Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει κανεις προβλημα συνδεσεις του galaxy με το ρουτερ linksys WAG120N?

Προσφατα αγορασα το ρουτερ για να συνδεω το galaxy αλλα ματαια.

ενω σε ελευθερα δικτυα συνδεωμε χωρις προβλημα.το wi fi protected setup δεν βρησκει την συσκευη,manual προσπαθει να συνδεθει αλλα βγαζει ανεπιτεχες,και μετα βγαζει οτι δεν υπαρχει κανενα δικτυο διαθεσιμο,μετα απο λιγο τα επανεμφανιζει,και οταν μετα απο πολλες προσπαθειες συνδεθει,κραταει λιγο την συνδεση και χωρις προσβαση στο ιντερνετ η με πολυ μικρη ταχυτητα.

δοκιμασα στατικη ΙΡ,μονο με B/G,με ΜPA,WEP και χωρις κρυπτογραφηση.

εχει κανεις καμια ιδεα?,το λαπτοπ μου συνδεετε χωρις προβλημα

Μια ερωτηση.αν περασω την JPO μεσω kies,εχω γερμανικο κινητο,χανω κ ολες τις εφαρμογες;αν κανω back up με titanium μπορω να τις περασω μετα;

καλημερα

μετα απο ψαξιμο για χαβαλεδιαρικες εφαρμογες μου ηρθε η ιδεα να εχω ολη την οθονη φωτογραφια του καλουντος οπως το iphone και αλλες συσκευες και δεν βρηκα κατι

ειναι δυνατον???

η εγω δεν εψαξα καλα???

Δοκίμασε αυτό: Full Screen Caller Pro

και στο δικο μου ετσι γραφει,τωρα τι εννοει ο ποιητης δεν ξερω και δεν το εχω ψαξει αφου δεν εχω καπου προβλημα.

Όχι παιδιά είναι η μετάφραση από τους ανίκανους της samsung και ένας από τους λόγους που έχω το τηλέφωνο πάντα στα αγγλικά... Θέλει να πει «δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις» ή «καμία ειδοποίηση», (no notifications), και όχι αυτό που λέει... Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας δηλαδή :)

Αν πάτε στη διαχείριση εφαρμογών, το "third party apps", δηλαδή εφαρμογές τρίτων, εκτός samsung ή google, έχει μεταφραστεί ως «εφαρμογές τρίτου μέρους»... Τί περιμένεις από κει και πέρα...

- Alex

Καλά με τις εφαρμογές τρίτου μέρος είχα λιώσει στα γέλια όταν το είχα βρει. Πρέπει να έχουν κάνει μετάφραση από translator οι άχρηστοι. Είχα βρει ένα ακόμα θεικο που έλεγε κάτι για background στα αγγλικά αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν

εχει βγαλει σε κανεναν προβλημα το apn settings? μου σβηνει τις ρυθμισεις και οποτε βαζω παλι τις ρυθμισεις δε τις κραταει, μενει κενο!

Έχεις βάλει το market enabler? Αν ναι βγάλτο.

- Alex

Παιδιά ήθελα την βοήθειά σας. Πέρασα επίσημα μέσω KIES Froyo 2.2 και πλέον έχω τα εξής στοιχεία :

firmware 2.2

φασμα J9000XXJPP

Kernel 2.6.32.9 / root@sep-35 #1

αρ.κατασκευής FROYO.XXJPO

Το θέμα είναι το εξής: Δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο, ούτε αλφαβητική αναζήτηση επαφών από δεξιά στα ελληνικά αλλά ούτε και ελληνικό swype. Αυτό οφείλεται στο ότι το τηλέφωνο είναι ΅Γερμανικό΅ ?. Θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να περάσω την ελληνική έκδοση του froyo όταν θα βγεί ? και πως ?

Ευχαριστώ και των προτέρων

Μια ερωτηση.αν περασω την JPO μεσω kies,εχω γερμανικο κινητο,χανω κ ολες τις εφαρμογες;αν κανω back up με titanium μπορω να τις περασω μετα;

Όχι με το Kies δε χάνεις τίποτα. Κάποιες εφαρμογές βέβαια μπορεί να μη λειτουργούν αν δεν ειναι φτιαγμένες για Froyo, αλλά αυτό θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς.

Παιδιά ήθελα την βοήθειά σας. Πέρασα επίσημα μέσω KIES Froyo 2.2 και πλέον έχω τα εξής στοιχεία :

firmware 2.2

φασμα J9000XXJPP

Kernel 2.6.32.9 / root@sep-35 #1

αρ.κατασκευής FROYO.XXJPO

Το θέμα είναι το εξής: Δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο, ούτε αλφαβητική αναζήτηση επαφών από δεξιά στα ελληνικά αλλά ούτε και ελληνικό swype. Αυτό οφείλεται στο ότι το τηλέφωνο είναι ΅Γερμανικό΅ ?. Θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να περάσω την ελληνική έκδοση του froyo όταν θα βγεί ? και πως ?

Ευχαριστώ και των προτέρων

Ναι, σ'αυτό οφείλεται. Κανονικά δεν είχες ούτε πριν Ελληνικό πληκτρολόγιο και Swype, αν είχες τα πέρασε αυτός που σου πούλησε το τηλέφωνο.

Γίνεται να τα βάλεις όλα, αλλά πρέπει να είσαι root. Διάβασε τους οδηγούς για νέους χρήστες, καθώς και το θέμα για hacks/root/βελτιώσεις του Galaxy S, και αν έχεις ακόμα απορίες εδώ είμαστε.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ρε παιδια,2 μερες τωρα βλεπω απτο Autokiller λιγη ελευθερη διαθεσιμη μνημη.

Μετα απο reboot εχει 56mb και μολις μπαινω στο Autokiller βλεπω οτι παει στο 71.

Απο τις διεργασιες και τα σχετικα,δεν βλεπω καποιο app να καταναλωνει αρκετη μνημη...

Περιεργο αν σκεφτει κανεις οτι αλλες φορες μετα απο reboot ειχα 120mb περιπου.

Η λυση βρεθηκε!Ο λογος ηταν το penetrate.Για να λειτουργησει το προγραμμα πρεπει να εχουμε ενα φακελο με ολα τα κλειδια,ο οποιος ομως ειναι 200+ mb και με παρα πολους υποφακελους.Ετσι κατα το scanning για media files το κινητο ετρωγε παρα πολυ ram...Ετσι με την χρηση του .nomedia καταφερα να διορθωσω το προβλημα...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Μια ερώτηση για εσάς με ελληνικά στο froyo (έκδοση JP6 ή νεώτερη). Στο Samsung keypad, (την έκδοση που αλλάζεις γλώσσα με το spacebar), εάν πατήσετε το ?123 πολύ ώρα, βγαίνει το keyboard με τα βελάκια, ή όχι; Ευχαριστώ :)
- Alex

Μια ερώτηση για εσάς με ελληνικά στο froyo (έκδοση JP6 ή νεώτερη). Στο Samsung keypad, (την έκδοση που αλλάζεις γλώσσα με το spacebar), εάν πατήσετε το ?123 πολύ ώρα, βγαίνει το keyboard με τα βελάκια, ή όχι; Ευχαριστώ :)

Οχι Αλεξ οσο και να παταω το ?123 δεν αλλαζει τιποτα

ΓΙΑΝΝΗΣ

Οχι Αλεξ οσο και να παταω το ?123 δεν αλλαζει τιποτα

Eυχαριστώ, ήθελα να δω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αυτή που έβαλα εγώ. Μα τί ζόρι τραβάνε αυτοί από τη Samsung και δε μπορούν να προσλάβουν μια ομάδα software engineering της προκοπής... Ήταν ένα ωραίο feature και το βγάλανε χωρίς λόγο. Και να πεις ότι κατά τ'άλλα κάνουν καλή δουλειά να πω εντάξει... κρίμα.

- Alex

Δεν βγαινει Αλεξ...

Τελικά πως θα μπορούσαμε βάλουμε κάποιο θέμα σαν αυτό του androdena; Μόνο σε ρομς τύπου deodex μπαίνει;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις από froyo είναι σχετικά καλές και λέω σχετικά γιατί χωρίς να βάλω τούρμπο στο κινητό δεν θα έβλεπα προκοπή...μέχρι και τον όπερα ξαναπέρασα λόγω κακού scrolling στον browser..σε εσάς τo scrolling πως είναι;

Sent from GALAXY!

Αντώνης

Eυχαριστώ, ήθελα να δω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αυτή που έβαλα εγώ. Μα τί ζόρι τραβάνε αυτοί από τη Samsung και δε μπορούν να προσλάβουν μια ομάδα software engineering της προκοπής... Ήταν ένα ωραίο feature και το βγάλανε χωρίς λόγο. Και να πεις ότι κατά τ'άλλα κάνουν καλή δουλειά να πω εντάξει... κρίμα.

Σήμερα διάβασα στην εφημερίδα ότι η google για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια θα κάνει φέτος 2.000 προσλήψεις, με στόχο την στήριξη κυρίως του android dev και του market. Μένει να δούμε αν αληθεύει και αν όντως η google σκοπεύει να αλλάξει τακτική και να επιτεθεί με όλα της τα όπλα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μάκης

Γεια στη παρέα του Galaxy s..

Σήμερα δυστυχώς μετά από προσπάθεια να περάσω το official froyo μέσω του odin, το κινητό πάγωσε σε download mode. Αφού το είχα αφήσει αρκετή ώρα στη usb, εκείνο έμενε σε download mode χωρίς κάποιο αποτέλεσμα!!

Όταν το αποσύνδεσα αργότερα, και προσπάθησα να το ανοίξω, ανοίγει σε μία μαύρη οθόνη που δείχνει ένα κινητό να είναι αποσυνδεμένο από ένα PC.

Δοκίμασα να μπω ξανά σε download mode, πατώντας τα κουμπιά της φωνής και του ανοίγματος αλλά τίποτα. Δεν αναγνωρίζεται ούτε από το odin.

Πάντα όταν ανοίγει δείχνει αυτή την εικόνα!!

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται τίποτα ώστε να επανέλθει σε μία φυσιολογική κατάσταση;;;;

Θα χρειαστεί service;;; Υπάρχει περίπτωση να το γλυτώσω;;

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!!!

Σήμερα δυστυχώς μετά από προσπάθεια να περάσω το official froyo μέσω του odin, το κινητό πάγωσε σε download mode. Αφού το είχα αφήσει αρκετή ώρα στη usb, εκείνο έμενε σε download mode χωρίς κάποιο αποτέλεσμα!!

Όταν το αποσύνδεσα αργότερα, και προσπάθησα να το ανοίξω, ανοίγει σε μία μαύρη οθόνη που δείχνει ένα κινητό να είναι αποσυνδεμένο από ένα PC.

Δοκίμασα να μπω ξανά σε download mode, πατώντας τα κουμπιά της φωνής και του ανοίγματος αλλά τίποτα. Δεν αναγνωρίζεται ούτε από το odin.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται τίποτα ώστε να επανέλθει σε μία φυσιολογική κατάσταση;;;;

Βγαλε μπαταρια και ξαναπροσπαθησε. Απο την στιγμη που σου λειτουργει το download mode δεν εχεις θεμα. Και εγω την εχω πατησει ετσι κανα δυο φορες. Επισης πρεπει να πατησεις και το home button.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αυτή είναι η κακιά εικόνα του τούβλου. Αν παρ'όλα αυτά έχει το τηλέφωνό σου το συνδυασμό των 3ων κουμπιών δε θα έχεις πρόβλημα... βγάλε τη μπαταρία, περίμενε λίγο, ξαναβάλτην, και πάτα το κάτω volume κουμπί, κράτα το, πάτα το κεντρικό μεγάλο home, κράτα το κι αυτό, και έχοντάς και τα 2 κρατημένα πάτα το κουμπί του ανοίγματος (power), μέχρι να ανοίξει, και θα δεις το download mode.

Για άλλη μια φορά, πριν οποιοδήποτε ανεπίσημο upgrade, πρέπει να μας δουλεύει ο συνδυασμός των 3ων κουμπιών.

- Alex

δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια και να την αφησεις για λιγο εξω.

δες μετα μηπως ξανα δουλεψει.

αν οτι και να κανεις δεν δουλευει πλεον το download mode με το 3 button combo

τοτε δοκιμασε να δεις αν το adb βλεπει το κινητο οταν τον συνδεεις στον υπολογιστη.

αν το βλεπει, δοστου την εντολη adb reboot download

και αν δεν δουλεψει ουτε αυτο

τοτε η μονη λυση ειναι φτιαξεις ενα usb jig

Έχω το εξής θέμα αν δημιουργήσω μία αφύπνιση και για κάποιο λόγο χρειαστεί να την ακυρώσω (είτε με διαγραφή είτε κάνοντας uncheck) αυτή οπωσδήποτε θα χτυπήσει!!

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Αυτή είναι η κακιά εικόνα του τούβλου.

δυστηχως υπαρχουν και χειροτερα ομως...

σημερα εστειλα το usb jig στον παναγιωτη να προσπαθησει να βαλει το τηλεφωνο του σε download mode το οποιο δεν κανει πραγματικα τιποτα μετα το σκαλωμα που εφαγε και δυστηχως δεν δουλεψε ουτε αυτο.

αυτο θα το ελεγα πραγματικο τουβλο.

οτι και να πατησεις απλα δεν κανει τιποτα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...