Jump to content

Samsung E2152 Dual Sim

sv2evs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αντιλαμβάνομαι δε, τον λόγο που ενώ σε πληροφορεί με ήχο για τα χαμένα SMS, δεν γίνεται το ίδιο και για τις χαμένες κλήσεις (;;; )

τι εννοεις? τι ειναι αυτό που δεν κάνει? δεν έχει ένδειξη για αναπάντητες?

• Απαντήσεις 244
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή αν μιλάς στην μία κάρτα και χτυπάει κλήση στην άλλη κάρτα δεν σε ειδοποιεί τουλάχιστον με ένα μήνυμα ότι έχεις χαμένη κλήση από τον τάδε αριθμό;

Κάθε εταιρία σε ειδοποιεί συνήθως. Οπότε θα το κάνει έτσι και αλλιώς.

παιδιά έχει βρει κανένας πως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο εκκίνησης και κλεισίματος του κινητού? ...είναι πολύ ενοχλητικό όταν κοιμάται το έτερον ήμισυ και θέλω να το σβήσω το βράδυ ή να το ανοίξω το πρωί...

παιδιά έχει βρει κανένας πως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο εκκίνησης και κλεισίματος του κινητού? ...είναι πολύ ενοχλητικό όταν κοιμάται το έτερον ήμισυ και θέλω να το σβήσω το βράδυ ή να το ανοίξω το πρωί...

αν το χεις αθορυβο δεν ακοθγεται τιποτα :)

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

μια χαρα! thanks:D

εψχανα μεσα στο μενου αλλα δεν εβρησκα τιποτα ...πουθενα

αυτα τα "κουλα" να μην ειχαν τα samsung ...:wacko:

Υπάρχει ρύθμιση της έντασης του ήχου ειδοποιήσεων. Για δες το μήπως και σου κάνει κάτι ...
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

το δοκίμασα δεν κάνει ........

αλλά πλέον απλά από το πληκτρο # ενεργοποιώ το αθόρυβο προφίλ

και απλά κλείνω το κινητό και κλείνει αθόρυβα όπως σωστά ειπε ο automan2

Μ'αρέσει που το κινητό όταν έχει χαμηλή μπαταρία ρίχνει τον φωτισμό για να κρατήσει περισσότερο.Στα + του.

Μ'αρέσει που το κινητό όταν έχει χαμηλή μπαταρία ρίχνει τον φωτισμό για να κρατήσει περισσότερο.Στα + του.

Αυτό συμβαίνει πλέον στο 99% των τηλεφώνων (λειτουργία ύπνου) και δεν είναι κάτι καινούργιο...:rolleyes:

Εμένα μου αρέσει που ο φακός είναι τελείως ανεξάρτητος του τηλεφώνου και δεν επηρεάζει καθόλου τις λειτουργίες του, χρειάζεται δε, παρατεταμένη πίεση για να λειτουργήσει...

Σε αντίθεση με το πλήκτρο αλλαγής γραμμής, που είναι πολύ ευαίσθητο και καμιά φορά τηλεφωνείς από την δεύτερη γραμμή χωρίς να το καταλάβεις (το αντιλαμβάνεται ο αποδέκτης):down:

Edited by ion83
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Ίσως να μην το έχω παρατηρήσει αυτό που λες στο omnia pro που έχω. Συμφωνώ για τον φακό που είναι χρήστικός και μάλιστα ένα βράδυ το είχα ανάγκη και δεν θυμόμουν πως ενεργοποιείται και έψαχνα στα μενού :rolleyes:

Το δε κουμπί για την αλλαγή γραμμής...χμ, ναι..ίσως δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο ευαίσθητο αν και μέχρι στιγμής δεν έπαθα το ίδιο με εσένα, δεν έτυχε ακόμα δηλαδή.

:offtopic: Υπάρχει κινητό που να μπορεί να κάνει το παραπάνω ?

Και το SAMSUNG DUOS D880. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε όλοι οι κάτοχοι του συγκεκριμένου κινητού ότι δεν ισχύει η παραπάνω ιδιότητα?? Παράξενο μου φαίνεται.. όλες οι συσκευές DUAL SIM της Samsung που έχω δει το υποστηρίζουν.. άλλωστε είναι DUAL SIM STANDBY... τι παρόχους έχετε?

Edited by Cool_J

Επειδη ειμαι κατοχος του d880 μπορει καποιος να μου πει :

1) με το d880 υπαρχει διαφορα στην ενταση του ηχου αναμεσα στην 1η και 2η sim (η δευτερη εχει εμφανως χαμηλοτερο ηχο).Στην πρωτη sim o ηχος ειναι δυνατος και μαλιστα οπως σε ολα τα κινητα μπορεις με τα κουμπακια στο πλαι να αυξομειωσεις την ενταση.Στο 2152 πως ειναι η κατασταση στο παραπανω θεμα?Η ποιοτητα ηχου /εντασης πως ειναι?

2)Ενα προβλημα που εχω επισης με το d880 (και ειναι γνωστο στους κατοχους του)

ειναι οτι πολλες φορες ενω το bluetooth ειναι συνδεδεμενο δεν μεταφερει τον ηχο στο bluetooth με αποτελεσμα ενω οδηγας και περνεις τηλεφωνο και περιμενεις να μιλησεις απο το bluetooth ο ηχοςς δεν μεταφερεται και αναγκαζομαι να εχω στο ενα αυτι το bluetooth και στο αλλο το τηλεφωνο.Απο τυχη δεν εχω φαει μεχρι σημερα καμια κληση....Για να επανελθει το τηλεφωνο πρεπει να κανω reboot.To εχω παει samsung το προβλημα δεν λυθηκε...

Με το 2152 υπαρχει καποιο τετοιο προβλημα...

Αν καποιος εχει καποια απαντηση ας μου πει γιατι τα παραπανω προβληματα του d880 με εχουν κουρασει και σκεφτομαι το 2152 σαν λυση.

Ευχαριστω

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Ως κάτοχος του D880 εδώ και ενάμιση χρόνο.. μέχρι που καταστράφηκε.. μπορώ να απαντήσω στο 1) πως πιθανότατα να έχεις ελατωματική συσκευή μιας και δεν παρατήρησα ΠΟΤΕ χαμηλότερο ήχο μεταξύ των δύο SIM (στο ένα έχω Cosmo & στο άλλο Wind/Q). Συγκριτικά με το παλιό μου Sony Ericsson w800 Walkman σαφώς είχε χαμηλότερη ένταση ακουστικού γενικότερα (αρχικά απογοητεύτηκα μου πήρε λίγο να το συνηθίσω - ακόμα και στην μέγιστη ένταση), όμως δεν υπάρχει KAMIA διαφορά μεταξύ των δύο sim στην ένταση. Για το 2 δεν μπορώ να απαντήσω διότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ bluetooth handset. Σε μεταφορές δεδομένων μου δούλευε κανονικά χωρίς προβλήματα.

1) με το d880 υπαρχει διαφορα στην ενταση του ηχου αναμεσα στην 1η και 2η sim (η δευτερη εχει εμφανως χαμηλοτερο ηχο).Στην πρωτη sim o ηχος ειναι δυνατος και μαλιστα οπως σε ολα τα κινητα μπορεις με τα κουμπακια στο πλαι να αυξομειωσεις την ενταση.Στο 2152 πως ειναι η κατασταση στο παραπανω θεμα?Η ποιοτητα ηχου /εντασης πως ειναι?

ειναι οτι πολλες φορες ενω το bluetooth ειναι συνδεδεμενο δεν μεταφερει τον ηχο στο bluetooth με αποτελεσμα ενω οδηγας και περνεις τηλεφωνο και περιμενεις να μιλησεις απο το bluetooth ο ηχοςς δεν μεταφερεται και αναγκαζομαι να εχω στο ενα αυτι το bluetooth και στο αλλο το τηλεφωνο.Απο τυχη δεν εχω φαει μεχρι σημερα καμια κληση....Για να επανελθει το τηλεφωνο πρεπει να κανω reboot.To εχω παει samsung το προβλημα δεν λυθηκε...

Αν καποιος εχει καποια απαντηση ας μου πει γιατι τα παραπανω προβληματα του d880 με εχουν κουρασει και σκεφτομαι το 2152 σαν λυση.

Ευχαριστω

Ως κάτοχος του D880 εδώ και ενάμιση χρόνο.. μέχρι που καταστράφηκε.. μπορώ να απαντήσω στο 1) πως πιθανότατα να έχεις ελατωματική συσκευή μιας και δεν παρατήρησα ΠΟΤΕ χαμηλότερο ήχο μεταξύ των δύο SIM (στο ένα έχω Cosmo & στο άλλο Wind/Q). Συγκριτικά με το παλιό μου Sony Ericsson w800 Walkman σαφώς είχε χαμηλότερη ένταση ακουστικού γενικότερα (αρχικά απογοητεύτηκα μου πήρε λίγο να το συνηθίσω - ακόμα και στην μέγιστη ένταση), όμως δεν υπάρχει KAMIA διαφορά μεταξύ των δύο sim στην ένταση. Για το 2 δεν μπορώ να απαντήσω διότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ bluetooth handset. Σε μεταφορές δεδομένων μου δούλευε κανονικά χωρίς προβλήματα.

Φιλε δυστυχως τα δυο προβληματα που αναφερω ειναι γνωστα σε ολους σχεδον τους χρηστες d880 ριξε μια ματια στο αντιστοιχο threat.....

Το θεμα ειναι πως συμπεριφερεται το 2152 εναντι του d880.....

Μάλλον κάνω κάτι λάθος και στην 2η κάρτα σιμ, στο κανονικό προφίλ ήχου...δεν μπορώ να βάλω mp3 να παίζει σαν ήχος κλήσης και μου το "γυρνάει" στο samsung tone. Τι κάνω λάθος ?

Μάλλον κάνω κάτι λάθος και στην 2η κάρτα σιμ, στο κανονικό προφίλ ήχου...δεν μπορώ να βάλω mp3 να παίζει σαν ήχος κλήσης και μου το "γυρνάει" στο samsung tone. Τι κάνω λάθος ?

ειχα το ιδιο προβλημα οταν ρυθμιζα τα προφιλ.

κανε το εξης,ας πουμε εχεις ονομασει την 1η σιμ παγιο και την 2η καρτοκινητο.

πας στο προφιλ και οταν πατας ρυθμισεις επελεξε και στο παγιο και στο καρτοκινητο την καρτα 1.ετσι λυνεται και αποθηκευονται οι ρυθμισεις σου.

ειναι τα κουλα της σαμσουνκ αυτα.

Θα το δοκιμάσω έτσι όπως μου το λες. Στο κανονικό προφίλ, μάλλον το δέχτηκε...θέλω να ρυθμίσω το ίδιο και στην 'σίγαση'. Για να δούμε.

Ευχαριστώ.

edit: Αγόρασα ένα HM1000 bluetooth. Αποσυνδέεται όμως μετά από λίγη ώρα. Είναι κάποια επιλογή αυτό ?

Edited by sv2evs

Φιλε το bluetooth το HM1000 bluetooth πως σου φανηκε.

Ειχα το jabra bt530 και πηρα το samsung ...προσωπικα απογοητευση..

Ακουω πολυ δυνατα αλλα και μπασα τις φωνες με αποτελεσμα να μην ακουω καθαρα.

Εσένα πως σου φαινεται εχεις παρατηρησει κατι αντιστοιχο ή νε το παω γιa service...

sorry για το offtopic.....

:offtopic: 1η μέρα σήμερα, και το δούλεψα ελάχιστα. Ακόμα δεν έχω άποψη.

Το πήρα και γω σήμερα το κινητό.Απλά άψογο...για τα χρήματα που έδωσα.Όποιος θέλει ένα dual sim μικρό,απλό, με συνηθισμένες δυνατότητες να πάρει αυτό το μοντέλο!!!

παιδια μετα απο 1.5 μηνα που το εχω στα χερια μου....μονο καλα λογια εχω να πω......στα αρνητικα για εμενα ειναι οτι δεν εχει πολυ δυνατο ακουστικο και σε θορυβωδη περιβαλλον ακουω με δυσκολια.....η φωτος που βγαζει ειναι χαλια + η αναλυση της οθονης...μετρια

κατα τα αλλα ειναι μια χαρα!

δεν εχω ανγχος που να το ακουμπησω ,μην το χασω...μην,μην,μην μιας και εδωσα 75 ευρω και οχι 300 και 400 ...μεγαλη διαρκεια μπαταριας ...ευκολη αλλαγη αναμεσα στις 2 σιμ...δεν μου εχει κολησει ποτε στον 1.5 αυτον μηνα.......

οτι καλυτερο για καποιον που θελει οικονομικο dual sim κινητο και ΔΕΝ εχει απαιτησεις σε θεματα καμερας,οθονης κτλ κτλ....ειναι ενα "εργαλειο" δουλειας και πολυ καλο μαλιστα

Μηπως εχει καποιος αποψη για τα παρακατω....

Ευχαριστω

μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις στο ανάλογο νήμα/θέμα για το d880. Συμφωνώ με τον bassakos, είναι πολύ καλό κινητό..αν και εγώ το πλήρωσα περίπου 100 ευρώ. Δεν έχει σημασία, πάντως κάνει την δουλειά του (ομιλία/sms). MMS δεν δοκίμασα, η κάμερα όπως είπε παραπάνω, σε γυρνάει καμιά 5-10 χρόνια πίσω.

• The title was changed to Samsung E2152 Dual Sim