TonyK Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 2) Πως γίνεται να κάνω backup τις οθόνες μου για να μην τις ξαναφτιάχνω? Η δωρεάν εφαρμογή sgs tools έχει επιλογή που κάνει backup και restore τις αρχικές σου οθόνες όπως ακριβώς τις έχεις :). Δουλεύει μόνο με τον μαμά touchwiz αλλά δουλεύει μια χαρά :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 καλημέρα, τελικά με τις οδηγίες σας κατάφερα και έκανα την αναβάθμιση από froyo 2.2 σε gingerbread XWJVI. το τηλέφωνο τώρα πάει σφαίρα. σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. έχω όμως δύο ερωτήματα: πριν την αναβάθμιση δεν έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, γιατί είχα ενεργοποιήσει τον εντοπισμό του κινητού και έχω ξεχάσει τον κωδικό! αλήθεια αυτό μπορεί να σβηστεί με κάποιο τρόπο; μετά την αναβάθμιση σύνδεσα ένα bluetooth μηχανής και μου κάνει αυτόματη απάντηση μετά τα 3 χτυπήματα. ότι και να προσπάθησα να κάνω από ρυθμίσεις στο bluetooth δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα. άσε που στις ρυθμίσεις του bluetooth δεν έχει δυνατότητα διαγραφής συνδεδεμένης συσκευής ώστε να κάνεις νέο pairing από την αρχή. υπάρχει κάτι που να μπορεί να ρυθμίσει τις λειτουργίες του bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ρε παιδια,απο εσας που ειστε fun του speedmod,ξερει κανεις αν κανει για JVI? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ρε παιδια,απο εσας που ειστε fun του speedmod,ξερει κανεις αν κανει για JVI? Aν και δεν είμαι fan εγώ, (όχι fun :p), μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δουλεύει και στην JVI. O speedmod δεν είναι σαν τον cf-root, δεν βγαίνει ένας για κάθε rom. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Aν και δεν είμαι fan εγώ, (όχι fun :p), μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δουλεύει και στην JVI. O speedmod δεν είναι σαν τον cf-root, δεν βγαίνει ένας για κάθε rom.:lol::lol: γραψε λαθος για το fun,με ολα αυτα που γινονται εδω Αλεξ σε λιγο θα ξεχασουμε και το μυαλο μας (εννοω για την ελλαδα,αλλου παταμε κι αλλου βρισκομαστε).Θα δοκιμασω λιγο και την τυχη μου στην jvi γιατι με την jvp εχουμε θεματακια ακομη και θα περιμενω την official.Thanks Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Η δωρεάν εφαρμογή sgs tools έχει επιλογή που κάνει backup και restore τις αρχικές σου οθόνες όπως ακριβώς τις έχεις :). Δουλεύει μόνο με τον μαμά touchwiz αλλά δουλεύει μια χαρά :). Μια χαρά! Ευχαριστώ!!:D Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 καλημέρα, τελικά με τις οδηγίες σας κατάφερα και έκανα την αναβάθμιση από froyo 2.2 σε gingerbread XWJVI. το τηλέφωνο τώρα πάει σφαίρα. σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. έχω όμως δύο ερωτήματα: πριν την αναβάθμιση δεν έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, γιατί είχα ενεργοποιήσει τον εντοπισμό του κινητού και έχω ξεχάσει τον κωδικό! αλήθεια αυτό μπορεί να σβηστεί με κάποιο τρόπο; μετά την αναβάθμιση σύνδεσα ένα bluetooth μηχανής και μου κάνει αυτόματη απάντηση μετά τα 3 χτυπήματα. ότι και να προσπάθησα να κάνω από ρυθμίσεις στο bluetooth δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα. άσε που στις ρυθμίσεις του bluetooth δεν έχει δυνατότητα διαγραφής συνδεδεμένης συσκευής ώστε να κάνεις νέο pairing από την αρχή. υπάρχει κάτι που να μπορεί να ρυθμίσει τις λειτουργίες του bluetooth; αν πας settings-->call settings-->all calls-->answering call -->answering mode. Δες μήπως είναι ενεργοποιημένο το automatic answering Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Λοιπόν οι εντυπώσεις απο τη 2.3.4 τελικά αν και ήταν λίγο αρνητικές στην αρχή λόγω κάποιων θεμάτων (bluetooth, forced close μετά από κλησεις), τώρα μπορώ να πω οτι το κινητό έχει στρώσει, ενώ η μπαταρία φαίνεται να έχει καλή διάρκεια (9:30 ώρες και σχεδόν 1 ωρα κλήσεων και ειμαι στο 85%). Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα όταν το κινητό έπαιξε μέσα από browser 720p video απο youtube. Ωστόσο κατι άλλο μου κινει το ενδιαφέρον....Παρατηρώ καθημερινά να υπάρχει κίνηση δεδομένων, γύρω στο 1-2 μβ χωρίς να πλοηγούμαι στο δίκτυο και να έχω μόνο μια εφαρμογη για τον καιρό που κάνει χειροκινητα ενημέρωση. Οι συγχρονισμοί δεν ειναι αυτόματοι...Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το φαινόμενο; Στην παλαιότερη 2.2.1 δεν είχα τέτοια κατανάλωση. Τώρα δεν θα μου φτάνουν τα 120 μβ που έχω ανα μήνα γιατι θα μου τα τρώει όλα ο dataφάγος. Υπάρχει παρεμπιπτόντως κάποιο πρόγραμμα που να μου καταγράφει όχι μόνο τον όγκο δεδομένων (έχω το εκπληκτικο κατ'εμε droid stats), αλλά και το ποιός μου τα καταναλώνει μήπως και βρώ λύση στο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Λοιπόν οι εντυπώσεις απο τη 2.3.4 τελικά αν και ήταν λίγο αρνητικές στην αρχή λόγω κάποιων θεμάτων (bluetooth, forced close μετά από κλησεις), τώρα μπορώ να πω οτι το κινητό έχει στρώσει, ενώ η μπαταρία φαίνεται να έχει καλή διάρκεια (9:30 ώρες και σχεδόν 1 ωρα κλήσεων και ειμαι στο 85%). Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα όταν το κινητό έπαιξε μέσα από browser 720p video απο youtube. Ωστόσο κατι άλλο μου κινει το ενδιαφέρον....Παρατηρώ καθημερινά να υπάρχει κίνηση δεδομένων, γύρω στο 1-2 μβ χωρίς να πλοηγούμαι στο δίκτυο και να έχω μόνο μια εφαρμογη για τον καιρό που κάνει χειροκινητα ενημέρωση. Οι συγχρονισμοί δεν ειναι αυτόματοι...Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το φαινόμενο; Στην παλαιότερη 2.2.1 δεν είχα τέτοια κατανάλωση. Τώρα δεν θα μου φτάνουν τα 120 μβ που έχω ανα μήνα γιατι θα μου τα τρώει όλα ο dataφάγος. Υπάρχει παρεμπιπτόντως κάποιο πρόγραμμα που να μου καταγράφει όχι μόνο τον όγκο δεδομένων (έχω το εκπληκτικο κατ'εμε droid stats), αλλά και το ποιός μου τα καταναλώνει μήπως και βρώ λύση στο θέμα; Υπαρχει το watchdog pro επι πληρωμης ομως, που σου λεει αναλυτικα ποια εφαρμογη καταναλωνει τα MB Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Στις ρυθμίσεις κλήσεων το έχω απενεργοποι'ησει το αυτόματη απάντηση. Συνεχίζει όμως να απαντά αυτόματα στα 3 χτυπήματα. Υπάρχει πρόγραμμα που να ρυθμίζει τοBluetooth; Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Καλησπερα!Οταν φορτιζω το κινητο ανοιχτο,η οθονη μενει αναμμενη και δεν σβηνει.Ξερετε πως διορθωνεται? To διορθωσα τελικα μεσα απο τα extended controls Edited June 20, 2011 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Eίμαι με stock JVO και CF root και θέλω να αντικαταστήσω το default εικονίδιο της μπαταρίας με κάποιο άλλο,που να δείχνει το ποσοστό αποφόρτισης.Κάτι σε circular θα ήταν ιδανικό.Καμία ιδέα; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Στις ρυθμίσεις κλήσεων το έχω απενεργοποι'ησει το αυτόματη απάντηση. Συνεχίζει όμως να απαντά αυτόματα στα 3 χτυπήματα. Υπάρχει πρόγραμμα που να ρυθμίζει τοBluetooth; Sent from my GT-P1000 using Tapatalk μήπως επειδή είναι βλουτουθ κράνους, είναι ρυθμισμένο από τον κατασκευαστή να απαντάει μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Eίμαι με stock JVO και CF root και θέλω να αντικαταστήσω το default εικονίδιο της μπαταρίας με κάποιο άλλο,που να δείχνει το ποσοστό αποφόρτισης.Κάτι σε circular θα ήταν ιδανικό.Καμία ιδέα; Κοίτα εδώ και εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Έχει βάλει κανείς τα theme THE LEGEND-X ή PaulDiddy Remix GB 1.6 σε jvp ? Έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο το μαμά theme και δεν θέλω να βάλω custom ρομ γιατί το κινητό τρέχει παντού όπως ακριβώς θέλω.Αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει εντυπώσεις ,ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλημέρα!Μόλις εβαλα το PaulDiddy_Remix_GB_1.6 στην deoxeded rom που εχω.Το κινητο ανοιγοκλεινει και δεν δουλευει,το ιδιο και με αλλα deoxeded θεματα.Πως γινεται να περασεις deoxeded θεματα για Jvp και να μην δουλευουν δεν το χω καταλαβει.Και γενικα στις 10 φορες που εχω περασει θεματα ,στις 2 δεν εχει προβλημα το κινητο! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Παιδιά καλημέρα! Νέα Ginger (από XDA) χωρίς περαιτέρω στοιχεία! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1133545 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Παιδιά καλημέρα! Νέα Ginger (από XDA) χωρίς περαιτέρω στοιχεία! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1133545 Nαι είναι η 2.3.3 από την 3 Italia. Νο big deal... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Κρίμα και χαρήκαμε!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Έχει βάλει κανείς τα theme THE LEGEND-X ή PaulDiddy Remix GB 1.6 σε jvp ? Έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο το μαμά theme και δεν θέλω να βάλω custom ρομ γιατί το κινητό τρέχει παντού όπως ακριβώς θέλω.Αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει εντυπώσεις ,ευχαριστώ ! Το ειχα βαλει κι εγω αλλα σε συμβουλευω καλυτερα να βαλεις μια custom διοτι τα περισσοτερα θεματα προκαλουν προβληματα...τοσα ειχα βαλει ουτε ενα δεν δουλευε σωστα !!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Έχει βάλει κανείς τα theme THE LEGEND-X ή PaulDiddy Remix GB 1.6 σε jvp ? Έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο το μαμά theme και δεν θέλω να βάλω custom ρομ γιατί το κινητό τρέχει παντού όπως ακριβώς θέλω.Αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει εντυπώσεις ,ευχαριστώ ! έβαλα the legend σήμερα , δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής , δεν έχω tw3 η tw4 οπότε δεν ξέρω αν δημιουργεί κανά πρόβλημα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ποιο καλο παιδακι θα μου ανεβασει το task manager απο το system/app που το διεγραψα καταλαθος με τον root explorer??? Εχω jvp αν παιζει ρολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ποιο καλο παιδακι θα μου ανεβασει το task manager απο το system/app που το διεγραψα καταλαθος με τον root explorer??? Εχω jvp αν παιζει ρολο... αν ξέρεις πιο αρχείο είναι (ονομασία) ευχαρίστως να το ανεβάσω... Κοιτάω να το βρω μέσα στο system/app και δεν βρίσκω κανένα με ονομασία "task", "manager", control panel" όπως θα περίμενα (μα καλά τι ονομασία του βάλανε:p;)! ΥΓ: έχω JUWE 5.0 (JVP based), νομίζω πως θα σου κάνει το αρχείο... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 αν ξέρεις πιο αρχείο είναι (ονομασία) ευχαρίστως να το ανεβάσω... Κοιτάω να το βρω μέσα στο system/app και δεν βρίσκω κανένα με ονομασία "task", "manager", control panel" όπως θα περίμενα (μα καλά τι ονομασία του βάλανε:p;)! ΥΓ: έχω JUWE 5.0 (JVP based), νομίζω πως θα σου κάνει το αρχείο... Δε θυμαμαι πως το λεγανε. Εχει παντως το εικονιδιακι του τασκ μανατζερ. Μηπως ειναι tskmangr η κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Δε θυμαμαι πως το λεγανε. Εχει παντως το εικονιδιακι του τασκ μανατζερ. Μηπως ειναι tskmangr η κατι τετοιο? Εμενα λεγεται JobManager.apk αλλα εχω simplyhoney 3.8 και εχει και διαφορετικο εικονιδιο...δεν νομιζω να σου κανει ομως :wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts