Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξερω γιατι αλλα μην ασχολεισαι :p παντως αν ξερει καποιος ας απαντησει :p

ok ευχαριστω απλα ετσι για την ιστορια ρωταω εξαλλου ειναι περασμενη κανονικα η jph :):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ok ευχαριστω απλα ετσι για την ιστορια ρωταω εξαλλου ειναι περασμενη κανονικα η jph :):):)

ναι οποτε δεν σε νοιαζει :p μπορει να ειναι θεμα του registry patcher αν και δεν νομιζω..δεν το εχω χρησιμοποιησει κιολας εγω προσωπικα...σιγουρα ελενξες οτι εχεις jph ε?

πριν ~2 μέρες το είχε και ένας άλλος εδώ στο forum, είχε κάνει update στην official αγγλική με το registry patcher και σύνδεε το κινητό και του βγαζε την ίδια αναβάθμιση ενώ την είχε κάνει... μάλλον σπάνιο bug του registry patcher..

τέλος πάντως χρόνια πολλά και καλές γιορτές :)

το εχω διαπιστωσει εγω ..μην δινεις σημασια ;)αφου φλασαρες μεσω patcher εισαι οκ..!!!!:)

LG G4

το εχω διαπιστωσει εγω ..μην δινεις σημασια ;)αφου φλασαρες μεσω patcher εισαι οκ..!!!!:)

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ..........ΣΑΣ. ολα καλα λοιπον και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ:):):):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά φλάσαρα την jpx και έβαλα και το cf root. Η διαδικασία αν έχεις συγκεντρώσει τα σωστά αρχεία και έχεις διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες είναι πάρα πολύ εύκολη!!! Η jpx πετάει!!! Καμιά σχέση με την παλαιολιθική jg1. Είναι σαν να έχω νέο κινητό!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα παιδιά εδώ μέσα που βοηθούν πάντα και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον tyxerakia για τον οδηγό που έγραψε και στους tonyk και suspect21 για το πολύ κατατοπιστικό βιντεάκι! Για άλλη μια φορά χρόνια πολλά σε όλους.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

ναι για κάποιο λόγο δεν αλλάζει την registry μετά την αναβάθμιση(ε είπαμε είναι πανέξυπνο ώρες ώρες το kies)

κάτι "off-topic" απλά για ενημέρωση.

Όταν κάνετε restore τα applications με titanium backup δεν σας εμφανίζονται στο market. Λοιπόν το δοκίμασα και δουλεύει σε εμένα. πηγαίνετε settings (ρυθμίσεις) --> acounts & sync, βγάζετε τα τικ από το ayto-sync (αυτόματος συγχρονισμός) και το backround data (συνεχής συγχρονισμός δεδομένων). Περιμένετε 10 δεύτερα και ξαναβάζετε τα τικ. Λογικά θα σας εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που κάνατε restore κανονικά στο market..

Καλά Χριστούγεννα :)

παιδια εχω την jpx και ετοιμαζομαι να βαλω την jpy.Εχει καμια διαφορα ή τσαμπα θα την βάλω???

παιδια εχω την jpx και ετοιμαζομαι να βαλω την jpy.Εχει καμια διαφορα ή τσαμπα θα την βάλω???

οι διαφορες μεταξυ jpu-jpx-xpy απο οτι λενε ειναι παρα πολυ μικρες, αν οντως υπαρχουν...

στην jpy σε συγκριση με την jpx λενε καποιοι οτι ειδαν βελτιωμενη αυτονομια και καλυτερο gps

βαλε και δες μονος σου...

δεν νομιζω να παρατηρησεις κατι αλλο το αξιοσημειωτο...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Yπαρχει τροπος να δουμε αν οι συσκευες που διατιθενται στην αγορα (απο την ημερομηνια παραγωγης στην συσκευασια) εχουν ή οχι το 3 button combo? Edited by sakiss

...

...

...

...

ναι για κάποιο λόγο δεν αλλάζει την registry μετά την αναβάθμιση(ε είπαμε είναι πανέξυπνο ώρες ώρες το kies)

Παλικαρια Χρονια πολλα σε ολους :).

Αυτο που γραφεται για το Kies Οτι δεν αναγνωριζει οτι εχει περαστει η jph, δεν ειναι λαθος ουτε του Kies ουτε του kies patcher.

στο topic του kies patcher, δηλαδη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628, κατω απο τις οδηγιες γραφει :

Note #1:

Remeber that this patch will remain ACTIVE until you set "Enable Spoof" field to False!

It's not a problem but ater you update the phone it's suggested to put that value to false so the patch become inactive.

οταν τελειωσετε με την αναβαθμιση, χωρις να εχετε συνδεδεμενο το τηλεφωνο στον υπολογιστη, ανοιξτε τον kies patcher, επιλεξτε false στο πρωτο κουτακι, και μετα πατηστε το write registry κατω δεξια. αυτο ηταν.

μετα συνδεσετε την συσκευη σας, θα σας λεει κανονικα οτι εχετε την jph (η οποια αλλη εχετε βαλει).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Χρόνια πολλά σε όλους . Μετά το δώρο της ενημέρωσης ,είπα και εγώ να ασχοληθώ στο να κάνω root ..Το z4root δεν υπάρχει πια στο market και από link που προσπάθησα να το κάνω install μου έβγαζε error. Aυτό για το οποίιο το χρειάζομαι είναι για να μπορέσω να κάνω το gps fix ..

Έχετε να προτείνετε εναλλακτικές λύσεις για root_?

Thanks

Χρόνια πολλά σε όλους . Μετά το δώρο της ενημέρωσης ,είπα και εγώ να ασχοληθώ στο να κάνω root ..Το z4root δεν υπάρχει πια στο market και από link που προσπάθησα να το κάνω install μου έβγαζε error. Aυτό για το οποίιο το χρειάζομαι είναι για να μπορέσω να κάνω το gps fix ..

Thanks

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!

μπορείς να κάνεις root με το superoneclick 1.5.5

Thanks

Για root επισης το cf-root ειναι μια λυση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108. Μελετη και στα 2 πριν να επιχειρησεις οτιδηποτε

Για να κανεις το gps μπορεις να κατεβασεις και την εφαρμογη SGS tools απο το market εννοειται αφου γινεις rooted.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλά Χριστούγεννα και με υγεία :)

1)Παρατήρησα ένα bug από όταν έβαλα την ρομ v7.0 του Darky.

Όταν σκρολάρω σε μια ιστοσελίδα,για 1sec βγάζει μια σκακιέρα ας το πω(ασπρα και γκρι τετραγωνάκια) και μετά επανέρχεται,εμφανίζοντας κανονικά την ιστοσελίδα.

Έχει παρατηρηθεί και από άλλον;

2)Από όταν φλάσαρα την JPU χρησιμοποιώ το HTC πληκτρολόγιο χωρίς πρόβλημα.

Σήμερα,σε όλους έστειλα ευχές,μου ανέφεραν ότι έλαβαν αντί για ελληνικούς χαρακτήρες, λατινικά ερωτηματικά "?"

Όταν γράφω sms με βγάζει μήνυμα να χρησιμοποιήσω την αυτόματη εύρεση λέξης γιατί αλλιώς το μήνυμα θα παραδωθεί ως κατεστραμένο....υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει από αυτό;

Γιατί το απενεργοποίησα χθες,επειδή μου έβγαζε αλλες λέξεις από αυτές που είχα πληκτρολογήσει:wacko:

Κ

Όταν γράφω sms με βγάζει μήνυμα να χρησιμοποιήσω την αυτόματη εύρεση λέξης γιατί αλλιώς το μήνυμα θα παραδωθεί ως κατεστραμένο....υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει από αυτό;

μηνύματα --> ρυθμίσεις --> μέθοδος εισαγωγής --> αυτόματο

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ενεργοποιώ την "πρόβλεψη" αλλά όταν γράψω μια λέξη που δεν την βγάζει ως επιλογή, μόλις πατησω space την σβήνει και γράφει την λέξη που αυτό θέλει!!Το απόλυτο σπάσιμο!!!

Καλά Χριστούγεννα και με υγεία :)

1)Παρατήρησα ένα bug από όταν έβαλα την ρομ v7.0 του Darky.

Όταν σκρολάρω σε μια ιστοσελίδα,για 1sec βγάζει μια σκακιέρα ας το πω(ασπρα και γκρι τετραγωνάκια) και μετά επανέρχεται,εμφανίζοντας κανονικά την ιστοσελίδα.

Έχει παρατηρηθεί και από άλλον;

2)Από όταν φλάσαρα την JPU χρησιμοποιώ το HTC πληκτρολόγιο χωρίς πρόβλημα.

Σήμερα,σε όλους έστειλα ευχές,μου ανέφεραν ότι έλαβαν αντί για ελληνικούς χαρακτήρες, λατινικά ερωτηματικά "?"

Γιατί το απενεργοποίησα χθες,επειδή μου έβγαζε αλλες λέξεις από αυτές που είχα πληκτρολογήσει:wacko:

για το πρωτο που λες το κανει σε ολες τις jpu 2.2.1 σιγουρα και νομιζω και σε ολες τι 2.2.1 γενικοτερα...

για το δευτερο σου απαντησαν

για το πρωτο που λες το κανει σε ολες τις jpu 2.2.1 σιγουρα και νομιζω και σε ολες τι 2.2.1 γενικοτερα...

για το δευτερο σου απαντησαν

Sgs tools/upgrade stock apps/stock browser with useragent setting...και στρώνει...

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Sgs tools/upgrade stock apps/stock browser with useragent setting...και στρώνει...

Sent from Galaxy !

βασικα την επιλογη που λες δεν την εχει, εχει ομως την καταργηση του περιορισμου για 4 tabs

οταν παταω να την κανει λεει from my JPY version

εννοει οτι δουλευει σε JPY η οτι εχει προελεθει απο την JPY???

μην κανω καμια μ@λακια και παραλιγο να μπρικαρω το κινητο μια φορα απο μια τετοια βλακεια... :O

βασικα την επιλογη που λες δεν την εχει, εχει ομως την καταργηση του περιορισμου για 4 tabs

οταν παταω να την κανει λεει from my JPY version

εννοει οτι δουλευει σε JPY η οτι εχει προελεθει απο την JPY???

μην κανω καμια μ@λακια και παραλιγο να μπρικαρω το κινητο μια φορα απο μια τετοια βλακεια... :O

Ελα που εγώ δεν βλέπω αυτό που λες εσύ lol για δοκίμασε μήπως υπάρχει κάνα update για sgstools στο μάρκετ..σύμφωνα με αυτό που λες μάλλον προέρχεται από jpy εννοεί..

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Ελα που εγώ δεν βλέπω αυτό που λες εσύ lol για δοκίμασε μήπως υπάρχει κάνα update για sgstools στο μάρκετ..σύμφωνα με αυτό που λες μάλλον προέρχεται από jpy εννοεί..

Sent from Galaxy !

πηγα στο market και δεν μου ειχε επιλογη για ενημερωση...

την εκδοση 4.1.9 εχω

παρ'ολα αυτα εκανα το κολπο αυτο για περισσοτερα tabs αλλα @@ :lol: :lol:

εκανα και reboot αλλα τιποτα

Thanks

Μια τρίτη λύση είναι μέσω adb, όπως γράφω στο πρώτο μήνυμα του θέματος (Η οποία είναι και η πιο "καθαρή", αλλά λίγο πιο δύσκολο να την κάνεις)

Edited by Tyxerakias
- Alex

πηγα στο market και δεν μου ειχε επιλογη για ενημερωση...

την εκδοση 4.1.9 εχω

παρ'ολα αυτα εκανα το κολπο αυτο για περισσοτερα tabs αλλα @@ :lol: :lol:

εκανα και reboot αλλα τιποτα

Κρίμα...στην λύση που αναφέρω πιο πάνω πιάνει σίγουρα!

Edit

Ωπα! ρε συ την ίδια έκδοση έχουμε! Το δικό σου με τα tab το είδα, για κοίτα λίγο καλύτερα στα stock apps

Sent from Galaxy !

Αντώνης

• The topic was unlocked