one2377 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Tην 2.2. Αφού πρώτα βάλεις τα ext2 tools. Και άν έχει ήδη κάνει OCLF δεν μπορείς να βάλεις ext2 tools? Δεν γίνεται να μπουν μετά? Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Και άν έχει ήδη κάνει OCLF δεν μπορείς να βάλεις ext2 tools? Δεν γίνεται να μπουν μετά? Το OCLF είναι το πρόγραμμα (One Click Lag Fix). Για να κάνεις το (τελική φάση) one clicklagfix V2.2+ πρέπει πρώτα να κάνεις root τη συσκευή σου (υπάρχει το εργαλείο μέσα στο OCLF), μετά να περάσεις το EXT2 tools και η τελική φάση είναι να κάνεις το one clicklagfix V2.2+. HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Το OCLF είναι το πρόγραμμα (One Click Lag Fix). Για να κάνεις το (τελική φάση) one clicklagfix V2.2+ πρέπει πρώτα να κάνεις root τη συσκευή σου (υπάρχει το εργαλείο μέσα στο OCLF), μετά να περάσεις το EXT2 tools και η τελική φάση είναι να κάνεις το one clicklagfix V2.2+. Οκ.... σε ευχαριστώ.... γιατί τα είχα λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μου. Να δω τι θα κάνω και πως θα το κάνω όταν θα θελήσω να περάσω καμία μαγειρεμένη ρομ!!! :dizzy::dizzy::dizzy: Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Και τωρα μια χαζη ερωτηση: rom kai firmware ειναι το ιδιο πραγμα η διαφορετικα??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 να ρωτησω κατι γιατι με το search δεν βρηκα κατι σχετικο..προσπαθησα να περασω στην εφαρμογη mail το λογαριασμο που εχω στον παροχο μου (pop3),το προβλημα ειναι οτι ενω περνει κανονικα τις ρυθμισεις για τα εισαρχομενα μου βγαζει προβλημα στις ρυθμισεις εξερχομενων (οι ρυθμισεις ειναι σωστες,δοκιμασμενες στο galaxy 7500 και στα 2 laptop μου,δουλευουν αψογα) συγκεκριμενα μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να ανοιξει τον server,ξερει καποιος τι γινεται? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngphobos Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 SGS Screen Changer απο το Market Αυτό για να δουλέψη χρειάζεται και το Busybox. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Αν θυμαμαι καλα καποιοι που ειχαν το ιδιο προβλημα συνδεθηκαν πρωτα με το talk και υστερα δεν υπηρχε προβλημα με το gmail. Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά δυστυχώς ούτε έτσι έγινε δουλειά. Πρέπει μήπως να κάνω κάτι άλλο, να ενεργοποιήσω κάτι? A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά δυστυχώς ούτε έτσι έγινε δουλειά. Πρέπει μήπως να κάνω κάτι άλλο, να ενεργοποιήσω κάτι? Εγω οταν καποια στιγμή δεν μπορουσα να συνδεθω με gmail μετα απο πρόταση εκανα επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων και συνδέθηκα αμέσως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εγω οταν καποια στιγμή δεν μπορουσα να συνδεθω με gmail μετα απο πρόταση εκανα επαναφορα εργοστασιακών δεδομένων και συνδέθηκα αμέσως. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων εννοείς reset στο τηλέφωνο? Που σημαινει να χάσω όσα πασχίζω 2 μέρες να σετταρω? :cry: Εκτός αν εννοείς σε κάποιο άλλο μενου... A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά δυστυχώς ούτε έτσι έγινε δουλειά. Πρέπει μήπως να κάνω κάτι άλλο, να ενεργοποιήσω κάτι? Πριν από την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων βάλε το gmail στην εφαρμογή του youtube και θα ξεμπλοκάρει. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Αυτό για να δουλέψη χρειάζεται και το Busybox. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το πρόβλημα μου τελικά λύθηκε με το update της εφαρμογής SGS tools. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Πριν από την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων βάλε το gmail στην εφαρμογή του youtube και θα ξεμπλοκάρει. + 1, και αν δεν πιάσει ούτε αυτό, κάνε το ίδιο με το μάρκετ Sent from my dabadouba talk! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) + 1, και αν δεν πιάσει ούτε αυτό, κάνε το ίδιο με το μάρκετ Sent from my dabadouba talk! Grande fiasko, τα ίδια και με το Market. Έκανα remove και το account του ΥοuTube, αλλά πάλι τα ίδια. Το αστείο είναι πως σεττάρισα το account μου από το Εmail Αpp που έχει μέσα, και παίζει κανονικά από εκει... Ωραία αρχή κάναμε, ένας από τους λόγους που πήρα το τηλέφωνο ήταν για συνεργασία με Gmail... EDIT: OK, τα κατάφερα τελικά με άλλο τρόπο, δημιουργησα ένα καινούριο, οπότε μάλλον ξεμπλοκάρισε, και μπόρεσα να προσθέσω τους άλλους 2 που ηθελα... Το μόνο που μένει τώρα είναι να μπορέσω να σβήσω αυτόν τον προσωρινό που έφτιαξα, αλλα τι διαολο, αυτό πρέπει να είναι πιο εύκολο.. Παμε γι άλλα! Σας ευχαριστώ παντως! Edited October 22, 2010 by hsigma A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos_67 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρίσκω ! Μια μικρή ματιά που έριξα, είδα οτι υπάρχει πολύ καλή και άφθονη πληροφορία ! Μπράβο σας ! Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής : Εχω στα χέρια μου τον Γαλαξία που πουλάει ενας γνωστός μου 350 ευρώ, (απο τα 400 που το ζητούσε) χωρίς να του έχω δώσει τα χρήματα . Το τηλ. ειναι Οκ , το πήρε απ΄τον Γερμανο με απόδειξη (επιδότησης 99 ευρώ) αρχές Οκτωβρίου, με τα χαρτιά του το μαύρο κουτί του κλπ . Το θέμα είναι το εξής : την πρώτη φορά που το είχα ξανατσεκάρει στα γρήγορα , είχε χάρτες , ενώ τώρα ....... τίποτα . Παρατήρησα επίσης οτι απουσιάζει και η κάρτα SD , στην οποία μάλλον πρέπει να ήταν αποθηκευμένος ο ΜLS Destinator . (δηλ. το δώρο) Τον ρωτάω λοιπόν και μου λέει οτι δεν είχε κάρτα !! Τεσπα, ας υποθέσουμε οτι έφαγε την SD (!) Τι κάνω .... να το πάρω ..... αξίζει ? ? θα μπορέσω να βρώ free τον Destinator ? η μήπως μέσα στην SD είχε και τίποτα άλλο ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) τα ριμαδια τα mms μου εχουν σπασει τα νευρα!!! ενω μου ερχεται κανονικα ενα mms δεν μπορω να στειλω εχω cosmote συνδεση και ερχονται κανονικα αλλα δεν πανε με τιποτα ουτε με το default ουτε με το handcent κανω τιποτα λαθος να παρει ευχη!!!??? Για δοκίμασε αυτό: Στα access point λογικά πρέπει να έχεις Cosmote Wireless internet και Cosmote MMS με default to Cosmote Wireless Internet. Μπες μέσα στο Cosmote Wireless internet και φρόντισε το APN type κάτω κάτω να λέει internet και όχι internet+MMS. Και κάνε restart μετά. Edited October 22, 2010 by athadef21 συμπλήρωμα Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Το θέμα είναι το εξής : την πρώτη φορά που το είχα ξανατσεκάρει στα γρήγορα , είχε χάρτες , ενώ τώρα ....... τίποτα . Παρατήρησα επίσης οτι απουσιάζει και η κάρτα SD , στην οποία μάλλον πρέπει να ήταν αποθηκευμένος ο ΜLS Destinator . (δηλ. το δώρο) Τον ρωτάω λοιπόν και μου λέει οτι δεν είχε κάρτα !! Τεσπα, ας υποθέσουμε οτι έφαγε την SD (!) Τι κάνω .... να το πάρω ..... αξίζει ? ? θα μπορέσω να βρώ free τον Destinator ? η μήπως μέσα στην SD είχε και τίποτα άλλο ? οι χαρτες που λες οτι ειχε μπορει να ηταν καποιο προγραμμα που το εβγαλε. θα μπορεσεις και εσυ να βαλεις αν το θες. το κινητο κανονικα πωλειται χωρις καρτα sd, τωρα αν αυτος ειχε παρει δωρο το destinator και δεν θελει να το δωσει δεν μπορεις να του πεις και τιποτα. η αποψη μου ειναι οτι ειναι αχρηστο το dest γιατι στο δινουν με μια καρτα 1 η 2 gb οποτε δεν σου φτανει ετσι κιαλλιως. τζαμπα destinator δεν προκειται να βρεις, θα βρεις ομως αλλα... η τιμη αν η συσκευη ειναι σαν καινουρια ειναι πολυ καλη. η αποφαση δικη σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos_67 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ φίλε μου , νασε καλά . Η συσκευή ΝΑΙ είναι καινούρια . Τι εννοείς θα βρω άλλα ? παιχνίδια κλπ που βρίσκω? κανα καλό λινκ ? sorry για το επίπεδο των ερωτήσεων, αλλά αυτή η τεχνολογία τρέχει πολύ , και η ηλικία μου δεν την προφταίνει :) thanks ..... Edited October 23, 2010 by Tasos_67 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Χτές μου έπεσε από την τσέπη, ευτυχώς χτύπησε από την πλευρά του πλαστικού καπακιού της μπαταρίας. Δεν είχα θήκη, ούτε κάποιο άλλο προστατευτικό. Έχει τώρα μερικά σημάδια στο πίσω πλαστικό. Υπάρχει ανταλλακτικό; που μπορώ να προμηθευτώ ένα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η διαδικασία αναβάθμισης σε GoodBye RF ROM 0.2 είναι ίδια με αυτήν που περιγράφεται στην υπογραφή του Alex. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Χτές μου έπεσε από την τσέπη, ευτυχώς χτύπησε από την πλευρά του πλαστικού καπακιού της μπαταρίας. Δεν είχα θήκη, ούτε κάποιο άλλο προστατευτικό. Έχει τώρα μερικά σημάδια στο πίσω πλαστικό. Υπάρχει ανταλλακτικό; που μπορώ να προμηθευτώ ένα; http://cgi.ebay.com/New-OEM-Samsung-Galaxy-S-Vibrant-T959-Back-Door-Cover-/300483049866?pt=PDA_Accessories&hash=item45f62f798a [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Καλημερα . Το LAUNCHER PRO δεν τρεχει σε Froyo ? γιατι ενω ολοκληρωνεται η ληψη δεν γινεται εγκατασταση . Μηπως φταιει κατι αλλο ??? Τελικα η λυση βρεθηκε χαρη στο φιλο Prattein_Aloga τον οποιο κι ευχαριστω . Ηθελε να γινει unmount η εξωτερικη καρτα . Το γιατι αγνωστο ,αν γνωριζει καποιος ας το απαντησει. Edited October 23, 2010 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Καλησπερα παιδες, Επισημα το froyo για ελλαδα δεν εχει βγει απ οτι βλεπω. Υπαρχει ασφαλης τροπος με registry edit να μας το δωσει το kies? Αν ναι πειτε μου ποιον product code βαλατε Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Καλησπερα παιδες, Επισημα το froyo για ελλαδα δεν εχει βγει απ οτι βλεπω. Υπαρχει ασφαλης τροπος με registry edit να μας το δωσει το kies? Αν ναι πειτε μου ποιον product code βαλατε Ευχαριστω Πλεον το μπλοκαρε αυτο η samsung. Παντως αν θελεις να δοκιμασεις εχω ποσταρει τον τροπο σε απλα βηματα καποιες σελιδες πιο πισω. 3 ή 4 αν θυμαμαι καλα. Δεν νομιζω πως ειναι διφορουμενες οι αποψεις για το galaxy, την samsung κραζουμε ολοι οχι το galaxy per se :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Καλησπερα παιδες, Επισημα το froyo για ελλαδα δεν εχει βγει απ οτι βλεπω. Υπαρχει ασφαλης τροπος με registry edit να μας το δωσει το kies? Αν ναι πειτε μου ποιον product code βαλατε Αυτή την στιγμή έχει αποσυρθεί όποτε και code να είχες δεν θα έβλεπες 2.2 όποτε υπομονή για το ελληνικό update Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Καλησπερα παιδες, Επισημα το froyo για ελλαδα δεν εχει βγει απ οτι βλεπω. Υπαρχει ασφαλης τροπος με registry edit να μας το δωσει το kies? Αν ναι πειτε μου ποιον product code βαλατε Ευχαριστω Δεν γινεται πλεον φιλε. Μπορουσες να το κανεις τις πρωτες μερες αλλα μετα με καποιο τροπο η Samsung πηρε πρεφα και το μπλοκαρε, οπως επισης απεσυρε και την επισημη ROM για να βγαλει νεα βελτιωμενη, συμφωνα παντα με τις ανακοινωσεις της. Υπομονη λοιπον για το επισημο... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts