TonyK Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 καλησπερα παρεα :) στην jvo παιζει ο κερνελ του στρατου ? Αλεξανδρε, μηπως εκανες καμια δοκιμη με τον κερνελ αυτον ? μερικες φορες οταν χρησιμοποιω το κινητο για πολυ ωρα συνεχομενα με σερφαρισμα, tapatalk, twitter, κ.τ.λ, η διαχειριση της μνημης δεν μου πολυαρεσει. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Ειμαι σχεδον ετοιμος για την μεταβαση επιτελους απο stock σε κατι αλλο... Εχω stock froyo Τωρα χωρις 3 Buttons(εχω usb jig). Θα βαλω 2.3.4 stock για αρχη.. Πρεπει να κανω repartition ή οχι?Με αλλα λογια στον οδηγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 παω στο δευτερο βημα κατευθειαν; Ή μηπως προτεινεται να βαλω καποια custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Ειμαι σχεδον ετοιμος για την μεταβαση επιτελους απο stock σε κατι αλλο... Εχω stock froyo Τωρα χωρις 3 Buttons(εχω usb jig). Θα βαλω 2.3.4 stock για αρχη.. Πρεπει να κανω repartition ή οχι?Με αλλα λογια στον οδηγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 παω στο δευτερο βημα κατευθειαν; Ή μηπως προτεινεται να βαλω καποια custom rom? Nαι πρεπει να κανεις repartition και να βεβαιωθεις οτι η 2.3.4 που εχεις εχει bootloaders. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hohios Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Οσοι ειστε με vodafone και εχετε το kies (γιατι οι περισσοτεροι το πεταξαμε :p)για καντε ενα τσεκαρισμα μηπως σας δινει καποιο update Δυστυχώς τίποτα ακόμα. Παράθεση Ότι ξετρέχει κανείς, του τρέχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Nαι πρεπει να κανεις repartition και να βεβαιωθεις οτι η 2.3.4 που εχεις εχει bootloaders. Λογικά η 2.3.4 JVQ απο samfirmware εχει bootloaders σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) καλησπερα παρεα :) στην jvo παιζει ο κερνελ του στρατου ? Αλεξανδρε, μηπως εκανες καμια δοκιμη με τον κερνελ αυτον ? μερικες φορες οταν χρησιμοποιω το κινητο για πολυ ωρα συνεχομενα με σερφαρισμα, tapatalk, twitter, κ.τ.λ, η διαχειριση της μνημης δεν μου πολυαρεσει.Γενικα ο speedmod μετα απο ζορια τα παιζει.Εγω γυρισα σε cfroot και θα δοκιμασω τον galaxian,μου ειπε ο matzaros που τον εβαλε οτι ειναι πολυ καλος edit: αφου εισαι με jvo γιατι δεν βαζεις supercurio??ειναι ολα τα λεφτα,ταχυτατος,σταθερος και εντελως απροβληματιστος. Edited July 12, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Το εκανα. Το μόνο που μένει είναι να μάθω πως αλλάζει το product code σε γερμανικο για να συνεργαζεται με το KIES Edit: Τελικά άλλαξε σε DBT αλλά στο KIES αναφέρει οτι δεν υπάρχει καμια αναβάθμιση για αυτή την έκδοση και γραφει οτι εχει EUR ενώ στο κινητο γραφει DBT. Τι γινεται; Μπερδεύετε το sales code με το product code. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Χωρίς λιγο hacking, δεν πρόκειται ποτέ να σου το αναγνωρίσει το kies... Επειδή όμωςδεν ξέρω αν η jvi πειράζει το φάκελο efs, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τελείως το kies και να καθαρίσεις το μητρώο των windows, μετά ξαναβάλτο και ξαναπροσπάθησε Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Λογικά η 2.3.4 JVQ απο samfirmware εχει bootloaders σωστα; Χωρις να ειμαι σιγουρος, πρεπει να εχει αναφερθει ξανα εδω οτι εχει. Για να σιγουρευτεις ξεζιπαρεις το pda και ψαχνεις για αρχειο sbl μεσα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα σε ενημερώσω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edit: Το εβγαλα/το ξανα εβαλα αλλα διαφορα δεν ειδα... άλλαξα και το product code από το μητρώο σε DBT από EUR αλλά το αλλάζει μόνο του όταν συνδεω το τηλέφωνο... Edited July 12, 2011 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Χωρις να ειμαι σιγουρος, πρεπει να εχει αναφερθει ξανα εδω οτι εχει. Για να σιγουρευτεις ξεζιπαρεις το pda και ψαχνεις για αρχειο sbl μεσα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Αρχειο sbl δεν ειχε ...Παρολα αυτα ακολουθησα τον οδηγο χωρις να βαλω bootloader και πλεων εχω Jvq.... για να δουμε....Απο ταχυτητα μια χαρα το βλεπω .... Ενα εληνικο swype θελω μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αρχειο sbl δεν ειχε ...Παρολα αυτα ακολουθησα τον οδηγο χωρις να βαλω bootloader και πλεων εχω Jvq.... για να δουμε....Απο ταχυτητα μια χαρα το βλεπω .... Ενα εληνικο swype θελω μονο.. Tι ρομ ειχες πριν? Για ελληνικο πληκτρολογιο και swype δες στον οδηγο για νεους χρηστες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα σε ενημερώσω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edit: Το εβγαλα/το ξανα εβαλα αλλα διαφορα δεν ειδα... άλλαξα και το product code από το μητρώο σε DBT από EUR αλλά το αλλάζει μόνο του όταν συνδεω το τηλέφωνο... Ok, οπότε όπως είπα, δε γίνεται εύκολα να το κάνεις... πρέπει να κάνεις modifications στο nv-data, με κίνδυνο να μπρικάρεις το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να μετατρέψεις το τηλέφωνό σου σε γερμανικό ντε και καλά, το Kies δουλεύει και χωρίς αυτό, μόνο στο upgrade έχεις πρόβλημα. Άσε που η JVI δεν είναι η καλύτερη gingerbread, έχουν αναφέρει αρκετά προβλήματα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 κατεβασε απο market samsung galaxy s csc , το αλλαξα το product code απο κει μια για παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 παιδια που θα βρω την διαδικασια και το αρχειο για lagfix σε μια 2.2 Ελληνικη version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 κατεβασε απο market samsung galaxy s csc , το αλλαξα το product code απο κει μια για παντα... Aυτό απλά βάζει τον κωδικό *#272*IMEI# αυτόματα στο κινητό, για να μην κουραστείς να το γράψεις μόνος σου. Και απλά αλλάζει το sales code. Δεν έχει καμία σχέση με το product code... και δε θα βοηθήσει στην παραπάνω περίπτωση... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Εχεις να προτεινεις καμιά καλή έκδοση λογισμικού; εγώ έβαλα την επίσημη γερμανική για να μπορώ να κάνω αναβαθμισεις μέσω kies. Καλή έκδοση με ελληνικό swype έχει; αλλιως να βάλω μια ξενόγλωσση και να τι πέραν μετά; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Tι ρομ ειχες πριν? Για ελληνικο πληκτρολογιο και swype δες στον οδηγο για νεους χρηστες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Froyo stock ειχα. Τελικα εβαλα το greek input method και με βολευει καλυτερα απο swype... Υπαρχει προβλημα που δεν εβαλα bootloaders? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Εχεις να προτεινεις καμιά καλή έκδοση λογισμικού; εγώ έβαλα την επίσημη γερμανική για να μπορώ να κάνω αναβαθμισεις μέσω kies. Καλή έκδοση με ελληνικό swype έχει; αλλιως να βάλω μια ξενόγλωσση και να τι πέραν μετά; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Βαλε την jvq που ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα.Μετα περνα τον semaphore kernel για να εχεις cwm και τελος περνα μεσω του cwm το ελληνικο πληκτρολογιο και το swype που ειναι στους οδηγους.Αν θες κανε και factory reset+wipe cache πριν και μετα το φλασαρισμα για να μην αντιμετωπισεις κανενα προβλημα. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Froyo stock ειχα. Τελικα εβαλα το greek input method και με βολευει καλυτερα απο swype... Υπαρχει προβλημα που δεν εβαλα bootloaders? Οι 2.3.3 roms είχαν διαφορετικούς bootloaders απο τις προηγούμενες εκδόσεις... Οι παλιοί bootloaders λειτουργούσαν (ξεκινούσε το κινητό βασικά, όχι οτι ήταν λειτουργικοί) με τις 2.3.3 αλλά το κινητό έκανε διάφορα "κουλά" με αυτούς (reboots, κατι χρώματα άσχετα στην εκκίνηση του κινητού, αργή απόκριση κλπ). Οι 2.3.4 δεν ξέρω ΑΛΛΑ υποθέτω χρησιμοποιούν τους bootloaders των 2.3.3 (έτσι έχω διαβάσει και για να πω κ του στραβού το δίκιο εγώ πέρασα απο 2.3.3 σε 2.3.4 roms μέσω CWM χωρίς να αλλάξω bootloaders). Οπότε στην περίπτωση σου υποθέτω οτι το firmware που πέρασες EIXE bootloaders, ειδάλλως το κινητό σου θα είχε "τρελαθεί" (τρελαίνονται και αυτά:lol:) μέχρι τώρα! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Froyo stock ειχα. Τελικα εβαλα το greek input method και με βολευει καλυτερα απο swype... Υπαρχει προβλημα που δεν εβαλα bootloaders? Κατα πασα πιθανοτητα το firmware που περασες ειχε bootloaders, απλα δεν το προσεξες. Σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχες διαφορα θεματα τωρα (ανοιγει το κινητο αλλα εμφανιζει προβληματα μετα). Οσο για το greek input method ειναι αλλο πραγμα απο το swype, αλλα αμα βολευτηκες καλυτερα εμενα δεν μου πεφτει λογος. Για να τα περασεις εξαλλου αυτα που εχουμε στους οδηγους θελεις custom kernel αρα cwm το ποιο δεν εχεις. edit 1 - Υπερηχητικη απαντηση απο το Βασιλη. edit 2 - Τελικα το ελεγξα και η JVQ περιεχει bootloaders, οπως ηταν λογικο. Edited July 13, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Πέρασα χθες το πρωί τον semaphore 1.3.1 κερνελ σε SH 3.9 (είχα πριν τον 1.3.0 ) και χωρίς να έχω κάνει κάποια ρύθμιση η να έχω περάσει άλλη εφαρμογή το κινητό άρχισε να καταναλώνει τρελλά την μπαταρία και να ζεσταίνεται ΠΟΛΥ στο πίσω μέρος! πριν 2 ώρες ξαναπέρασα τον 1.3.0 και επανήλθηκε στα φυσιολογικά επίπεδα! έχει τύχει σε άλλον; Στράτο ξέρεις μήπως που μπορεί να οφείλεται; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Πέρασα χθες το πρωί τον semaphore 1.3.1 κερνελ σε SH 3.9 (είχα πριν τον 1.3.0 ) και χωρίς να έχω κάνει κάποια ρύθμιση η να έχω περάσει άλλη εφαρμογή το κινητό άρχισε να καταναλώνει τρελλά την μπαταρία και να ζεσταίνεται ΠΟΛΥ στο πίσω μέρος! πριν 2 ώρες ξαναπέρασα τον 1.3.0 και επανήλθηκε στα φυσιολογικά επίπεδα! έχει τύχει σε άλλον; Στράτο ξέρεις μήπως που μπορεί να οφείλεται; Έτυχε σε μενα πριν 2 μερες.. Όπως ήμουν έξω όταν το κατάλαβα (η μπαταρία κατέβαινε 1% το λεπτό σχεδον χωρίς να το πειράζω), πηγα να αλλάξω το συστημα σε ρφσ για να περασω άλλο κερνελ και κάπου στη μέση σταμάτησε (μισό ρφσ, μισο εχτ4) και έχασα όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές.. (ακριβώς οτι είχε πάθει ο saliez πριν ένα 2μηνο περίπου). Πάλι καλά που είχα κάνει nandroid backup την προηγούμενη μερα και το έσωσα..! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Παιδιά να ρωτήσω τους πιο έμπειρους. Ποια είναι η καλύτερη ( και πιο σταθερή ) rom για το Galaxy αυτό το καιρό. Και κάποιο link αν γίνεται. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Για την ιστορία σύνδεσα το κινητό σε άλλον υπολογιστή και επιτέλους λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό και βλέπει ότι έχω γερμανικό product code. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ερωτηση για οποιον μπορει να βοηθησει... Ειμαι με JSD και θελω να περασω παλι την επισημη EUR ελληνικη (που υπαρχει και στον οδηγο) αφου αυτη ειχα......υπαρχει περιπτωση περνωντας την να χασω το download mode?????? Αν ναι ...πως μπορω να μην το χασω ..να ξαναεχω εγγυηση παλι ετσι ωστε να βλεπει κα ιto KIES το κινητο για πιθανο update ( αν και δεν το βλεπω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts