georbap Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Αλεξη ακολουθω τον οδηγο σου για root του TGA_GUNMAN ενω τα εχω κανει ολα καλα οταν παταω το Galaxy_one_click_root.exe. μου πεταει ενα μυνημα που λεει σφαλμα προετοιμασιας του NET Framework.Τι κανω λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 οταν αναφερεσαι στις τιμες 22,24,28 σε τι αναφερεσαι? αναφερομαι στις τιμες (σε mb) που βαζουμε στην εφαρμογη autokiller, στις 3 τελευταιες κατηγοριες. ειχα γραψει πριν καμια δεκαρια μερες εδω ενα σχετικο αρθρο και εξηγουσα πως λειτουργει το android, και ειχα προτεινει καποιες τιμες για να δουλευει η συσκευη σας παντα καλα χωρις κολληματα και χωρις να ανοιγει απο μονο του πολλες εφαρμογες στην μνημη. το post μου ειναι εδω αν θελεις να ριξεις μια ματια : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3384681#post3384681 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 μπορω να βρω απο καπου το πισω καπακι του galaxy s?? Ναι βεβαια, εμενα απο τα πολλα φλασαρισματα και βαλε-βγαλε την μπαταρια, ραγισε στη δεξια πλευρα που ειναι το on off. Παραγγειλα μια απο την brando http://shop.brando.com/samsung-i9000-galaxy-s-replacement-back-cover_p05099c1212d011.html και την περιμενω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 αναφερομαι στις τιμες (σε mb) που βαζουμε στην εφαρμογη autokiller, στις 3 τελευταιες κατηγοριες. ειχα γραψει πριν καμια δεκαρια μερες εδω ενα σχετικο αρθρο και εξηγουσα πως λειτουργει το android, και ειχα προτεινει καποιες τιμες για να δουλευει η συσκευη σας παντα καλα χωρις κολληματα και χωρις να ανοιγει απο μονο του πολλες εφαρμογες στην μνημη. το post μου ειναι εδω αν θελεις να ριξεις μια ματια : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3384681#post3384681 σε ευχαριστω :) βασικα δεν εχω τον autokiller, για αυτο ισως να μην καταλαβα και τα νουμερα εξ'αρχης... :O εχω τον automatic task killer, ο οποιος ενταξει κανει ικανοποιητικη δουλεια φανταζομαι, δεν εχω δοκιμασει και κατι αλλο οποτε... :lol: πολυ καλο το κειμενο σου, ισως περασω και εγω αργοτερα τον autokiller οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 σε ευχαριστω :) βασικα δεν εχω τον autokiller, για αυτο ισως να μην καταλαβα και τα νουμερα εξ'αρχης... :O εχω τον automatic task killer, ο οποιος ενταξει κανει ικανοποιητικη δουλεια φανταζομαι, δεν εχω δοκιμασει και κατι αλλο οποτε... :lol: πολυ καλο το κειμενο σου, ισως περασω και εγω αργοτερα τον autokiller βαλε τον autokiller και ξεχνα task managers και task killers. δοκιμασε αυτο που γραφω για 2-3 μερες και πες μου τις εντυπωσεις σου. πολλα παιδια εδω εγραψαν οτι ειναι ευχαριστημενοι. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Για όποιον ενδιαφέρεται μόλις έβγαλε το multirama το galaxy s σε web προσφορά στα 445 ευρώ από 545 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0514732&catid=100800 ;) μην τις πολυεμπιστευεσται αυτες τις προσφορες γιατι δινουν κινητα απο την βιτρινα ειδικα το συγκεκριμενο καταστημα ειναι απαραδεκτο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 βαλε τον autokiller και ξεχνα task managers και task killers. δοκιμασε αυτο που γραφω για 2-3 μερες και πες μου τις εντυπωσεις σου. πολλα παιδια εδω εγραψαν οτι ειναι ευχαριστημενοι. Ρε Αντώνη σε ησυχία δεν τον αφήνεις τον Autokiller! Lol Θα τις δοκιμάσω και εγώ αυτές τις τιμές σε froyo και με voodoo lagfix να δούμε πως θα πάει Sent from GALAXY! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 οποτε θελω να πω το εξης. μην μπαινετε στην διαδικασια να αλλαζετε kernel, ρομ και να αναλωνεσται με χακεριες διαφορων τυπων. γιατι τελικα αυτο που θα κερδισετε ειναι πολυ μικροτερο σε σχεση με τις ωρες διαβασματος που θα ξοδεψετε, το αγχος που θα τραβηξετε, την στεναχωρια αν δειτε οτι βαλατε μια ρομ και τελικα δεν αλλαξαν και πολλα πραγματα, κ.τ.λ. Sοοο true! Και εγω εκει καταληγω και με βλεπω να παραμενω με την μαμισια μεχρι το κατι εντελως διαφορετικο (βλ. Cyanogen). Βασικα προσωπικα (και αρκετοι αλλοι υποθετω) ειχα την λογικη των winmo οπου εκει δεν μπορουσες να κανεις χωρις mods (θυμησου τα επισημα firmwares του HD2 πχ.). Η αλλαγη ρομ ηταν απαραιτητη για το κατι παραπανω. Εδω παρατηρω πως δεν ειναι το ιδιο. Ενταξει, κατι θα κερδισεις ενδεχομενως αν αλλαξεις Kernel (το βασικοτερο για μενα ηταν το backlight notification αλλα κανω και με το NoLed τη δουλεια μου), αλλα δεν εχεις εντυπωσιακες διαφορες. Οποτε ναι, καταληγω πως δεν υπαρχει λογος για hacks αν 1) δεν εισαι υπερβολικα απαιτητικος (και παλι παιζεται το αποτελεσμα) 2) καιγεσαι για το ενα δευτερολεπτο που θα κερδισεις με το ανοιγμα μιας εφαρμογης 3) δεν εχεις hobby να flashαρεις ασυστολα (flash junkie) 4) δεν θελεις να βαλεις ενα theme που μπαινει μονο σε cooked roms. Αυτα για ο,τι ισχυει (κατα την γνωμη μου) τωρα. Βεβαια δεν ξερουμε στο μελλον τι τρελο μπορει να βγει :happy: Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 βαλε τον autokiller και ξεχνα task managers και task killers. δοκιμασε αυτο που γραφω για 2-3 μερες και πες μου τις εντυπωσεις σου. πολλα παιδια εδω εγραψαν οτι ειναι ευχαριστημενοι. εγώ με τον autokiller se voodoo/darky combo απλά ήταν χάλια μερικές εφαρμογές δεν τις άνοιγε καν σε optimized/darky combo όχι μόνο δουλεύει ρολόι, απλά δεν έχω καν εγκατεστημένο task killer εκτός από τον μαμά. αυτά από μένα ελπίζω να βοήθησα. οι τιμές που χρησιμοποιήσα ήταν presets --> aggresive και στις 2 περιπτώσεις Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ξερει κανεις τι γινεται με το kies σε windows 7 64-bit? Μου βγαζει συνεχως error. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 εκανα αναβαθμιση σε froyo με τον οδηγο του tyxerakia και ολα μου πηγαν τελεια!!! εχω μονο ενα προβλημα με τις επαφες που ειχα απο την 2.1 στο KIES ενω τις βλεπω κανονικα στο kies δεν περνανε με τιποτα στο τηλ. υπαρχει λυση?? Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 εκανα αναβαθμιση σε froyo με τον οδηγο του tyxerakia και ολα μου πηγαν τελεια!!! εχω μονο ενα προβλημα με τις επαφες που ειχα απο την 2.1 στο KIES ενω τις βλεπω κανονικα στο kies δεν περνανε με τιποτα στο τηλ. υπαρχει λυση?? Δεν τις εχεις αποθηκευμενες στο gmail σου? Αν βρεις τροπο παντως να τις περασεις απο το αχρηστοkies στο gmail, με εναν συγχρονισμο θα εισαι οκ. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδια ξερει κανεις γιατι χαθηκε το oclf απο το market? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Αλεξη ακολουθω τον οδηγο σου για root του TGA_GUNMAN ενω τα εχω κανει ολα καλα οταν παταω το Galaxy_one_click_root.exe. μου πεταει ενα μυνημα που λεει σφαλμα προετοιμασιας του NET Framework.Τι κανω λαθος? Nαι, δεν έχεις το .net framework... κατέβασέ το από το site της Microsoft, ή κάνε update τα Windows σου. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 @tonyK και @Prattein_Aloga εγω παντως τωρα που καλο εμαθα με aosp lockscreen + extended power menu + backlight notifications + battery mod δεν μπορω να τα αποχωρηστω με τιποτα. ουτε μπορω πλεον να φανταστω το κινητο μου να μην τα εχει αυτα. απλα πλεον δεν βαζω lagfix και παει μια χαρα το κινητο, εχω την doc v8 jpa χωρις κανενα tweak ενεργοποιημενο και ειναι μια χαρα εκτος απο ενα θεματακι που εχω με τον twlauncher που μου εχει εξαφανησει απο το μενου τα εικονιδια που εχει στο dock και οσες διαγραφες δεδομενων και force close και αν πατησω δεν λεει να νοιωσει. παντως το back light notifications που ειπες οτι το θες, πριν αρχισω να βαζω coocked roms το ειχα σε flashable zip αν θυμαμαι καλα και επαιζε με τις eclair. δεν υπαρχει και τωρα για τις επισημες froyo? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Ξερει κανεις τι γινεται με το kies σε windows 7 64-bit? Μου βγαζει συνεχως error. Windows 7 64-bit έχω και εγώ αλλά πρόβλημα ουδέν..κανονικά συνδέεται το κινητό, το αναγνωρίζει κλπ κλπ..θέμα p.c. είναι μάλλον, όχι Kies. Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 παιδια δοκιμασα να κανω αναβαθμιση σημερα μέσω kies και μου έβγαλε το εξής Όνομα μοντέλου: GT-I9000 Τρέχουσα έκδοση: PDA:JMA2/ PHONE:JM1/ CSC:JM1 Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής. Τι κανω παιδιά? εκανα και reset και εχασα τα παντα, και κολλάει το ρημαδι... πως κανω αναβάθμιση? Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Τι κανω παιδιά? εκανα και reset και εχασα τα παντα, και κολλάει το ρημαδι... πως κανω αναβάθμιση? Εχω ακριβως τα ιδια στοιχεια συσκευης με σενα.. Δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση σε εμας.. Οποτε.. 1.Περιμενεις μεχρι να βγει η επισημη αναβαθμιση για το κινητο μας (φανταζομαι δε θα αργησει αλλα samsung ειναι αυτη).. 2. Ακολουθεις τον οδηγο και περνας καποια αλλη εκδοση απο αλλη χωρα. Εγω προσωπικά θα κανω το πρωτο...Αναμονη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisxal Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας, το κινητό μαρεσει πολύ αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ καταλαβαίνω ότι χρειάζονται πολλές γνώσεις που εγώ δεν εχω...και ρωτώ αν πάρει κάποιος τον γαλαξία και έχει τα μαμά χαρακτηριστικά σαν τηλέφωνο πως τα πάει? θα έχω προβλήματα που θα πρέπει να αποκτήσω γνώσεις για να αντιμετωπίσω? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ωπα ακομα επίσημο δεν έχει βγει? ειχα την εντυπωση διαβαζοντας τα μυνηματα οτι βγηκε... ελεος ρε με την κωλοεταιρία. το τηλ ειναι κορυφαιο αλλα εχει θεματα η εταιρια και πολλα μαλιστα... Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 λοιπον εχω καταληξει σε ενα απλο και συμπερασμα βαση παρατηρησεων και δοκιμων απο τον Σεπτεμβριο που το εχω το κινητο. Δεν χρειαζεται ουτε αλλες rom, ουτε task managers, ουτε autokillers, ουτε lagfix ουτε τιποτα απο ολα αυτα. Ολα αυτα ειτε δεν επιφερουν καμια διαφορα στο κινητο ειτε η διαφορα ειναι τοσο ασημαντη που μονο ψευδαισθηση διαφορας ειναι στην πραξη το μαμα συστημα λειτουργει αψογα (με ελαχιστες παρατηρησεις οι οποιες δεν ειναι και σημαντικες) εκεινο που βαραινει το ολο συστημα και που προκαλει ολα τα προβληματα ειναι το οτι παμε και περναμε δεκα σελιδες εφαρμογες ο καθενας πανω του με αποτελεσμα να κανει εναν αιωνα να ξεκινησει οταν το ανοιγεις, να τρωει σκαλωματα με τις τοσες διαφορετικες διεργασιες που τρεχει ολη την ωρα, να lag-αρει με τα τοσα apps που τρεχουν στο background και πρεπει να ανοιγοκλεινει ολη την ωρα κλπ κλπ Αν απο μονοι μας επιλεξουμε τις εφαρμογες που πραγματικα μας ενδιαφερουν και που πραγματικα χρησιμοποιουμε και διαγραψουμε ολες τις αλλες το κινητακι πραγματικα πεταει και δεν εχει και προβλημα με την μπαταρια.Εγω αφου εφτασα τις 12 σελιδες εφαρμογες με ολα τα βοηθηματα και τις τεχνικες και τις αλλαγες που συζηταμε και εδω μεσα το κινητο σερνοταν Πλεον εχω πεσει στις 5 σελιδες εφαρμογες ολες κι ολες και το κινητο πεταει χωρις να εχω επανω του κανενα βοηθημα πλεον και η μπαταρια κραταει 2 μερες ευκολα και με χρηση καθε μερα 2 ωρες ομιλια minimum και καμια ωρα internet και γενικα ψαξιμο κλπ κλπ επειδη ειμαι συνεχεια εξω σε εργοταξια και οχι στο γραφειο! Το μονο για το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι το root γιατι μου εδωσε την δυνατοτητα να αγοραζω εφαρμογες. Για κανενα αλλο λογο Συνοψιζοντας: για μενα μονο root καντε και κατεβαστε καμια 30αρια εφαρμογες που σας χρειαζονται και τιποτα αλλο και το κινητο θα πεταει!!! ουτε lagfix,ουτε autokillers, ουτε taskkillers, ουτε roms, ουτε τιποτα αλλο!!!και φυσικα ΠΟΤΕ εφαρμογες τυπου yahoo,facebook,paypal κλπ κλπ.Ολα αυτα ειναι τριχες και σε βαραινουν ακομα πιο πολυ.Αντι για αυτα πας κατευθειαν στο site του yahoo (ή του facebook κλπ κλπ) μεσω internet και μπαινεις στην mobile σελιδα του και κανεις την δουλεια σου δυο φορες πιο γρηγορα απ'οτι με την εφαρμογη που ειναι παντα αργη και κολληματικη και για να ειμαι και συγκεκριμενος (παρολλο που αυτο ειναι λιγο off topic) εγω βασικες εφαρμογες θεωρω το handcent, το dialerone, το dropbox, το ebuddy, το soundhound,το switchpro, το home switcher, το launcher pro, το z4root, το appbrain market, το market enabler και μεχρι εκει!!! Εχω καμια εικοσαρια ακομα αλλα και μονο με αυτες κανεις το 90% των εργασιων που θες Και το βασικο ειναι οτι το κινητο πεταει και η μπαταρια κραταει πολυ χωρις κανενα κολπο και καμια αλλη πατεντα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 εγω που ειμαι ασχετος απο αυτα και το κινητο μου ειναι μαμα,εκτος απο κατι εφαρμογες(ευκολα πραγματα) ειμαι πααααρα πολυ ευχαριστημενος!το κινητο κανει τα παντα!κινητος υπολογιστης!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας, το κινητό μαρεσει πολύ αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ καταλαβαίνω ότι χρειάζονται πολλές γνώσεις που εγώ δεν εχω...και ρωτώ αν πάρει κάποιος τον γαλαξία και έχει τα μαμά χαρακτηριστικά σαν τηλέφωνο πως τα πάει? θα έχω προβλήματα που θα πρέπει να αποκτήσω γνώσεις για να αντιμετωπίσω? Ευχαριστώ πολύ. κανεις δεν ηξερε τιποτα πριν αγορασει το κινητο... το παιρνεις το κινητο το βλεπεις και αν δεν εισαι πολυ απαιτητικος το αφηνεις οπως ειναι, αντε το κανεις και ρουτ... αν θες μια μικρη βελτιωση, υπαρχουν αναλυτικοτατοι οδηγοι οπου μεσα σε λιγοτερο απο 5 λεπτα κανεις το κινητο σου να φυσαει, και για οτι αλλο θες εδω ειμαστε ;) λοιπον εχω καταληξει σε ενα απλο και συμπερασμα βαση παρατηρησεων και δοκιμων απο τον Σεπτεμβριο που το εχω το κινητο. Δεν χρειαζεται ουτε αλλες rom, ουτε task managers, ουτε autokillers, ουτε lagfix ουτε τιποτα απο ολα αυτα. Ολα αυτα ειτε δεν επιφερουν καμια διαφορα στο κινητο ειτε η διαφορα ειναι τοσο ασημαντη που μονο ψευδαισθηση διαφορας ειναι στην πραξη το μαμα συστημα λειτουργει αψογα (με ελαχιστες παρατηρησεις οι οποιες δεν ειναι και σημαντικες) εκεινο που βαραινει το ολο συστημα και που προκαλει ολα τα προβληματα ειναι το οτι παμε και περναμε δεκα σελιδες εφαρμογες ο καθενας πανω του με αποτελεσμα να κανει εναν αιωνα να ξεκινησει οταν το ανοιγεις, να τρωει σκαλωματα με τις τοσες διαφορετικες διεργασιες που τρεχει ολη την ωρα, να lag-αρει με τα τοσα apps που τρεχουν στο background και πρεπει να ανοιγοκλεινει ολη την ωρα κλπ κλπ Αν απο μονοι μας επιλεξουμε τις εφαρμογες που πραγματικα μας ενδιαφερουν και που πραγματικα χρησιμοποιουμε και διαγραψουμε ολες τις αλλες το κινητακι πραγματικα πεταει και δεν εχει και προβλημα με την μπαταρια.Εγω αφου εφτασα τις 12 σελιδες εφαρμογες με ολα τα βοηθηματα και τις τεχνικες και τις αλλαγες που συζηταμε και εδω μεσα το κινητο σερνοταν Πλεον εχω πεσει στις 5 σελιδες εφαρμογες ολες κι ολες και το κινητο πεταει χωρις να εχω επανω του κανενα βοηθημα πλεον και η μπαταρια κραταει 2 μερες ευκολα και με χρηση καθε μερα 2 ωρες ομιλια minimum και καμια ωρα internet και γενικα ψαξιμο κλπ κλπ επειδη ειμαι συνεχεια εξω σε εργοταξια και οχι στο γραφειο! Το μονο για το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι το root γιατι μου εδωσε την δυνατοτητα να αγοραζω εφαρμογες. Για κανενα αλλο λογο Συνοψιζοντας: για μενα μονο root καντε και κατεβαστε καμια 30αρια εφαρμογες που σας χρειαζονται και τιποτα αλλο και το κινητο θα πεταει!!! ουτε lagfix,ουτε autokillers, ουτε taskkillers, ουτε roms, ουτε τιποτα αλλο!!!και φυσικα ΠΟΤΕ εφαρμογες τυπου yahoo,facebook,paypal κλπ κλπ.Ολα αυτα ειναι τριχες και σε βαραινουν ακομα πιο πολυ.Αντι για αυτα πας κατευθειαν στο site του yahoo (ή του facebook κλπ κλπ) μεσω internet και μπαινεις στην mobile σελιδα του και κανεις την δουλεια σου δυο φορες πιο γρηγορα απ'οτι με την εφαρμογη που ειναι παντα αργη και κολληματικη και για να ειμαι και συγκεκριμενος (παρολλο που αυτο ειναι λιγο off topic) εγω βασικες εφαρμογες θεωρω το handcent, το dialerone, το dropbox, το ebuddy, το soundhound,το switchpro, το home switcher, το launcher pro, το z4root, το appbrain market, το market enabler και μεχρι εκει!!! Εχω καμια εικοσαρια ακομα αλλα και μονο με αυτες κανεις το 90% των εργασιων που θες Και το βασικο ειναι οτι το κινητο πεταει και η μπαταρια κραταει πολυ χωρις κανενα κολπο και καμια αλλη πατεντα! συμφωνω εν μερη... δεν σκασαμε 500+ ευρω για να τρεχουμε 10 εφαρμογες μην τυχων και μας κολησει το κινητο... επειδη πολυ απο εμας θελουν να το ευχαριστηθουν στο επακρο, καποιες μικρες μοντες χρειαζονται, οχι κατι το εξεζητημενο... :) οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisxal Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Να ρωτήσω κάπως ποιο συγκεκριμένα 1) θέμα: ποιότητα κατασκευής και δεν εννοώ τα υλικά αλλά βλαβες, σημα, ξαφνικοι θάνατοι...κλπ 2)πως και αν θέλω να κάνω συγχρονισμό εκτός από gmail γίνεται; 3)σαν συσκευή καθαρά τηλέφωνο.... ευχρηστία? 4) ακούγεται πρόβλημα με το σήμα gps ισχύει η λύθηκε με κάποια αναβάθμιση? 5)το θέμα έλλειψη φλας πόσο χαλάει το θέμα φωτογραφία στο κινητό? Νομίζω σε κάποια απ αυτά τα ερωτήματα υπάρχει μια σύνχηση για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του γαλαξία και μιας και έχει ωριμάσει σαν συσκευή θα ήθελα τις απόψεις σας και πάλι χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Να ρωτήσω κάπως ποιο συγκεκριμένα 1) θέμα: ποιότητα κατασκευής και δεν εννοώ τα υλικά αλλά βλαβες, σημα, ξαφνικοι θάνατοι...κλπ 2)πως και αν θέλω να κάνω συγχρονισμό εκτός από gmail γίνεται; 3)σαν συσκευή καθαρά τηλέφωνο.... ευχρηστία? 4) ακούγεται πρόβλημα με το σήμα gps ισχύει η λύθηκε με κάποια αναβάθμιση? 5)το θέμα έλλειψη φλας πόσο χαλάει το θέμα φωτογραφία στο κινητό? Νομίζω σε κάποια απ αυτά τα ερωτήματα υπάρχει μια σύνχηση για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του γαλαξία και μιας και έχει ωριμάσει σαν συσκευή θα ήθελα τις απόψεις σας και πάλι χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 1) τετοιου ειδους προβληματα δεν εχουν αναφερθει, ειδικα αν δεν το εχεις πειραξει εσυ 3) αν εννοεις κλησεις, ολα γινονται πολυ ευκολα 4) το gps εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι και το καλυτερο της αγορας, αν δεν εισαι πολυ απαιτητικος θα σε καλυψει 5) απλα σε απολυτο σκοταδι δεν τραβας φωτογραφιες... ειναι ιδιο σκηνικο οπως και με αλλα κινητα χωρις φλας, εγω προσωπικα μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts