sd12 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αυτό με το froyo είναι πραγματικά εκνευριστικό . Είδα σήμερα οτι βγήκε froyo για το Epic 4G και δεν το έχουμε πάρει εμείς ακόμα. Κάτι τέτοια μου την σπάνε και ας μην "καίει" τοσο το froyo. Ηθελα να ήξερα τι τους καθυστερεί τόσο πολύ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Τωρα μολις εκανα μια ''βολτα'' σε ηλεκτρονικη,κωτσοβολο,πλαισιο,e-shop,multirama,vodafone,γερμανο.σε ΟΛΑ εκτος του πλαισιου(κι αυτο λογω της προσφορας) ο γαλαξιας ειναι απο 530 ως 570 € ακομα.που ειδατε την μειωση του κατοσταρικου?? σε μερικα μαλιστα ειναι ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ (e-shop,multirama)και δε φαινεται καθολου στην λιστα κινητων...ηρεμηστε..ο γαλαξιας καλα κρατει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλημέρα σε όλους. Για να μη συνεχιστεί αυτή η αδιέξοδη συζήτηση για το πόσο καλό είναι ή δεν είναι το SGS ας αποδεχτούμε - και πρώτος εγώ - ότι ο καθένας έχει μια γνώμη για το τι τον καλύπτει και τι όχι. Αν κάποιος βρίσκει το SGS θεϊκό, εγώ δεν έχω καμιά δουλειά να του αποδείξω το αντίθετο και συγνώμη αν προσπάθησα. Θα ζητήσω όμως από τους φίλους κάποια προσοχή στο να συστήνουμε έτσι χαλαρά και ανεπιφύλακτα ένα τηλέφωνο το οποίο έχει κάποια ζητήματα (άσχετα αν διορθώνονται με παρεμβάσεις ή όχι) τα οποία μπορεί να είναι αστεία για κάποιον που δεν τα χρησιμοποιεί αλλά πολύ σοβαρά για μια μερίδα καταναλωτών δεδομένης μάλιστα της τιμής του τηλεφώνου. Το myphone.gr αποτελεί μια σοβαρή πηγή πληροφόρησης σε μορφή φόρουμ στην Ελλάδα για τα κινητά και καλό θα ήταν, επειδή το διαβάζει κόσμος, όχι αστεία, να προσέχουμε λίγο. Καλή εβδομάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παιδιά για την προσφορά του Πλαισίου που αναφέρετε, να πω ότι πρόσφατα αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα ένα Sony mp3 player στα 79 ευρώ και σε 3 μέρες το είχε ρίξει στα 69!!. Επίσης, και πάλι στο συγκεκριμένο κατάστημα προ 2 μηνών αγόρασα lap top HP στα 499 ευρώ όταν μία εβδομάδα πριν το είχα δει (σε προσφορά!!) στα Mediamarkt στα 799 (ήτοι 300 ευρώ κάτω). Και καταλήγω ότι η πολιτική τιμών του κάθε καταστήματος δεν μπορεί να απαξιώνει ή να αναβαθμίζει ένα κινητό. Ειδικά αυτή την περίοδο (τέλος χρήσης 2010) ΟΛΑ τα καταστήματα θα προβούν σε προσφορές για τους ευνόητους λόγους αύξησης των πωλήσεων για παρουσίαση καλύτερων αποτελεσμάτων στους Ισολογισμούς τους που κλείνουν στις 31/12. Όμως να προσθέσω ότι - κακά τα ψέματα - η Apple ακολουθεί μία απίστευτη marketing strategy που παραπέμπει στη "μυθοποίηση" του iphone και τη δημιουργία μίας αίσθησης εκλεπτυσμένης μοναδικότητας για το προϊόν της. Όταν κάποιος λέει έχω "iphone" ξέρουμε όλοι τί εννοεί και δεν χρειαζόμαστε περαιτέρω διαυκρινίσεις (άντε να το ρωτήσουμε αν είναι το ΙΙΙ ή το ΙV).... Όταν κάποιος λέει έχω "Samsung" αμέσως ακολουθεί η ερώτηση "ποιό"......??? Το 2230, 3456, 5647, Omnia Pro, Omnia family, Omnia Kids & fun :lol:, Galaxy I, Galaxy II κλπ κλπ κλπ.....Δυστυχώς το κινητό μας θυσιάζεται στον βωμό της εμπορικής τακτικής mass cunsumption της Samsung η οποία κατασκευάζει -θέλοντας και μη να το παραδεχτούμε - και κινητά για τον λαό...ή για να μη το πω έτσι, για το "ευρύ κοινό"... Από εκεί και πέρα σε 3-4 χρόνια από τώρα κανένας δεν θα θυμάται ένα μοντέλο της Samsung ονόματη Galaxy και ίσως να το αναφέρουμε εμείς οι ίδιοι στις υπογραφές μας σαν κάτι που ήρθε και πέρασε, όταν τα μηλαράκια έχοντας αφήσει ιστορία (όχι γιατί το αξίζουν απαραίτητα) θα έχουν εξασφαλίσει μία θέση στην global mobile community σαν κάτι καινοτόμο και ριζοσπαστικό... Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλημέρα σε όλους. Για να μη συνεχιστεί αυτή η αδιέξοδη συζήτηση για το πόσο καλό είναι ή δεν είναι το SGS ας αποδεχτούμε - και πρώτος εγώ - ότι ο καθένας έχει μια γνώμη για το τι τον καλύπτει και τι όχι. Αν κάποιος βρίσκει το SGS θεϊκό, εγώ δεν έχω καμιά δουλειά να του αποδείξω το αντίθετο και συγνώμη αν προσπάθησα. Θα ζητήσω όμως από τους φίλους κάποια προσοχή στο να συστήνουμε έτσι χαλαρά και ανεπιφύλακτα ένα τηλέφωνο το οποίο έχει κάποια ζητήματα (άσχετα αν διορθώνονται με παρεμβάσεις ή όχι) τα οποία μπορεί να είναι αστεία για κάποιον που δεν τα χρησιμοποιεί αλλά πολύ σοβαρά για μια μερίδα καταναλωτών δεδομένης μάλιστα της τιμής του τηλεφώνου. Το myphone.gr αποτελεί μια σοβαρή πηγή πληροφόρησης σε μορφή φόρουμ στην Ελλάδα για τα κινητά και καλό θα ήταν, επειδή το διαβάζει κόσμος, όχι αστεία, να προσέχουμε λίγο. Καλή εβδομάδα. +1000 συμφωνω απολυτα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Τωρα μολις εκανα μια ''βολτα'' σε ηλεκτρονικη,κωτσοβολο,πλαισιο,e-shop,multirama,vodafone,γερμανο.σε ΟΛΑ εκτος του πλαισιου(κι αυτο λογω της προσφορας) ο γαλαξιας ειναι απο 530 ως 570 € ακομα.που ειδατε την μειωση του κατοσταρικου?? σε μερικα μαλιστα ειναι ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ (e-shop,multirama)και δε φαινεται καθολου στην λιστα κινητων...ηρεμηστε..ο γαλαξιας καλα κρατει.. Στο skroutz ξεκιναει απο τα 440 ευρω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 επαναλαμβανω...το κινητο ειναι ΚΟΡΥΦΗ!!!! Το GPS του αποτελεσματικο. επειδη με βολευει που δε χρειαζεται φορτιστη λογω μεγαλης αυτονομιας...το χρησιμοποιω αποκλειστικα στο αμαξι...και το S-505 απλα το αναβαθμιζω(dest7, MN7.4.6,PRIMO,NAVITEL,GARMIN,Spirit). του εχω βαλει το 2.6.1 και το igo my way με τον Q2 Navteq. http://i55.tinypic.com/ifzg60.jpg http://i56.tinypic.com/302m0xl.jpg ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!! δεν χρειαζεται πουσαρισμα η συσκευη...κανει μια χαρα τη δουλεια της.εγω προχωρησα σε αλλαγη firmware γιατι ηθελα να μαθω...πως γινεται απλα. εκεινο που διαπιστωνω οτι με την JPA εχω μεγαλη καταναλωση....τοχει παρατηρησει κανεις αλλος? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Στο skroutz ξεκιναει απο τα 440 ευρω ελληνικο?αγγλικο?αυτα δε μετρανε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) επαναλαμβανω...το κινητο ειναι ΚΟΡΥΦΗ!!!! Το GPS του αποτελεσματικο. επειδη με βολευει που δε χρειαζεται φορτιστη λογω μεγαλης αυτονομιας...το χρησιμοποιω αποκλειστικα στο αμαξι...και το S-505 απλα το αναβαθμιζω(dest7, MN7.4.6,PRIMO,NAVITEL,GARMIN,Spirit). του εχω βαλει το 2.6.1 και το igo my way με τον Q2 Navteq. ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!! δεν χρειαζεται πουσαρισμα η συσκευη...κανει μια χαρα τη δουλεια της.εγω προχωρησα σε αλλαγη firmware γιατι ηθελα να μαθω...πως γινεται απλα. εκεινο που διαπιστωνω οτι με την JPA εχω μεγαλη καταναλωση....τοχει παρατηρησει κανεις αλλος? Εγω εχω jpa, τη 2.2 απο τον οδηγό του τυχεράκια και εχω αυξημένη κατανάλωση, βέβαια δεν ειμαι σίγουρος οτι φταίει η ρομ, για να μην παρεξηγηθώ:) Edited December 6, 2010 by Tyxerakias Αφαίρεση εικόνων από παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) επαναλαμβανω...το κινητο ειναι ΚΟΡΥΦΗ!!!! Το GPS του αποτελεσματικο. επειδη με βολευει που δε χρειαζεται φορτιστη λογω μεγαλης αυτονομιας...το χρησιμοποιω αποκλειστικα στο αμαξι...και το S-505 απλα το αναβαθμιζω(dest7, MN7.4.6,PRIMO,NAVITEL,GARMIN,Spirit). του εχω βαλει το 2.6.1 και το igo my way με τον Q2 Navteq. ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!! δεν χρειαζεται πουσαρισμα η συσκευη...κανει μια χαρα τη δουλεια της.εγω προχωρησα σε αλλαγη firmware γιατι ηθελα να μαθω...πως γινεται απλα. εκεινο που διαπιστωνω οτι με την JPA εχω μεγαλη καταναλωση....τοχει παρατηρησει κανεις αλλος? Ωραία βάση αυτοκινήτου από που ; Εγω εχω jpa, τη 2.2 απο τον οδηγό του τυχεράκια και εχω αυξημένη κατανάλωση, βέβαια δεν ειμαι σίγουρος οτι φταίει η ρομ, για να μην παρεξηγηθώ:) Παιδιά μετά από νέα ρομ θέλει στρωσιμο η μπαταρία. Υπομονή η μπαταρία στο froyo κρατάει λίγο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . Edited December 6, 2010 by Tyxerakias Aφαίρεση εικόνων Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Εγω παλι εχω λιγοτερη καταναλωση με την JPA. Να ρωτησω, οταν κυκλοφορησε η συσκευη στο Πλαισιο κοστιζε 600 ευρω σωστα? Τοτε λοιπον κραζαμε γιατι το Amazon.de την ειχε 450 περιπου και πολλοι την αγοραζαν απο κει. Ε, τωρα επεσε η τιμη στην Ελλαδα, πραγμα που το θεωρω πολυ καλο διοτι αν δεν την ειχα ηδη θα την αγοραζα τωρα πιο φθηνα. Το θεμα ειναι λοιπον γιατι επεσε η τιμη της ή γιατι πλεον δεν θεωρειται η πιο ακριβη συσκευη (που τυγχανει να την εχουμε στην κατοχη μας)? Επισης αν δεν επεφτε η τιμη, θα εξασφαλιζοταν η καλυτερη υποστηριξη απο την Samsung? Τελος και εγω σε οσους το εχω προτεινει και το αγορασαν εμειναν κατευχαριστημενοι (ειτε power users ειτε οχι). Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Nαι, κοίτα στο hacks/root θέμα, υπάρχει εκεί η JPA που είναι πιο καινούρια απ'αυτή που έχει ο αδερφός σου, η οποία είναι μια περίεργη μίξη pda και phone από froyo και csc από eclair.... Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 εγω τωρα παρατηρησα οτι εχω τρομερη καταναλωση μπαταριας δυστυχως... :( αφου ηταν στο 100% μετα απο λιγο παραπανω απο ωρα χρηση wifi και browsing η μπαταρια επεσε στο 75%, δεν ειχα τιποτα αλλο ανοιχτο τιμη απαραδεκτη πιστευω βεβαια δεν το εχω κανει καλιμπραρισμα, ακομη :O, ελπιζω μετα που θα το κανω, να διορθωθει... :confused: οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Λοιπον επι του θεματος μπαταριας του Γαλαξια μας εχω να πω τα καλυτερα μιας και ειμαι αυτην τη στιγμη που στελνω ειμαι σε test mode για την διαρκεια της σαν απλο τηλεφωνο (με καμια δεκαρια λεπτα βιντεο σε hd αναλυση,10 λεπτα destinator και κανα 5 λεπτο 3G browsing γιατι εψαχνα κατι και ηθελα αμεση προσβαση. :O ) με μοναδικη χρηση SMS και κλησεων σε GSM λειτουργια μονο απο την παρασκευη πρωι 8.00 που το εβγαλα απο τον φορτιστη ειμαι στο 38% μπαταριας ΧΩΡΙΣ να το κλεινω το κινητο το βραδυ ουτε καν σε FLY MODE. (για την ιστορια χανω 1~2% καθε βραδυ). Mε χρηση wifi/3G τις μερες που το δουλευω στο γραφειο και στο σπιτι,(αυτο το λαθος κανω,ολη την μερα με το κινητο ολες οι δουλειες και browsing εχοντας ξεχασει το netbook/desktop εντελως! :( ),κανονικα μου βγαζει 2 μερες και 10~12 ωρες με την χρηση που περιεγραψα. Ολα αυτα με eclair 2.1 ( Ι9000ΧΧJM1/2.6.29root@SE-S603 #2/ECLAIR.XWJM5 ) εργοστασιακη με root και oclf,αγορασμενο unbranded απο την vodafone.Προς το παρον δεν θελω ουτε καν να σκεφτομαι την αλλαγη σε Froyo μιας και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο το τεστ της διαρκειας της μπαταριας με απλη χρηση αλλα και απο την φουλ χρηση του με 3G/wifi χωρις κολληματα,lags κτλ.:) Σημειωση:H ενδειξη της μπαταριας δεν ειναι placebo,εκλεισα το κινητο και το ξανανοιξα πριν κανω το ποστ αυτο και εδειξε 1% λιγοτερο απο οτι ηταν πριν το ανοιξω (39%).:cool: Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Λοιπον επι του θεματος μπαταριας του Γαλαξια μας εχω να πω τα καλυτερα μιας και ειμαι αυτην τη στιγμη που στελνω ειμαι σε test mode για την διαρκεια της σαν απλο τηλεφωνο (με καμια δεκαρια λεπτα βιντεο σε hd αναλυση,10 λεπτα destinator και κανα 5 λεπτο 3G browsing γιατι εψαχνα κατι και ηθελα αμεση προσβαση. :O ) με μοναδικη χρηση SMS και κλησεων σε GSM λειτουργια μονο απο την παρασκευη πρωι 8.00 που το εβγαλα απο τον φορτιστη ειμαι στο 38% μπαταριας ΧΩΡΙΣ να το κλεινω το κινητο το βραδυ ουτε καν σε FLY MODE. (για την ιστορια χανω 1~2% καθε βραδυ). Mε χρηση wifi/3G τις μερες που το δουλευω στο γραφειο και στο σπιτι,(αυτο το λαθος κανω,ολη την μερα με το κινητο ολες οι δουλειες και browsing εχοντας ξεχασει το netbook/desktop εντελως! :( ),κανονικα μου βγαζει 2 μερες και 10~12 ωρες με την χρηση που περιεγραψα. Ολα αυτα με eclair 2.1 ( Ι9000ΧΧJM1/2.6.29root@SE-S603 #2/ECLAIR.XWJM5 ) εργοστασιακη με root και oclf,αγορασμενο unbranded απο την vodafone.Προς το παρον δεν θελω ουτε καν να σκεφτομαι την αλλαγη σε Froyo μιας και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο το τεστ της διαρκειας της μπαταριας με απλη χρηση αλλα και απο την φουλ χρηση του με 3G/wifi χωρις κολληματα,lags κτλ.:) Σημειωση:H ενδειξη της μπαταριας δεν ειναι placebo,εκλεισα το κινητο και το ξανανοιξα πριν κανω το ποστ αυτο και εδειξε 1% λιγοτερο απο οτι ηταν πριν το ανοιξω (39%).:cool: εισαι παρα πολυ καλα... αυτα τα νουμερα οχι δεν τα εχω, δεν τα εχω πλησιασει καν με καμια ρομ... :( οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Περασα τελικα τη JPO αλλαζωντας τη regstry του Kies...(Thanx Tyxarakias για τη συμβουλη) Ετσι κι αλλιως αλλωστε,αγγλικο ηταν το τηλεφωνο και ουτε ειχα χρησιμοποιησει ποτε το swype... Και για να πω την αληθεια,βαρεθηκα τα σκαλισματα...Ακομα και root,θα το σκεφτω πολυ να το κανω... Με τη JPO παει μια χαρα και το GPS με αφησε παγωτο...Με το που περασα το Navigon,βγαινω στο μπαλκονι για να βρει δορυφορους..Ανοιγω το GPS και παταω την εφαρμογη για να ξεκινησει το προγραμμα..Δεν εκανε πανω απο 5-6 δευτερολεπτα να λοκαρει...:blink: Απιστευτο...:wacko: Μπορεί κάποιος να δώσει αυτό τον οδηγό για το KIES? Είμαι με sgs vodafone, υπάρχει πρόβλημα για να εφαρμόσω την αλλαγή αυτή? PDA I9000BUJP7, PHONE I9000BUJP5, CSC I9000GVGRJP5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 παιδια μια ερωτησουλα... τα κουτακια απο τους Γαλαξιες ειναι σφραγισμενα; Μου δινουν ενα αλλα δεν ειναι σφραγισμενο,δεν εχει δηλαδη το κυκλικο αυτοκολλητο. το καλο ειναι μπορω να το ελεγξω πριν το παρω.... εσας ειχε; Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 παιδια μια ερωτησουλα... τα κουτακια απο τους Γαλαξιες ειναι σφραγισμενα; Μου δινουν ενα αλλα δεν ειναι σφραγισμενο,δεν εχει δηλαδη το κυκλικο αυτοκολλητο. το καλο ειναι μπορω να το ελεγξω πριν το παρω.... εσας ειχε; ναι, κανονικά. Το κινητό είναι ελληνικό (COS) με χάρτες και είχε σίγουρα αυτοκόλλητο. Χωρίς ζελατίνα έπαιξαν κάποια καινούρια από ότι είχα διαβάσει τότε, αλλά χωρίς αυτοκόλλητο βρωμάει η δουλειά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 παιδια μια ερωτησουλα... τα κουτακια απο τους Γαλαξιες ειναι σφραγισμενα; Μου δινουν ενα αλλα δεν ειναι σφραγισμενο,δεν εχει δηλαδη το κυκλικο αυτοκολλητο. το καλο ειναι μπορω να το ελεγξω πριν το παρω.... εσας ειχε; εμενα ναι ειχε πανω στο αυτοκολητακι γραφει κιολας να μην το δεχτειτε αν αυτο ειναι παραβιασμενο... οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 παιδια μια ερωτησουλα... τα κουτακια απο τους Γαλαξιες ειναι σφραγισμενα; Μου δινουν ενα αλλα δεν ειναι σφραγισμενο,δεν εχει δηλαδη το κυκλικο αυτοκολλητο. το καλο ειναι μπορω να το ελεγξω πριν το παρω.... εσας ειχε; Το δικο μου απο Γερμανια ηταν επισης σφραγισμενο με ορθογωνιο αυτοκολλητο στο πλαι. Μαλιστα επανω γραφει "μην το δεχτειτε αν το αυτοκολλητο εχει ανοιχτει"...Που σου δινουν αυτο το τηλεφωνο? Καλυτερα να εισαι επιφυλακτικος... edit - με προλαβε ο φιλος απο πανω Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αν παιρνει το κινητο με τιμη μεταχειρισμενου ο φιλος δεν υπαρχει προβλημα μιας και θα δοκιμαστει επι τοπου και τελος.Αν του το πουλανε για καινουργιο και δεν εχει την σφραγιδα τοτε και μονο βρωμαει η δουλεια..... Η σφραγιδα εμενα προσωπικα βγηκε με προσοχη ολοκληρη και την εχω κολλησει στο εσωτερικο του κουτιου να υπαρχει.:) Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αν παιρνει το κινητο με τιμη μεταχειρισμενου ο φιλος δεν υπαρχει προβλημα μιας και θα δοκιμαστει επι τοπου και τελος.Αν του το πουλανε για καινουργιο και δεν εχει την σφραγιδα τοτε και μονο βρωμαει η δουλεια..... Η σφραγιδα εμενα προσωπικα βγηκε με προσοχη ολοκληρη και την εχω κολλησει στο εσωτερικο του κουτιου να υπαρχει.:) Ναι εννοειται αν το παιρνει μεταχειρισμενο τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Αν μιλαμε για καινουργιο τοτε κατι δεν παει καλα. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 μου το δινει σαν καινουριο αγορασμενο σημερα,εχει και αποδειξη,απλα μου ειπε πως το ανοιξε ο μαγαζατορας για να δει οτι ολα ειναι μεσα.... βεβαια μπορω να το ελεγξω το κινητο αν ειναι ολα οκ μια και ειναι ανοικτο το κουτακι,πριν το παρω... τεσπα... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το gps σας δουλεύει κανονικά; Ανοίγω το gps test και δεν μπορεί να κάνει lock ενώ προηγουμένως μου έδινε 10-5 μέτρα! Βρήκα και αυτό το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=862454 Λες να έρχονται οι εξωγήινοι όπως λέει ένας; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 μου το δινει σαν καινουριο αγορασμενο σημερα,εχει και αποδειξη,απλα μου ειπε πως το ανοιξε ο μαγαζατορας για να δει οτι ολα ειναι μεσα.... βεβαια μπορω να το ελεγξω το κινητο αν ειναι ολα οκ μια και ειναι ανοικτο το κουτακι,πριν το παρω... τεσπα... Δηλαδη το αγορασε καποιος και χωρις να το ανοιξει ο ιδιος στο πουλαει? Και την ωρα που το αγορασε το ανοιξε ο μαγαζατορας να δει αν ολα ειναι μεσα? Ψιλομουφες μου ακουγονται αυτα αλλα τεσπα. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts