Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το είδα το κουμπάκι, αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω πρώτα.

@suspect μια χαρά είναι ο οδηγός σου ρε συ. Βοηθάει πάρα πολύ να βλέπεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Αν μπορείς να βάλεις στο description link από όλα τα προγραμματάκια που χρειάζονται "Root Explorer" Κτλ, πιστεύω θα είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο βίντεο. ;)

Έκανα όλα τα βήματα, μπήκε κανονικά το Swype, αλλά εγώ θέλω κανονικό πληκτρολόγιο ελληνικό :P

Για τις επαφές να φανταστώ πρέπει να βρω κανέναν άλλο τρόπο να τις περάσω έτσι; Μιας και το kies δεν "βλέπει" την συσκευή.

το βιντεακι το εχει τραβηξει ο tonyk, ο οποιος το εχει ανεβασει και στο youtube

ισως θα ηταν καλο οντως να υπαρχουν ολα τα αρχεια διαθεσιμα συγκεντρωμενα καπου και ενας πληρης οδηγος να περιγραφει ποιο παει που, αλλα δεν ξερω αν μπορει να γινει και πως...

πληκτρολογιο της samsung δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να βρεις στα ελληνικα, πρεπει να εισαι και ο μονος ο ποιος το ζηταει εδω που τα λεμε... :lol:

αμα δεν σου αρεσει το swype δες το htc_ime η το greek ime

για το πρωτο υπαρχουν οδηγιες εδω, το δευτερο το βρισκεις στο market

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

edit

για τις επαφες πρωτου φλασαρεις μπορουσες να τις εξαγεις στην εξωτερικη sd και μετα να τις εκανες παλι εισαγωγη

γινεται απο τις επιλογες στις επαφες

μπορουσες επισης να τις συγχρονισεις μεσω gmail, αλλα τωρα αμα τις εχεις χασει ολες δεν μπορεις να κανεις κατι

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τις είχα αποθηκεύσει από το iPhone σε .csv πριν πάρω το Galaxy S και ευτυχώς το Gmail έχει επιλογή για import από csv, οπότε είμαι κομπλέ!

Για να χρησιμοποιούν όλοι Swype, πάει να πει ότι κάτι έχει, οπότε θα του δώσω μια ευκαιρία.

thx για όλα παίδες!

το βιντεακι το εχει τραβηξει ο tonyk, ο οποιος το εχει ανεβασει και στο youtube

ισως θα ηταν καλο οντως να υπαρχουν ολα τα αρχεια διαθεσιμα συγκεντρωμενα καπου και ενας πληρης οδηγος να περιγραφει ποιο παει που, αλλα δεν ξερω αν μπορει να γινει και πως...

πληκτρολογιο της samsung δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να βρεις στα ελληνικα, πρεπει να εισαι και ο μονος ο ποιος το ζηταει εδω που τα λεμε... :lol:

αμα δεν σου αρεσει το swype δες το htc_ime η το greek ime

για το πρωτο υπαρχουν οδηγιες εδω, το δευτερο το βρισκεις στο market

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

edit

για τις επαφες πρωτου φλασαρεις μπορουσες να τις εξαγεις στην εξωτερικη sd και μετα να τις εκανες παλι εισαγωγη

γινεται απο τις επιλογες στις επαφες

μπορουσες επισης να τις συγχρονισεις μεσω gmail, αλλα τωρα αμα τις εχεις χασει ολες δεν μπορεις να κανεις κατι

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάνετε ΟΟΟΛΗ αυτη την διαδικασία και δεν το περνάτε το swype απευθείας απο recovery και ασχολείστε με root explorer κτλπ..

http://rapidshare.com/files/437822601/SWYPE.zip

Ορίστε το ανέβασα εδώ αλλα δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει στο rapidshare. Οπως είναι το περνάτε απο CWM install zip κανονικά και έχετε ελληνικό swype χωρίς διαδικασίες με root explorer και ιστορίες.

Have fun

Edited by UsualSuspect

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάνετε ΟΟΟΛΗ αυτη την διαδικασία και δεν το περνάτε το swype απευθείας απο recovery και ασχολείστε με root explorer κτλπ..

γιατι εγω προσωπικα το εχω δοκιμασει και μου εβγαζε force close ολη την ωρα η εφαρμογη swype

οποτε δεν μπορω να προτεινω κατι που δεν δουλεψε σε μενα...

γιατι εγω προσωπικα το εχω δοκιμασει και μου εβγαζε force close ολη την ωρα η εφαρμογη swype

οποτε δεν μπορω να προτεινω κατι που δεν δουλεψε σε μενα...

Αυτό το αρχείο συγκεκριμένα δεν το έχεις δοκιμάσει γιατί όσοι το χουν δοκιμάσει τους δουλεύει κανονικά.

Αυτό το αρχείο συγκεκριμένα δεν το έχεις δοκιμάσει γιατί όσοι το χουν δοκιμάσει τους δουλεύει κανονικά.

εχω δοκιμασει αυτο, που υποτιθεται θα εκανε την δουλεια...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9739348&postcount=3353

δεν μπορω να ξερω ποιο αρχειο ειναι ποιο, και να τα δοκιμασω ολα...

οποτε στραφηκα στην σιγουρη λυση και ας ειναι και λιγο χρονοβορα :)

εχω δοκιμασει αυτο, που υποτιθεται θα εκανε την δουλεια...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9739348&postcount=3353

δεν μπορω να ξερω ποιο αρχειο ειναι ποιο, και να τα δοκιμασω ολα...

οποτε στραφηκα στην σιγουρη λυση και ας ειναι και λιγο χρονοβορα :)

Tι να σου πω οτι νομίζεις. Απλά είναι καλύτερο να προσπαθούμε να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα :D

Tι να σου πω οτι νομίζεις. Απλά είναι καλύτερο να προσπαθούμε να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα :D

στο επομενο φλασαρισμα θα το δοκιμασω... (το οποιο ομως ελπιζω να αργησει :lol:)

το κατεβασα ηδη

κανει για ολες τις ρομ?

στο επομενο φλασαρισμα θα το δοκιμασω... (το οποιο ομως ελπιζω να αργησει :lol:)

το κατεβασα ηδη

κανει για ολες τις ρομ?

Εγώ το έχω βάλει σε 4 rom. Doc-Darky-Hamster-Ultimate και είναι κομπλέ!

Και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ φαντάσου. Μόνο smart keyboard pro που είναι όλα τα λεφτά.

Όποιος θέλει Link pm me να του το στείλω! (δεν είναι trial)

Εγώ το έχω βάλει σε 4 rom. Doc-Darky-Hamster-Ultimate και είναι κομπλέ!

Και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ φαντάσου. Μόνο smart keyboard pro που είναι όλα τα λεφτά.

Όποιος θέλει Link pm me να του το στείλω! (δεν είναι trial)

οκ

ας το δοκιμασουν και τα αλλα παιδια που παιδευονται με το swype :)

Έφτασε το νέο market και στην παλαιολιθική jg1!!!

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Καλημέρα παιδιά,

μια επείγουσα ερώτηση... Έχω 2 ημέρες το τηλέφωνο και το έχω ξεψαχνίσει, καταπληκτικό, ανεπανάληπτο κλπ...

Αλλά ανησυχώ ιδιαιτέρως με τη πρόσβαση που φαίνεται να έχει στο δίκτυο (ιντερνετ) συνεχώς. Έχω μεν συμβόλαιο cosmote ΑΛΛΑ χωρίς πακέτο δεδομένων οπότε υποψιάζομαι με χρεώνει "κερατιάτικα" χωρίς να το ζητάω (και το κυριότερο χωρίς να το ξέρω). Απ ενεργοποίησα όλους τους συγχρονισμούς και στις Ρυθμίσεις- Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έβαλα ρύθμιση δικτύου "Μόνο GSM" (δεν ξέρω αν χρειαζόταν το τελευταίο αλλά το έκανα). Τι άλλο πρέπει να κάνω;

Βασίλης!

http://rapidshare.com/files/437822601/SWYPE.zip

Ορίστε το ανέβασα εδώ αλλα δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει στο rapidshare. Οπως είναι το περνάτε απο CWM install zip κανονικά και έχετε ελληνικό swype χωρίς διαδικασίες με root explorer και ιστορίες.

Have fun

εφτασε τα 10 downloads λεει και δεν μπορουμε να το κατεβασουμε ........ κριμα και το θελω και αυτο ....φανταζομαι η διαδικασια ππου προτεινεις ειναι η ιδια με αυτη που περιγραφουν τα παιδια στο βιντεακι .... αν ειναι τοτε καλο θα ηταν να μην πειραχτει το βιντεακι .....:ninja:

θοδωρης

:ninja:

Καλημέρα παιδιά,

μια επείγουσα ερώτηση... Έχω 2 ημέρες το τηλέφωνο και το έχω ξεψαχνίσει, καταπληκτικό, ανεπανάληπτο κλπ...

Αλλά ανησυχώ ιδιαιτέρως με τη πρόσβαση που φαίνεται να έχει στο δίκτυο (ιντερνετ) συνεχώς. Έχω μεν συμβόλαιο cosmote ΑΛΛΑ χωρίς πακέτο δεδομένων οπότε υποψιάζομαι με χρεώνει "κερατιάτικα" χωρίς να το ζητάω (και το κυριότερο χωρίς να το ξέρω). Απ ενεργοποίησα όλους τους συγχρονισμούς και στις Ρυθμίσεις- Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έβαλα ρύθμιση δικτύου "Μόνο GSM" (δεν ξέρω αν χρειαζόταν το τελευταίο αλλά το έκανα). Τι άλλο πρέπει να κάνω;

χτύπα APNDROID στο supermarket και σώθηκες. Αργότερα που θα γίνεις πιο υποψιασμένο παιδί μπορείς να δοκιμάσεις το juice defender και να σωθείς ακόμα ποιο πολύ.

Καλημέρα παιδιά,

Nα πας ρυθμισεις/ασυρματη επικοινωνια/δικτυα κινητης τηλ/ονοματα σημειων προσβασης/ιντερνετ και τικαρε το mms για να μην μπαινει στο internet.:)

Eγω εχω ενα αλλο θεμα,εχθες το βραδυ εψαξα και εβαλα απο το μαρκετ το sense clock widget που ειναι με την ωρα/ημερομηνια/καιρος,στην αρχη ολα καλα στον μαμα touch wiz αλλα οταν πηγα να το βαλω στο launcher pro μου εκανε αναγκαστικο κλεισιμο εφαρμογης και το εβγαλα.Μετα ομως το εκανε και στο μαμα touch wiz με αναγκαστικο κλεισιμο και εκει και το εβγαλα και απο εκει (το διεγραψα εντελώς) αλλα μου εχει μονιμα στο σημειο που ηταν "προβλημα φορτωσης widget".:wacko:

Tι κανω για να το βγαλω?:blink:

edit:Αμα χ@ζεσαι πανω σου μην εχεις κανει μλκι@ δεν σκεφτεσαι σωστα...:p απλα το εκανα drag n' drop στον Καιαδα (καδος) :D

Edited by ioannis_m
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καλημέρα παιδιά,

Να κατεβάσεις το APNdroid από το market. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει να ανοιγοκλείνεις τη σύνδεση 3G όποτε εσύ θέλεις. Επίσης κατέβασε από το market το 3gwatchdog το οποίο μετρά τα δεδομένα που κατεβάζεις από το internet.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

χτύπα APNDROID στο supermarket και σώθηκες. Αργότερα που θα γίνεις πιο υποψιασμένο παιδί μπορείς να δοκιμάσεις το juice defender και να σωθείς ακόμα ποιο πολύ.

το juice defender που το βρισκουμε ???

LG G4

το juice defender που το βρισκουμε ???

στο μάρκετ κανονικά. είναι 3 προγράμματα ουσιστικα..

Juice Defender: Σου ρυθμίζει "έξυπνα" πότε να έχεις νετ ώστε να μην σου ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι.

Juice Defender Ploter: κάθετε ως addon στο juice defender και σου κρατάει διάγραμμα από το πόσο κατανάλωση μπαταρίας έχεις κάνει.

Ultimate Juice: κάθετε ως addon στο juice defender και σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις μόνος σου διάφορα κολπάκια....αλλά αυτό δεν θα το βρείς στο μάρκετ γιατί είναι επί πληρωμή.....άρα ή ξεκλειδώνεις το μάρκετ ή την ψάχνεις αλλιώς P)

ως γνωστον το nexus s βασίζεται στο γάλαξυ, οπότε πάρτε μια ιδέα του τι κρύβεται κάτω απο τα πλαστικά τμήματα του κινητού;)

http://www.tomshardware.com/gallery/nexus3,0101-273878-0-2-3-1-jpg-.html

Edited by mihalakis22
θεός φυλάξοι....όλο ορθογραφικά

Δε το πιστευω.Ειμαι ετοιμος για το βημα και δεν συνδεεται με το kies.Μηπως παιζει καποιο μικρο ρολο οτι εχω μπαταρια καπου στο 30% και δεν συνδεεται?

Δε το πιστευω.Ειμαι ετοιμος για το βημα και δεν συνδεεται με το kies.Μηπως παιζει καποιο μικρο ρολο οτι εχω μπαταρια καπου στο 30% και δεν συνδεεται?

αν έχεις καποια home εφαρμογή (π.χ. launcher pro) απενεργοποιησε τη. Θελει το home της samsung οπως ηταν στην αρχη.

Επίσης δε πρεπει στο filesystem της καρτας να εχεις μεγαλα ονοματα αρχειων, βλέπε http://androidforums.com/samsung-galaxy-s/157617-solution-tutorial-galaxy-s-i9000-mtp-application-crashing-2.html

Edited by gk1971

αν έχεις καποια home εφαρμογή (π.χ. launcher pro) απενεργοποιησε τη. Θελει το home της samsung οπως ηταν στην αρχη.

Αυτο δεν το πιανω.Δηλαδη? Να εχω καποια εφαρμοφη να τρεχει?Το εκλεισα και το ξαναανοιξα και τιποτα.Να απεγκαταστησω το τιτανιουμ?Χτες βραδυ μια χαρα ειχε συνδεθει!!

Αυτο δεν το πιανω.Δηλαδη? Να εχω καποια εφαρμοφη να τρεχει?Το εκλεισα και το ξαναανοιξα και τιποτα.Να απεγκαταστησω το τιτανιουμ?Χτες βραδυ μια χαρα ειχε συνδεθει!!

τοτε βλέπε http://androidforums.com/samsung-gal...rashing-2.html

που λέει κάτι τέτοιο??? Σε κάθε περίπτωση ξαναλέω να διαβάσεις το πρώτο ποστ του myphone.gr Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S ...και ας συνεχίσουμε τη κουβέντα εκεί

Σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή, άνοιξε μια γραμμή εντολών, πήγαινε στο φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το adb και γράψε

adb shell (enter)

su (enter) (Θα πεταχτεί στο τηλέφωνο το Δικαιώματα, δέξου)

dd if=/dev/block/bml1 of=/sdcard/bml1.dump

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...