Jump to content

Γιατι δεν μπορω να μπω στο myphone?

panos_vz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε δεν είναι θέμα routing γιατί το site αυτό φιλοξενείται σε κοντινή IP με το myphone και το routing είναι το ίδιο.

Δοκίμασες να αλλάξεις DNS server;

Άνοιξε ένα Command Prompt και γράψε

netsh interface ip show dns

εκεί θα σου δείξει το όνομα που έχεις δώσει στο Interface σου μέσα σε " ", π.χ. "Local Area Connection"

Δώσε μετά την εντολή

netsh interface ip set dns "Local Area Connection" static 8.8.8.8

Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε αν μπαίνεις.

Για να το επιστρέψεις όπως ήταν πριν, δώσε:

netsh interface ip set dns "Local Area Connection" dhcp

• 2 weeks later...

Αυτή τη στιγμή σερφάρω με Opera (10.62) και Firefox (στα Windows Vista).

Ο Opera μπαίνει στις σελίδες του myphone.gr (και μάλιστα φορτώνει ταχύτατα με το Opera Turbo), ενώ ο Firefox κολλάει.

Άρα ίσως είναι και θέμα browser. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 2 weeks later...
Ακριβώς την ίδια περίπτωση έχω και εγώ στο ξενοδοχείο που βρίσκομαι τώρα στην Κινέτα.Μόνο με την τελευταία έκδοση του Opera μπορώ και έχω πρόσβαση στο myphone,με το opera turbo ενεργοποιημένο.Χωρίς αυτό βλέπω κάποια κολλήματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ο λόγος που όλοι σας μπορείτε να μπείτε με τον Opera είναι επειδή παίρνετε δεδομένα από τον proxy της Opera... ο οποίος με τη σειρά του έχει κάνει τη βρώμικη δουλειά του να πάρει τα δεδομένα από το δικό μας server.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα αφορά τη σύνδεση δικτύου του παρόχου σας με το εξωτερικό και συγκεκριμένα nodes.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Άρα ίσως είναι και θέμα browser. ;)

Δοκιμασα και με ΙΕ αλλα παλι εβγαλε προβλημα,καποιο διαγνωστικο που μου εβγαλε για ελενχο κλπ (δεν χρησιμοποιω ΙΕ καθολου και δεν εδωσαν σημασια τι ηταν) μου εβγαλε ως αποτελεσμα οτι υπαρχει επικοινωνια με το site αλλα κατι εμποδιζει την εμφανιση του site,θα προσπαθησω να επαναλαβω τις ενεργειες για να ποσταρω το αποτελεσμα.

και εγω παιδια καποιες φορες κολλαει και βγαινει μονο ενα μπλε...αλλα μετα απο κανενα 10λεπτο ξαναπροσπαθω και μπαινει κανονικα...αλλα καποιες φορες γινεται και refresh

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Administrators
Ο λόγος που όλοι σας μπορείτε να μπείτε με τον Opera είναι επειδή παίρνετε δεδομένα από τον proxy της Opera... ο οποίος με τη σειρά του έχει κάνει τη βρώμικη δουλειά του να πάρει τα δεδομένα από το δικό μας server.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα αφορά τη σύνδεση δικτύου του παρόχου σας με το εξωτερικό και συγκεκριμένα nodes.

Ευτυχώς που με τον Opera έχουμε πρόσβαση στο myphone (με ενεργοποιημένο το Turbo Mode) μιας και με conn-x πια το πρόβλημα παραμένει μόνιμο ανεξαρτήτως υπολογιστή ή οποιουδήποτε άλλου browser.

Modpic.gif

Μόλις ανέφερα το ίδιο πρόβλημα στα bug reports. Εμένα μου λύθηκε επιλεγοντας προβολή συμβατότητας από το ΙΕ8.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...