Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση προς κατοχους:ειναι ανθεκτικο στα πεσιματα αν σας εχει πεσει? :rolleyes:

Μου έχει φάει άπειρες τούμπες, από ύψος ώμων-χεριών και αντέχει μια χαρά. Μια φορά έπεσε απο σκάλα καταλάθος σε ύψος ανθρώπου περίπου 1.8-1.90, το αποτέλεσμα ήταν να βγει το καπάκι πίσω (της μπαταρίας) και μια ωραιότατη γρατζουνιά πίσω στο καπάκι. Είμαι άμπαλος, δεν πιάνουν τα χέρια μου, έβαλα θήκη και ηρέμησα. Είναι δοκιμασμένο απο μένα και του βάζω άριστα στην αντοχή για smartphone. Αν θες κινητό για αντοχή μη κοιτάς smartphone, κοίτα κινητά ανθεκτικά σε σκόνη, νερό κλπ. Αν ακούς φήμες άλλες, είναι κακές εικασίες. Το κινητό είναι μια χαρά. Επιβεβαιωμένο.-

Το έχουμε ξαναπεί, υπάρχει και βιντεάκι πιο πίσω για πεσίματα (κυρίως gorilla glass).. Κακώς κάνω που το ξαναβάζω:

Edited by pappasi

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα πάντα μέχρι τώρα στο κινητό μου τύχαινε να βάζω mp4 βίντεο και όλα έπαιζαν τέλεια σήμερα όμως πέρασα κάτι wmv βίντεο τα οποία υποτίθεται ότι τα παίζει ο stock player του κινητού.Έλα όμως που δεν τα παίζει λέγοντας μου μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου έβαλα και τον mvideoplayer και δεν τα παίζει ούτε εκείνος.Το πρέπει να κάνω για να παίξουν;

Κανείς βοήθεια; please!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Κανείς βοήθεια; please!

Άμα το συνδέσεις με usb μέσο αποθήκευσης στο PC και τα παίξεις από το PC, παίζουν ?

Kill with Power !!!

Κανείς βοήθεια; please!

Έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός απο wmv και τα έπαιξε χωρίς πρόβλημα. Στο official data του galaxy τα αρχεία wmv τα έχει με κουκίδα και για εξτρά λέει ότι παίζει τα wmv μόνο σε μορφή Advanced Systems Format. Δες το και εδώ, στη λεζάντα Media support:

http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S

Το WMV (Advanced Systems Format) είναι για Streaming. Καλά εγώ τώρα να σε ρωτήσω από τόσα stadar φορματ πως πήγες και διάλεξες το πιο άκυρο?

Edited by pappasi

Ευχαριστώ πολύ παιδιά ο rock player παίζει τα πάντα ακόμα και .mov σε 1280x720!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Επειδή έχω μπερδευτεί πολύ με άλλους που έχουν κάνει αναβάθμιση σε froyo και άλλους που δεν... αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει να μου πει ο δικός μου Γαλαξίας πότε θα αναβαθμιστεί σε froyo? έιναι με το firmware I9000XWJG1. Οταν το βάζω στο kies δεν βρίσκει αναβάθμιση και δεν θέλω να κάνω root για φόβο μην γίνει κάτι και χάσω την εγγύηση! Ευχαριστώ πολύ και μακάρι να μας κάνει δώρο την 2.3 η summy! ;)

Ερωτηση προς κατοχους:ειναι ανθεκτικο στα πεσιματα αν σας εχει πεσει? :rolleyes:

Μου έπεσε από την τσέπη του πουλόβερ μου, δεν του είχα καμία θήκη ή προστασία (τις πρώτες μέρες) ευτυχώς χτύπησε από την πλευρά του καπακιού της μπαταρίας. Λίγα ξυσίματα μόνο στο καπάκι, κατα τ'άλλα δεν το κατάλαβε.

Μου έχει πέσει με την οθόνη στη γωνία του κομοδίνου και δεν έπαθε τίποτα. Το έχω δει να πέφτει 7-8 φορές και οι περισσότερες ήταν από τη μεριά της οθόνης αλλά ακόμα είναι σαν καινούργιο.

Phone Model: Galaxy A5 [A500FU]

Επειδή έχω μπερδευτεί πολύ με άλλους που έχουν κάνει αναβάθμιση σε froyo και άλλους που δεν... αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει να μου πει ο δικός μου Γαλαξίας πότε θα αναβαθμιστεί σε froyo? έιναι με το firmware I9000XWJG1. Οταν το βάζω στο kies δεν βρίσκει αναβάθμιση και δεν θέλω να κάνω root για φόβο μην γίνει κάτι και χάσω την εγγύηση! Ευχαριστώ πολύ και μακάρι να μας κάνει δώρο την 2.3 η summy! ;)

Κανεις δεν ξερει φιλε Μιχαλη. Αφου δεν θελεις να μπλεχτεις με φλασαρισματα κλπ (και καλα κανεις αν δεν νιωθεις σιγουρος) το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω ότι το SGS συνδέεται με τον wifi router μου με 802.11n; Ο router μου είναι ρυθμισμένος να δίνει σήμα σε όλα τα 802.11.

Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω ότι το SGS συνδέεται με τον wifi router μου με 802.11n; Ο router μου είναι ρυθμισμένος να δίνει σήμα σε όλα τα 802.11.

μεσα στις ρυθμισεις του ρουτερ σου, στην ενοτητα ασυρματο, θα εχει λογικα ρυθμιση (εμενα εχει και οι πιο πολλοι επισης εχουν) για το πως θελεις να λειτουργει ο ρουτερ σου.

δηλαδη αν θελεις να λειτουργει σαν b/g/n η ξεχωριστα καποιο.

βαλτο να δουλευει μονο σαν n και συνδεσου απο το κινητο να δεις αν συνδεεται και πως δουλευει.:)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αποφάσισα να κάνω sync τις επαφές μου με το google account που έχω, αλλά δεν εμφανίζονται στον λογαριασμό google μου, ενώ το ανάποδο έχει γίνει (οι επαφές που είχα στο google έχουν έρθει στο κινητό, απλά επέλεξα να μην εμφανίζονται). Μήπως έχει και στο google κάποιο feature ποιές θα εμφανίζονται και ποιές όχι όπως στο κινητό;

παιδιά καμία βοήθεια με το παραπάνω υπάρχει;

παιδιά καμία βοήθεια με το παραπάνω υπάρχει;

Αναλυτικο οδηγο για το συγχρονισμο επαφων με gmail accounts εχει γραψει ο TonyK νομιζω κοιτα στην υπογραφη του.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα!σκέφρομαι να αγοράσω τον γαλαξία.φυσικά το έχω δει από κοντά αλλά θέλω επιπλέον πληροφορίες.Είνα εύκολο να κάνεις το lagfix και όλα αυτά(προέρχομαι από symbian)?η αυτονομία του πώς είναι?σε τσέπη χωράει εύκολα?οι φωτογραφίες γίνεται να μην φαίνονται downsized?

Υ.Γ. Είναι τεράστιο το φόρουμ για να το ψάξω όλο πριν ρωτήσω

Καλησπέρα!σκέφρομαι να αγοράσω τον γαλαξία.φυσικά το έχω δει από κοντά αλλά θέλω επιπλέον πληροφορίες.Είνα εύκολο να κάνεις το lagfix και όλα αυτά(προέρχομαι από symbian)?η αυτονομία του πώς είναι?σε τσέπη χωράει εύκολα?οι φωτογραφίες γίνεται να μην φαίνονται downsized?

Υ.Γ. Είναι τεράστιο το φόρουμ για να το ψάξω όλο πριν ρωτήσω

και τα lagfix και τα φλασαρισματα ειναι αρκετα ευκολα, αρκει να εχεις διαβασει καποια πραγματα πρωτα

η μπαταρια εμενα μου κραταει 2 μερες με μετρια χρηση, αλλα αυτο ειναι σχετικο

οπως επισης σχετικο ειναι το μεγεθος της τσεπης... :p :lol:

περα απο την πλακα, αντικειμενικα το galaxy s δεν ειναι μικρο, αλλα επειδη ειναι αρκετα λεπτο φανταζομαι δεν θα σου δημιουργησει προβλημα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

οι φωτογραφιες του ειναι μετριες

απο εφαρμογες οτι ισχυει για ολα τα android, εχει τα παντα, υπερτερει εναντι του ovi, υστερει εναντι του appstore αν και προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να ξεπερασει και το τελευταιο

η οθονη του ειναι gorilla glass που σημαινει οτι εχει αυξημενη αντοχη

οι φωτογραφιες του ειναι μετριες

απο εφαρμογες οτι ισχυει για ολα τα android, εχει τα παντα, υπερτερει εναντι του ovi, υστερει εναντι του appstore αν και προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να ξεπερασει και το τελευταιο

η οθονη του ειναι gorilla glass που σημαινει οτι εχει αυξημενη αντοχη

Ευχαριστώ πολύ.κάτι τελευταίο.στην έκθεση οι φωτογραφίες εμφανίζονται συμπιεσμένες.αυτό αλλάζει???:worry:

Ευχαριστώ πολύ.κάτι τελευταίο.στην έκθεση οι φωτογραφίες εμφανίζονται συμπιεσμένες.αυτό αλλάζει???:worry:

αλλαζει κατεβαζοντας αλλο προγραμμα για προβολη εικονων

Αναλυτικο οδηγο για το συγχρονισμο επαφων με gmail accounts εχει γραψει ο TonyK νομιζω κοιτα στην υπογραφη του.

Ο Tony έχει πολύκαλούς οδηγούς για να περάσεις γενέθλια και γιορτές, αλλά όπως βλέπω και οι δύο οδηγοί προυποθέτουν ότι μπορείς να δεις τις επαφές σου στο gmail, άρα δεν καλύπτουν το δικό μου πρόβλημα δυστυχώς.

Ο Tony έχει πολύκαλούς οδηγούς για να περάσεις γενέθλια και γιορτές, αλλά όπως βλέπω και οι δύο οδηγοί προυποθέτουν ότι μπορείς να δεις τις επαφές σου στο gmail, άρα δεν καλύπτουν το δικό μου πρόβλημα δυστυχώς.

Ο οδηγος ειναι στο blog του που ειναι στην υπογραφη του. Εκει θα βρεις ολους τους οδηγους μαζεμενους οπως και πολλα αλλα χρησιμα στοιχεια.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εχω φαει τα ματακια μου απο το πρωι να προσπαθω να συνδεθω με το kies...

τη στιγμη που μιλαμε το τηλ ειναι συνδεδεμενο τουλαχιστον 15' και το kies ακομα ψαχνει να το βρει...

ενω χτες πριν περαστει απο γνωστο μου η 2.2.1 συνδεοταν, σημερα τζιφος...

παρακαλω τα φωτα σας...

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

εχω φαει τα ματακια μου απο το πρωι να προσπαθω να συνδεθω με το kies...

τη στιγμη που μιλαμε το τηλ ειναι συνδεδεμενο τουλαχιστον 15' και το kies ακομα ψαχνει να το βρει...

ενω χτες πριν περαστει απο γνωστο μου η 2.2.1 συνδεοταν, σημερα τζιφος...

παρακαλω τα φωτα σας...

εχεις τη 2.2.1?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...