tonysac Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Δοκίμασα και εγώ την χακεριά του kies με αλλαγή product code κλπ σε αυτό των Σουηδών και όντως μου έδινε αναβάθμιση ....εδώ να ρωτήσω κάτι αν έκανα την αναβάθμιση τις εφαρμογές μου και τα settings λογικά δεν θα μου τα πείραζε σωστά; Τι γίνεται αν εχω κάποιες εφαρμογές που δεν τρέχουν σε 2.2; Και κάτι για odin..αν περάσουμε 2.2 με odin το titanium θα επαναφέρει τις εφαρμογές που έχουμε κάνει από 2.1 ή πάπαλα; Επίσης νομίζω πως αν περιμένουμε να ερθει το γιοπλέ και στο Ellada η παραπάνω χακεριά είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος να το περάσουμε και εμείς σωστά; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Νομίζω κρατας πατημένο το "πισω" και μετα πατάς το κεντρικο κουμπι...Καπου το ειχα διαβάσει δεν ξερω εαν οντως ισχύει :O Σωστός. Έτσι παίρνει screenshot. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Πως αλλάζει παιδιά ο κωδικός της χώρας; στο ΚΙΕΣ μαλλον αυτό γίνεται; Από τον οδηγό του Tyxerakia "- Τώρα πληκτρολόγησε *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα που γράφει το ρολόι πάνω δεξιά σε 24ωρο φόρματ... αν δηλαδή είναι 4:15 μμ, γράφεις *#272*1615# . Θα βγεί τότε μια λίστα με κωδικούς 3ων γραμμάτων." Επιλέγεις COS για cosmote ή EUR και για τις τρεις εταιρίες και πατάς install. Προσοχή γιατί χάνεις όλα τα δεδομένα σου. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Δοκίμασα και εγώ την χακεριά του kies με αλλαγή product code κλπ σε αυτό των Σουηδών και όντως μου έδινε αναβάθμιση ....εδώ να ρωτήσω κάτι αν έκανα την αναβάθμιση τις εφαρμογές μου και τα settings λογικά δεν θα μου τα πείραζε σωστά; Τι γίνεται αν εχω κάποιες εφαρμογές που δεν τρέχουν σε 2.2; Και κάτι για odin..αν περάσουμε 2.2 με odin το titanium θα επαναφέρει τις εφαρμογές που έχουμε κάνει από 2.1 ή πάπαλα; Επίσης νομίζω πως αν περιμένουμε να ερθει το γιοπλέ και στο Ellada η παραπάνω χακεριά είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος να το περάσουμε και εμείς σωστά; Ο te salat παραπάνω αναφέρει ότι δεν έχασε κανένα δεδομένο ή εφαρμογή βάζοντας τη σουηδική ρομ με την χακεριά. Δεν αναφέρει όμως τι έγινε με τις εφαρμογές 2.1 που είχε. Υποθέτω ότι απλά δεν θα τρέχουν αλλά μόνο αυτοί που την πέρασαν μπορούν να μας πουν. Ο tyxerakias έχει αναφέρει ότι δεν μπορείς να περάσεις με titanium εφαρμογές και δεδομένα από την 2.1 στην 2.2, Οπότε για όσους βαριούντε το στήσιμο το kies δυστυχώς είναι μονόδρομος. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Alex, ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό σου. Εάν κάνουμε τη διαδικασία ενεργοποίησης του συνδιασμού των 3 κουμπιών, όταν περάσουμε το update του Froyo θα επηρεάσει το secondary bootloader και θα χρειαστεί πάλι αυτή η διαδικασία ή εάν κάνουμε τη διαδικασία μία φορά μετά θα έχουμε το συνδιασμό των 3 κουμπιών για πάντα ? Τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης, φαίνεται αυτή η αλλαγή του secondary bootloader έτσι ώστε να μην ισχύει η εγγύηση του τηλεφώνου? Εάν χρειαστεί να το στείλουμε για service μπορούμε να επαναφέρουμε το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση (χωρίς το συνδιασμό των 3 κουμπιών) ? Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Εμενα γιατι μου βγαζει μονο ενα sales code.Συγκεκριμενα το γερμανικο DBT.Ρωταω γιατι βλεπω οτι σε αλλους βγαζει παραπανω απο ενα και ζηλευω Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Εμενα γιατι μου βγαζει μονο ενα sales code.Συγκεκριμενα το γερμανικο DBT.Ρωταω γιατι βλεπω οτι σε αλλους βγαζει παραπανω απο ενα και ζηλευω Προφανώς το τηλέφωνό σου έχει εγκατεστημένο firmware σεταρισμένο μόνο για γερμανία. Για να δεις και άλλες επιλογές θα πρέπει να φλασάρεις άλλη ρομ. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Κατι αλλο τωρα,εκτος απο την προσωρινη υστερια με τα updates.. 1.ειδα προηγουμενος στα screenshots του @te salat οτι η συνολικη διαθεσιμη μνημη του τηλεφωνου ειναι 304ΜΒ, η δικη μου γιατι ειναι 326?? 2.την τελευταια εβδομαδα παρατηρησα το εξης:ετυχε δυο φορες να χτυπηση το τηλεφωνο αλλα λογω του οτι εκανα κατι αλλο εκεινη τη στιγμη δεν μπορεσα να απαντησω,μετα απο 3-4 λεπτα που το ανοιξα στην πρωτη περιπτωση ειδα οτι δεν υπηρχε καμια αναπαντητη και μαλιστα απο το ιστορικο κλησεων ειδα οτι δεν υπηρξε ποτε καμια κληση!!!!:what: (μην πει καποιος οτι ισως δεν χτυπησε το δικο μου γιατι ημουν διπλα του μεσα στο αυτοκινητο) εχθες το βραδυ ξαναχτυπησε,ειδα ποιος επαιρνε αλλα δεν μπορουσα να το σηκωσω εκεινη τη στιγμη,μετα απο λιγο που το ανοιξα ειδα με εκπληξη οτι παλι δεν υπηρχε αναπαντητη αλλα κοιτωντας στο ιστορικο η κληση ειχε καταχωρηθη σαν απαντημενη!!! εχει τυχει αυτο σε κανεναν??τι γινεται γμτ???μηπως γινεται κατι με τον autokiller???? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ο te salat παραπάνω αναφέρει ότι δεν έχασε κανένα δεδομένο ή εφαρμογή βάζοντας τη σουηδική ρομ με την χακεριά. Δεν αναφέρει όμως τι έγινε με τις εφαρμογές 2.1 που είχε. Υποθέτω ότι απλά δεν θα τρέχουν αλλά μόνο αυτοί που την πέρασαν μπορούν να μας πουν. Ο tyxerakias έχει αναφέρει ότι δεν μπορείς να περάσεις με titanium εφαρμογές και δεδομένα από την 2.1 στην 2.2, Οπότε για όσους βαριούντε το στήσιμο το kies δυστυχώς είναι μονόδρομος. Κάτι τέτοιο θυμόμουν και εγώ..το titanium δεν δουλεύει λοιπόν..άρα πρώτα από όλα το must για το όσο πιο ανώδυνο πέρασμα στο γιοπλέ δυστυχώς είναι να έχουμε πάση θυσία σύνδεση με kiesmy...από εκεί και πέρα κάνουμε την χακεριά και όλα ΟΚ...αναμονή για ελληνικό γιοπλέ λοιπόν...:cool: Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Προφανώς το τηλέφωνό σου έχει εγκατεστημένο firmware σεταρισμένο μόνο για γερμανία. Για να δεις και άλλες επιλογές θα πρέπει να φλασάρεις άλλη ρομ. Me το γιαουρτι δεν θα εχω προβλημα; Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 δοκιμασα αυτο το fixακι για το gps 1 - Disable "Use Wireless Networks" - Settings / Location & Security 2 - Dial *#*#1472365#*#* 3 - Under "Application settings" Change "Operation Mode" to MS Based 4 - Under "SUPL/CP Settings" Change the SERVER & PORT to supl.google.com and port 7276 [ Do not use www. in front of supl] 5 - REBOOT 6 - Turn back on the "User Wireless Networks" η εφαρμογη GPS TEST μου εδωσε 5 με 10 μετρα ακριβεια τα προγραμματα πλοηγησης DEST.COPIILOT.IGO.μου εδωσαν ακριβεια 40με50 μετρα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Κατι αλλο τωρα,εκτος απο την προσωρινη υστερια με τα updates.. 1.ειδα προηγουμενος στα screenshots του @te salat οτι η συνολικη διαθεσιμη μνημη του τηλεφωνου ειναι 304ΜΒ, η δικη μου γιατι ειναι 326?? 2.την τελευταια εβδομαδα παρατηρησα το εξης:ετυχε δυο φορες να χτυπηση το τηλεφωνο αλλα λογω του οτι εκανα κατι αλλο εκεινη τη στιγμη δεν μπορεσα να απαντησω,μετα απο 3-4 λεπτα που το ανοιξα στην πρωτη περιπτωση ειδα οτι δεν υπηρχε καμια αναπαντητη και μαλιστα απο το ιστορικο κλησεων ειδα οτι δεν υπηρξε ποτε καμια κληση!!!!:what: (μην πει καποιος οτι ισως δεν χτυπησε το δικο μου γιατι ημουν διπλα του μεσα στο αυτοκινητο) εχθες το βραδυ ξαναχτυπησε,ειδα ποιος επαιρνε αλλα δεν μπορουσα να το σηκωσω εκεινη τη στιγμη,μετα απο λιγο που το ανοιξα ειδα με εκπληξη οτι παλι δεν υπηρχε αναπαντητη αλλα κοιτωντας στο ιστορικο η κληση ειχε καταχωρηθη σαν απαντημενη!!! εχει τυχει αυτο σε κανεναν??τι γινεται γμτ???μηπως γινεται κατι με τον autokiller???? Σε τι ρύθμιση τον έχεις τον autokiller; Επίσης δοκίμασε να πατήσεις το πράσινο κουμπί των κλήσεων και βγες με το home button...το έχω πάντα έτσι για πιο γρήγορη πρόσβαση στις κλήσεις Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Κατι αλλο τωρα,εκτος απο την προσωρινη υστερια με τα updates.. 1.ειδα προηγουμενος στα screenshots του @te salat οτι η συνολικη διαθεσιμη μνημη του τηλεφωνου ειναι 304ΜΒ, η δικη μου γιατι ειναι 326?? Και εμένα τοσο ειναι. Δεν εχω περασμένα οσα εχει ο te_salat και ειναι 217/326 Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι από 2.1 σε 2.2 δεν δουλεύει το titanium. Το δοκίμασα και το τηλέφωνο τα'παιξε. Αναγκάστηκα να κάνω hard reset για να στρώσει. Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Me το γιαουρτι δεν θα εχω προβλημα; Ίσως το μόνο σου πρόβλημα να είναι η έλλειψη ελληνικού swype. Ελληνικά πάντως στο μενού θα έχει σίγουρα γιατί το sales code σου είναι κεντρικής ευρώπης. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogefo Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παντως απο JPK σε JP6 με kies δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ολα μεταφερονται μια χαρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Και εμένα τοσο ειναι. Δεν εχω περασμένα οσα εχει ο te_salat και ειναι 217/326 326 είναι η διαθέσιμη ram για εφαρμογές στην 2.1. Από ότι φαίνεται στην 2.2 θα έχουμε 304. Και rfs και lag. Good work samsung!!!. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 326 είναι η διαθέσιμη ram για εφαρμογές στην 2.1. Από ότι φαίνεται στην 2.2 θα έχουμε 304. Και rfs και lag. Good work samsung!!!. Αμ για αυτό και εγώ δεν τρελαίνομαι...ήδη στο xda βλέπω ότι το lag fix εξακολουθεί να είναι απαραίτητο...θα δούμε... Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παντως απο JPK σε JP6 με kies δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ολα μεταφερονται μια χαρα... Ίσως επειδή η jpk είναι beta 2.2, οπότε ουσιαστικά πήγες από froyo σε froyo. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Μια ερωτησουλα να κανω και εγω! Εκει που εχω το κινητο μεσα στην θηκη του και μετα απο μερικες ωρες αχρησιμοποιητο μολις παω να το δουλεψω μου ζηταει κωδικο pin,ειναι νορμαλ αυτο ειναι προβλημα του κινητου ?:worry::worry: το εχει κανει 4-5 φορες ενα μηνα τωρα που το εχω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Πως μπορούμε (αν μπορούμε) να δούμε το Product Code της συσκευής μας σε μη rooted τηλέφωνο ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Εμενα γιατι μου βγαζει μονο ενα sales code.Συγκεκριμενα το γερμανικο DBT.Ρωταω γιατι βλεπω οτι σε αλλους βγαζει παραπανω απο ενα και ζηλευω καλημερα μαλλον επειδη εβαλες csc που δεν ειναι ευρωπαικο γενικα αλλα γερμανικο συγκεκριμενα,ψαξε βρες πουθενα ευρωπαικο csc τελικα ποια απο τις 2 jp ειναι η καλυτερη?jpm-jp6 για οσους τη βαλανε ηδη,τι διαφορες ειδατε??? Edited October 16, 2010 by mantzaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ίσως το μόνο σου πρόβλημα να είναι η έλλειψη ελληνικού swype. Ελληνικά πάντως στο μενού θα έχει σίγουρα γιατί το sales code σου είναι κεντρικής ευρώπης. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ελληνικό swype μπαίνει στην jp6 δείτε το προηγούμενο μου ποστ.Με αυτό γράφω τώρα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) οποτε καλυτερα να περιμενουμε και να μην μας πιανουν βιασυνες.... εγω προσωπικα θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να την περασω. γιατι αν παραμενει το lag και το θεμα με τη μνημη καλο ειναι να παραμεινουμε στην 2.1 που την εχουμε στρωσει και δουλευει οπως θελουμε και μολις γινουν τα καταλληλα εργαλεια για να κανουμε το ιδιο και στο γιαουρτι ,τοτε προχωραμε...(αν και το βλεπω λιγο καπως το θεμα οτι περιμεναμε τοσο καιρο την αναβαθμιση και αντι να λυνει καποια θεματα της συσκευης μαλλον θα πρεπει να κανουμε μονοι μας τανζανιες για να δουλευει οπως πρεπει) ααααρρεεεεεεε σαμσουνγκ!!!! Edited October 16, 2010 by chocbhed_6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
major1965 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γεια σας είμαι καινούργιος στην παρέα αλλα εχω διαβάσει πολλά Προχθές αγόρασα το τηλέφωνο περισσότερο από βίτσιο γιατί παιρνει πολλά πειράγματα. Ειμαι σχετικά έμπειρος και εθισμένος στα πειράγματα. Οι πληροφορίες και οδηγίες εδώ είναι φοβερές Ηδη εχω κάνει χωρίς πρόβλημα το OCLF και την ενεργοποίηση bootloader που δεν δουλευε στη συσκευή μου. Το adb δουλέυει το ίδιο και το ODIN. Επόμενο βήμα το FROYO update μέσω Βορείων συμμάχων αν και σκέφτομαι οτι σύντομα θα το δωσουν και επίσημα στην Ελλάδα. Η προηγούμενη συσκευή μου είναι HTC HERO. Keep the good job doing so far. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts