER" = I9000XWJM2/I9000OXXJM1/I9000XXJM1/I9000XWJM2 , και

"ProductCode" = GT-I9000HKDCOS.

Ξέρει κανείς ποιούς κωδικούς πρέπει να βάλω στο regedit για να μου δώσει το παραπάνω;

EDIT

ακυρο, με μία αναβάθμιση του kies επιτέλους πήρε αυτές του Πέτρου, αναβαθμίζω τωρα και ο ο Θεός βοηθός!!

Edited by tonysac
Αντώνης

Παιδιά χρειάζομαι μέσω regedit στο Kies να κάνω αναβάθμιση σε αυτό:

HIDSWVER" = I9000XWJM2/I9000OXXJM1/I9000XXJM1/I9000XWJM2 , και

"ProductCode" = GT-I9000HKDCOS.

Ξέρει κανείς ποιούς κωδικούς πρέπει να βάλω στο regedit για να μου δώσει το παραπάνω;

λογικα ειναι η αναβαθμιση της jg1

οποτε

ProductCode -> GT-I9000HKDCOS

HIDSWVER -> I9000XWJG1/I9000OXXJF9/I9000XXJF5/I9000XWJG1

SoftwareRevision"="I9000XWJG1/I9000OXXJF9/I9000XXJF5/I9000XWJG1"

Καλημέρα.

Μετά το πέρασμα κάποιας rom (μάλλον έγινε από JM7 σε JPK) και επαναφορά κάποιων αρχείων με titanium, έχω στο κινητό ένα φάκελο /sdcard και ένα φάκελο /mnt/sdcard που φαίνεται να περιέχουν τα ίδια αρχεία.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;

Και είναι ασφαλές να διαγράψω τον ένα από τους δύο;

Ευχαριστώ.

Στο φροντο η /sdcard πλέον γίνεται /mnt/sdcard. Δεν είμαι σίγουρος εάν είναι Link όμως ή εάν είναι αντίγραφο του αρχικού φακέλου. (Δεν μπορώ να ελέγξω τώρα, περνάω kernel ;) )

Στο φροντο η /sdcard πλέον γίνεται /mnt/sdcard. Δεν είμαι σίγουρος εάν είναι Link όμως ή εάν είναι αντίγραφο του αρχικού φακέλου. (Δεν μπορώ να ελέγξω τώρα, περνάω kernel ;) )

περνα τον να μας πεις εντυπωσεις

το σκεφτομαι και γω

οποτε

Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν μου δίνει κάτι... Βάζω αυτή του Πέτρου και ας ελπίζω ότι δεν θα μου πειράξει κάτι...

Αντώνης

ρε παιδια....παλευω σημερα να συνδεσω το galaxy στο kies και δεν τα καταφερνω....

πηγαινει στην οθονη το κινητο με το εικονειδιο απο το usb αλλα αναβοσβηνει....

και το kies στον υπολογιστη ψαχνει ψαχνει αλλα δεν βρισκει τιποτα...

(οι ρυθμισεις σωστα ειναι στο κινητο~δεν ξαναειχα προβλημα συνδεσης)

ξαναπερασα το kies αλλα παλι τα ιδια...επανεκινισεις σε κινητο και pc~τιποτα

χτες συνδεοταν κανονικα...το μονο που αλλαξε ηταν που εκανα μερικα update στο market και περασα και το προγραμμα της samsung για να χειριζεσαι τηλεορασεις....αυτα....

(δεν ειμαι root ουτε lagfix αν εχει συμασια...)

καμια ιδεα?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! επισης παρατηρω οτι μετα που απο τις ματεαις προσπαθειες αποσυνδεω το τηλεφωνο πατοντας το πληκτρο, το κινητο δεν βρισκει ουτε εικονες...ουτε τραγουδια........ουτε τιποτα αποσα εχω περασμενα μεσα (με επανεκινηση τα ξαναβλεπει)

Edited by fotisg24
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν μου δίνει κάτι... Βάζω αυτή του Πέτρου και ας ελπίζω ότι δεν θα μου πειράξει κάτι...

πριν κανα μηνα μου ειχε δωσει την jm2

μηπως τα κατεβασαν ολα απο το σερβερ εν οψη φρογιο

οπως καναν με την σκανδιναβικη εκδοση?

ρε παιδια....παλευω σημερα να συνδεσω το galaxy στο kies και δεν τα καταφερνω....

(οι ρυθμισεις σωστα ειναι στο κινητο~δεν ξαναειχα προβλημα συνδεσης)

ξαναπερασα το kies αλλα παλι τα ιδια...επανεκινισεις σε κινητο και pc~τιποτα

χτες συνδεοταν κανονικα...το μονο που αλλαξε ηταν που εκανα μερικα update στο market και περασα και το προγραμμα της samsung για να χειριζεσαι τηλεορασεις....αυτα....

περιμενε πρωτα να συνδεθει το κντ με τον υπολογιστη και μετα ανοιξε το @#$#ΚΙΕΣ

(δεν ειμαι root ουτε lagfix αν εχει συμασια...)

καμια ιδεα?

περιμενε πρωτα να συνδεθει το κντ με τον υπολογιστει και μετα ανοιξε το κιες

Edited by mantzaros

Με τους κωδικούς του Πέτρου δίνει την jm2 κανονικά, σε λίγο θα ξέρω σν όλα πήγαν καλά τώρα βρίσκομαι στο στάδιο κατεβάσματος των αρχείων και κοντεύω να πάθω ανακοπή αν θα πάνε όλα καλά...:cry:

Στο μεταξύ με την ταχύτητα που τα κατεβάζει το kies φέξε μου και γλύστρησα...

Tο voodoo που είχα μέσα το έχω βγάλει, to root oμως πρέπει να βγει και αυτό;

Αντώνης

περιμενε πρωτα να συνδεθει το κντ με τον υπολογιστει και μετα ανοιξε το κιες

τωρα δεν ψαχνει καν για τηλεφωνο το kies!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα δεν ψαχνει καν για τηλεφωνο το kies!!!

Πήγαινε πάνω αριστερά στις Ενημερώσεις και δες μήπως έχει βρει καμιά καινούρια ενημέρωση...εμένα σήμερα μου έδωσε την τελευταία

Αντώνης

Πήγαινε πάνω αριστερά στις Ενημερώσεις και δες μήπως έχει βρει καμιά καινούρια ενημέρωση...εμένα σήμερα μου έδωσε την τελευταία

βασικα εκανα και re-install το kies μπας και εφτιαχνε το προβλημα οποτε λογικα την τελευταια εχω.... 1,5,3,10093,82

(μαλον θα φταιει το τηλεφωνο πιστευω εγω....υπαρχει κανενα hard reset να κανω να τελειωνουμε?!)

Edited by fotisg24
[sIGPIC][/sIGPIC]

βασικα εκανα και re-install το kies μπας και εφτιαχνε το προβλημα οποτε λογικα την τελευταια εχω.... 1,5,3,10093,82

Δοκίμασε τότε να κατεβάσεις τους drivers ξανά από το ίδιο σημείο πάνω αριστερά

Αντώνης

Όχι, δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση, και ναι, το έχω διαβάσει και έχω όλα αυτά που αναφέρονται στο συγκεκριμένο σημείο, αλλιώς δεν θα έφτανα να ρωτήσω :)

Απλά ήθελα να δω τι μπορώ να κάνω χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω πρώτα κάποια 3rd party εφαρμογή...

Και εφόσον μας ενδιαφέρει όλους μας να είναι το forum εύχρηστο και λειτουργικό, είμαι της άποψης πως ίσως θα έπρεπε να δημιουργηθεί καινούριο thread με αποκλειστικό θέμα την αναβάθμιση του λειτουργικού. Αυτό γιατι νομίζω (χωρίς βέβαια να τα έχω διαβάσει όλα) πως το 70 με 80% των μηνυμάτων σχετίζονται με αυτό, καθιστώντας το τρέχον thread κάπως "δυσλειτουργικό" για χρήστες σαν κι εμένα που δεν ενδιαφερόμαστε για την πρόωρη αναβάθμιση του λειτουργικού.

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση, έτσι? :cool:

Ναι λες ότι το διάβασες αλλά η απάντηση που σου έδωσε ο red herring υπάρχει ακριβώς στον οδηγό.. Τέλος πάντων. Όσο και για το θέμα του firmware, root και άλλων βελτιώσεων, υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει το forum, στείλε ένα πμ σε μένα ή στον mirrorofsorrow και το συζητάμε :)

οποτε

Λογικά ναι, αλλά δεν είναι... Ψάχνεις λογική στο κιες :)

.........

Κοίταξες για αρχεία με 16 χαρακτήρες;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Επειδη ειχε συζητηθει στο παρελθον το θεμα του backup των εφαρμογων, να πω πως αν θελετε να κανετε downgrade σε eclair, παρτε ενα backup με το mybackup pro, βρειτε σε ποιον φακελο το αποθηκευει (reware νομιζω mybackup/ονομα φακελου μπακαπ που δωσαμε) και αντιγραψτε τον ειτε στον υπολογιστη ειτε στην micro sd.

Μετα το downgrading δεν θα βρισκει κανενα backup αρχειο γιατι εχει αλλαξει το path αποθηκευσης (δεν εχω καταλαβει αν διαγραφεται το αρχικο ή οχι).

Οποτε τρεξτε μια φορα το mybackup για να ειστε σιγουροι πως θα δημιουργηθουν οι αναγκαιοι φακελοι, και μετα καντε paste το αρχικο backup στο path sdcard/sd/rerware/mybackup/ονομα φακελου με το backup μας.

Μετα θα το αναγνωρισει και η διαδικασια επαναφορας γινεται κανονικα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Κοίταξες για αρχεία με 16 χαρακτήρες;

ουτε που ξερω τι ειναι αυτα....(?!!!)

πες μου λιγο....εσυ τα ξερεις αυτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ουτε που ξερω τι ειναι αυτα....(?!!!)

πες μου λιγο....εσυ τα ξερεις αυτα!!!

το λεει το ονομα

αρχεια(φανταζομαι ξερεις τι σημαινει αρχεια αποθηκευμενα στην sdcard)

με 16 χαρακτηρες(16 γραμματα δηλαδη)

ειναι αποδεδειγμενο πως σε μερικες περιπτωσεις αυτο φταει για τη μη συνδεση του τηλεφωνου με τον υπολογιστη

Καλημέρα παίδες.Δοκίμασε κανείς να βάλει την JPM ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=818556 από ότι διάβασα είναι official! Αυτή είναι η έκδοση που πήρε πίσω η samsung?Αν ξέρει κάποιος....

Δοκίμασα και την έβαλα.Στην εγκατασταση κανενα προβλημα (απλα ακολουθησα πιστα τον οδηγο).Απο αισθηση???? αρκετα αργο το κινητο σε σχεση με ECLAIR. Ελληνικα στο swype δεν καταφερα να βάλω, οποτε ξανα πισω σε eclair. :)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...