Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

+1000

Αδελφέ, σα να είσαι στο μυαλό μου! Εκτός από το ότι δε θα το σκεφτώ καθόλου (δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με τους πουθενάδες), όλα τα άλλα είναι ακριβώς οι δικές μου σκέψεις.

Καλά, ποτέ μη λες ποτέ γιατί κι εγώ κάθε φορά που μου κόλλαγε το omnia pro ορκιζόμουν να μην ξαναπάρω από τους Κοεάτες ξανά, αλλά με δελέασε πάλι το hw (αχ αυτή η SAMOLED!).

Αν βγάλουν πρώτοι καμιά τρελή 3d οθόνη, με δυνατότητες προβολής εκτός της φορητής συσκευής, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη, θα δεις που οι περισσότεροι θα τρέχουμε πάλι να γίνουμε πελάτες τους! Κακά τα ψέματα, το hw είναι ο κράχτης τους.

Όμως, το δις εξαμαρτείν...

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

παιδια μια βοηθεια γιατι θα τρελαθω...εκαναεπαναφορα και εχασα τις πολυτιμες ρυθμισεις για τα mms τις vodafone που ειχα βρει υστερα απο πααααρα πολυ ψαξιμο και δυστιχος δεν μπορω να ξαναβρω.αν τις ξερει καποιος θα ηθελα πολυ να μου τις πει οσες εχω βρει δεν μου δουλευουν μονο αυτες που ειχα βρει πριν κανω επαναφορα...ουφφφφφφφφφφφφφφ

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

παιδια μια βοηθεια γιατι θα τρελαθω...εκαναεπαναφορα και εχασα τις πολυτιμες ρυθμισεις για τα mms τις vodafone που ειχα βρει υστερα απο πααααρα πολυ ψαξιμο και δυστιχος δεν μπορω να ξαναβρω.αν τις ξερει καποιος θα ηθελα πολυ να μου τις πει οσες εχω βρει δεν μου δουλευουν μονο αυτες που ειχα βρει πριν κανω επαναφορα...ουφφφφφφφφφφφφφφ

Για 1314235346 φορά.....

http://magic-tips.blogspot.com/search/label/Wind

αλλά άμα είναι να μας τρελαθείς άντε πάρτες τεμπελάκο, αλλά την άλλη φορά search ;)!! Τα πάντα όλα βρίσκονται στην υπογραφή του Τυχεράκια και στο βλογκ του Αντώνη

Καλησπερα σημερα πηρα κι εγω το τηλεφωνακι, σε γενικες γραμμες ολα καλα, απλα εχει πολυ ψαξιμο και ρυθμισεις, οποτε θα σας ζαλισω λιγο...

Πρωτη ερωτηση και σιγουρα οχι τελευταια..προσπαθησα να βαλω τους λογαριασμους μου στην εφαρμογη για gmail αλλα μου ελεγε δεν ηταν δυνατη η επικοινωνια με τους διακομιστες κλπ... Τι πρεπει να κανω γι αυτο? Σημειωτεον εχω συνδεθει με wifi.. Δεν ξερω αν εχει καμμια σημασια.

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Για 1314235346 φορά.....

http://magic-tips.blogspot.com/search/label/Wind

αλλά άμα είναι να μας τρελαθείς άντε πάρτες τεμπελάκο, αλλά την άλλη φορά search ;)!! Τα πάντα όλα βρίσκονται στην υπογραφή του Τυχεράκια και στο βλογκ του Αντώνη

σ ευχαριστω παρα πολυ αλλα νομιζω οτι τις δοκιμασα κι αυτες και δεν επαιζε παλι αλλα θα ξαναδοκιμασω..οταν λες το blog του αντωνη ειναι ευκολο να το γραψεις γιατι εχω την εντυπωσει οτι εκει τις ειχα βρει νομιζω..

σ ευχαριστω παρα πολυ αλλα νομιζω οτι τις δοκιμασα κι αυτες και δεν επαιζε παλι αλλα θα ξαναδοκιμασω..οταν λες το blog του αντωνη ειναι ευκολο να το γραψεις γιατι εχω την εντυπωσει οτι εκει τις ειχα βρει νομιζω..

τα mms μου μουλαρώσανε....με βλεπω να ξενυχταω αποψε!! ωωωχ παναγια μου!!!

δυστιχος ....ακομα το παλευω αλλα τιποτα ..

Edited by agnadi
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο αρχικό μας μήνυμα, πατάμε τροποποίηση, όχι παράθεση.

τα mms μου μουλαρώσανε....με βλεπω να ξενυχταω αποψε!! ωωωχ παναγια μου!!!

Άν θες να βρεις κάτι, πάνω δεξιά έχει το κουμπί "Αναζήτηση στο θέμα". Στο μέλλον χρησιμοποίησέ το please... Oρίστε οι ρυθμίσεις από τη Vodafone, που βρήκα κάνοντας μια απλή αναζήτηση:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17234&d=1285927042

- Alex

Άν θες να βρεις κάτι, πάνω δεξιά έχει το κουμπί "Αναζήτηση στο θέμα". Στο μέλλον χρησιμοποίησέ το please... Oρίστε οι ρυθμίσεις από τη Vodafone, που βρήκα κάνοντας μια απλή αναζήτηση:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17234&d=1285927042

δυστιχος δεν ειναι αυτες..εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορω να βρω με τιποτα αυτες που μου δούλευαν χωρις προβλημα.

δυστιχος δεν ειναι αυτες..εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορω να βρω με τιποτα αυτες που μου δούλευαν χωρις προβλημα.

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι σταλμένες από την ίδια τη vodafone, όπως βλέπεις... αν δε σου δουλεύουν, κάτι άλλο είναι λάθος στο τηλέφωνό σου, έχουν αλλάξει τον τελευταίο μήνα, ή απλά κάτι δεν πάει καλά με την υπηρεσία mms σήμερα... Θα σου πρότεινα να μην ξενυχτήσεις, και αύριο το πρωί να πάρεις ένα τηλεφωνάκι τη vodafone από το κινητό σου, τζάμπα είναι, και να τους ρωτήσεις γιατί δε σου δουλεύουν τα mms. :) Δε χρειάζεσαι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο, νομίζω...

- Alex

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι σταλμένες από την ίδια τη vodafone, όπως βλέπεις... αν δε σου δουλεύουν, κάτι άλλο είναι λάθος στο τηλέφωνό σου, έχουν αλλάξει τον τελευταίο μήνα, ή απλά κάτι δεν πάει καλά με την υπηρεσία mms σήμερα... Θα σου πρότεινα να μην ξενυχτήσεις, και αύριο το πρωί να πάρεις ένα τηλεφωνάκι τη vodafone από το κινητό σου, τζάμπα είναι, και να τους ρωτήσεις γιατί δε σου δουλεύουν τα mms. :) Δε χρειάζεσαι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο, νομίζω...

ΟΚ σ ευχαριστώ για ολα!! απλά θυμαμαι οτι κατι διαφορετικο ειχαν οι ρυθμισεις που ειχα βαλει και που μου δουλευαν.Τελος παντον πιστευω οτι αυριο θα την βρω την ακρη απλα δεν θελω ναπαρω την vodafone γιατι την ειχα παρει παλι και πριν δυο εβδομαδες για το ιδιο θεμα αρκετες φορες και δεν μπορεσαν να μου δωσουν τις σωστες ρυθμισεις και τις βρηκα μονος μου αλλα γαμοτο δεν τις αποθηκευσα καπου να τις εχω...

Χαίρεται.

Παιδιά κάποιοες ερωτήσεις....

Μέσω του oneclick lag fix άλλαξα τη γραμματοσειρά. τώρα ορισμένα ελληνικά γράμματα δεν τα διαβάζει και εμφανίζει κουτάκια στη θέση τους! Επίσης όταν πάω να επαναφέρω στο default (πάλι μέσω oclf) δεν μου εμφανίζει ΚΑΘΟΛΟΥ τα γράμματα...

Επίσης νομίζω ότι δεν έγινε διαφορά ταχύτητας στο κινητό μου με το lag fix... :( πχ πατάω το κουμπί του τηλεφώνου και μπορεί να κάνει και 6-7 δευτερόλεπτα να μπεί στο μενού....

Τέλος όταν με το καλό έρθει η επίσημη 2.2 πρέπει να κάνω backup ή απλά μέσω kies update και θα μείνουν προγράμματα και επαφές...

Ευχαριστώ πολύ...

Χαίρεται.

Παιδιά κάποιοες ερωτήσεις....

Μέσω του oneclick lag fix άλλαξα τη γραμματοσειρά. τώρα ορισμένα ελληνικά γράμματα δεν τα διαβάζει και εμφανίζει κουτάκια στη θέση τους! Επίσης όταν πάω να επαναφέρω στο default (πάλι μέσω oclf) δεν μου εμφανίζει ΚΑΘΟΛΟΥ τα γράμματα...

Επίσης νομίζω ότι δεν έγινε διαφορά ταχύτητας στο κινητό μου με το lag fix... :( πχ πατάω το κουμπί του τηλεφώνου και μπορεί να κάνει και 6-7 δευτερόλεπτα να μπεί στο μενού....

Τέλος όταν με το καλό έρθει η επίσημη 2.2 πρέπει να κάνω backup ή απλά μέσω kies update και θα μείνουν προγράμματα και επαφές...

Ευχαριστώ πολύ...

Αυτό το είχα πάθει και εγώ.. Ξαναπείραξε πάλι το install font απο to lagfix, και πήγαινε απο τις ρυθμίσεις του κινητού στην τελευταία γραμματοσειρά που έχει, διάλεξε την και κάνε rr το κινητό. (αν δεν φτιάξει κάντου ένα hard reset και θα φτιάξει 100% ΑΦΟΥ κάνεις αυτα που σου είπα γιατί δεν θα φτιάξει μόνο με ένα hard reset) Το δοκίμασα κ εγώ.

Εγώ έψαχνα πολύ ώρα και δεν μπορούσε κανείς να με βοηθήσει γιατι δεν το είχαν ξαναδεί.

Good luck.

Παιδιά επειδή ο Richthofen έχει κάνει ένα update στο 3b-fix (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=785201) το οποίο με μπερδεύει, ξέρει κανείς αν εγώ που έχω:

PDA:I9000XWJM2

PHONE:I9000XXJM1

CSC:I9000OXXJM1

μπορώ να προχωρήσω με την κανονική μέθοδο με το ένα αρχείο, όπως περιγράφεται και στην υπογραφή του Άλεξ?

Και επίσης το FIX είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ μόνιμο μετά γιατί διαβάζω στο xda για κάποιους που το έκαναν και μετά όταν το χρειάστηκαν δεν τους δούλευε...

Edited by Morfie
Αντώνης.

@kyriakosv Δεν χανεται τιποτα με την αναβαθμιση. ΑΛΛΑ, καλο ειναι να παρεις ενα backup just in case. Αυτο θα το κανεις ειτε με το titanium ειτε με το mybackup pro.Τα παραπανω λειτουργουν αν εισαι root. Και μονο γι'αυτο αξιζει να εισαι. Επισης, αποψη μου ειναι να κανεις ενα factory reset οταν περασεις την νεα rom και μετα να επαναφερεις το backup. Αν χρησιμοποιησεις το mybackup pro ΜΗΝ περασεις τις ρυθμισεις συστηματος. Περνα μονο τα apps και app data.

@agnadi το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με τα mms, ψαξε στο επισημο samsung galaxy s θεμα Νο1, καπου ειχα ποσταρει αυτες που βρηκα να δουλευουν, κανε search με το nick μου. Αλλιως ειναι ποσταρισμενες και στο θεμα του dell streak απο τον athanaso77.

Αν και νομιζω πως και στο blog του Αντωνη ειναι οι σωστες.

Τι γινεται με αυτην την πολυδιαφημισμενη rom τελικα? Ειναι τοσο καλη οσο λενε? Απο καταναλωση μπαταριας που βρισκεται? Γενικα ο developer εχει δωσει βαση στην ταχυτητα απο ο,τι διαβασα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

παιδια πως μπορω να βλαω το πληκτρολογιο htc ime στο galaxy?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια πως μπορω να βλαω το πληκτρολογιο htc ime στο galaxy?

Τι εννοεις? Εχει παρατεθει λινκ καποιες σελιδες πριν, κατεβαζεις το αρχειο (δυο ειναι βασικα) και τα εγκαθιστας.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τι γινεται με αυτην την πολυδιαφημισμενη rom τελικα? Ειναι τοσο καλη οσο λενε? Απο καταναλωση μπαταριας που βρισκεται? Γενικα ο developer εχει δωσει βαση στην ταχυτητα απο ο,τι διαβασα.

Μολις την εβαλα!:)

Εως τωρα ημουνα με την μαμα βεβαια (JG1-rooted-ocfl) οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης παρα μονο με την original συν τα κολπακια μας.

Αλλα πιστεψτε με ξερω να ξεχωριζω τις γρηγορες rom (λογο των απειρων φλασσαρισματων στο HD2)

Πραγματικα αλλο τηλεφωνο με αυτην την ROM:blink:

LAG = ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ οπως και μαυρες οθονες κλπ

Ταχυτητα απιστευτη!

Τωρα για μπαταρια επειδη ειναι και LITE και PRE LAGFIXED εχω διαβασει πολυ καλα σχολια, Ειδωμεν!

Κυριοι μην περιμενετε χαλασμενα γιαουρτια, δοκιμαστε την και εσεις που εχετε δειι και αλλες και εδω ειμαστε.

Ετσι και αλλιως οταν με το καλο-καλο 2011 λεω εγω η για δωρο Χριστουγενων θα την παρουμε ΧΑΧΑΧΑΧ παλι με oddin θα την φλασσαρουμε αφου δεν πιστευω οτι δεν θα υπαρχει στο XDA σχεδον αμεσα!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

ΟΚ σ ευχαριστώ για ολα!! απλά θυμαμαι οτι κατι διαφορετικο ειχαν οι ρυθμισεις που ειχα βαλει και που μου δουλευαν.Τελος παντον πιστευω οτι αυριο θα την βρω την ακρη απλα δεν θελω ναπαρω την vodafone γιατι την ειχα παρει παλι και πριν δυο εβδομαδες για το ιδιο θεμα αρκετες φορες και δεν μπορεσαν να μου δωσουν τις σωστες ρυθμισεις και τις βρηκα μονος μου αλλα γαμοτο δεν τις αποθηκευσα καπου να τις εχω...

καλημερα φιλε μου,

στο blog εχω ανεβασει 2 αναρτησεις για apn και mms.

δοκιμασε τα και πες μας αν εκανες δουλεια :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html

http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/mms.html

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

΄Εχουμε και λέμε (ταλαιπωρήθηκα και εγώ με τις ρυθμίσεις της voda):

Πήγαινε settings>wireless and network>mobile networks>access point names>new apn

internet

Name vodafone GR

Apn webonly.vodafone.gr

proxy not set

port not set

user name not set

password not set

server not set

mmsc not set

mms proxy not set

mms port not set

mcc 202

mnc 05

authentication PAP

apn type internet

MMS

Name Vf MMS

Apn mms.vodafone.net

proxy not set

port not set

user name user

password pass

server not set

mmsc http://mms.vodafone.gr

mms proxy 213.249.19.49

mms port 5080

mcc 202

mnc 05

authentication PAP

apn type mms

ελπίζω να βοήθησα

Edited by afilopou
better format

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ρε παιδια δε μπορω να αλλαξω με τιποτα το product code στην πολυσυζητημενη ρομ. Τα νευρα μου.....

Για να αλάξεις το prod code πρέπει πρώτα από όλα να αντιγράψεις το αρχείο EUR με το root explorer στον φάκελο που σου λέει. Μετά τρέχεις το προγραμματάκι για αλλαγή prod code

Για να αλάξεις το prod code πρέπει πρώτα από όλα να αντιγράψεις το αρχείο EUR με το root explorer στον φάκελο που σου λέει. Μετά τρέχεις το προγραμματάκι για αλλαγή prod code

Eκει εχει ενα θεματακι γιατι δεν δουλευουν ολοι οι root explorer αλλα ολοι ξερουμε απο που να ¨αγορασουμε¨ τον τελευταιο!

μεχρι να καταλαβω οτι θελει ποιο νεα εκδοση χτικιασα γιατι δεν μου εκανε R/R την διδρομη system/scs

Tελικα ολα JET.

Μολις την εβαλα!:)

Εως τωρα ημουνα με την μαμα βεβαια (JG1-rooted-ocfl) οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης παρα μονο με την original συν τα κολπακια μας.

Αλλα πιστεψτε με ξερω να ξεχωριζω τις γρηγορες rom (λογο των απειρων φλασσαρισματων στο HD2)

Πραγματικα αλλο τηλεφωνο με αυτην την ROM:blink:

LAG = ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ οπως και μαυρες οθονες κλπ

Ταχυτητα απιστευτη!

Τωρα για μπαταρια επειδη ειναι και LITE και PRE LAGFIXED εχω διαβασει πολυ καλα σχολια, Ειδωμεν!

Κυριοι μην περιμενετε χαλασμενα γιαουρτια, δοκιμαστε την και εσεις που εχετε δειι και αλλες και εδω ειμαστε.

Ετσι και αλλιως οταν με το καλο-καλο 2011 λεω εγω η για δωρο Χριστουγενων θα την παρουμε ΧΑΧΑΧΑΧ παλι με oddin θα την φλασσαρουμε αφου δεν πιστευω οτι δεν θα υπαρχει στο XDA σχεδον αμεσα!

Τι μου κανετε ρε παιδια, και εγω απο hd2 ειμαι, στα ορια του flash junkie, και ελεγα να μην το λιωσω στα flashings το galaxy, αλλα αφενος ακουω καλα για την συγκεκριμενη, αφετερου η jp6 δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε. :p

Ερωτηση, τα backup των εφαρμογων σου περασαν κανονικα? Το gps τι λεει σε αυτην τη rom? Τελος επειδη ειναι pre lagfixed και υποψιαζομαι πως το lagfix δεν βγαινει, το odin εχει προβλημα αν φλασαρεις αλλη rom χωρις να βγαλεις το fix ή μονο το kies το χει αυτο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τι μου κανετε ρε παιδια, και εγω απο hd2 ειμαι, στα ορια του flash junkie, και ελεγα να μην το λιωσω στα flashings το galaxy, αλλα αφενος ακουω καλα για την συγκεκριμενη, αφετερου η jp6 δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε. :p

Ερωτηση, τα backup των εφαρμογων σου περασαν κανονικα? Το gps τι λεει σε αυτην τη rom? Τελος επειδη ειναι pre lagfixed και υποψιαζομαι πως το lagfix δεν βγαινει, το odin εχει προβλημα αν φλασαρεις αλλη rom χωρις να βγαλεις το fix ή μονο το kies το χει αυτο?

Tο ξερω φιλε μου αφου σε βλεπω και σε εκεινα τα Threads και στα android-hd2 ΛΟΛ

Ναι σε ολα!

Αρκει οι εφαρμογες να κανουν......για 2.2!

Αλλα εγω προτιμησα να τις ριξω μια μια μια και οι ποιο πολλες ηταν αχρειαστες πλεον!

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...